Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

dimi canim...normal olsa bende sasardim zaten

en cok oglunu gorecegine sevindim ummucum. hasret giderirsiniz. umarim kisa zamanda da kardesi olur

Son düzenleme:

dimi canim...normal olsa bende sasardim zaten

en cok oglunu gorecegine sevindim ummucum. hasret giderirsiniz. umarim kisa zamanda da kardesi olur

amin işallah canım..hepimiz işallah..alısalısı çok merak ediyorum birde brezeeyi ne yaptı acaba aminosentez yaptırcam diyodu ..hayırlı haberler bekliyoruz işalllah..

amin işallah canım..hepimiz işallah..alısalısı çok merak ediyorum birde brezeeyi ne yaptı acaba aminosentez yaptırcam diyodu ..hayırlı haberler bekliyoruz işalllah..

breezey ile en son gecen hafta gorusmustum iyiyidi cok sukur. ne tesaduf ki bende bi yarim saat once msj attim nasilsin diye henuz cvp gelmedi.

as'testi yanlis hatirlamiyorsam 6 kasimda idi. yakinda yine buraya ugrar diye umut ediyorum bende ummucum.

azicik catlak breezeyim iyimis arkadaslar. as'testide 4 kasim. Allahin izniyle bizdikta anneside bu zorlu sinavi yildizli pekiyi
ile gecicekler.

kırmızılar gelmedi yarın dr randevum var gidelim bakalım illaki der birşeyler ben bitkisel çok şeyler yaptım inan içimden gelmiyor artık

Ummu bana adet oncesi bisey kullandirmadi... adetin 2.gunu ile ilac kullanmaya basladim... selcan bence adacayi kullanma ne olur ne olmaz belkide hamissin adacayinin dusuk yapma riski var. Bence biraz bekle.. senin hem yumurta rezervin iyi hemde esinin sperm sayisi iyi.... biraz sabir sekerim... ummucum evet galiba carsamba toplayacak gibi gorunuyor.... bana biesteronu birakmami soylemedi.. ama onceki doktorum tedavi doneminde kullanma demisti... ayyy valla birinin dedigini oburunu tutmuyor... kim ne derse ben onu yapiyorum... sende bisey de onuda yapayim... kaf dagina cik falan olabilirmi :))(

canım gerçekten öyle olduk ne duyarsak yapıyoruz..allahım vesile kılar diye..ben biosteronu sordum güvenç bey bırak dedi bende içmiyorum canım..
selcan adaçayımı içmek istedi sakın içmesin düşüğe sebeb olabiliyor..
ben arnavut73 e tavsiye etmiştim adet olma güçlüğü çekiyordiye ama o zaten bi çok şey yaptığı için istemiyor..haklıda aslında..inssan bi an geliyor hiç bişey yapası gelmiyor..
yüksek doz ilaç vermesine şaşırmıştım doktorun ..ben büyük ihtimalle klomen tarzı veya hafif doz iğne verir sanmıştım..işallah bebişlerin gelmesinde vesile olsun canım..bende yarın ordayın nasip olursa canım..yumiler kaç mm olmuş

Günaydın Arkadaşlar,
Hepinize hayırlı cumalar dilerim.Allah mübarek cuma günü hayrına dualarımızı kabul eder inş.

Ben halen regl olamadım.Biestreon kullanmaya başlamıştımya 2 gün önce.Şimdi siyorumki bir mucize olmuşda hamile kalmışsam acaba zararı olurmu ? Hamileler kullanmamalı yazıyor.

Test sipariş ettim yapacağım kafam rahat etsin diye.

Gunaydin fistik citir hanimlar....ummucum daha oncede yazmistim onceki tup denemelerimde sanki doktor benmisim gibi herbiseyi en detayina kadar inceleyip sorguluyordum...bu kez icimde pek bi rahatlik var... yumurta kac milim olmus cok dikkat etmedim bir tanesi icin 12dedi galiba.... digerini bilmiyorum..memorialda 10 gunluk tedavide 7 kez kan verip tahlil yapmislardi... bu tedavide 1kez bile kan tahlili yapilmadi...bugun gel yarin git diyen yok..ben isterseniz gelebilirim diyorum yok gelme pazartesi bakariz diyor..bu home made bebek olacak dedi... valla beni hic yormuyor... icimde ne bir heyecan ne bir duygu...bakalim hayirlisi...rabbim herkesi istedigine kavusturur insallah....umarim senin kontrolun sonucunda hayirli haberler aliriz...

yok ummucum icermiyim hic. adacayinin hamilelik durumunda zarar verecegini biliyorum. benim hala lekelenmem baslamadi.
aslinda bugun regl olmam gerekiyor. internetten okudugum kadariyla ki bende yasadim bunu bi kac kere, maalesef stres 1-2 hafta ileri atabiliyor. ama gecen ay sogan kuru yapmistim sogan kurunden sonra hic atmamisti. neyse beklemekten baska bi care yok.
hamile oldugumu da dusunmuyorum cunku en ufak bi belirti yok

canim sana herzamanki gibi bol sans diliyorum. Allah yardimcin olsun.

benden de butun arkadaslarima kocaman bi gunaydin.

insan artik yasadiklarindan sonra sakin olmayi ogreniyor. umarim tedavin bebekle sonuclanir arkadasim. bol sans!!!

canlı selam miranda..nasılsın..tedavi ile lgili bir şeyler yapıyormusun..

Ummucum iyiyim canim sagol tedavi suan düşünmüyorum normal seyrine biraktim oglum cok küçük beni haliyle cik yiruyor bu arada bir de tup yapamam malesef marttaki denemem beni yipratti cok fazla kapilmisim meger oyuzden kafami rahatlatmaya calisiyorum.sen nasilsin tedavini takip ediyorum rabbim sonucu mutluluğa cikan bir kapi acsin inşallah

Bugün dr randevum vardı gittim fsh 22 biliyorsunuz buda yumurta rezervinin kötü olduğu habercisi drcum tüp bebek %5 şans kendiliğin gebelik %1 altında dedi maalesef herhangi bir ilaö kür vs bunların azalmış olan rezerve kesinlikle katkısı olmaz dedi biesteronu söyledim içiyemmi diye bana %100 kanıtlanmış bir şey yok ama istersen devam et dedi amh baktırmamıştı memorial hayır yaptır dedi kırmızlar gelince amh testini al gel bakalım yumurta varmı var görürse takip edeck eğerki yumi 100 mm olursada tüp deneyecek işte bukadar kızlar ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ

Merhabalar...
Hayırlı cumalar...Farkındayım biraz geç oldu,ama çok meşgulüm bu aralar :)) ancak fırsat buldum size bakayım dedim:)
2-3 gündür misafirim vardı,aklım sizde olsada fırsat bulup giremedim
Arnavut1973 morali bozmak yasak bize,Allahım ol dedikten sonra herşey mümkün,ne mucizeler duyuyoruz,inşallah bizde vakti saati gelince yavrularımızı kucağımıza alacağız.
Selcan ben senden yine umutluyum :) bak tık yok,ama haklısın biraz sabret öyle yap testi,senden söyle parlak kırmızılı çift çizgi bekliyorum ona göre...
Tedavide olan arkadaşlar,No stres No panik herşey yolunda gitsin inşallah :)
Eee birde sonuç bekleyen arkadaşlar,inşallah pozitifleri görür Bizede umut olursunuz.

üzülme arkadasim topiklerde neler okuyoruz. FSH icin sürekli degisiyor diye okuyorum. hatta gecen ay 45 olan fsh 2 ay sonra 8 olmustu vs. gibi yazanlari hatirliyorum.fsh düsürmek icin aslan pencesi cayi iyi diye duydum. takviye yapabilirsin eger istersen umarim yumurtan olusur ve gelisir bir an evvel bebegine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…