Arkadaşlar selam, hepinize iyi bayramlar diliyorum öncelikle.. huzurlu mutlu güzel bir bayram olsun:))
BRezeey tatlım yaptıracağın testin sonucunu hayırlısıyla alacaksın, cani gönülden inanıyorum ...
Puffy e hayırlı olsun, umarım bir sorun yoktur. Ne kadar erken doğdu bebek? Benim ilk denem puffy ile aynı zamanda idi. Şubat ayı:) Yani Ekim ayına geliyordu doğum, ben öyle hesaplamıştım. Ne garip her denemede ne zaman doğacak hesapları yaptım, sonraki normal denemelerimde bile.. Şimdi ise yapmıyorum hesap falan, hesapsız kitapsız takılıyorum:))
Selcan sana inanamadım, bana biraz bulaştırsana şu foliküllerden:))Maşalllahhh sanaa..
BU ay bende gittim 2 folikül vardı, bu ay dinlen dedi doktorum, biraz kafanı boşalt, ben hala bir daha toplama yapacak ya ilaç dozunu şöyle mi yapsak diyorum , adam dedi ki Simaycığımm müdahele etme bana bırak, kocaa prof hala karışıyorum.. Artık karışmayacağım, saldımm gitti...
Bu ay yumurtlama zamanıma bile bakmadım o kadar saldım yani.
Allahım şu mübarek günlerinde duy sesimizi bu topikte bebek isteyen, tüm anne olmak isteyen kullarını boş çevirmee ...Hep kucağımda emzirdiğim anın hayalini kurup tam o anda hissedeceklerimi tahayyül etmeye çalışıyorum, kokusu geliyor burnuma, burnum sızlıyor...Yüzümde tatlı bir gülümseme... Amannnn öyle işteeee..
BAyram geldi, çocukluğumun bayramları hep içimde bir heyecan olurdu.. Heyecanlı, mutlu, umutlu güzel bayramlarrr...
Öpüldünüz....