- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.061
çok haklısın canım..her şey olacağına varıyor..herşey bizim elimizde kontrolümüzde değil..yarın kısmetse doğru bahçeci..oğlumda orda okuyor..onuda gidince görmüş oluyorum..yarında buluşucaz işallah..
senin adet gelmedi dimi..hiç belli olmaz gebe olabilirsin..senin gebelikler supriz oluyor..:))
dimi canim...normal olsa bende sasardim zaten
en cok oglunu gorecegine sevindim ummucum. hasret giderirsiniz. umarim kisa zamanda da kardesi olur
amin işallah canım..hepimiz işallah..alısalısı çok merak ediyorum birde brezeeyi ne yaptı acaba aminosentez yaptırcam diyodu ..hayırlı haberler bekliyoruz işalllah..
amin işallah canım..hepimiz işallah..alısalısı çok merak ediyorum birde brezeeyi ne yaptı acaba aminosentez yaptırcam diyodu ..hayırlı haberler bekliyoruz işalllah..
ben canım adanadayım..adanadan gidip geliyorum ..birde çalışıyorum .yarın kontrolüm var..devam ederse bir dahaki kontrolü burdan muayene olup bilgi vermek istiyorum doktora sorcam gidince canım..
sen adet oldunmu ada çayı adet söktürüyor istersen bir dene canım..civanperçemide..
Ummu bana adet oncesi bisey kullandirmadi... adetin 2.gunu ile ilac kullanmaya basladim... selcan bence adacayi kullanma ne olur ne olmaz belkide hamissin adacayinin dusuk yapma riski var. Bence biraz bekle.. senin hem yumurta rezervin iyi hemde esinin sperm sayisi iyi.... biraz sabir sekerim... ummucum evet galiba carsamba toplayacak gibi gorunuyor.... bana biesteronu birakmami soylemedi.. ama onceki doktorum tedavi doneminde kullanma demisti... ayyy valla birinin dedigini oburunu tutmuyor... kim ne derse ben onu yapiyorum... sende bisey de onuda yapayim... kaf dagina cik falan olabilirmi :))(
canım gerçekten öyle olduk ne duyarsak yapıyoruz..allahım vesile kılar diye..ben biosteronu sordum güvenç bey bırak dedi bende içmiyorum canım..
selcan adaçayımı içmek istedi sakın içmesin düşüğe sebeb olabiliyor..
ben arnavut73 e tavsiye etmiştim adet olma güçlüğü çekiyordiye ama o zaten bi çok şey yaptığı için istemiyor..haklıda aslında..inssan bi an geliyor hiç bişey yapası gelmiyor..
yüksek doz ilaç vermesine şaşırmıştım doktorun ..ben büyük ihtimalle klomen tarzı veya hafif doz iğne verir sanmıştım..işallah bebişlerin gelmesinde vesile olsun canım..bende yarın ordayın nasip olursa canım.. yumiler kaç mm olmuş
canım gerçekten öyle olduk ne duyarsak yapıyoruz..allahım vesile kılar diye..ben biosteronu sordum güvenç bey bırak dedi bende içmiyorum canım..
selcan adaçayımı içmek istedi sakın içmesin düşüğe sebeb olabiliyor..
ben arnavut73 e tavsiye etmiştim adet olma güçlüğü çekiyordiye ama o zaten bi çok şey yaptığı için istemiyor..haklıda aslında..inssan bi an geliyor hiç bişey yapası gelmiyor..
yüksek doz ilaç vermesine şaşırmıştım doktorun ..ben büyük ihtimalle klomen tarzı veya hafif doz iğne verir sanmıştım..işallah bebişlerin gelmesinde vesile olsun canım..bende yarın ordayın nasip olursa canım.. yumiler kaç mm olmuş
Hiçbir belirti yok. Test yaptım yok. Dun gece de yaptım yok.
Gunaydin fistik citir hanimlar....ummucum daha oncede yazmistim onceki tup denemelerimde sanki doktor benmisim gibi herbiseyi en detayina kadar inceleyip sorguluyordum...bu kez icimde pek bi rahatlik var... yumurta kac milim olmus cok dikkat etmedim bir tanesi icin 12dedi galiba.... digerini bilmiyorum..memorialda 10 gunluk tedavide 7 kez kan verip tahlil yapmislardi... bu tedavide 1kez bile kan tahlili yapilmadi...bugun gel yarin git diyen yok..ben isterseniz gelebilirim diyorum yok gelme pazartesi bakariz diyor..bu home made bebek olacak dedi... valla beni hic yormuyor... icimde ne bir heyecan ne bir duygu...bakalim hayirlisi...rabbim herkesi istedigine kavusturur insallah....umarim senin kontrolun sonucunda hayirli haberler aliriz...
canlı selam miranda..nasılsın..tedavi ile lgili bir şeyler yapıyormusun..
Bugün dr randevum vardı gittim fsh 22 biliyorsunuz buda yumurta rezervinin kötü olduğu habercisi drcum tüp bebek %5 şans kendiliğin gebelik %1 altında dedi maalesef herhangi bir ilaö kür vs bunların azalmış olan rezerve kesinlikle katkısı olmaz dedi biesteronu söyledim içiyemmi diye bana %100 kanıtlanmış bir şey yok ama istersen devam et dedi amh baktırmamıştı memorial hayır yaptır dedi kırmızlar gelince amh testini al gel bakalım yumurta varmı var görürse takip edeck eğerki yumi 100 mm olursada tüp deneyecek işte bukadar kızlar ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?