Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Az önce hastaneden geldim.E n sonunda şu HSG yi çektirdim ve kurtuldum.Alman hastanesindeki doktorunda dediği gibi çok şükür herşey normalmiş.

bugün herkes güzel haberler veriyor..hayırlı olsun canım..tedavini sormuştum tutkucum ilaçsız tedavimi uygulanacak sana..biraz bilgi verirmisin canım..

bugün herkes güzel haberler veriyor..hayırlı olsun canım..tedavini sormuştum tutkucum ilaçsız tedavimi uygulanacak sana..biraz bilgi verirmisin canım..

Bu ay hiç ilaç vermiyorum.10 günden sonra 2 gün arayla deneyin dedi.Önümüzdeki ay tedaviye başlayacakmış.Ama ben tüp mü yapsam yoksa doğalımı denesem.Zaman mı kaybetmiş olurum diye düşünüyorum canım.

bu ay doğal denesen bile diğer aya tüp yapmalısın belki doğal hamile halıcaksın ama ne zaman olacağı belli olmuyor kaç ay süreceği bi bakıyosun hemen kalınıyor bazende baya bi zaman alabiliyor..zamanımız kıymetli canım..doktorun dediği gibi yap bence canım..işallah hemen bu ay doğal kalırsın..

Breezey, canim verdigin karar dogru bir karar, bunu yaptirman gerekiyorsa yaptiracaksin.yaptirmadigin taktirde doguma kadar ve dedigin gibi sonrasida kendini mutsuz edeceksin. bende olsam ayni karari verirdim canim, dualarimiz hep sizinle olacak.umuyorum ve diliyorum bunuda atlatacaksin saglikla bebegini kucagina alacaksin.49:

iyi dileklerin cok sagol arkadasim. canim hic bir takviyede bulunmadim yukarda Allah biliyor ya. bal polen ari sutu karisimi almistim
onu bile yemedim. yaptigim tek sey bu reglimden once 13 gunluk bi sogan kuruydu. ama her aksam yemekten sonra mutlaka 2-3 kuru incir yerim bilmem onun bi faydasi oldu mu? birde herzaman soyledigim gibi saglikli beslenme hepsi bu.

belki 13 tane folikul var ama ne kadar dolu ne kadar boslar bilemem tabii.

tmm cimdikledim canimcim

sana bizdiginada binlerece kez masallah Allah nazarlardan korusun sizi.

o bahsettigin teste gelince kuzum bizdigin annesi olarak en iyisini sen bilirsin senin kararin en dogrusudur.

Allah senin ve bizdiginin yardimcisi olsun en guzel sekilde atlatirsiniz bu zorlu sinavida insallah.

kendine ve bebisimize cok cici bak Allaha emanet olun kuzummmmm...

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah herşey sonuna kadar güzel gider ve bebeğine kavuşursun.Sevgilerrr..

insallah tutkucum senin ve diger butun arkadaslariminda mujdeli haberlerini en yakin zamanda aliriz insallah.

valla canim seni bilmem ama ben senin doktorunun tavsiyesini hemen uygulayacagim.

bu arada arkadaslar soylemeyi unuttum. doktora bu hormon ilacini sordum klomid miydlasi neydi
onu burda regl suresi cok uzun suren ovulasyonu zor olan kadinlara veriyorlarmis onuda hemen ha diyince degil
belirli bi kontrollerden sonra. ayrica vitamin sordum ben balik yagi icerdim onceden tekrar baslamak istiyorum diye
baslamasan daha iyi olur dedi. sadece folik asit icmelisin dedi. bunuda belirteyim.

Herkeze Merhaba.Ben de 41 yaşında anne olmak istiyorum.Benim 20 yaşında kızım var.Sandım ki istediğim zamanda bir daha çocuk yaparım.Ama malesef yaş yaştır.Genç görünmen de önemli değlmiş.2 yıldır uğraşiyorum.Şimdi ilk defa tüp bebek yaptım.3 gün önce transfer oldu.Doktor bana ümitleri yüksek tutmiyalım,ama şans var dedi.Sadece 1 yumurtam dönlendi,hem de 2.kalite.Kendime her şeyi hazırladım.Olmazsa bir daha denicem.Keşke daha erken tedaviyi başlasaydım.
Benim gibi başkası var mı,transferden 3.gün

Son düzenleme:
canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah sana..bak ne güzel yumilerin varmış demekki doğal tekrar hamile kalma şansın çok yüksek..işallah yakın zamanda hamile haberlerini duyarız canım..

insallah ummucum Allahtan hayirlisi artik. senden de en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz umuduyla kocaman opuyorum seni.

h.geldin zlat. tedavin hayirli olsun insallah pozitifleri gorursun ve bebegine kavusursun. moralini yuksek tut stres yapmamaya calis derim ben.

Merhaba, ben amniyosentez yaptırmaktan korktuğum için şartlarımız zorlayıp çok pahalı yeni çıkan bir test var. Harmony testi yaptırdım. Anne kanından bakılıyor. Kan Amerika'ya gönderiliyor. 2 haftada belli oluyor. 10.000 de 1 den daha düşük çıktı sonuçlarım. Test biraz pahalı 1850 tl . Başka hiçbir teste gerek kalmıyor.
Sigortaların hiçbiri ödemiyor maalesef :/
Büyük olasılık senin sonuçlarında çok iyi çıkacak ama işte insan şüphe ile yaşamak istemiyor.
Bu arada cinsiyet belli olmadı mı?
Iyi dileklerimle,

İnşallah canım inş.Önümüzdeki ay tedaviyi denemeliyim bende seninle aynı fikirdeyim.Tşk,

Günaydın kıssslarrr...
Hoş geldiniz Zlat .... Son zamanlardaki yaşam koşulları ( beslenme - hava - manyetik alan vs vs ) nedeni ile üreme bozuklukları çok fazla... bu sadece 40 yaş üstü için değil daha genç yaştakiler içinde çok kolay değil. bu nedenle üzme kendini stres yapma olacaksa olacaktır ... en azından annelik duygusunu tatmışsın... bu duygu ile hiç tanışamayanlar var... herşey kısmet ... ne varsa alın yazısında onu yaşıyoruz. değiştirme şansımız olmadığına göre kendimizi yaradana emanet edelim - hakkımızda en hayırlısı ne ise onu dileyelim ....

Ekdeki sözü çok severim... biz elimizden geleni yapalım gerisini yaradana havale edelim... o mutlaka bizim için en hayırlı olanı veriyordur bize :))

Kader hayatmızın önceden çizilmiş olması demek değildir.
Bu sebepten "ne yapalım kaderimiz böyle" deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.
Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.
Öyleyse ne hayatına hakimsin, ne de hayat karşısında çaresizsin. ŞEMS-İ TEBRİZİ

Deti sonucuna çok sevindim... umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini... Umarım tüm anne adaylarımız bu zorlu süreci - mutlu sonla geçiriler.

canım teşekkür ederim

bugün Zeynep Kamilde Genetik Danışma ile randevum vardı ... oradaki doktorun da söylediği bana yaklaşık aynı şey oldu. sadece yaş yüzünden riskiniz var , yoksa diğer her şey normal dedi.
Amniyosentezin riski ise var ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum dedi... kendi doktorumda amniyosentezde oldukça başarılı , zaten onun yapmasını istedim. amniyosentezimi kendi doktorum yapacak.test tarihimiz 4 kasım

bebeğimin sağlığı konusunda hiç bir endişem yok ama benim yüzümden bir risk taşımasını istemiyorum.

harmony testi ben de duymuştum ama doğrusu amniyosentez bana daha mantıklı geldi...
cinsiyeti ise doktorumuz kız gibi diyerek söyledi ama benim her şeye muhalefet ruhum bunu da dikkate almıyor canım.
bence bızdığım erkek... hani anneler hisseder derler ya henüz 15 haftalık bir anne adayı olsam da hislerimin geliştiğini söyleyebilirim sana :)

şüphe ile yaşamak ise , elimden geldiğince hayatımda yapmadığım bir şey ... hele bu benden başka bir can için şüphe olunca ...

hepimiz için her şeyin en güzeli gerçekleşsin... Rabbim evlatlarımızla sonsuz mutluluklar nasip etsin hepimize

canım çikolatam

1/200 düşük riski de olsa verdiğim kararın doğruluğuna ben de eminim...
bızdığıma ve onu bana nasip eden Rabbime güveniyorum .
bizi sevenlerin dualarına ve iyi niyetli temennilerine de ...

şimdi öncesinde 4 kasım sonrasında test sonuçlarını beklemek gibi bir süreç var...

ama ben bu arada bir kaç kere gider bızdığımı görürüm buna kimse engel olamaz

doktoru dinle canım...
elinizden geldiğince rahat olun , gergin olmamaya çalışın.
bu ay kendine şans ver , önümüzdeki ay ne istersen onu yap.

ama gergin olmamaya dikkat tamam mı

sevgiler , bol şanslar

sevgili Zlat hoşgeldin ,

genç görünmenin dışında , hormon değerlerinde görüntünü destekliyorsa bebek sahibi olmak için ve bunun spontan olması için hiç bir engel yok inan buna.

bunu 42 yaşında daha önce hiç hamile kalmamış , bir kere tüp denenmiş ama negatif sonuç almış ve bugün spontan bir gebelikle 15 haftalık hamile breezey olarak yazıyorum sana

rahat olmak , strese girmemek ve kendimizi iyi tanımak bu işin ilk kuralı...

yaş gereği yaşayacaklarımız ve risklerimizi de bilerek bu kararımızı uygularsak inan her şey yolunda ve zamanında ilerliyor.

şimdi önümde amniyosentez süreci var... sadece hamile kalabilmekle bitmiyor çünkü.
ikili testlerin yaş riski dışında düşük çıkması da yetmiyor...
sonrasında neler var daha...

ömce kendini tanı ve kendine güven...
daha önce doğumla sonuçlanan bir hamileliğin olduğuna göre bunu bir kere daha yapabilmen için - eğer değerlerinde herhangi bir sorun yoksa - bence sorun yok canım arkadaşım.

Şansın bol olsun , Rabbim yar ve yardımcın olsun

bu sınav ne ki selcanımmm

bizler güçlü kadınlarız ve bizlerin bızdıkları da anneleri kadar güçlü olacaktır buna yürekten inanıyorum.

ben 4 kasıma kadar olan sürede bızdığımı bir kaç kere daha görme derdindeyim , şimdi onun planlarını yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…