How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaslar saracoglunun sayfasinda gordugum bi yaziyi sizinle paylasmak istedim. asla umudumuzu kesmiyoruz bunu sakin unutmayalim.

Songül D. - 19.09.2013 12:32
Sayin Hocam, ALLAH sizden razi olsun. hergun evde sizin sayfaniz acik ve 3 senedir sayfaniza yazmayi bekledim. Ben Belcika ve Turkiye de cok doktorlara gittim erken menopoz teshisi kondu amh degeri de 0.4 idi. esimde de hareketli sperm sayisi dusuktu. Her tup bebek denememde folikul olusmadigini veya yumurtanin gelismedigi soylenerek tedavi birakildi sonunda doktorlar cocugun olmaz, ancak maddi olarak yipranirsin bosuna cabalama dediler. Buarada kurlerinizi sabirla 3sene kullandim. Sizinle son gorusmemizde kurlerinizin herkese faydasi oldugunu neden bana fayda etmedigini sormustum. Bana sende isik gormesem kurleri biraktirrim kul hakkini uzerime alamam demistiniz. Suan 3 aylik hamileyim cok tesekkur ederim. Herkesin muradina tez zamanda kavusmasini, sabirla inanarak kurlerinizi kullanmalarini diliyorum.

Haklisin canim, her beklentilerimizde umudumuzu biraz daha cogaltarak yasamaliyiz. hele konu anne olmaksa; umudumuz dahada artarak devam etmeli.

Son düzenleme:
Selamlar kızlar... bugün biraz yoğundum ancak yazabiliyorum... Selcan umarım hrşey istediğin gibi olur...

Tüm kızlarımıza hayırlı olanı verir inşallah...

Nerede bir dert varsa deva, oraya gider; neresi alçaksa, su oraya akar.
Bulut ağlamadıkça yeşillik nasıl güler? Çocuk ağlamadıkça süt nasıl coşar?
Hz. Mevlâna

Çok karmaşık duygular içindeyim, işten ayrılıyor olmak (daha kimseyle paylaşamadım, anlaşmalı bir ayrılık olduğu için, Ocak ayına kadar buradayım ve daha kimseye söylemedik ofiste:) Ocak ayında ayrılmış olacağım, Ocak ayına kadar 3 kez yumurta toplanmış olacak, 2014 bana yepyeni bir hayatın kapılarını açacak:)

Bazen içim umut doluyor, neşeleniyorum, özgür olacağım, istediğim saatte kalkıp, istediğim saatte yemek yiyebileceğim...İstediğim gibi tembellik yapmaya hakkım var artık diyorum, sabah kalktığımda hem evde hemde işte yapılacak listelerim olmayacak, tatilde bile telefonumdan maillerimi kontrol etmeyeceğim , çünkü bana ne mail gelecek ki artık:) Bu kadar ikilemde olur mu bir insan yaaaa...

bir yandan da yıllardır kendi kendimin patronu olan ben para işlerini nasıl halledeceğimi bilemiyorum:) Ocak da transfer olur da hayırlısı ile olumlu bir sonuç alırsam asıl o zaman dünyam değişecek...

Dedim yaa karmakarışık durumdayım, yeni iş bakmaya kalksam bu bebek olayı yüzünden bakamıyorum.. Bakmasam ya olmazsa ..
Tamam tamam olumsuz düşüncelere izin yok...

Bu arada ilk kez hayıt otu ve aslanpençesi aldım, çay yapıp içmeye başlayacağım:) bir tarafım oluruna bırak içme ot püsür diyor, bir tarafım mücadeleden vazmı geçiyorsun tabii ki içeceksinn diyor..

Anlayacağınız bugünnn karmaşa hakim beynimde...

sizler nasılsınız?? Selcan çok şaşırdım orda tüpe yönlendirmemelerine, keşke burda da öyle olsa, ama daha yaşı duyar duymaz tüp diyorlar:(
Hakkında hayırlısı canım..

Sevgiler,

Günaydın sevgili topikdaşlarım...
Simay valla ne diyeyim aynen benzer duygular içimdeyim....benimde hiç çalışasım yok .... ancak bir taraftanda olurda bebek olursa bakımı masrafları vs nasıl karşılanacak diyorum... diğer taraftan bu stresle bebek nasıl olur diyorum... işimden ayrılsam daha sonra benzer pozisyonda benzer ücretle yeni bir işe girebilmem çok zor.... hele bu yaştan sonra dahada bi zor.... sizin gibi işten ayrılma başarısını gösterebilen herkese hyran kalıyorum... en azından bi karar verebiliyorsunuz... bence kendini hiç üzme iklimelerede girme ... zira kararını vermişsin ... demekki en hayırlı olanı buymuş ki böyle bir karar almana vesile olunmuş.... hiç bişeyi dert etme... güzelce yumoşlara odaklan - inşallah emeklerinin karşılığı boş olmaz... bizde hayırlı haberlerini almış oluruz..

Dua ederken O’na kırık bir gönülle el kaldır. Çünkü Allah’ın merhamet ve ihsanı, gönlü kırık kişiye doğru uçar.
Hz. Mevlâna (k.s.)

Çok karmaşık duygular içindeyim, işten ayrılıyor olmak (daha kimseyle paylaşamadım, anlaşmalı bir ayrılık olduğu için, Ocak ayına kadar buradayım ve daha kimseye söylemedik ofiste:) Ocak ayında ayrılmış olacağım, Ocak ayına kadar 3 kez yumurta toplanmış olacak, 2014 bana yepyeni bir hayatın kapılarını açacak:)

Bazen içim umut doluyor, neşeleniyorum, özgür olacağım, istediğim saatte kalkıp, istediğim saatte yemek yiyebileceğim...İstediğim gibi tembellik yapmaya hakkım var artık diyorum, sabah kalktığımda hem evde hemde işte yapılacak listelerim olmayacak, tatilde bile telefonumdan maillerimi kontrol etmeyeceğim , çünkü bana ne mail gelecek ki artık:) Bu kadar ikilemde olur mu bir insan yaaaa...

bir yandan da yıllardır kendi kendimin patronu olan ben para işlerini nasıl halledeceğimi bilemiyorum:) Ocak da transfer olur da hayırlısı ile olumlu bir sonuç alırsam asıl o zaman dünyam değişecek...

Dedim yaa karmakarışık durumdayım, yeni iş bakmaya kalksam bu bebek olayı yüzünden bakamıyorum.. Bakmasam ya olmazsa ..

Bu arada ilk kez hayıt otu ve aslanpençesi aldım, çay yapıp içmeye başlayacağım:) bir tarafım oluruna bırak içme ot püsür diyor, bir tarafım mücadeleden vazmı geçiyorsun tabii ki içeceksinn diyor..

sizler nasılsınız?? Selcan çok şaşırdım orda tüpe yönlendirmemelerine, keşke burda da öyle olsa, ama daha yaşı duyar duymaz tüp diyorlar:(

Sevgiler,

Brezeeyy bana bişi yazmamışsınnn :)

sen bu yazdığımı görmedin mi piki canım simayımm:44:

simaycım canım , yazdıklarını okudum ama sana bir şeyler yazamamıştım.:17:
şu dilekler geçti içimden senin için , paylaşmak istedim...
sana bir son gibi görünen her şey , senin için yepyeni ve güzellik mutluluk dolu şeylerin başlangıcı olsun .:16:
o çok ama çok aşık olduğun adam ve senden oluşan ailen , sevgiyle ve aşkla istenen bebeklerle dolsun.:46:

benimle ilgili dileğin için de teşekkür ederim. Rabbim nasip ettiyse daha 6 ayım var avazlarım için ama olsun , 6 ay dediğin nedir ki değil mi , 180 günde falan geçiverir :44::1:

huzur ve parlaklık seninle olsun canım simayım:38:

merhaba arkadaşlar..istanbuldan döndüm canlarım.:10:.öncelikle söyleyim çok sevdim doktorumu..içime sindi..ayy kızlar istanbulda yaşamak ne kadar zor..allah yardımcınız olsu doktor muayenede gördü..ben tekrar salı yn..arkadaşlar ben bu ay hormonlarım ma baktırmıştım ve doktor bana klomen vermişti..perşembe günüde smar aldırmıştım o zaman doktor yumilerde gelişme yok demişti..oysaki gelişmişler..cumartesi istanbulda tekrar gidiyorum yumiler toplancak..işallah içi boş çıkmaz..dua edin kızlar..allah hepimizin yardımcısı olsun..eğerki embriyo oluşursa dondurcaz..sonra tekrar edicez..yani iki defa opu olmak istiyorum..bugün gece çatlatma iğnemi olucam..sizleri çok öpüyorum..:16::16::49::49:cici hamişlerimizide çok öpüyorum..:16::16:en yakın zamanda bizlerede allahım yaşatsın..:16::16:

ummucum , tekrar bebek sahibi olma yolunda attığın tüm bu adımlar , hayırlısıyla istediğin sonuçları yaşatsın sana.
klomen , yumurta gelişiminde oldukça etkilidir. özellikle başlangıç aşamasında tek doz olarak ve istenilen gelişme sağlanamazsa , sonraki periodda kontrollü olarak arttırılarak kullanılmalıdır. aksi halde kistlere yol açar. dilerim sana bunu veren doktorun bunlara dikkat etmiştir.:49:

iyi geceler arkadaslarim
bugunku raporu hemencecik vereyim birazdan caya misafirlerim var cunkum:32:
( çay demişşş:1: )

bu arada ultrason yapildi benim ovulasyon gerceklesmis hersey iyi gorunuyor dedi. bebegi tutturabildik mi Allah bilir.
bekleyip gorucez.

simdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

ummucum bol sans canim

canım selcanım , güzel yüreklim benim:38:
tutacak tutacak , bak buraya yazıyorum ... :37: çatlak breezeyim dediydi dersin:34::46:

Haklisin canim, her beklentilerimizde umudumuzu biraz daha cogaltarak yasamaliyiz. hele konu anne olmaksa; umudumuz dahada artarak devam etmeli.

çok sevdim bu yazdığın cümleyi canım çikolatam:38::46:
umudunu hep koru , her zaman koru... sabrın sonu selamettir , biliyorsun , biliyoruz.:31:
yeter ki dermansız dertlerimiz olmasın:16:

Sevgiler,

sevgilerimle seni kocaman kucaklarken arkadaşım , beynindeki karmaşanın , teker teker dağılmasını diliyorum.:16::38:
eğer dağılmazlarsa bana haber ver , bir eserim , dağıtırım valla:27::1:

daha önce ki mesajımda da anlatmaya çalıştığım gibi , bazen son dediklerimiz , yepyeni bir hayatın , yeni mutlulukların ve güzelliklerin başlangıcıdır aslında ve bizler o süreci yaşamadan anlayamayız.:49:

bu sene mayıs ayında yaptırdığım smear testimde çıkan LSIL tanısı , yapılan kolposkopi ve biyopsi , şükürler olsun ki çıkan temiz sonuç...
yoruldum , bırakıyorum artık dediğimde , bana " ceee " diyen ve bugün , Allahıma şükürler olsun , 13. haftasına giren bızdığım...

son nerede , başlangıç nerede bilmeyiz asla...:44:
bize düşen , duovam isviçreli çikolatamın da dediği gibi " çoğaltarak umudumuzu korumak "... nefes aldığımız her gün , gözzümüzü açıp , güneşi gördüğümüz her gün...:31::49:

bu arada ben ve bızdığım , dün lejena teyzesine el öpmeye gittik:4::1:
hani dün ikili test sonucumuzu alacaktık ya , hastanenin sistemi bozulmuş , çıkmamıştı sonucumuz , biz de gitmişkenn lejena ve pembe patiklisini ziyaret edelim dedik... malum dışarı çıkamıyorlar:31:

valla lejenamın da dediği gibi , bizim sohbetimize bizden başka kimse dayanamaz... yani onca saat boyunca ( valla abartmıyorum )
konuştuğumuz hiç bir şeyi kimse anlayamaz anlasa da dayanamaz yani:1:
ama ben çok keyif aldım:46:

tüm topikdaşları öpüyoruz :38::emir_bebek::nazar:

bende aranıza yeni geldim 1.5 yıllık evliyim mayısta 3 yumurta ile opuya kadar gittik fakat fölikülden yumurta çıkmadı ağustosta klomen denendi 5 gün sabah akşam fakat yumurtam cevap vermedi şu anda biesteron sabah akşam hayıt çörekotu ne duyduysam yapıyorum 40 yaşımın hikayesine çocuk olsun istiyorum :49:

bende aranıza yeni geldim 1.5 yıllık evliyim mayısta 3 yumurta ile opuya kadar gittik fakat fölikülden yumurta çıkmadı ağustosta klomen denendi 5 gün sabah akşam fakat yumurtam cevap vermedi şu anda biesteron sabah akşam hayıt çörekotu ne duyduysam yapıyorum 40 yaşımın hikayesine çocuk olsun istiyorum :49:

Hos geldin arkadasim, burada kürlerden kullananan arkadaslar var, sanada yardimci olacaklardir. umarim en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin.:49:

sende h.geldin sefa getirdin arnavut. bide bu folikullerin bos cikma durumu var dimi pffffff...

cocuk olucak diye siyirmazsak iyi valla

umarim tez zamanda tedavin kurlerin sonuc verir hamile kalirsin Allahin izniyle.

ummucum , tekrar bebek sahibi olma yolunda attığın tüm bu adımlar , hayırlısıyla istediğin sonuçları yaşatsın sana.
klomen , yumurta gelişiminde oldukça etkilidir. özellikle başlangıç aşamasında tek doz olarak ve istenilen gelişme sağlanamazsa , sonraki periodda kontrollü olarak arttırılarak kullanılmalıdır. aksi halde kistlere yol açar. dilerim sana bunu veren doktorun bunlara dikkat etmiştir.:49:

tutacak tutacak , bak buraya yazıyorum ... :37: çatlak breezeyim dediydi dersin:34::46:

umudunu hep koru , her zaman koru... sabrın sonu selamettir , biliyorsun , biliyoruz.:31:

sevgilerimle seni kocaman kucaklarken arkadaşım , beynindeki karmaşanın , teker teker dağılmasını diliyorum.:16::38:

daha önce ki mesajımda da anlatmaya çalıştığım gibi , bazen son dediklerimiz , yepyeni bir hayatın , yeni mutlulukların ve güzelliklerin başlangıcıdır aslında ve bizler o süreci yaşamadan anlayamayız.:49:

bu sene mayıs ayında yaptırdığım smear testimde çıkan LSIL tanısı , yapılan kolposkopi ve biyopsi , şükürler olsun ki çıkan temiz sonuç...
yoruldum , bırakıyorum artık dediğimde , bana " ceee " diyen ve bugün , Allahıma şükürler olsun , 13. haftasına giren bızdığım...

bize düşen , duovam isviçreli çikolatamın da dediği gibi " çoğaltarak umudumuzu korumak "... nefes aldığımız her gün , gözzümüzü açıp , güneşi gördüğümüz her gün...:31::49:

hani dün ikili test sonucumuzu alacaktık ya , hastanenin sistemi bozulmuş , çıkmamıştı sonucumuz , biz de gitmişkenn lejena ve pembe patiklisini ziyaret edelim dedik... malum dışarı çıkamıyorlar:31:

valla lejenamın da dediği gibi , bizim sohbetimize bizden başka kimse dayanamaz... yani onca saat boyunca ( valla abartmıyorum )

canim arkadasim sana yazicam fakat ofiste su an pek musait degilim hem aklimda hem kalbimdesin unutma:29::38:

selam canim, senin regl tarihin ne zamandi? son zamanlarda tarihleri yazmadigimizdan, takip edemiyoruz kim acaba bu ay hamile diye:52:

Sevgiler,

benim beynimdeki karmasalar gecse kesin doktora giderdim doktor bende bi gariplik var hastamiyim yoksa diye:37::52:

sonunda az bi vakit bulabildim canimcim. bu hastane benim cok icime sindi doktoru nerdeyse minciklayip opucektim kocam sakinlestirdi beni:37: ya bi doktor bu kadar mi samimi bu kadar mi tatli olur. hemen ultrasona aldi smear testi enfeksiyon testi
tansiyon boy kilo hepsi kontrol edildi. folikul sayimi icin regl gunumde aramam gerektigini soyledi randevu yapilacak.
kocacigim icin de randevu verildi sperm analizini tekrar istedi. butun bunlar yapilip bittikten sonra 21 ekime randevu verildi
butun tahlil sonuclari masaya yatirilip acep bu kiza asilama yapsak miki diye karara varilacak

lakin gel gorki olurda bebegi tutturmussak bunlarin hic birine gerek kalmiycak. benim azicik catlak arkadasimda tutacak dedigine gore
Allahin izniyle tabiikide tutacaktir.

oy kuzum ya hersey bi yana seni boyle enerji nese dolu gormek beni cok mutlu ediyor:3:

sonunda az bi vakit bulabildim canimcim. bu hastane benim cok icime sindi doktoru nerdeyse minciklayip opucektim kocam sakinlestirdi beni:37: ya bi doktor bu kadar mi samimi bu kadar mi tatli olur. hemen ultrasona aldi smear testi enfeksiyon testi
tansiyon boy kilo hepsi kontrol edildi. folikul sayimi icin regl gunumde aramam gerektigini soyledi randevu yapilacak.
kocacigim icin de randevu verildi sperm analizini tekrar istedi. butun bunlar yapilip bittikten sonra 21 ekime randevu verildi
butun tahlil sonuclari masaya yatirilip acep bu kiza asilama yapsak miki diye karara varilacak

lakin gel gorki olurda bebegi tutturmussak bunlarin hic birine gerek kalmiycak. benim azicik catlak arkadasimda tutacak dedigine gore
Allahin izniyle tabiikide tutacaktir.

oy kuzum ya hersey bi yana seni boyle enerji nese dolu gormek beni cok mutlu ediyor:3:

canım selcanım , hollandlım:38:
doktoru değil kocayı mıncıklayıp öpücen ki bebek olsun yahuuuuu:9::9::27:

muhtemel testler sonrası sorunun kaynağı bulunur ve bebiş yola çıkar...
çünkü bazen bize hiç belirti vermeyen idrar yolu yada rahim ağzı enfeksiyonları olabiliyormuş ve bunlar bebeği engelliyormuş.
ama sen bugünlerde soğan suyu içtiğine göre bu enfeksiyonları da dert etmene gerek kalmayacak bence...
dediğin gibi bebek tuttuysa zatennn hiç bir şeye gerek kalmayacakkkk:32::32:
13. hafta da yaradı bana , bu enerji bu yüzden :1::21::21:

canım selcanım , hollandlım:38:
doktoru değil kocayı mıncıklayıp öpücen ki bebek olsun yahuuuuu:9::9::27:

muhtemel testler sonrası sorunun kaynağı bulunur ve bebiş yola çıkar...
çünkü bazen bize hiç belirti vermeyen idrar yolu yada rahim ağzı enfeksiyonları olabiliyormuş ve bunlar bebeği engelliyormuş.
ama sen bugünlerde soğan suyu içtiğine göre bu enfeksiyonları da dert etmene gerek kalmayacak bence...
dediğin gibi bebek tuttuysa zatennn hiç bir şeye gerek kalmayacakkkk:32::32:
13. hafta da yaradı bana , bu enerji bu yüzden :1::21::21:

sana bi sir vereyemmi breezeyim ben artik hic birseyi dert etmiyorum ne yalan soyleyim:21: rabbim vericekse elbette verir.
ama oyle tabiikide bosvermedim elimden geldigince saglikli beslenip sogan suyumu icmeye devam ediyorum.
ben tedbirimi alayimda tekbir Allahin.

sen 12 gun kadar icmistin dimi canimcim benimde 11.gunum yanilmiyorsam biktim valla sogan gorecek halim kalmadi:50::40:

olmazmı kuzum yaa umutlu olmak herşeye değer.
bakın eşimin kuzeni 9 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyodu. doktora gitti eşinin sperm sayısı çok düşükmüş doktor bu şartlarda bebeğinizin olması imkansız ameliyat olman lazım demiş eşine. ameliyat günü alındı program yapıldı ama kız ameliyat günü beklerken hamile kaldı. Rabbim mucizesini gösterdi. 9 senelik hasretin sonunda şuan 5 aylık hamile. rabbim henüz uygun görmemiş demekki bizlere. dilerim en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur. öncelikle sağlık diliyorum herkese. sonra rabbimin uygun gördüğü saatte melekleriniz gelsin evinize

p.s. bu yazi bana ait degildir:51:

sana bi sir vereyemmi breezeyim ben artik hic birseyi dert etmiyorum ne yalan soyleyim:21: rabbim vericekse elbette verir.
ama oyle tabiikide bosvermedim elimden geldigince saglikli beslenip sogan suyumu icmeye devam ediyorum.
ben tedbirimi alayimda tekbir Allahin.

sen 12 gun kadar icmistin dimi canimcim benimde 11.gunum yanilmiyorsam biktim valla sogan gorecek halim kalmadi:50::40:

en güzeli kuzumm en güzelii , aferim sana:38:
soğan suyunu ben 12 günden fazla içemedim çünkü midem yanmaya başlamıştı biliyorsun , ben soğan suyu yüzünden sanmıştım ama meğerse bızdığımmış:49::16:
sen iyisini doğrusunu ve hayırlısını istemeye devam et , mucizelerinin sınırı ve zamanı olmayan Rabbim en güzel şekilde cevaplayacaktır kuzum dualarını:34:

p.s : mail attım sanaaaa:51:

Back