- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.461
Iyi geceler arkadaslar,
Bir bakayim kimler gece kusu dedim.kimsecikler yok ALIS'te gelmiyor bir süredir:18: güzel bir güne uyanmaniz dilegiyle, iyi uykular tatli rüyalar.
kızlar hepinizi merak ediyorum, ama 15 gün kadar yoğunum , sonra tekrar buralardayım,,,, geçmişi pek okuyamadım. herkese kolaylıklar diliyorum...
ümmmüüüüüüüü hadi hayırlı haberler ver bize.........
sağolun canlar..işallah hepimiz bi gün muradımza ereriz..
selcan canım ahh ben 4,5 yıldır uğraşıyorum canım..bu adetimde kadın doğumcuya gittim hormonlarıma baktırmak için doktor bana klomen verdi..bende içtim 10 gün sonra bahçecide randevum vardı..doktor baktı iyi dedi..bende fırsatı değerlendirelim her zaman böyle yumi gelişmiyor..o kadar iğne vuruyordumda 1 tane ancak gelişiyordu ..şimdi işallah boş çıkmaz döllenir canım..transfer olmuycam dondurcam.kendimi hazır hissetmiyorum sürekli negatif aldığım için...allahım nasip etsin kısmet etsin işallah..hepimize..en kısa zamanda..
Kadın kısırlığında kullanılan bitkisel yöntemler:
* Bir tutam keten tohumu su ile kaynatılarak hergün düzenli olarak içilirse düzensiz adet kanaması ve kısırlık için faydalıdır.
* Keten ve çörekotu tohumları dövülerek yutulur.
* Beslenmede badem ve haşhaş tohumuna yer verilmelidir.
* Tereyağı bal ve süt karıştırılarak düzenli olarak içilir.
* Badem dövülerek balla macun yapılarak yutulur.
* Banyan ağacı kökleri dövülerek toz haline getirilir ve yirmi gramı bir bardak süt ile karıştırılarak adet kanamasının bitmesini takip eden üç gece üst üste içilmelidir. Her adet dönemimde tekrarlanmalıdır.
* Karadut yaprağı dövülerek 20 gramı 250 ml. su ile kaynatılır. Ilık hale gelince iki çay kaşığı bal karıştırılarak içilir.
* Kış kirazı (altın çilek) bitkisinin yaprakları dövülerek toz haline getirilmeli, adet kanamasının bitiminde 5-6 gece birer fincan süt ile altışar gram içilmelidir.
* Taze arpa kaynatılarak suyu günde iki kez yemeklerden yarım saat önce birer bardak içilmelidir. 21 gün devam edilmelidir. Eğer taze arpa bulmak mümkün değilse arpa ununu meyve suları, süt vb. içine karıştırarak içebilirsiniz. Günlük alınması gereken miktar 4 çay kaşığıdır.
* Karayılan bitkisi çayı adet kanamasının bitiminden yumurtlama zamanına kadar günde birer bardak içilmelidir.
* Çuha çiçeği yağı kapsülleri günde birer adet alınmalıdır.
* Keten tohumu yağı üretkenliği arttırmaktadır.
* Ahududu yaprakları dövülerek adet kanaması dışında kalan günlerde yarım çay kaşığı yutulmalıdır.
http://www.sifaliotlar.org/sifalibi...avi/kadinlarda-dogurganligi-arttiran-besinler
Selcancigim, sende belirsizlik icinde gittin doktora, kabul edilirmiyiz edilmezmiyiz diye ama iyide gittin. simdi saglikli beslenme ve arada kürlerle vs.umarim bir an evvel bebegine kavusursun.
iyi geceler arkadaslarim
bugunku raporu hemencecik vereyim birazdan caya misafirlerim var cunkum
oglen hastaneye gittik seker gibi doktor cikti karsimiza kadini opesim geldi o kadar tatli ve samimiydi
bir suru form sorular herneyse bizi tupbebek kabul etmiyorlar icime dogmus demek ki
dogal yoldan hamile kalabildigim icin tedaviye kabul gorulmedik ivf burda hic bir sekilde bebek sahibi olamiyanlar icinmis.
yani 40dan sonra. ama doktor asilama yapabiliriz dedi. bunun icinde once kan testleri folikul sayimi sper analizi varer
eger butun bu sinavlari iyi gecersek benim vucudumu bunyemi buna uygun gorurlerse asilama yapilacak. yas 41 oldugu icin
rahim tupler cok iyi durumda olmasi gerekiyormus. bakalim nolcak
bu arada ultrason yapildi benim ovulasyon gerceklesmis hersey iyi gorunuyor dedi. bebegi tutturabildik mi Allah bilir.
bekleyip gorucez.
simdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
ummucum bol sans canim
merhaba arkadaşlar..istanbuldan döndüm canlarım..öncelikle söyleyim çok sevdim doktorumu..içime sindi..ayy kızlar istanbulda yaşamak ne kadar zor..allah yardımcınız olsu doktor muayenede gördü..ben tekrar salı yn..arkadaşlar ben bu ay hormonlarım ma baktırmıştım ve doktor bana klomen vermişti..perşembe günüde smar aldırmıştım o zaman doktor yumilerde gelişme yok demişti..oysaki gelişmişler..cumartesi istanbulda tekrar gidiyorum yumiler toplancak..işallah içi boş çıkmaz..dua edin kızlar..allah hepimizin yardımcısı olsun..eğerki embriyo oluşursa dondurcaz..sonra tekrar edicez..yani iki defa opu olmak istiyorum..bugün gece çatlatma iğnemi olucam..sizleri çok öpüyorum.. cici hamişlerimizide çok öpüyorum.. en yakın zamanda bizlerede allahım yaşatsın..
Aşılama için testler yapılırken bir bakmıyormuşsunuz doğal hamilesin :)) inşallah öyle olur :)
iyi geceler arkadaslarim
oglen hastaneye gittik seker gibi doktor cikti karsimiza kadini opesim geldi o kadar tatli ve samimiydi
bir suru form sorular herneyse bizi tupbebek kabul etmiyorlar icime dogmus demek ki
dogal yoldan hamile kalabildigim icin tedaviye kabul gorulmedik ivf burda hic bir sekilde bebek sahibi olamiyanlar icinmis.
yani 40dan sonra. ama doktor asilama yapabiliriz dedi. bunun icinde once kan testleri folikul sayimi sper analizi varer
eger butun bu sinavlari iyi gecersek benim vucudumu bunyemi buna uygun gorurlerse asilama yapilacak. yas 41 oldugu icin
bu arada ultrason yapildi benim ovulasyon gerceklesmis hersey iyi gorunuyor dedi. bebegi tutturabildik mi Allah bilir.
bekleyip gorucez.
ummucum bol sans canim
iyi geceler arkadaslarim
bekleyip gorucez.
ummucum bol sans canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?