- Konu Sahibi akideciknane
- #4.481
arkadaslar saracoglunun sayfasinda gordugum bi yaziyi sizinle paylasmak istedim. asla umudumuzu kesmiyoruz bunu sakin unutmayalim.
Songül D. - 19.09.2013 12:32
Sayin Hocam, ALLAH sizden razi olsun. hergun evde sizin sayfaniz acik ve 3 senedir sayfaniza yazmayi bekledim. Ben Belcika ve Turkiye de cok doktorlara gittim erken menopoz teshisi kondu amh degeri de 0.4 idi. esimde de hareketli sperm sayisi dusuktu. Her tup bebek denememde folikul olusmadigini veya yumurtanin gelismedigi soylenerek tedavi birakildi sonunda doktorlar cocugun olmaz, ancak maddi olarak yipranirsin bosuna cabalama dediler. Buarada kurlerinizi sabirla 3sene kullandim. Sizinle son gorusmemizde kurlerinizin herkese faydasi oldugunu neden bana fayda etmedigini sormustum. Bana sende isik gormesem kurleri biraktirrim kul hakkini uzerime alamam demistiniz. Suan 3 aylik hamileyim cok tesekkur ederim. Herkesin muradina tez zamanda kavusmasini, sabirla inanarak kurlerinizi kullanmalarini diliyorum.
Haklisin canim, her beklentilerimizde umudumuzu biraz daha cogaltarak yasamaliyiz. hele konu anne olmaksa; umudumuz dahada artarak devam etmeli.
Son düzenleme: