Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

GÜNAYDINNNNN kılar topiğimiz oldukça hareketli bereketli günler yaşıyor transfer sonrası testlerini bekleyen arkadaşlarım hamiş haberleriniz kulağımıza geldi gelecek azcık kaldı tedaviye başlayan arkadaşlarımız hadi bakalım foliküller tam gaz gelişssin yumurtalarınız kaliteli kaliteli çıksın ohhh misss operasyon geçirecek arkadaşlara rabbimden şifa kendime gelince size verilecek öyle büyük sevgim ve umudum var ama kendi adıma yok maalesef kırmızlar dahi gelmiyor benden hepimiz için hakkımızda önce hayırlısı sonra sağlıklısı

canım ben o kadar tedirginim ki hiçbir test yapmadım henüz. bazen idrar testi yapayım diyorum yada kan bazı arkadaşlar 7. günü yapmışlar düşük çıkmış sonra yükselmiş ama cesaret edip henüz yapmadım. benim doktorum ankara tüp bebek merkezi cem akarsu ve çok memnunum.evet ben günde 3defa verdi fitil kullanıyorum . elevit vitamin ise ben sordum folikasit neden değil diye elevit içinde folikasit var zaten dedi. ovulasyon testi nedir bilmiyorum ?

inanılmaz duygularımız karışık hepimizin biliyorum ama rabbim isteyen herkese yardım etsin . bizlerede nasip eder inşallah bebişlerimizi kucağımıza almamızı :))))))

Lütfen kendiniz içinde umudunuz olsun!

Arkadaşım ben herkesin kullandığı rutin şeyleri kullanıyorum zaten.
Bende de henüz hiç bir belirti yok.Zaten geçen ayda nerdeyse 60 gün sonra olmuştu.O nedenle ben kasımın 8 ine kadar falan olur diye düşünüyorum normalde yani.Dahada uzarsa bilmiyorum.Bu ay tedaviye başlayacağım olsada biran önce.

Biesterona başladım bugün sabah itibarıyla bakalım inş..

tutkucum dun burdaki formda okudum seni dusunmedim degil. ordaki kader ortagi arkadasimiz 1 ay regl olmamis o ay atlamis yani
doktoru 1 ay regl olmama durumun normal oldugunu soylemis. neyse 60 gunun sonunda hamile oldugunu ogrenmis.

benimde bu ay gecikme olucak napalim hayirlisi olsun.

günlerdir 7. gün ve 8. gün test yapan ları okudum ve çok sabırsızım bende yaptırsam mı ?????

benim gecen seferle kiyasla bugun regl gunum sabah test yaptim negatif. ve kendi kendime soz verdim bidaha gunum gecmeden test yapmiycam diye. hic boyle stres oldugumu hatirlamiyorum.

sen nasil istiyorsan oyle yap elifcim. kendini kasma.

Canim.madem.dondurulmus transferi oldun test tarihi neden okadar uzun? Catlatma ignesi oldunmu?

bekliycem :)))))

bende pazartesiye kadar bekliycem oldum oldum olmadim tee sali gunune test. Allahtan evde test yok almiycamda

tuhaf olan lekelenme de yok burdaki arkadaslar bilirler benim 3-4 gun oncesinde lekelenmem baslar.

neyse bunda da var bi hayir dimi

Ummu zeytun sizler istanbuldamısınız Selcan sen Hollanda

ben canım adanadayım..adanadan gidip geliyorum ..birde çalışıyorum .yarın kontrolüm var..devam ederse bir dahaki kontrolü burdan muayene olup bilgi vermek istiyorum doktora sorcam gidince canım..
sen adet oldunmu ada çayı adet söktürüyor istersen bir dene canım..civanperçemide..

adet öncesi sana bant ve iğne verdimi doktor canım..ben 21.günü iğne ve bant kullandım..senin doktor mustafa hoca dimi..çarşambaya sen opu olursun o zaman işallah bebişlerin gelsin canım..

çok haklısın canım..her şey olacağına varıyor..herşey bizim elimizde kontrolümüzde değil..yarın kısmetse doğru bahçeci.. oğlumda orda okuyor..onuda gidince görmüş oluyorum..yarında buluşucaz işallah..
senin adet gelmedi dimi..hiç belli olmaz gebe olabilirsin..senin gebelikler supriz oluyor..:))

canım biosteronu yatmadan önce alırsan daha etkili oluyormuş..bana doktor bıraktırdı tedavi aşamasında..
zeytuun sende içiyormuydun biosteron ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…