• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selcan Piraye'yi bende okumuştum... güzel kitapdı... ben okuduğum kitaplardan hep etkilnen birisiyim zaten... ve o kadar çok kitap okuyorum ki bir süre sonra kitaparın hikayelerini karıştırıyorum :))

Arnavut 1973 aldığın kitapları hemen oku ... kafan inanılmaz dağılacak bak garanti veriyorum... :))

Cmas1 işte bizim en büyük hatamız internette onu araştır bunu araştır o neymiş bu nasıl oluyormuş... anasını satayım sanki tüp bebek uzmanı olacağız... geçen yıl aralık ayındailk tüp maceramda enaz 10 tüp bebek merkezinin inetrnet sitesini hatmetmiştim... sanki opuyu ben yapacağım - spermleri ben ayıklayıp ımsıyı ıcsı yı ben yapacağım... tabi bunlara kafayı takdıkça gerilip duruyoruz.. özellikle transfer sonrasında fazla bakmamak gerekiyor bence... akışına bırak şekerim... bu konudan ne kadar uzaklaşabilirsen o kadar iyi olur... bırak interneti başka şeyler yap bence....

Ümmü bende 300 gonal f - 150 merional iğne yapıyorum... ilk 5 gün sabah akşam femera hap...

Kızlar valla ben doktor ne verirse içiyorum... son içiyor olduklarım folik asit - balık hapı - arginmaxman - biesteron ... adam deseki şu zehir ilacından günlük olarak şu dozda kullanacaksın onuda kullanacağım bu gidişle :))

umut dünyası işte o yararmı bu yararmı o şunu yemiş bu bunu içmiş - bilmem kim hacamat yaptırmış... valla kocakarılar gibiyiz :))

Biran kendime bi bakıyorum bu benmiyim diye gülmemek elde değil... ben ben olmaktan çıktım yani ...

Yüce yaradan umarım hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz... hepimizin muradını verir... doru söze ne denir evet çok araştırmak ve bilmekten banada gına geliyor bazen ama kocakarı sözüne bayıldım birde tek değilsin umut dünyası zehir dese sanki çeçem bende o durumdayım

Selcan Piraye'yi bende okumuştum... güzel kitapdı... ben okuduğum kitaplardan hep etkilnen birisiyim zaten... ve o kadar çok kitap okuyorum ki bir süre sonra kitaparın hikayelerini karıştırıyorum :))

Arnavut 1973 aldığın kitapları hemen oku ... kafan inanılmaz dağılacak bak garanti veriyorum... :))

Cmas1 işte bizim en büyük hatamız internette onu araştır bunu araştır o neymiş bu nasıl oluyormuş... anasını satayım sanki tüp bebek uzmanı olacağız... geçen yıl aralık ayındailk tüp maceramda enaz 10 tüp bebek merkezinin inetrnet sitesini hatmetmiştim... sanki opuyu ben yapacağım - spermleri ben ayıklayıp ımsıyı ıcsı yı ben yapacağım... tabi bunlara kafayı takdıkça gerilip duruyoruz.. özellikle transfer sonrasında fazla bakmamak gerekiyor bence... akışına bırak şekerim... bu konudan ne kadar uzaklaşabilirsen o kadar iyi olur... bırak interneti başka şeyler yap bence....

Ümmü bende 300 gonal f - 150 merional iğne yapıyorum... ilk 5 gün sabah akşam femera hap...

Kızlar valla ben doktor ne verirse içiyorum... son içiyor olduklarım folik asit - balık hapı - arginmaxman - biesteron ... adam deseki şu zehir ilacından günlük olarak şu dozda kullanacaksın onuda kullanacağım bu gidişle :))

umut dünyası işte o yararmı bu yararmı o şunu yemiş bu bunu içmiş - bilmem kim hacamat yaptırmış... valla kocakarılar gibiyiz :))

Biran kendime bi bakıyorum bu benmiyim diye gülmemek elde değil... ben ben olmaktan çıktım yani ...

Yüce yaradan umarım hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz... hepimizin muradını verir...

canım tam anlayamadım..adetin 2.günü bütün bu ilaçların hepinemi başladın femarayla birlikte..ayy benim aklımdada bu femara kaldı bana vermedi doktor..

Yüce yaradan umarım hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz... hepimizin muradını verir... doru söze ne denir evet çok araştırmak ve bilmekten banada gına geliyor bazen ama kocakarı sözüne bayıldım birde tek değilsin umut dünyası zehir dese sanki çeçem bende o durumdayım

o zaman eğerki okumadıysan zülfü Livaneli serenadı öneririm

Ummu canim adetin 2.gununde femera gonal f ve merional kullaniyorum... digerleri besin destekleri... kisa protokollerde adetin 2. Gununden itibaren 5 gun sabah aksam femera veya klomen kullandiriyorlar.... doktoruna bir sor istersen.. bu ilaclar biseyi baskilamak icinmis ama ne oldugunu bende bilmiyorum... belki sana baska bisey uyguluyorlardir...
canım tam anlayamadım..adetin 2.günü bütün bu ilaçların hepinemi başladın femarayla birlikte..ayy benim aklımdada bu femara kaldı bana vermedi doktor..

Canim ilk ciktiginda okumustum..bende cok begenmistim...ilk baslarda pek siradan giderken konu birden seni icine aliveriyor...SAtsuma nin hikayesi... bu turde kitaplar okudukca insan insana nasil bu kadar zulmeder diyorum...yazik valla... bazen insanligimdan utaniyorum valla...
o zaman eğerki okumadıysan zülfü Livaneli serenadı öneririm

Aaaaaa tabi ben bu kisimlari yazmayi atlamisim hayitindan caksirina coban cantasindan aslanpencesine ari sutunden polenine incirinden narina avakadodan ananasa kabak cekirdegine allah ne verdiyse artik... adini sanini bilmedigim branca ursuliyi bile ogrendim....rabbim bize kendine dair olanlari bir daha animsayalim unutmayalim diye yasatiyor bunlari ona gore... ha tabi bu arada 4444 kez okunmasi gereken salaati tefriciye yediyuz bilmem kac kez okunmasi gereken el varis duasi 3 cuma sabah namazi sonrasinda okunmasi gereken yusuf ve meryem sureleri hep bu surecde ogrendiklerimden.... son 1 yilda tup bebek uzmani - aktar ve dua uzmani olmak uzereyim....ilan versem bosa cikmaz... tup bebek danisma hatti buyrun... yani butun tup bebek int sitelerini - kk nun tup bebek ozel bolumu basligi altindaki neredeyse forumlarin tamamini okumaya zamani olmayanlar icin ozet gecebilirim :))))
Yaaaa di mi ? Mesela transferden sonra bebegin tutunma asamasinda ben kabak cekirdegi ve ananas olayina terfii ettim

herkese günaydın :) bugün 8. gün akşamları çok erken uyuyorum saat 9.30 da gözlerim açılmıyor :))) ve ayaklarım çok üşüyor :) nedir bilemedim ? son 2 gündür biraz göğüs ağrılarım var ve biraz büyüdü gibi pek anlayamadım ,? ama bu arada da hastalancak gibi ağrılarım var :( durumlar karışık :))))) 5 kasım test günü inşallah rabbim bebişleri mübarek eyler bir şey olamsına izin vermez :)))

ben sabah 08:00 de estrofem 2mg ve progestan 100mg 2 tane fitil kullanıyorum ve sabahları 1 adet elevit içiyorum
saat 16:00 tekrar estrofem ve 2 adet progestan
gece 24:00 tekrar estrofem ve 2 adet progestan

benim transfer yapılan bebişler dondurulmuş son bebişler :))))

rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :)))))

Ummu zeytun sizler istanbuldamısınız Selcan sen Hollanda

evet arkadasim ben hollanda da yasiyorum.

zeytunn tutku basim dondu yeminlen ne kadar cok takviye yapiyorsunuz. Allahim bu yolda sizi ve hepimizi bebekle mukafakatlandirir
insallah.

ummu panik yok canim. doktorun ne dediyse o. lutfen sakin ol hersey olacagina variyor guzelim unutma.

tutku adet belirtilerin var mi? ben ilk defa bu ay hic bir belirti yasamiyorum. benim regl bu ay sapitti belli. ah stres ah
ama bu bana iyi bi ders oldu. strese yer yok bundan gari :)

herkese günaydın :) bugün 8. gün akşamları çok erken uyuyorum saat 9.30 da gözlerim açılmıyor :))) ve ayaklarım çok üşüyor :) nedir bilemedim ? son 2 gündür biraz göğüs ağrılarım var ve biraz büyüdü gibi pek anlayamadım ,? ama bu arada da hastalancak gibi ağrılarım var :( durumlar karışık :))))) 5 kasım test günü inşallah rabbim bebişleri mübarek eyler bir şey olamsına izin vermez :)))

ben sabah 08:00 de estrofem 2mg ve progestan 100mg 2 tane fitil kullanıyorum ve sabahları 1 adet elevit içiyorum

insallah hamilesindir canim insallah. az kaldi biraz daha gayret. sabir demiyorum cunku sabir dedikce Allah zorluk verirmis.

Kislarrr gunaydin.. hastaneden csnli canli yaziyorum....dr beklemedeyim... ayyy buralar hatun dolu.. rabbim buradaki herkese kismet ederse nufus patlar valla :)) SElcan bisey eksik kalmasin diyoruz.. dr ne verirse ne okursak yapiyoruz iste... kocakari dedimya :)))
evet arkadasim ben hollanda da yasiyorum.

zeytunn tutku basim dondu yeminlen ne kadar cok takviye yapiyorsunuz. Allahim bu yolda sizi ve hepimizi bebekle mukafakatlandirir
insallah.

ummu panik yok canim. doktorun ne dediyse o. lutfen sakin ol hersey olacagina variyor guzelim unutma.

tutku adet belirtilerin var mi? ben ilk defa bu ay hic bir belirti yasamiyorum. benim regl bu ay sapitti belli. ah stres ah
ama bu bana iyi bi ders oldu. strese yer yok bundan gari :)

Ben de senin gibi hissediyorum. Uyku basması, ayak üşümeleri,hastalanacak gibi hissetmeler vs. Hiç göğüslerde belirti yoktu bu sabah o da var. Hatta evde ovulasyon testleri vardı. Dur bi tekrar deniyeyim dedim belki akşamkinden farklı çıkar. Akşam birden aklıma geldiydi aslında hem birşeylere bakmak için erken hem de gerçek sonuçları vermez biliyorum ama duramadım. Önce tek çizgi. Sonra hafiften bir 2.çizgi mi vardı ne? Belli belirsiz. Attım çöpe. Zaten ovulasyon LH testidir bizim test günümüzde görmek istediğimiz ise Beta hcg değeri. Neyse bu sabah göğüslerde biraz şişlik olunca tekrar bi ovulasyon yapayım dedim. Bakayım 2. çizgi koyulaşacak mı? Bu sefer hiç hayalet çizgi bile görmedim. Sadece tek çizgi..

Elifoooo ben de seninle aynı şekilde aynı ilaçları kullanıyorum. Sadece elevit yok. Ne yapsam acaba bugün eve gidip alsam mı?.. aa dur bakayım sen estrofemi gün ortasında da alıyormuşsun. Ben sadece sabah akşam. progestan yerine progynex 2şer adet 3 defa..:44:

Kislarrr gunaydin.. hastaneden csnli canli yaziyorum....dr beklemedeyim... ayyy buralar hatun dolu.. rabbim buradaki herkese kismet ederse nufus patlar valla :)) SElcan bisey eksik kalmasin diyoruz.. dr ne verirse ne okursak yapiyoruz iste... kocakari dedimya :)))

iyi haberlerini bekliyoruz arkadasim. Allah yardimcin olsun.

Back