Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Duova teşekkür ederim ilgine. Iste yorulmadim zaten. Dun ise giderken esim birakmisti ama bu sabah kendi arabamla gittim. Cunku iki gece cok ayaklarım agridiydi. Ben de bugun psikolojik olarak normal olmaya karar verdim. Fazla dusunmiyeyim diye. Yürürken korkmadan yurudum basim dik. Açık k havaya çıktım birara...hatTa aksam yemegi bile yaptım. Neyse inş bu gece rahatça uyurum. Uykum da geldi aslinda.....iyi geceler

Cuma günü, hem ummu hem arnavut güzel haberlerle gelin topige bizede umut olsun.

amh degerim cok düsük 0,33... menopoz sayilir yani.
Gerci adetim düzenli bazen 2-3 fark ile gelsede.
Insallah daha yumurta rezervem bitmemisdir.

Bilgisi olan varmi ?

Çıtır hanımlar günaydın...

Herkesin geçmiş Cumhuriyet bayramını kutluyorum... Cumhuriyet özellikle biz kadınlar için çok önemli ve biz hanımların cumhuriyetimize çok iyi sahip çıkmamız gerekiyor..

Nevser ben tedaviye başladım.. Daha önce doktorla görüştüğümden iğnelere başlamak için İstanbul'a gitmeme gerek kalmadı. Buradaki doktorumla yumoş varmı diye baktırdım - şükür yumoşlarım var - 3 adet folikül var ve cumartesi gününden beri ilaç kullanıyorum. Gonal f ve merional iğne birde femera hap. Yarın sabah İstanbul'a gideceğim.. Bu süreçde iznimi de kullanıyor olacağım. Bu arada birazda İstanbul gezmek istiyorum...

Topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum... umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz...

Jeyloo şekerim 0,33 amh değeri düşük ama çok düşük değil hatta hiç yok değilll.... biliyorsun 1 herzaman 0 dan büyüktür... Ben 0,1 amh ile hamile kalanları okudum... yada birsürü yumurta ile hamile kalamayanları ... Benim bir arkadaşım var 10 yumurtası oluyor hatta 1. kalite embriyoları ancak embriyolar tutunamıyor... bu süreçde sadece yumurta etken değil... evet değerin düşün olması olasılığı azaltıyor...ancak imkansız değil... bence bunlara hiç takılma ... sonuçta yüce yaradan verecekse - bize kısmet edecekse 1 yumurta ile bile oluyor bu iş...

Canı sıkılan - özellikle transfer sonrası süreci geçiremiyorum diyen arkadaşlara inanılmaz sürükleyici ekli kitapları önrebilirim... Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız ... Şimdilik bunlar... hoşunuza giderde isterseniz başkalarını da önerebilirim.

İrfan Orga Bir Türk ailesinin öyküsü - Khaled Hosseini Uçurtma Avcısı - Ve dağlar yankılandı - Suzanna Collins Açlık oyunları serisi

Bilgisi olan varmi ?

Günaydın herkese transfer sonrası 7. Günüm ama sanki adet olacak gibi belirtiler var çok tedirginim.allah yardımcımız olsun :) çok emekler veriliyor rabbim bizlerede nasip eder inşallah.....kucağımıza alalım bebeklerimizi:))))

canim henuz lekelenme baslamadi bende galiba benim bu ay reglim gecen aya kiyasla biraz gec gelicek. zaten gec yumurtlama oldu gibi. kardesimin israri uzerine bu sabah test yaptim tabiiki negatif benim bunyede bi tuhaf dusukten bu yana kendi bunyemi taniyamaz oldum.

cmas arkadasim breezey arkadasimiz yanilmiyorsam 18 haftalik

darisi en kisa zamanda hepimizin basina insallah.

günaydın bende arabamla işe gidiyorum bir sakınca yoktur diye. Ve işim gereği biraz ayaktayım. Ama psikolojik olarak normal olamıyorum inanın sürekli aklımda allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

ucurtma avcisini siddetle bende tavsiye ediyorum arkadaslar. ayni yazarin bundan sonra ikinci kitabi da var. turkcesini bilmiyorum ama 1001 gunes gibi olmasi gerek. harika bi kitap. yeni bir kitabi daha cikti ama ben henuz okumadim.

Bilgisi olan varmi ?

slm jeyloo,

ben neler okudum neler duydum. hollanda da daha dun bi formda okudum. doktorlarin siz kesinlikle cocuk sahibi olamazsiniz dedigi
cift o ay pozitifi gormusler. zeytunn arkadasima katiliyorum rabbimin karsisinda ne durabilir ki?

Selcan, öncelikle sana geçmiş olsun diyorum. İnşallah herşey çabuk toparlanır hemen başlarsın. Ben de bu döneme başlarken 4 gün adet gecikmesiyle başladım. Heyecandan sanırım. Bekledimya belki o yüzden gecikti.Derken ilaçlar , 3 yumiş ve 3. gün embriyosu ( galiba) ...

benim ne zaman doktor kontrolum olsa o ay cok stres oluyorum bu ay da gorusmelerimiz vardi. neyse gec olsun guc olmasin.

seninde cift cizgili pozitif haberlerini aliriz insallah arkadasim. elifo arkadasimizinda tabiiki. Allah emeklerinizi bos cikartmasin.

Son düzenleme:
Duova geçmiş olsun. Ne operasyonu olacaksın 3 hafta sonra. Aslında belki de anlattın ama ben daha yeni tanıştığım için bazen sizlerin olaylarını karıştırıyorum. Benden de geçen küçük bir miyom alındı. Sonra bu yola başladık hayırlısıyla.

Bu arada inşallah cuma günü Ümmy ve Arny de doktordan iyi haberlerle dönerler. Bazen düşünüyorum da bu ilaçlar sonrası oluşan yumylerle kendiliğinden oluşan yumyler arasında nasıl bir fark olur. Ümmy senin mesela dondurulmuş 1 doğal yumyn olduğu için benden daha detaylı bilgiye sahipsindir.

İnşallah herşey yolunda gider jeyloo . Benim de amh testim yapılmıştı. Ve ben bunun sonucunu çok cızırtılı bir telefon görüşmesi ile drdan almıştım. İyi demişti. Ama tabi değerini bilmiyorum. Bir dahaki dr.la görüşmemde soracağım ve bu testi kendi arşivime almak için isteyeceğim.

Bilgisi olan varmi ?

Kalpte sorunum var ASD hastasiyim. haziranda ögrendim hastaligi bu nedenle bebek calismalari ertelendi.yumurtalik ve rahimle ilgili sorunum yok canim, umarim hepimiz bebeklerize kavusuruz.

Kalpte sorunum var ASD hastasiyim. haziranda ögrendim hastaligi bu nedenle bebek calismalari ertelendi.yumurtalik ve rahimle ilgili sorunum yok canim, umarim hepimiz bebeklerize kavusuruz.

operasyon tarihin belli olmus arkadasim sorunsuz atlatir biran once bebek calismalariniza kaldiginiz yerden baslarsiniz.

-benim 11 yaşında bir oğlum var.

-2 yıl öncesine kadar tek çocuk yetiyor sanıyorduk derken daha istedik.

-tedavisiz kalp atışını gördüğümüz bir gebeliğim oldu ,yaşamadı. (birkaç haftalık). aldılar.

-galiba bir kimyasal gebelik oldu.

-şimdi kararlı ve istekliyiz. İnşallah!

-test tarihim:7 kasım 2013:26:

-Ataşehir Memorial Dr Cem Demirel

canım bnm ben kaçırdımmı bilemem ama senin problem neydi kaç yaşındasın 3 yumi oldu ayrıca daha test yapmadın değilmi

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığına hemen arkasından da bebeklerine kavuşursun. Dualarım seninle!
Sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…