- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.721
canim ya sana sorucam sorucam unutuyorum aklimdayken sorayim seni de hazir burda yakalamisken
siz bebek calismalarina ne zaman baslamistiniz? biz marttan beri aktif calisiyoruz da
Selam bizdigin annesi, nasilsiniz umarim hersey yolundadir. hep sorayim dedim unutuyorum. mide bulantilarin ve as ermelerin oldumu diye soracaktim yeni yaziyorum gecmistir belkide simdiye kadar, puffy arkadasimizla tekrar görüsebildinmi? mutlu haberi kendisi yazsin diye buraya yazmadim ama, hic girmiyor görüsürsen, selamlarimizi ilet seni ve bizdigini öpüyorum.
Selam canım
Ben ve bızdığım iyiyiz. Bulantılarimla ilgili bir sıkıntım kalmadı ama aş ermelerim henüz olmadı . Bundan sonra olur mu bilmiyorum.
Puffy pazartesi doğum yaptı..alya hastanede kuvözde tkip ediliyor. Puffy eve döndü ama her gün bebeğine süt ixin hastaneye gidiyor. Anlayacağın gibi biraz stresli ve uzüntülü...kendini iyi hissedince yazacaktır eminim.
Ilk konuşmamızda selamlarını iletirim canım... bızdığım ve ben de seni öpüyoruz...
Operasyonunla ilgili detaylari ve son gelismeleri bana mesajla bildirirsen sevinirim. Kendimle ilgili seyleri takip etmekten seninle ilgilenemedim cikolatam..yaz bana tamam mı
Selam canım
Ben ve bızdığım iyiyiz. Bulantılarimla ilgili bir sıkıntım kalmadı ama aş ermelerim henüz olmadı . Bundan sonra olur mu bilmiyorum.
Puffy pazartesi doğum yaptı..alya hastanede kuvözde tkip ediliyor. Puffy eve döndü ama her gün bebeğine süt ixin hastaneye gidiyor. Anlayacağın gibi biraz stresli ve uzüntülü...kendini iyi hissedince yazacaktır eminim.
Ilk konuşmamızda selamlarını iletirim canım... bızdığım ve ben de seni öpüyoruz...
Operasyonunla ilgili detaylari ve son gelismeleri bana mesajla bildirirsen sevinirim. Kendimle ilgili seyleri takip etmekten seninle ilgilenemedim cikolatam..yaz bana tamam mı
Günaydın kızlarrrr,
Gününüz güzel geçsin...Hayırlı cumalar...
duovam benden once davranmis bende soracaktim. hic bilmiyordum puffyínin dogum yaptigini. Allahim uzun hayirli omurler verir insallah. neden kuvoze aldilar ki? erken dogum mu? ay bi heyecan yaptim ki Allahim bizlerede nasip eder insallah.
Hep kucağımda emzirdiğim anın hayalini kurup tam o anda hissedeceklerimi tahayyül etmeye çalışıyorum, kokusu geliyor burnuma, burnum sızlıyor...Yüzümde tatlı bir gülümseme... Amannnn öyle işteeee..
Öpüldünüz....
kısss ne güzel tarif etmişsin böyle :)) inşallah hayalindeki anı gerçekte de yaşatır rabbim.
puffy allah analı babalı büyütsün breezy inşallah testinin sonucu güzel çıkacak tutkucum iyi yolculuklar dualarım bu topikte tüm arkadaşlarıma hepinize şimdiden mutlu huzurlu bayramlar şimdiden bayramlaşalım yarın dr gidecem inşallah herşey yolunda gider ve ben 1 yumurtamla mucizeme kavuşurum
Arkadaşlar selam, hepinize iyi bayramlar diliyorum öncelikle.. huzurlu mutlu güzel bir bayram olsun:))
BRezeey tatlım yaptıracağın testin sonucunu hayırlısıyla alacaksın, cani gönülden inanıyorum ...
Puffy e hayırlı olsun, umarım bir sorun yoktur. Ne kadar erken doğdu bebek? Benim ilk denem puffy ile aynı zamanda idi. Şubat ayı:) Yani Ekim ayına geliyordu doğum, ben öyle hesaplamıştım. Ne garip her denemede ne zaman doğacak hesapları yaptım, sonraki normal denemelerimde bile.. Şimdi ise yapmıyorum hesap falan, hesapsız kitapsız takılıyorum:))
Selcan sana inanamadım, bana biraz bulaştırsana şu foliküllerden:))Maşalllahhh sanaa..
BU ay bende gittim 2 folikül vardı, bu ay dinlen dedi doktorum, biraz kafanı boşalt, ben hala bir daha toplama yapacak ya ilaç dozunu şöyle mi yapsak diyorum , adam dedi ki Simaycığımm müdahele etme bana bırak, kocaa prof hala karışıyorum.. Artık karışmayacağım, saldımm gitti...
Bu ay yumurtlama zamanıma bile bakmadım o kadar saldım yani.
Allahım şu mübarek günlerinde duy sesimizi bu topikte bebek isteyen, tüm anne olmak isteyen kullarını boş çevirmee ...Hep kucağımda emzirdiğim anın hayalini kurup tam o anda hissedeceklerimi tahayyül etmeye çalışıyorum, kokusu geliyor burnuma, burnum sızlıyor...Yüzümde tatlı bir gülümseme... Amannnn öyle işteeee..
BAyram geldi, çocukluğumun bayramları hep içimde bir heyecan olurdu.. Heyecanlı, mutlu, umutlu güzel bayramlarrr...
Öpüldünüz....
Günaydınnnn...
Herkes bayram ve tatil moduna girdi galiba :) ortalıkta kimsecikler yokama olsun siz güzel vakit geçirin,güzel güzel bayramınızı yapın gelin ve sonra herkes rapor versin,olur mu ?
Simay'cığım,doktorunu dinle,bak önümüzde bayram da sana fırsat gez toz eğlen ve kafayı biraz boşalt,hepimiz bu yollardan geçiyoruz takmamak ne mümkün tabi,ama ben gerçekten bunu yaşadım nekadar gergin ve endişeli olursak okadar negatif sonuçlar alıyoruz,o yüzden kendini başka şeylerle oyala bak gör herşey güzel olacak.Kendin ve bizim için okadar içten dua etmişsin ki sabah sabah çok duygulandırdın beni ve kocaman Amiiiiiiinnnn demek istiyorum.
Ben daha buralardayım,ama bayram tatiline erken çıkacak olanlar için bendende iyi bayramlar olsun :)
Sevgiler...
Selcan'ım olmadı gittik dr 14 mm olan yumurta oldu 13 mm fostimonlara devam ettik bugün bakıldı 10 mm tedavi fıssssss kan verdim e2 progesteron bakılmış östrojen düşük denildi folikulde yumurta var mıydı yok muydu bilemeyiz vs anlavağın olmadı tek yumurtam getirmedi mucizemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?