• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selcan ben yazarın 3 kitabını da bir solukda okudum diyebilirim. Özellikle bu Afganistan hikayelerini okudukça Atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediyesi olan cumhuriyet bana daha bir anlamlı geliyor... Herkesin okumasını isterim.

Ve dağlar yankılandı - Uçurtma avcısı - Bin muhteşem güneş yazarın kitapları...

ucurtma avcisini siddetle bende tavsiye ediyorum arkadaslar. ayni yazarin bundan sonra ikinci kitabi da var. turkcesini bilmiyorum ama 1001 gunes gibi olmasi gerek. harika bi kitap. yeni bir kitabi daha cikti ama ben henuz okumadim.

-benim 11 yaşında bir oğlum var.

-2 yıl öncesine kadar tek çocuk yetiyor sanıyorduk derken daha istedik.

-tedavisiz kalp atışını gördüğümüz bir gebeliğim oldu ,yaşamadı. (birkaç haftalık). aldılar.

-galiba bir kimyasal gebelik oldu.

-şimdi kararlı ve istekliyiz. İnşallah!:49:

-test tarihim:7 kasım 2013:26:

-Ataşehir Memorial Dr Cem Demirel

hımmm anladım canım öcelilkle sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun sen şanşlısın problemin yokmuş 1 doğumun var yumurtan var dr göre kıyak hastasın memorial bana yaşında yaşın diye tutturmuştu :nazar:

Selcan ben yazarın 3 kitabını da bir solukda okudum diyebilirim. Özellikle bu Afganistan hikayelerini okudukça Atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediyesi olan cumhuriyet bana daha bir anlamlı geliyor... Herkesin okumasını isterim.

Ve dağlar yankılandı - Uçurtma avcısı - Bin muhteşem güneş yazarın kitapları...

ben de ucurtma avicisi ve bin muhtesem gunesi (boylelikle turkcesinide ogrenmis oldum) buyuk bi zevkle okudum. turkce olarak degil ama farketmez herhalde:51: ben okuyali aslinda bayagi bi zaman oldu. turkiye ye geldikce etrafimdaki arkadaslara surekli tavsiye ettim. son kitabini henuz okuma sansim olmadi. ucurtma avicisi kitabin filminide yaptilar fakat kitabi kadar etkileyici degil.

birde canan tan'in piraye kitabi benim icin ozel kitaplarin arasinda yer aliyor.

-benim 11 yaşında bir oğlum var.

-2 yıl öncesine kadar tek çocuk yetiyor sanıyorduk derken daha istedik.

-tedavisiz kalp atışını gördüğümüz bir gebeliğim oldu ,yaşamadı. (birkaç haftalık). aldılar.

-galiba bir kimyasal gebelik oldu.

-şimdi kararlı ve istekliyiz. İnşallah!:49:

-test tarihim:7 kasım 2013:26:

-Ataşehir Memorial Dr Cem Demirel

aa ne guzel oglun varmis. Allah bagislasin arkadasim. belki de kiz kardesi yoldadir dimi:49::emir_bebek:

selcan ben yazarın 3 kitabını da bir solukda okudum diyebilirim. özellikle bu afganistan hikayelerini okudukça atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediyesi olan cumhuriyet bana daha bir anlamlı geliyor... Herkesin okumasını isterim.

Ve dağlar yankılandı - uçurtma avcısı - bin muhteşem güneş yazarın kitapları...

khaled hosseını uçurtma avcısı --- bin muhteşem güneş ---utanarak diyeyim 2 kitabıda aldım fakat okuyamadım sıra gelmedi :17:

Ben de kitap okumayı severim. Hatta kitapsız yatağa uzanamam. Ama bu sıralar hergece kitabımı yanıma alıp alıp sadece 1 sayfa falan okuyorum..:1: Çünkü nette sürekli birşeyler okuma telaşı içindeyim. opu, transfer, bebeğin tutunması falan... Ama kitabımın kalan sayfalarını da merak etmiyor değilim... Bu gece bu kitap işini de yola koymalıyım..:68:

Aclık oyunlarını ben de okudum. izledim hatta... Uçurtma avcısını da en kısa zamanda alıyorum. Kaç kere tavsiye almıştım bu kitabı zaten.

$420734[1].jpg

Canan Tan yüreğim seni çok sevdi okumuştum. Ama bana biraz teenager aşk kitabı gibi gelmişti. Ben daha çok polisiye gerilim dedektif kitaplarını severim.

Canan Tan yüreğim seni çok sevdi okumuştum. Ama bana biraz teenager aşk kitabı gibi gelmişti. Ben daha çok polisiye gerilim dedektif kitaplarını severim.

onu okumadim ben basladim ama devam etmedim skici geldi.

ama pirayeyi tavsiye ederim. kariyer yapmis bi kadinin ask ugruna nelere katlandigini anlatiyor.

Iyi aksamlar arkadaslar,

ummu, foliküllerin gelissin kaliteli yumurtaya dönüssün.sonrada bebekler olarak gelsinler.:49::49: sanirim cuma günü belli olacakmis. tedavi iyi gidiyormu diye, sakin ve rahat ol stres yapma.. umarim sorunsuz bir tedaviyle bebegine kavusacaksin.canim benim operasyon tarihim, 3 hafta sonra bugün randevum geldi. bakalim umarim sorunsuz bir operasyon geciririm.

selcan, senin regl öncesi lekelenmelerin olurdu. bu ay yine erken gelmeye basladimi? yoksa belirti hicmi yok umarim hic gelmesinde mutlu haber alalim.

işallah canım..ne güzel operasyon tarihin belli olmuş..işallah kolayca geçsin canım..zamaan çok çabuk geçiyor işallah şu işlemini atlat gelsin bebişin sonra..senin bebişler ikizdi değilmi duova..işallah bu sefer herşey yolunda gider kucağına alırsın..en yakın zamanda canım..:49::49::54::54:

Çıtır hanımlar günaydın...

Herkesin geçmiş Cumhuriyet bayramını kutluyorum... Cumhuriyet özellikle biz kadınlar için çok önemli ve biz hanımların cumhuriyetimize çok iyi sahip çıkmamız gerekiyor..

Nevser ben tedaviye başladım.. Daha önce doktorla görüştüğümden iğnelere başlamak için İstanbul'a gitmeme gerek kalmadı. Buradaki doktorumla yumoş varmı diye baktırdım - şükür yumoşlarım var - 3 adet folikül var ve cumartesi gününden beri ilaç kullanıyorum. Gonal f ve merional iğne birde femera hap. Yarın sabah İstanbul'a gideceğim.. Bu süreçde iznimi de kullanıyor olacağım. Bu arada birazda İstanbul gezmek istiyorum...

Topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum... umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz...

Jeyloo şekerim 0,33 amh değeri düşük ama çok düşük değil hatta hiç yok değilll.... biliyorsun 1 herzaman 0 dan büyüktür... Ben 0,1 amh ile hamile kalanları okudum... yada birsürü yumurta ile hamile kalamayanları ... Benim bir arkadaşım var 10 yumurtası oluyor hatta 1. kalite embriyoları ancak embriyolar tutunamıyor... bu süreçde sadece yumurta etken değil... evet değerin düşün olması olasılığı azaltıyor...ancak imkansız değil... bence bunlara hiç takılma ... sonuçta yüce yaradan verecekse - bize kısmet edecekse 1 yumurta ile bile oluyor bu iş...

Canı sıkılan - özellikle transfer sonrası süreci geçiremiyorum diyen arkadaşlara inanılmaz sürükleyici ekli kitapları önrebilirim... Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız ... Şimdilik bunlar... hoşunuza giderde isterseniz başkalarını da önerebilirim.

İrfan Orga Bir Türk ailesinin öyküsü - Khaled Hosseini Uçurtma Avcısı - Ve dağlar yankılandı - Suzanna Collins Açlık oyunları serisi

merhaba zeytun..canım biim tedavi aynı zamana denk gelmiş..sen c.tesi..bende pazartesi başladım canım cuma günü kontrolüm var..aynen bendede 3 folikül vardı..doktor gelişecekmi diye cuma günü bakacak ..ben puregon 300 150 merional kullanıyorum..sen kaç doz kullanıyorsun canım..femarada varmış sende bende yok..işallah güzel güzel büyüsün yumiler bebek olarak dönsünle:49::49::49::49:canım..

amh degerim cok düsük 0,33... menopoz sayilir yani.
Gerci adetim düzenli bazen 2-3 fark ile gelsede.
Insallah daha yumurta rezervem bitmemisdir.

Bilgisi olan varmi ?

arkadasim sana cvp yazmistim ama biraz once yabanci kadin formunda gordugum yazi karsisinda kayitsiz kalamadim ve tekrar yazmak istedim.

0.14 amh ve 10 haftalik hamile bu bayan. tupbebek ama ne farkeder dimi?

alısalıs nerelerdesin hiç uğramaz oldun merak ediyoruz yahuu..yoksa hamilemisin canım:49: supriz durumlarmı var..hadi gelde yazıver canım merakta bırakma bizleri..:54::54:

işallah canım..ne güzel operasyon tarihin belli olmuş..işallah kolayca geçsin canım..zamaan çok çabuk geçiyor işallah şu işlemini atlat gelsin bebişin sonra..senin bebişler ikizdi değilmi duova..işallah bu sefer herşey yolunda gider kucağına alırsın..en yakın zamanda canım..:49::49::54::54:

ummmu çokkkk heyecanlı ve mutluyum inşallah herşey yolunda gidecek ve sen cuma günü bize musmutlu haberlerle dönücennnnnn :49::49::49:

Daha önce çok tereddüt ettiğim biesteronu aldım kullanmaya başlayacağım.Embriyolog birde elevit önerdi.Quenzim Q10 zaten kullanıyorum.Birde ceviz reçeli kullanıp fayda görenler olmuş arkadaşlar bana öyle dedi.Bilgilerinize,

Daha önce çok tereddüt ettiğim biesteronu aldım kullanmaya başlayacağım.Embriyolog birde elevit önerdi.Quenzim Q10 zaten kullanıyorum.Birde ceviz reçeli kullanıp fayda görenler olmuş arkadaşlar bana öyle dedi.Bilgilerinize,

valla bana doktorum balik yagini bile onermedi tutkucum. sadece folik asit. bende korkumdan folik asitten haric hic birsey almiyorum.
ceviz receline gelince her aksam 4-5 tane yemeden duramiyorum:56: hamilelik icin degil de cok sevdigimden:9:

valla bana doktorum balik yagini bile onermedi tutkucum. sadece folik asit. bende korkumdan folik asitten haric hic birsey almiyorum.
ceviz receline gelince her aksam 4-5 tane yemeden duramiyorum:56: hamilelik icin degil de cok sevdigimden:9:

Elevit Folik asit ve diğer vitaminleri içeriyor zaten.Cevizi bende severim yerim ama bu reçeli varya yeşilinden yapılıyormuş araştırdımda

Elevit Folik asit ve diğer vitaminleri içeriyor zaten.Cevizi bende severim yerim ama bu reçeli varya yeşilinden yapılıyormuş araştırdımda

Birde bu vitaminleri içerken 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında süt-süt ürünleri ve kafein almayacakmışız..

Ben de baslamak istiyorum ama dr daha birşey önermedi. Test tarihine kadar bekliyorum. Opudan beri gunde toplam

-..600 mg progynex
(aslında çoğu akıp gidiyor sanki)

-4 mg estrofem
alıyorum

Birde bu vitaminleri içerken 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında süt-süt ürünleri ve kafein almayacakmışız..

Selcan Piraye'yi bende okumuştum... güzel kitapdı... ben okuduğum kitaplardan hep etkilnen birisiyim zaten... ve o kadar çok kitap okuyorum ki bir süre sonra kitaparın hikayelerini karıştırıyorum :))

Arnavut 1973 aldığın kitapları hemen oku ... kafan inanılmaz dağılacak bak garanti veriyorum... :))

Cmas1 işte bizim en büyük hatamız internette onu araştır bunu araştır o neymiş bu nasıl oluyormuş... anasını satayım sanki tüp bebek uzmanı olacağız... geçen yıl aralık ayındailk tüp maceramda enaz 10 tüp bebek merkezinin inetrnet sitesini hatmetmiştim... sanki opuyu ben yapacağım - spermleri ben ayıklayıp ımsıyı ıcsı yı ben yapacağım... tabi bunlara kafayı takdıkça gerilip duruyoruz.. özellikle transfer sonrasında fazla bakmamak gerekiyor bence... akışına bırak şekerim... bu konudan ne kadar uzaklaşabilirsen o kadar iyi olur... bırak interneti başka şeyler yap bence....

Ümmü bende 300 gonal f - 150 merional iğne yapıyorum... ilk 5 gün sabah akşam femera hap...

Kızlar valla ben doktor ne verirse içiyorum... son içiyor olduklarım folik asit - balık hapı - arginmaxman - biesteron ... adam deseki şu zehir ilacından günlük olarak şu dozda kullanacaksın onuda kullanacağım bu gidişle :))

umut dünyası işte o yararmı bu yararmı o şunu yemiş bu bunu içmiş - bilmem kim hacamat yaptırmış... valla kocakarılar gibiyiz :))

Biran kendime bi bakıyorum bu benmiyim diye gülmemek elde değil... ben ben olmaktan çıktım yani ...

Yüce yaradan umarım hepimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz... hepimizin muradını verir...

Back