- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.661
Az önce hastaneden geldim.E n sonunda şu HSG yi çektirdim ve kurtuldum.Alman hastanesindeki doktorunda dediği gibi çok şükür herşey normalmiş.
bugün herkes güzel haberler veriyor..hayırlı olsun canım..tedavini sormuştum tutkucum ilaçsız tedavimi uygulanacak sana..biraz bilgi verirmisin canım..
Bu ay hiç ilaç vermiyorum.10 günden sonra 2 gün arayla deneyin dedi.Önümüzdeki ay tedaviye başlayacakmış.Ama ben tüp mü yapsam yoksa doğalımı denesem.Zaman mı kaybetmiş olurum diye düşünüyorum canım.
Mutlulugun daim olsun canim,masallah diyelim gelissin kaliteli olsun ikiz bebeklerin olsun ilk asilama icin yumurtayi takip edecekler sanirim. sen takviye bir seyler kullandinmi canim, belki ondan daha fazla folikul olmustur diye düsündüm.dilerim bu ilk asilamada, gelsin bebegin veya bebeklerin.
kendi kendine nazar değdirmeden bir çimdikler misin arkadaşım kendini lütfen:44:
Maşallah sana ... toplamda 13 folükül demek amh değerinin 1 in üstünde olduğunu gösterir biliyorsun değil mi ?
bu da süper bir şey , çok beğendimmmm
şimdi kızlar ...
bu yaşlarda hamile kalmak iyi güzel de iş spontan bile olsa hamile kalmakla , riskli denilen 3 ayı da geçirmekle bitmiyor - muş ...
11 - 14. hafta yani ikili tarama testinde tüm riskler düşük çıksa da , yaş yüzünden yüksek çıkan risk oranım önüme 2 yol çıkarmıştı.
ya amniyosentez yapılacak ve bızdığımın sağlığı ile ilgili bilgi edinecektim yada bekleyecek ve görecektim.
elimde olan şeyler varsa sürpriz yaşamayı hiç sevmediğim için ben ilk yolu seçtim ve amniyosenteze karar verdim.
yapılan istatistiklere göre her 200 amniyosentezde 1 bebek kaybı söz konusu olsa da yakın çevremde yaptıran 3 arkadaşımın da sağlıklı süren hamilelikleri ve hatta bir tanesinin bebeğinin bugün 5 yaşında olmasının verdiği pozitif düşünce ve Rabbime olan inancım ve kaderimde yazılana karşı koyamayacağım gerçeği ile bu kararı verdim.
20. haftaya kadar olan gebelik kayıp oranı % 3... amniyosentez sonucu aynı dönem gebelik kaybı oranı % 3,2 ...
eğer bir sorun varsa yani kaderimde kısmetimde ve bundan sonraki hayatımda bir evlat sahibi olmak yoksa öyle yada böyle kaybedeceğim.
ama kaderimde yazılan evladımın ,evlatlarımın olması ise ve bu bebek onlardan ilki ise değil amniyonsentez , bilinen bütün riskli testler bile bir zarar veremeyecektir.
yaş riskim yüzünden hamileliğimin kalan kısmını acabalarla yaşayarak hem bızdığıma hem kendime üzüntü veremeyeceğim.
ve bızdığım doğduktan sonra , gözlerine bakıp , hareketlerini ölçüp tartıp , acaba her bebek bunu mu yapar , normal mi diye kendimi , eşimi ve bebeğimi yiyip bitiremeyeceğim.
bu yüzden 16. haftamızda yani yaklaşık 1,5 hafta sonra bızdığıma vereceğimiz ufak rahatsızlık için huzurunuzda kendisinden özür diliyorum.
kendisini nasıl istediğimi ve şu an bile delicesine sevdiğimi bilen bızdığımın , bu aksiyonu da başarıyla geçeceğine ve doktorlar kocaman bir nanik yapacağına inanıyorum.
ne olur dualarınız ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin.
ve bir zaman daha aranızda olamayacağım.
anlayışınız için teşekkür ederim.
hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.
Canım senin adına çok sevindim.İnşallah herşey sonuna kadar güzel gider ve bebeğine kavuşursun.Sevgilerrr..
canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah sana..bak ne güzel yumilerin varmış demekki doğal tekrar hamile kalma şansın çok yüksek..işallah yakın zamanda hamile haberlerini duyarız canım..
Herkeze Merhaba.Ben de 41 yaşında anne olmak istiyorum.Benim 20 yaşında kızım var.Sandım ki istediğim zamanda bir daha çocuk yaparım.Ama malesef yaş yaştır.Genç görünmen de önemli değlmiş.2 yıldır uğraşiyorum.Şimdi ilk defa tüp bebek yaptım.3 gün önce transfer oldu.Doktor bana ümitleri yüksek tutmiyalım,ama şans var dedi.Sadece 1 yumurtam dönlendi,hem de 2.kalite.Kendime her şeyi hazırladım.Olmazsa bir daha denicem.Keşke daha erken tedaviyi başlasaydım.
Benim gibi başkası var mı,transferden 3.gün
kendi kendine nazar değdirmeden bir çimdikler misin arkadaşım kendini lütfen:44:
Maşallah sana ... toplamda 13 folükül demek amh değerinin 1 in üstünde olduğunu gösterir biliyorsun değil mi ?
bu da süper bir şey , çok beğendimmmm
şimdi kızlar ...
bu yaşlarda hamile kalmak iyi güzel de iş spontan bile olsa hamile kalmakla , riskli denilen 3 ayı da geçirmekle bitmiyor - muş ...
11 - 14. hafta yani ikili tarama testinde tüm riskler düşük çıksa da , yaş yüzünden yüksek çıkan risk oranım önüme 2 yol çıkarmıştı.
ya amniyosentez yapılacak ve bızdığımın sağlığı ile ilgili bilgi edinecektim yada bekleyecek ve görecektim.
elimde olan şeyler varsa sürpriz yaşamayı hiç sevmediğim için ben ilk yolu seçtim ve amniyosenteze karar verdim.
yapılan istatistiklere göre her 200 amniyosentezde 1 bebek kaybı söz konusu olsa da yakın çevremde yaptıran 3 arkadaşımın da sağlıklı süren hamilelikleri ve hatta bir tanesinin bebeğinin bugün 5 yaşında olmasının verdiği pozitif düşünce ve Rabbime olan inancım ve kaderimde yazılana karşı koyamayacağım gerçeği ile bu kararı verdim.
20. haftaya kadar olan gebelik kayıp oranı % 3... amniyosentez sonucu aynı dönem gebelik kaybı oranı % 3,2 ...
eğer bir sorun varsa yani kaderimde kısmetimde ve bundan sonraki hayatımda bir evlat sahibi olmak yoksa öyle yada böyle kaybedeceğim.
ama kaderimde yazılan evladımın ,evlatlarımın olması ise ve bu bebek onlardan ilki ise değil amniyonsentez , bilinen bütün riskli testler bile bir zarar veremeyecektir.
yaş riskim yüzünden hamileliğimin kalan kısmını acabalarla yaşayarak hem bızdığıma hem kendime üzüntü veremeyeceğim.
ve bızdığım doğduktan sonra , gözlerine bakıp , hareketlerini ölçüp tartıp , acaba her bebek bunu mu yapar , normal mi diye kendimi , eşimi ve bebeğimi yiyip bitiremeyeceğim.
bu yüzden 16. haftamızda yani yaklaşık 1,5 hafta sonra bızdığıma vereceğimiz ufak rahatsızlık için huzurunuzda kendisinden özür diliyorum.
kendisini nasıl istediğimi ve şu an bile delicesine sevdiğimi bilen bızdığımın , bu aksiyonu da başarıyla geçeceğine ve doktorlar kocaman bir nanik yapacağına inanıyorum.
ne olur dualarınız ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin.
ve bir zaman daha aranızda olamayacağım.
anlayışınız için teşekkür ederim.
hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.
bu ay doğal denesen bile diğer aya tüp yapmalısın belki doğal hamile halıcaksın ama ne zaman olacağı belli olmuyor kaç ay süreceği bi bakıyosun hemen kalınıyor bazende baya bi zaman alabiliyor..zamanımız kıymetli canım..doktorun dediği gibi yap bence canım..işallah hemen bu ay doğal kalırsın..
Herkeze Merhaba.Ben de 41 yaşında anne olmak istiyorum.Benim 20 yaşında kızım var.Sandım ki istediğim zamanda bir daha çocuk yaparım.Ama malesef yaş yaştır.Genç görünmen de önemli değlmiş.2 yıldır uğraşiyorum.Şimdi ilk defa tüp bebek yaptım.3 gün önce transfer oldu.Doktor bana ümitleri yüksek tutmiyalım,ama şans var dedi.Sadece 1 yumurtam dönlendi,hem de 2.kalite.Kendime her şeyi hazırladım.Olmazsa bir daha denicem.Keşke daha erken tedaviyi başlasaydım.
Merhaba, ben amniyosentez yaptırmaktan korktuğum için şartlarımız zorlayıp çok pahalı yeni çıkan bir test var. Harmony testi yaptırdım. Anne kanından bakılıyor. Kan Amerika'ya gönderiliyor. 2 haftada belli oluyor. 10.000 de 1 den daha düşük çıktı sonuçlarım. Test biraz pahalı 1850 tl . Başka hiçbir teste gerek kalmıyor.
Sigortaların hiçbiri ödemiyor maalesef :/
Büyük olasılık senin sonuçlarında çok iyi çıkacak ama işte insan şüphe ile yaşamak istemiyor.
Bu arada cinsiyet belli olmadı mı?
Iyi dileklerimle,
Merhaba, ben amniyosentez yaptırmaktan korktuğum için şartlarımız zorlayıp çok pahalı yeni çıkan bir test var. Harmony testi yaptırdım. Anne kanından bakılıyor. Kan Amerika'ya gönderiliyor. 2 haftada belli oluyor. 10.000 de 1 den daha düşük çıktı sonuçlarım. Test biraz pahalı 1850 tl . Başka hiçbir teste gerek kalmıyor.
Sigortaların hiçbiri ödemiyor maalesef :/
Büyük olasılık senin sonuçlarında çok iyi çıkacak ama işte insan şüphe ile yaşamak istemiyor.
Bu arada cinsiyet belli olmadı mı?
Iyi dileklerimle,
Breezey, canim verdigin karar dogru bir karar, bunu yaptirman gerekiyorsa yaptiracaksin.yaptirmadigin taktirde doguma kadar ve dedigin gibi sonrasida kendini mutsuz edeceksin. bende olsam ayni karari verirdim canim, dualarimiz hep sizinle olacak.umuyorum ve diliyorum bunuda atlatacaksin saglikla bebegini kucagina alacaksin.49:
Bu ay hiç ilaç vermiyorum.10 günden sonra 2 gün arayla deneyin dedi.Önümüzdeki ay tedaviye başlayacakmış.Ama ben tüp mü yapsam yoksa doğalımı denesem.Zaman mı kaybetmiş olurum diye düşünüyorum canım.
tmm cimdikledim canimcim
sana bizdiginada binlerece kez masallah Allah nazarlardan korusun sizi.
o bahsettigin teste gelince kuzum bizdigin annesi olarak en iyisini sen bilirsin senin kararin en dogrusudur.
Allah senin ve bizdiginin yardimcisi olsun en guzel sekilde atlatirsiniz bu zorlu sinavida insallah.
kendine ve bebisimize cok cici bak Allaha emanet olun kuzummmmm...
doktoru dinle canım...
elinizden geldiğince rahat olun , gergin olmamaya çalışın.
bu ay kendine şans ver , önümüzdeki ay ne istersen onu yap.
ama gergin olmamaya dikkat tamam mı
sevgiler , bol şanslar
Canım çok teşekkür ederim.İnşallah hiç bir şeye gerek kalmazda dogal yoldan olur.
Sevgilerrrr.....
doktoru dinle canım...
elinizden geldiğince rahat olun , gergin olmamaya çalışın.
bu ay kendine şans ver , önümüzdeki ay ne istersen onu yap.
ama gergin olmamaya dikkat tamam mı
sevgiler , bol şanslar
Canım çok teşekkür ederim.İnşallah hiç bir şeye gerek kalmazda dogal yoldan olur.
Sevgilerrrr.....
pozitifpozitif pozitif hepimiz pozitif musmutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?