• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizin transferiniz benden birkaç gün önce olmuş. Hadi hayırlısı. perş.cuma.ctesi.pazar dinlenmişsiniz. Buna sevindim. Ben ilk gün hiç dinlenemedim. Dün sadece .Şimdi işe geldim. Dr hareket kısıtlılığı yok, normal yaşamına dönebilirsin dedi. Test tarihim:7 Kasım . İnşallah bu sefer sizin için başarılı ve hayırlı olur.
:49: Sevgiler.

Sizin transferiniz benden birkaç gün önce olmuş. Hadi hayırlısı. perş.cuma.ctesi.pazar dinlenmişsiniz. Buna sevindim. Ben ilk gün hiç dinlenemedim. Dün sadece .Şimdi işe geldim. Dr hareket kısıtlılığı yok, normal yaşamına dönebilirsin dedi. Test tarihim:7 Kasım . İnşallah bu sefer sizin için başarılı ve hayırlı olur.

ben yurtdisindayim burda da hic birsekilde hareket kisitligli onermiyorlar. icinizi ferah tutun. insallah bebeginiz sizinledir.

sende durumlar nasil tutku? var mi belirtiler?

Canım benim uzun süredir kasık ağrılarım var.HSG denmi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.Biraz azaldı ama sağ tarafımda halen var.
Adet olmadım henüz ama ben 10 kasıma kadar ancak olurum diye düşünüyorum.

Adet tarihiyle birlikte doktora gidip tedaviye başlayacağım.

Sen neler yaptın canım ?

hepinize merhaba arkadaşlar..:16::16: doktorumla görüştüm muayenemi oldum tedaviye başladık kızlar..cama günü kontrolüm var..yumiler büyürse tedaviye devam edicez dedi..işallah büyürler sağlıklı bebiş olurlar..:)) hastane çok kalabalıktı..istanbula gidip gelmek çok yorucu kızlar akşam geç saatte döndük..allahım bu yolda emek veren isteyen herkesin yüzünü güldürsün en kısa zamanda..:49::49:
pufy maşallah kızın yanında allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin canım çok öpüyorum..darısıda en kısa zamanda başımıza olsun diyorum canlarım..:49::49:
arnavut sende görüşme yapıcam diyordun nasıl geçti canım..:49::49:
duova canım sen neler yapıyorsun varmı bi gelişme hastaneden haber canım..
hepinizi çok öpüyorum..:54::54::54:
transferi olan arkadaşlar işallah güzel hayrlı haberler bekliyoruz..:49::49::49:

ben ilk bebek de ne zaman göğüslerim şişdi hiç hatırlamıyorum ve şuan pek bişey anlamıyorum
canım tuzlu mısır istedi ve limon ama ne olur bilmiyorum çok korkularım var

günaydın herkese bugün 6. gün biraz kasık ağrım var :( hala canım ekşi istiyor heralde psikolojik diye düşünüyorum çünkü ilk bebeğimde 2 ay boyunca kısır yedim :) allahım bebeklerimiz mübarek eylesin inş. onları korusun :) sağlıkla kucağımıza almak masip etsin . inşallah .

ben yurtdisindayim burda da hic birsekilde hareket kisitligli onermiyorlar. icinizi ferah tutun. insallah bebeginiz sizinledir.

İyi dilekleriniz için çok teşşekkür ederim. inşallah benimle birliktedirler. 5 kasım günü test günü. ve burdan size bildiricem. ama bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de ne zaman göğüsler şişerdi ? ben böyle bekliyorum sürekli elim göğsümde :)

günaydın herkese bugün 6. Gün biraz kasık ağrım var :( hala canım ekşi istiyor heralde psikolojik diye düşünüyorum çünkü ilk bebeğimde 2 ay boyunca kısır yedim :) allahım bebeklerimiz mübarek eylesin inş. Onları korusun :) sağlıkla kucağımıza almak masip etsin . Inşallah .

elifooo adetin gecikeli 6 gün olmuş henüz anlayamazsın aşerme vs için erken bence ama kan tahlili yaptır bence...

Benim de 1 hafta geçmişti idrar yaptım ilk çoook silik çıktı yok dedim yani sonra adetim gelmeyince ikinciyi 10 gğn geçince yaptım ve 2 çızgiyi gördüm...

Bence ilk etapta bi idrar sonrasında kan yaptır inş hamilesindir...
Rabbim isteyen herkese versin :49:

çok teşekkür ederim :) evet annem bebek gibi baktı bana :) doktorlar inanılmaz rahat zaten beni doktorum cem akarsu ve çok rahat :) benim TEST TARİHİM: 5 KASIM . İnşallah hepimize rabbim mübarek eylesin bize bağışlasın rabbim :)

elifooo adetin gecikeli 6 gün olmuş henüz anlayamazsın aşerme vs için erken bence ama kan tahlili yaptır bence...

Benim de 1 hafta geçmişti idrar yaptım ilk çoook silik çıktı yok dedim yani sonra adetim gelmeyince ikinciyi 10 gğn geçince yaptım ve 2 çızgiyi gördüm...

Bence ilk etapta bi idrar sonrasında kan yaptır inş hamilesindir...
Rabbim isteyen herkese versin :49:

iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler :) ben tüp bebek yaptırdım yalnız :) transfer olalı 6. gün :) ama inşallah benimledir bebişler:)

Canım benim uzun süredir kasık ağrılarım var.HSG denmi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.Biraz azaldı ama sağ tarafımda halen var.
Adet olmadım henüz ama ben 10 kasıma kadar ancak olurum diye düşünüyorum.

Adet tarihiyle birlikte doktora gidip tedaviye başlayacağım.

Sen neler yaptın canım ?

bende bekliyorum iste canim cuma-cumartesi reglim baslar diye tahmin ediyorum. ne adet ne de hamilelik belirtilerim var
belirsiz bi durumdayim anliycagin :)

hepinize merhaba arkadaşlar..:16::16: doktorumla görüştüm muayenemi oldum tedaviye başladık kızlar..cama günü kontrolüm var..yumiler büyürse tedaviye devam edicez dedi..işallah büyürler sağlıklı bebiş olurlar..:)) hastane çok kalabalıktı..istanbula gidip gelmek çok yorucu kızlar akşam geç saatte döndük..allahım bu yolda emek veren isteyen herkesin yüzünü güldürsün en kısa zamanda..:49::49:
pufy maşallah kızın yanında allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin canım çok öpüyorum..darısıda en kısa zamanda başımıza olsun diyorum canlarım..:49::49:
arnavut sende görüşme yapıcam diyordun nasıl geçti canım..:49::49:
duova canım sen neler yapıyorsun varmı bi gelişme hastaneden haber canım..
hepinizi çok öpüyorum..:54::54::54:
transferi olan arkadaşlar işallah güzel hayrlı haberler bekliyoruz..:49::49::49:

ummucum h.geldin canim. tedavin hayirli olsun insallah bu sefer bebegine kavusursun guzelim. dualarim seninle:29:

İyi dilekleriniz için çok teşşekkür ederim. inşallah benimle birliktedirler. 5 kasım günü test günü. ve burdan size bildiricem. ama bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de ne zaman göğüsler şişerdi ? ben böyle bekliyorum sürekli elim göğsümde :)

canim ben ikizlere hamileyken bile goguslerimden hic sikayetci olmadim. gunum gectikten sonra 4,5 aya kadar mide bulantim vardi o kadar. ama haziranda spontan gebeligim olmustu maalesef dusukle sonuclandi onda goguslerim 8 gun oncesinden sismisti.
lakin tup bebekte nasil olur bilemiycem.

senin bir evladin varmis neden tupbebegi tercih ettiniz peki?

Back