- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.161
Cok mutsuzum. ..yarin yine baktircam
arkadaşım mutsuz olma bebeğin senledir Allah'ın izniyle dualarım seninle
Kizlar selamlar... ben bugun kontrole gittim... 19 -16 ve 11 mm olarak 3 yumi var... e2 376 .... bugun ilac kullanip yarin tekrar kontrol var... bakalim ne olacak bu yumicikler... dr iyi gidiyor dedi... bu kez embriyo olusturabilecekmiyiz bakalim hayirlisi.... brezey in durumuna sevindim... kizlar daha gununuz gelmeden olumsuz sonuca odaklanip hem kendinizi hem bizi uzuyorsunuz.... ben size zamani su gibi akitacak kitaplar onermistim... kim okuyor bakiiimmm... dagitin kafalari... test disinda bisey dusunun allah rizasi icin.... rabbim hepimize en hayirli olani verecek insallah... azicik tevekkul edelim...en kisa zamanda iyi haber almak umidi ile ....
1.20 negatif...ama hala umudum var...
Arkadaşlar,
Ne demiştik yılmak yok mücadeleye devam,tüp bebek tedavisine başlamak başlı başına çok stresli bir süreç,ama kendimizi telkin etmeliyiz,herşeyin iyi olacağına inanmalıyız ve mümkün olduğunca rahat olmalıyız,başarının anahtarı bunlar.
Veee gerçekten bizi biz anlıyoruz,bunları yaşamayan bilemez,maalesef herşey dizilerdeki gibi olmuyo bir kere biraraya gelmekle hamile kalınmıyoo yüzden n'olur içinizden gelenleri,başımıza gelenleri buraya yazmaya devam edin birbirimize destek olalım.
Sizi seviyorum...
gunaydin nevser ve tum arkadaslar
kuzum yazdiklarina cani gonulden katiliyorum ama benim bir arkadasim sadece bir kere de hamile kaldi. ama sunuda eklemeliyim ki
kendisi cok rahat bi insan. ilk duydugumda biraz icim acidi ne yalan soyleyim. kiskanclik degil ama icimi acitti yinede.
neyse karamsarliga yer yok her sey cok guzel olacak iste o kadar
Sevgili arkadaşlarım , kader ortaklarım , topikdaşlarım , bızdıkçemin teyzeleri
19. haftamızdan hepinize merhaba
Öncelikle aranızda olamadığımız zamanlarda yaşadıklarınızı paylaşamadığımız , yeni gelenlere merhaba diyemediğimiz ve gelişmeleri kaçırdığımız için biraz ortadan başlayacağımız için kusurumuza bakmayınnn...
şimdikkk
4 kasım saat 11.00 de başarılı geçen bir amniyosentez girişimi sonrası bugün işimin ve ekranımın başındayım bızdıkçemle yani kızımla beraber. Rabbime binlerce şükürler olsun.
Yüreği bizimle olan , dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen herkesten Rabbim razı olsun. Tez vakitte muratlarınıza kavuştursun
Zeynep Kamil'de yaptırdım amniyosentezimi...devlet hastanelerinin bilinen sıkıntılarını göz ardı edersek hiç de zor olmadı.
iğnenin acısını hiç duymadım desem yeridir. hatta o kadar ki , sonrasında yapılan antibiyotik ve damar yolu açma girişimi canımı daha çok yaktı. Kızım ve ben şanslıydık... iyi bir doktorumuz vardı ve insanların güler yüzlü olduğu bir günde yaşadık amniyosentez sürecimizi.
bugün itibarıyle 17 gün sonra alacağım test sonucunu. ama ben mucizesini bana da bağışlayan Rabbime şükrederek , o kadar eminim ki kızım son derece sağlıklı çıkacak.
Amniyosentezden 1 saat sonra yapılan usg kontrolünde zaten taklalar atarak bunu gösterdi.
yani bir nevi nanik yaptı doktorlara...
siz annemin yaşıyla uğraşmayı bırakın , başka işlere bakın dedi... ben de iyiyim annem de iyi dedi...
başından beri beni çok korkutmayan ama yaşım yüzünden gergin olmama neden olan bu sürecide sağlıkla atlattıktan sonra , benim durumumda olan , amniyosentezi yaptıracak ve yaptırmayı düşünen arkadaşlarıma önerim , uzmanında yaptırırsanız , doktorunuza kendinize ve bebeğinize güvenirseniz ve rahat olursanız hiç bir sıkıntısı yok.
sıramı beklerken ,etraftan söylenen her şeye kulağımı tıkamamın da büyük etkisi var elbette...
şimdiye kadar her ne yaşadıysanız ne olur hepsine rağmen , Rabbimden sabırla istemeye devam edin. Umutsuzluğa kapılmayın , enerjinizi düşürmeyin , moralinizi her zaman yüksek tutun.
Her şeyin hayırlısını ve doğrusunuz bilen Rabbimiz elbet dualarımızın karşılığını verecektir bize.
Şimdi burada olmadığım zamanda yaşadığınız gelişmelerden haberdar olabilmem için , lütfen mesajıma cevap yazarken kendinizle ilgili son durumu da yazarsanız sevinirim.
Kızım ve ben hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyoruz.
Öncelikle aranızda olamadığımız zamanlarda yaşadıklarınızı paylaşamadığımız , yeni gelenlere merhaba diyemediğimiz ve gelişmeleri kaçırdığımız için biraz ortadan başlayacağımız için kusurumuza bakmayınnn...
şimdikkk
4 kasım saat 11.00 de başarılı geçen bir amniyosentez girişimi sonrası bugün işimin ve ekranımın başındayım bızdıkçemle yani kızımla beraber. Rabbime binlerce şükürler olsun.
Yüreği bizimle olan , dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen herkesten Rabbim razı olsun. Tez vakitte muratlarınıza kavuştursun
Zeynep Kamil'de yaptırdım amniyosentezimi...devlet hastanelerinin bilinen sıkıntılarını göz ardı edersek hiç de zor olmadı.
iğnenin acısını hiç duymadım desem yeridir. hatta o kadar ki , sonrasında yapılan antibiyotik ve damar yolu açma girişimi canımı daha çok yaktı. Kızım ve ben şanslıydık... iyi bir doktorumuz vardı ve insanların güler yüzlü olduğu bir günde yaşadık amniyosentez sürecimizi.
bugün itibarıyle 17 gün sonra alacağım test sonucunu. ama ben mucizesini bana da bağışlayan Rabbime şükrederek , o kadar eminim ki kızım son derece sağlıklı çıkacak.
Amniyosentezden 1 saat sonra yapılan usg kontrolünde zaten taklalar atarak bunu gösterdi.
siz annemin yaşıyla uğraşmayı bırakın , başka işlere bakın dedi... ben de iyiyim annem de iyi dedi...
başından beri beni çok korkutmayan ama yaşım yüzünden gergin olmama neden olan bu sürecide sağlıkla atlattıktan sonra , benim durumumda olan , amniyosentezi yaptıracak ve yaptırmayı düşünen arkadaşlarıma önerim , uzmanında yaptırırsanız , doktorunuza kendinize ve bebeğinize güvenirseniz ve rahat olursanız hiç bir sıkıntısı yok.
sıramı beklerken ,etraftan söylenen her şeye kulağımı tıkamamın da büyük etkisi var elbette...
şimdiye kadar her ne yaşadıysanız ne olur hepsine rağmen , Rabbimden sabırla istemeye devam edin. Umutsuzluğa kapılmayın , enerjinizi düşürmeyin , moralinizi her zaman yüksek tutun.
Her şeyin hayırlısını ve doğrusunuz bilen Rabbimiz elbet dualarımızın karşılığını verecektir bize.
Şimdi burada olmadığım zamanda yaşadığınız gelişmelerden haberdar olabilmem için , lütfen mesajıma cevap yazarken kendinizle ilgili son durumu da yazarsanız sevinirim.
Canım öyle çok sevindimki anlatamam.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Gözlerim doldu inanki.Darısı bizlerin başına.
Ben HSG çektirdim bekliyorumhalen adet yok bebekte yok.Bu ay iğne ile tekrar deneyeceğiz.
Sevgilerimle....
şimdikkk
Canım sana ve bızdıkçe'ne çok geçmiş olsun...
Bizde durum aynı çalışmalara devam :)
Çok kısa oldu,ama çıkmam lazım :)
Muckkk
Canım öyle çok sevindimki anlatamam.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Gözlerim doldu inanki.Darısı bizlerin başına.
Ben HSG çektirdim bekliyorumhalen adet yok bebekte yok.Bu ay iğne ile tekrar deneyeceğiz.
Sevgilerimle....
Olabiliyor tabi,benimde bi arkadaşım hep anlatır ilk geceden hamile kaldım diye,ama o evlendiğinde 18 yaşındaymış şimdi 25 yaşında oğlu var Allah bağışlasın.
Sen de bakalım bi haber var mı,yanlış hatırlamıyorsam senin bat geçti,merak içindeyim :)
Muckk
canim benim ne iyi ettinde geldin. seni ve yazilarini ne cok ozlemisim
allahimiza sukurler olsunki bu zorlu sinavi atlattin sen ve bebegin. sonucun iyi olcagina bende sen kadar eminim.
sen benim son durumumu biliyorsun. hafif bi lekelenme o kadar hala reglimi bekliyorum hic bu kadar gunum gecmemisti var bunda da bir hayir.
seni kocaman kocaman kucakliyor sevgilerimi yolluyorum
Canım selcanım , güzel yüreklim
bir diğerimiz hakkında kendimiz için dilediğimiz daha iyisini dileyen kadınlar olarak , Rabbim hiç bir duamızı ve isteğimizi eğer bizim için hayırlısı ise karşılıksız bırakmayacaktır, buna da emin ol.
kızımın sağlıkla gelişmesi büyümesi ve kucağıma almam için ettiğim dualara , arkadaşlarının çoğalması için de ettiğim dualarımı ekliyorum.sizler de evlatlarınıza kavuşun ve şu park projemizi gerçekleştirelim...
bu arada bizim bızdıkların adı da hazır : çekirdek çitleyenler çetesi
kızım ve ben seni sevgiyle kocaman kucaklıyor ve öpüyoruz
tutkucum bahsettigin igne nedir? hamilelik sansinimi artiyor anlamadim ki ben
Selcanım şöyle ;
adetin 2-3 günü başlayan yumurta geliştirici iğnelr varya hani ( Menopur vs.)
Onları kasdetmiştim.Yumurta takibi sonrasında da çatlatma iğnesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?