How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:43::43::43: n eolur yazın kürleri

arkadaşım hoşgeldin topiğimize ,

kürler herkeste aynı olumlu etkiyi yapmıyor ama ne olur kullanırken dikkatli ol.
bebek sahibi olamayışının kesin nedenini biliyorsan alternatif yollardan çare ara , tıbbi ve ciddi bir sorun varsa biliyorsun ki ancak tıbbi tedavi çözüm olur.

senin ve eşinin değerlerinde de görünen bir sorun yoksa bence biraz daha zaman tanıyın kendinize ve stres yapmadan , işi gereklilik haine getirmeden bir şeyler yapmaya çalışın.
ben anladım ki bu bebişler , stresliyken ve gerginken gelmiyor.
ben 42 yaşındayım , mart ayında başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım.
ne eşimde ne de bence fiziksel hiç bir sorun yokken , sadece benim yaşım yüzünden tüp bebek dediler ve yaptık ama netice de olmadı.
sonra ben bu yaz başında , yaz sonuna kadar bebek işini ertelediğimizi ve bir süre hiç bir şey yapmayacağımı yazdım , burada okuyan tüm arkadaşlarım da bilir.

ama benim bebeğim bızdığım , bu rahatlıktayken , " ben geldimmm " dedi ve bugün şükürler olsun ki 13 haftalık oldu.
spontan gebelik benimki...42 yaşımda olmama rağmen...

ha kür kullandın mı dersen ?

tek yaptığım , rahim ağzı enfeksiyonu için soğan suyu içmek oldu...
nedeni bu değilse bile vesile oldu diyelim , Rabbim zamanıdır dedi ve bebeğimi verdi bana... şimdilik karnımda ama nasipse kollarımda da olacak...
dilerim senin de ... zamanı geldiğinde... senin için hayırlısı olacaksa eğer...

Breezy arkadaşım rabbim nazarlardan korusun teşekkürler evet bir dünya şey yapıyorum artı dr biestron verdi günde 3 ad içiyorum birde umudumu yitirmesem strese girmesem

Tutku 34 arkadaşım saraçoğlunun netten bakayım incir kürünü onumu tavsiye edersin soğan kürünü incirden sonraya yapayım değil mi birde son olarak ouenzim gncdenmi alayım

Tutku 34 arkadaşım saraçoğlunun netten bakayım incir kürünü onumu tavsiye edersin soğan kürünü incirden sonraya yapayım değil mi birde son olarak ouenzim gncdenmi alayım

Canım ben kendisiyle konuştum.Önce soğan kürü sonra aslan pençesi çayı sonra soğan kürü sonra civan perçemi sonra incir kürü dedi.Ama sen ilk önce 15 gün soğan kürü yap.Sonrada incir kürü.QuentimQ10 danda günde 200-300 mg almak gerekiyormuş.Herhangi bir sağlık sorunun yoksa deneyebilirsin.Birde yaşın kaç ? Ne tür tedaviler denedin ?

amin canim bebek ozlemi ceken butun arkadaslarimi fazla bekletmesin rabbim.

valla arkadasim nasil bi yuk kalkti uzerimden anlatamam. ben bu tupbebek fikrine hic alisamamistim zaten
Allahtan ne dilesem olacakmis. ileride yine Turkiyemizde deneyebiliriz. kismet artik

hayirlisi olsun selcanim. sen ve kocacigin bu isi zaten tüp olmadan da basariyorsunuz. biz tüple bile umutsuz vakka konumundayiz. bakarsin senin de bizdigin sana süpriz yapar. hayirlisi olsun canim benim :16:

bilindigi gibi adetin 3.günü yani sali günün doktor amcami ziyaret ettim bir bakiversin folikül durumu nasil diye. peki ne olsu dersiniz kocaman bir kist. yaklasik 6 cm. sagolsun hormon ilaclari valla. simdi takibe aldi kendiliginden yok olacak mi diye. sali günü yeniden bakacak ama 2 ay yumurta toplatmayi unut dedi. gerci bu benim tüp doktorum degil ama bu islerde iyi. tüp doktoru uzakta oldugu icin kendi jinekologuma gitmistim. sonra da donasyon fikrimi paylastim. o gün geldiginde seni burada desteklerim dedi. ama dur daha madem gecen sefer yumiler 5.güne gidebildi blast olabildi, o zaman umutsuzluk yok dedi. hadi bakalim. sporu yasakladi. aman dedi kist yerinden oynarsa ameliyatlik olursun dedi. ben simdi ne yapayim. ne iceyim bu kist icin. var mi bilgisi olan.
:18:
hilfeeeeeeeeeee. helppppppppppppp. yardimmmmmmmm. öpüyorum sizi kocaman :54:

:43::43::43: n eolur yazın kürleri

sevgili arnavut, ben dun cesaret edip sana yazamadim sunlari sunlari dene diye. herkesin bunyesi farkli cunku.
zaten benim yerime tutku ve breezey arkadaslarim cevap vermisler.

ama nacizhane fikrimi sorarsan benim bildigim reserve azligina incir kuru iyi geliyor. oncelikle sogan kuru daha iyi olur gibi.

sen yinede breezey arkadasimi dinle ve daha emin olmak icin de saracoglu ile iletisime gec derim ben.

bilindigi gibi adetin 3.günü yani sali günün doktor amcami ziyaret ettim bir bakiversin folikül durumu nasil diye. peki ne olsu dersiniz kocaman bir kist. yaklasik 6 cm. sagolsun hormon ilaclari valla. simdi takibe aldi kendiliginden yok olacak mi diye. sali günü yeniden bakacak ama 2 ay yumurta toplatmayi unut dedi. gerci bu benim tüp doktorum degil ama bu islerde iyi. tüp doktoru uzakta oldugu icin kendi jinekologuma gitmistim. sonra da donasyon fikrimi paylastim. o gün geldiginde seni burada desteklerim dedi. ama dur daha madem gecen sefer yumiler 5.güne gidebildi blast olabildi, o zaman umutsuzluk yok dedi. hadi bakalim. sporu yasakladi. aman dedi kist yerinden oynarsa ameliyatlik olursun dedi. ben simdi ne yapayim. ne iceyim bu kist icin. var mi bilgisi olan.
:18:
hilfeeeeeeeeeee. helppppppppppppp. yardimmmmmmmm. öpüyorum sizi kocaman :54:

tabiiki umutsuzluk yok cissssssss....

nerden cikmis ki simdi bu kist yahu

canim bence sogan kurunu dene benim bildigim kistelere iyi geliyor. tabii kistin cesidine de bagli. bunlarda cesit cesit oluyormus cunku. ama zararsiz Allahin sogani yani. icebiliyorsan dene istersen.

Canım ben kendisiyle konuştum.Önce soğan kürü sonra aslan pençesi çayı sonra soğan kürü sonra civan perçemi sonra incir kürü dedi.Ama sen ilk önce 15 gün soğan kürü yap.Sonrada incir kürü.QuentimQ10 danda günde 200-300 mg almak gerekiyormuş.Herhangi bir sağlık sorunun yoksa deneyebilirsin.Birde yaşın kaç ? Ne tür tedaviler denedin ?

canım bnm ben 40 yaşındayım 3 yumurta ile opuya kadar gittim fıssssss yumurta yok ağustosta klomen 5 gün sabah akşam yumurtadan cvp yok şimdik ise çörekotu civanperçemi hayıt tohumu ekteratını şurup gibi aldım içiyorum günaşırı reisihi mantarı üzüm suyuyla beraber bir fincan içiyorum diğer gün propolis artı aktar karışım yaptı sabah akşam 2 şer atlı kaşığı yiyorum günde 3 ad.biesteron içiyorum birde akşamları hayıt suyu gün içerisinde rahatlama açısından yeşilçay yaseminli birde beyaz çay içiyorum

canım bnm ben 40 yaşındayım 3 yumurta ile opuya kadar gittim fıssssss yumurta yok ağustosta klomen 5 gün sabah akşam yumurtadan cvp yok şimdik ise çörekotu civanperçemi hayıt tohumu ekteratını şurup gibi aldım içiyorum günaşırı reisihi mantarı üzüm suyuyla beraber bir fincan içiyorum diğer gün propolis artı aktar karışım yaptı sabah akşam 2 şer atlı kaşığı yiyorum günde 3 ad.biesteron içiyorum birde akşamları hayıt suyu gün içerisinde rahatlama açısından yeşilçay yaseminli birde beyaz çay içiyorum

Canım umutsuzluğa kapılma.Herşeyide bir anda kullanma bence.Doktorun bir sorun yok diyorsa eğer.Soğan kürüyle başla bence.Sonrada incir kürü uygularsın.Allah en kısa sürede bebeğine kavuştursun.

Canım umutsuzluğa kapılma.Herşeyide bir anda kullanma bence.Doktorun bir sorun yok diyorsa eğer.Soğan kürüyle başla bence.Sonrada incir kürü uygularsın.Allah en kısa sürede bebeğine kavuştursun.[/QUALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİ EVLAT SAHİBİ YAPSIN RABBİM DR HİÇBİRŞEY DEMİYORKİ YAŞA BAĞLI YUMURTA REZERVİ AZLIĞI O KADAR BAŞKA CEVAP DEMEDİ HİÇ ÇABALIYORUZ O KADAR DEDİ

sende haberler nasil tutku arkadasim? gelen giden yok mu halen?

Canım ben pazartesi günü 3 tane aynı anda pregesteron iğne oldum.Ama halen gelen giden yok.10 gün bekleyelim dedi doktor.
Alman hastanesiyle görüşüyordumya onlara sordum.Menopoz olabilirmi dediler:(( bende birden bire olmaz sanırım menopoz dedim.İlk defa bu kadar uzuyor.Tüp sonrası test günümden 4 gün sonra olmuştum.Azdı ama olmuştu.Yani 3 ağustostan bu yana yok.Benimde canım çoksıkılıyor neden olmadı diye.yaptırdığımız bu tüp bebek tedavisimi etkiledi acaba ? Saraçoğlu ve burdaki doktorum 9 aylık yumurtayı toplamışlar demiştiya.Birde menopozu öne çekiyormuş.Adet olsaydım hormon değerlerine tekrar baktıracaktım ama.Hatta Alman hastanesinde tekrar tüp denesemmi diyede düşünüyordum.Allah yardımcımız olsun...

Canım ben pazartesi günü 3 tane aynı anda pregesteron iğne oldum.Ama halen gelen giden yok.10 gün bekleyelim dedi doktor.
Alman hastanesiyle görüşüyordumya onlara sordum.Menopoz olabilirmi dediler:(( bende birden bire olmaz sanırım menopoz dedim.İlk defa bu kadar uzuyor.Tüp sonrası test günümden 4 gün sonra olmuştum.Azdı ama olmuştu.Yani 3 ağustostan bu yana yok.Benimde canım çoksıkılıyor neden olmadı diye.yaptırdığımız bu tüp bebek tedavisimi etkiledi acaba ? Saraçoğlu ve burdaki doktorum 9 aylık yumurtayı toplamışlar demiştiya.Birde menopozu öne çekiyormuş.Adet olsaydım hormon değerlerine tekrar baktıracaktım ama.Hatta Alman hastanesinde tekrar tüp denesemmi diyede düşünüyordum.Allah yardımcımız olsun...

amin arkadasim amin

iste bunlar tupbebegin beraberinde getirdigi riskler. ben daha oncede duymustum tupbebek sirasinda haddinden fazla yumurta toplandigini. menopozu one cektigini. insallah korktugun basina gelmez biran once reglin gelir canim.

ben en iyisi iui dedikleri asilama olayinida bi arastirayim. onda da fazla yumurta islemi varsa buyuk bi olasilikla vazgecerim.

inşallah bir an önce adet olursun arkadaşım

meraba arkadaşlar..bugün merkezden aradılar..tek embriyom donduruldu..bir ay sonra yeni siklüse başlıycaz kısmetse..
ama arkadaşlar ben ymurta toplama günü doktoru çok bekledim bu durum benim moralimi bozdu..yanımda yatan hastaların doktorları geldi bilgi verdi..baya bekledik sonra odasına gittik..ilk muayene günü süper iyi doktor..opu günü geri plandaydı..allah yardımcımız olsun..

meraba arkadaşlar..bugün merkezden aradılar..tek embriyom donduruldu..bir ay sonra yeni siklüse başlıycaz kısmetse..
ama arkadaşlar ben ymurta toplama günü doktoru çok bekledim bu durum benim moralimi bozdu..yanımda yatan hastaların doktorları geldi bilgi verdi..baya bekledik sonra odasına gittik..ilk muayene günü süper iyi doktor..opu günü geri plandaydı..allah yardımcımız olsun..

Canım hangi ilaçla kaç tane oluştu ?
İnşallah herşey gönlünce olur.

Hayirli olsun ummu, olsun kafana takma cok canim, belkide hasta yogunlugundan veya yorgunluktan öyle davraniyor olabilirler.dilerim sonuc senin icin cok güzel olsun.
benim dün emarim cekildi canim bundan sonrasi, operasyon tarihini postayla gönderecekler.

Back