Selcan Piraye'yi bende okumuştum... güzel kitapdı... ben okuduğum kitaplardan hep etkilnen birisiyim zaten... ve o kadar çok kitap okuyorum ki bir süre sonra kitaparın hikayelerini karıştırıyorum :))
Arnavut 1973 aldığın kitapları hemen oku ... kafan inanılmaz dağılacak bak garanti veriyorum... :))
Cmas1 işte bizim en büyük hatamız internette onu araştır bunu araştır o neymiş bu nasıl oluyormuş... anasını satayım sanki
tüp bebek uzmanı olacağız... geçen yıl aralık ayındailk tüp maceramda enaz 10 tüp bebek merkezinin inetrnet sitesini hatmetmiştim... sanki opuyu ben yapacağım - spermleri ben ayıklayıp ımsıyı ıcsı yı ben yapacağım... tabi bunlara kafayı takdıkça gerilip duruyoruz.. özellikle transfer sonrasında fazla bakmamak gerekiyor bence... akışına bırak şekerim... bu konudan ne kadar uzaklaşabilirsen o kadar iyi olur... bırak interneti başka şeyler yap bence....
Ümmü bende 300 gonal f - 150 merional iğne yapıyorum... ilk 5 gün sabah akşam femera hap...
Kızlar valla ben doktor ne verirse içiyorum... son içiyor olduklarım folik asit - balık hapı - arginmaxman - biesteron ... adam deseki şu zehir ilacından günlük olarak şu dozda kullanacaksın onuda kullanacağım bu gidişle :))
umut dünyası işte o yararmı bu yararmı o şunu yemiş bu bunu içmiş - bilmem kim hacamat yaptırmış... valla kocakarılar gibiyiz :))
Biran kendime bi bakıyorum bu benmiyim diye gülmemek elde değil... ben ben olmaktan çıktım yani ...
Yüce yaradan umarım hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz... hepimizin muradını verir... doru söze ne denir evet çok araştırmak ve bilmekten banada gına geliyor bazen ama kocakarı sözüne bayıldım birde tek değilsin umut dünyası zehir dese sanki çeçem bende o durumdayım