• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar selam, hepinize iyi bayramlar diliyorum öncelikle.. huzurlu mutlu güzel bir bayram olsun:))

BRezeey tatlım yaptıracağın testin sonucunu hayırlısıyla alacaksın, cani gönülden inanıyorum ...

Puffy e hayırlı olsun, umarım bir sorun yoktur. Ne kadar erken doğdu bebek? Benim ilk denem puffy ile aynı zamanda idi. Şubat ayı:) Yani Ekim ayına geliyordu doğum, ben öyle hesaplamıştım. Ne garip her denemede ne zaman doğacak hesapları yaptım, sonraki normal denemelerimde bile.. Şimdi ise yapmıyorum hesap falan, hesapsız kitapsız takılıyorum:))

Selcan sana inanamadım, bana biraz bulaştırsana şu foliküllerden:))Maşalllahhh sanaa..

BU ay bende gittim 2 folikül vardı, bu ay dinlen dedi doktorum, biraz kafanı boşalt, ben hala bir daha toplama yapacak ya ilaç dozunu şöyle mi yapsak diyorum , adam dedi ki Simaycığımm müdahele etme bana bırak, kocaa prof hala karışıyorum.. Artık karışmayacağım, saldımm gitti...

Bu ay yumurtlama zamanıma bile bakmadım o kadar saldım yani.

Allahım şu mübarek günlerinde duy sesimizi bu topikte bebek isteyen, tüm anne olmak isteyen kullarını boş çevirmee ...Hep kucağımda emzirdiğim anın hayalini kurup tam o anda hissedeceklerimi tahayyül etmeye çalışıyorum, kokusu geliyor burnuma, burnum sızlıyor...Yüzümde tatlı bir gülümseme... Amannnn öyle işteeee..

BAyram geldi, çocukluğumun bayramları hep içimde bir heyecan olurdu.. Heyecanlı, mutlu, umutlu güzel bayramlarrr...

Öpüldünüz....
Sen de opüldün ammaaa bayram bayram ne bu karamsarlık canım simayımm.umudu kaybetmek karamsarlığa düşmek yoookkk... her şey vakti saati gekdiğinde bizim istediğimi gibi olacak. .. az sabır canımmmm az sabır :34:l

Herkeze Merhaba.Bugün transferim 10.gün.Artık sabırsızlandım sonuçları görmeye.Ama karar verdim daha 4 gün beklemeye ve sonra kesin öğrenicem.İnşalah tutmuştur.Bu günler beklemek çok zor.
Herkeze iyi Bayramlar.

Herkeze Merhaba.Bugün transferim 10.gün.Artık sabırsızlandım sonuçları görmeye.Ama karar verdim daha 4 gün beklemeye ve sonra kesin öğrenicem.İnşalah tutmuştur.Bu günler beklemek çok zor.
Herkeze iyi Bayramlar.

Günaydın çıtır kızlar :)
Zlat inşallah güzel sonuçlar alırsın bize bayram hediyesi verirsin :))
Kimsecikler yok bu aralar ,ama sitem edemiyorum,çünkü yarın bende gideceğim ve yoğun bir program yaptığımız için çok İnternet'e girmeye fırsat bulamayabilirim:)
Herkeze sağlıklı,mutlu,huzurlu ve barış içinde geçireceğimiz iyi bayramlar dileğimle...Hepinizi öpüyorum ...

hayirli bayramlar kizlar. ailelerinizle güzel nese dolu günler gecirmenizi dilerim. insallah bir sonraki bayrami göbislerimizde veya kucaklarimizda bebislerle karsilariz.

hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar..:3: çok fena hasta oldum kızlar bir türlü atlatamıyorum..bağışıklık sistemim çok zayıf ..hemen hasta oluyorum..
pufy doğum yapmış ahh ne güzel ne mutlu ona. allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun..darısıda bizlere tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda..
hepinizin bayramını kutluyorum hepinizi çok öpüyorum.:16::16::16::.dilerim bir dahaki kurban bayramına bebeişerimizle gireririz..::49::49::49: mutlu bayramlar..:54::54::54:

merhaba arkadaşlar..:3: çok fena hasta oldum kızlar bir türlü atlatamıyorum..bağışıklık sistemim çok zayıf ..hemen hasta oluyorum..
pufy doğum yapmış ahh ne güzel ne mutlu ona. allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun..darısıda bizlere tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda..
hepinizin bayramını kutluyorum hepinizi çok öpüyorum.:16::16::16::.dilerim bir dahaki kurban bayramına bebeişerimizle gireririz..::49::49::49: mutlu bayramlar..:54::54::54:

Gecmis olsun ummu üsüttün sanirim,üsüttüysen eger bitki caylari ic elma kabugu, nane, limon kaynatip balla karistirip nicersen üsütmeye iyi geliyor.

Gecmis olsun ummu üsüttün sanirim,üsüttüysen eger bitki caylari ic elma kabugu, nane, limon kaynatip balla karistirip nicersen üsütmeye iyi geliyor.

sağol canımm yaparım dediklerinide..kestane balı yiyorum nar suyu bol mandalina..canım sen nasılsın neler yapıyosun..

40 degilim ama fazla da kalmadi
Ve yalniz yaslanmak ve olmek istemiyorum .cocuklarim olsun yanimda elimi tutsunlar ...

merhaba hoşgeldin..işallah bebeklerin olur..sorun enydi sizde..anlatmak istersen...burda hepimiz aynı ortak noktada buluştuk..amacımıda bu canım..işallah isteyen herkese nasip olsun hayırlı evlatlar...

sağol canımm yaparım dediklerinide..kestane balı yiyorum nar suyu bol mandalina..canım sen nasılsın neler yapıyosun..

Ben iyiyim canim yaramaz durum yok, burada okullar 2 hafta tatil bu nedenle bizim okulda tatil 2 hafta kurs yok Tr'ye gelmeyi cok isterdim bu tatilde fakat, operasyon icin cagirrlar diye program yapamiyorum.:43:tekrar gecmis olsun iyi bak kendine öptüm:16:

ummucum gecmis olsun canim adanin sicaginda nasil usuttun boyle:44:bu taraflarda degilsin iyi ki kac gundur yagmur ruzgarla ugrasiyoruz valla.

duovam neden iki hafta tatil yahu? burda da haftaya tatil okullar ama 1 hafta. sende hayirlisiyla operasyonu bi atlatsaydin
bende burda rahatliycam valla.

kendinize iyi bakin arkadaslar bayramda eti fazla kacirmayin aman dikkat:52:

ummucum gecmis olsun canim adanin sicaginda nasil usuttun boyle:44:bu taraflarda degilsin iyi ki kac gundur yagmur ruzgarla ugrasiyoruz valla.

duovam neden iki hafta tatil yahu? burda da haftaya tatil okullar ama 1 hafta. sende hayirlisiyla operasyonu bi atlatsaydin
bende burda rahatliycam valla.

kendinize iyi bakin arkadaslar bayramda eti fazla kacirmayin aman dikkat:52:

selam canim, okul neden tatil bende bilmiyorum. böyle ara tatilleri oluyor burada okullarin. evet ya su operasyon tarihini bir türlü vermedilerki, bende kendime bir yol cizeyim.Türkiye'ye gidemiyorumda bu yüzden Agustos biletimde yandi bu belirsizlikten. iyi bak kendine öptüm.:16:

Bayram sabahı diledim rabbimden hep arifeden telaşım olsun çocuğuma ne giydirim banyosunu yapsın sevinsin çocuk kalbiyle bayram neşesini yaşamak istedim ne acı ya rabbim yaşım 40 oldu ve bnm böyle bir bayram sabahım olmadı hep yarım hep eksik ne kadar üzgünüm çevremde onca insan ama içimdeki ateş yanıyor yarabbi

Bayram sabahı diledim rabbimden hep arifeden telaşım olsun çocuğuma ne giydirim banyosunu yapsın sevinsin çocuk kalbiyle bayram neşesini yaşamak istedim ne acı ya rabbim yaşım 40 oldu ve bnm böyle bir bayram sabahım olmadı hep yarım hep eksik ne kadar üzgünüm çevremde onca insan ama içimdeki ateş yanıyor yarabbi

ben de bu bayram da böyle geçecekmiş dedim kendi kendime. Allah başka dert keder vermesin.

canlarım bayramda ne bu karamsarlık..umutsuzluk yok..işallah son bayramımız olur..en kısa zamanda herkes dileğine kavuşsun işallah..hem arkadaşlar herşey çocuk değil ya bu kadar kendinizi üzmeyin ..kısmetimizde varsa olacak :49::49:

selcan duoava yurt dışında bayram nasıl geçiyor..yabancılar bizim bu kurban kesmemizie çok şaşırıyorlardır değilmi..:)) ikinizide çok öptüm iyi bayramlar..:16::16:

arkadasim lutfen bu kadar karamsar olma benide karamsarliga surukledin bliss sende arkadasim yapmayin lutfen..

Rabbim eger yazdiysa anlimiza elbet olacaktir. ummucugumede katiliyorum tamam cocuk belki cok onemli heleki turk kulturunde
ama herseyin sonu da degil yani. ben Rabbime hergun dua ediyorum Allahim hayirlisini vericeksen ver yoksa verme diye. Tvde etrafimizda olup bitenleri gorunce korkuyorum acikcasi.

Allah dualariniz kabul etsin en kisa zamanda bebeklerinize kavustursun insallah. Tabii hayirlisiyla benide..

canlarım bayramda ne bu karamsarlık..umutsuzluk yok..işallah son bayramımız olur..en kısa zamanda herkes dileğine kavuşsun işallah..hem arkadaşlar herşey çocuk değil ya bu kadar kendinizi üzmeyin ..kısmetimizde varsa olacak :49::49:

selcan duoava yurt dışında bayram nasıl geçiyor..yabancılar bizim bu kurban kesmemizie çok şaşırıyorlardır değilmi..:)) ikinizide çok öptüm iyi bayramlar..:16::16:

sanada iyi bayramlar ummucum nasil oldun arkadasim? valla bu hollandilar bizim bayramimizi bizden iyi biliyorlar. ben calistim dun butun hafta calisiyorum ama sevdigimcegimle mutluyuz dun eve gittim elinden optum aman nasil bi mutlu oldu anlatamam:48:

selam canim, yurt disinda yasayan müslümanlar, kurban kesimini belirli yerlerde yapabiliyor. burada her ülkeden insanlar var ve daha cok farkindalar farkli dinlerin bayramlarini ve özel günlerini biliyorlar. ama cok kisi icin diger günlerden farki yok cünkü tatil yok herkes isinde gücünde birde yakin oturan sizden birileri yoksa farkli gecmiyor.sizler sanslisiniz ailenize gidip gelme sansiniz var burada izinlerinde cok verilmedigi bir ay bu ay dilerim tüm günlerimiz bayram tadinda güzelliklerle gecsin.

sanada iyi bayramlar ummucum nasil oldun arkadasim? valla bu hollandilar bizim bayramimizi bizden iyi biliyorlar. ben calistim dun butun hafta calisiyorum ama sevdigimcegimle mutluyuz dun eve gittim elinden optum aman nasil bi mutlu oldu anlatamam:48:

canım iyiyim çok şükür..:16::16: bayramda en önemli şey sevdiklerinle olmak seninde eş yanında ..musmutlu olun işallah..işallah evliliğinde bebişle taçlansın hayırlısyla en kısa zamanda canım..:49::16::16:

Back