- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.361
yukarda paylasmistim canim ben saracoglu en iyi zamanin adet bitiminden 2-3 gun sonrasi baslanmasini oneriyor.
ya benim kafam karisti nolur kusura bakmayinda. simdi istanbulda dugunu olacak arkadas senmiydin yoksa
jeffry arkadasimizmiydi???
Yok yok o ben değilim Jeffry,ben düğün olayını 2010 da hallettim :)
Hem lütfen memleketime laf söyleme alınırım bak (Bulgaristan) şaka şaka tabi :) alınmam,maalesef bu tatil işi biraz da şans işi,birazda turisti potansiyel kazıklama aracı görüyorlar ya bende çok sinir oluyorum,ama genelde benim Bulgaristan tatillerim çok iyi geçer dillerini konuşmam ve genelde ordaki arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler üzerine otellerimi seçmem bizim için çok yararlı oluyor,tek sıkıntı yaşadığımız şey domuz eti olayı heryerde sormak ve araştırmak zorunda kalmamız bazen yorucu oluyor:)
Soğan kürüne gelince bende Saraçoğlunun sayfasında 2-3 gün diye okudum,ama geçenlerde buradaki arkadaşlar ilk kür adete 15 gün kala,sonrakiler adetin 2.günü olmalı demişlerdi diye kafam karıştı.
valla kuzum ben saracoglunun tv de kendi agzindan duymustum eger ki herhangi bi kist problemin yoksa heran baslanabilir diye.
son 15 gun bana gec olur gibi geldi. benim sat 7 eylul cumartesi sogan kurunude 16 eylul pazar basladim. ne bilim boyle sindi
sanki icime.
selam kızlarrrr....bugün topiciğimiz hareketli maşallahh...
Bugün breezey'in ikili taraması vardı galiba... umarım güzel haberlerle gelir...
bende 1 haftadır soğan kürü yapıyorum... 3 gündür malum dönem hummalı bir çalışma
Ele geçen şeyin tadı, tuzu, değeri oraya varmak için çekilen yol zahmeti kadardır. Çölün tozunu yutmayan, dilini dudağını çöl güneşinde çatlatmayan Zemzemin lezzetini bilemez.
Ömür boyu hayalini kurmayan Kabenin kadrini tartamaz. O halde önce yan ki su seni kandırsın, acık ki ekmek damağında bir lezzet bıraksın. Özle ki bulduğunda gerçekten bulmuş olasın...MEVLANA
kiz senin ne isin var elin memleketlerinde cennet gibim Turkiyemiz dururken hele ki bide Bulgaristanda
Gerci ben de yunanistani gormek istiyorum kocacigimin hollanda vatandasligini bi alalimda hayirlisiyla.
Yok yok o ben değilim Jeffry,ben düğün olayını 2010 da hallettim :)
Hem lütfen memleketime laf söyleme alınırım bak (Bulgaristan) şaka şaka tabi :) alınmam,maalesef bu tatil işi biraz da şans işi,birazda turisti potansiyel kazıklama aracı görüyorlar ya bende çok sinir oluyorum,ama genelde benim Bulgaristan tatillerim çok iyi geçer dillerini konuşmam ve genelde ordaki arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler üzerine otellerimi seçmem bizim için çok yararlı oluyor,tek sıkıntı yaşadığımız şey domuz eti olayı heryerde sormak ve araştırmak zorunda kalmamız bazen yorucu oluyor:)
Soğan kürüne gelince bende Saraçoğlunun sayfasında 2-3 gün diye okudum,ama geçenlerde buradaki arkadaşlar ilk kür adete 15 gün kala,sonrakiler adetin 2.günü olmalı demişlerdi diye kafam karıştı.
topikdaşlar napıyosunuz deyiverin bakalımmm...
epey birikmiş okuyamadıklarım... ne çok zaman geçmiş yahu...
ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
işe gelmeyi bile istemiyorum. geçici tembellik hali oluştu bende...
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...
şimdi önce kendimi özetleyeyim...
Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )
ikili testimize gittik , bızdığım , babası ve tabii ki ben. :)
ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.
( başka bir fazlalık var mıydı , demediler ama :))))) )
çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))
bızdığımın boyu şu an 5 cm ... kocaman yanii :)))
gelelim size :)
selcanımm umutlu kuzum , yoksa tırsak kuzum mu :)))
mutluluğun , huzurun adı sen de ne ise , o gelsin seni bulsun kuzum... :)
tutku kuzumm , reglim başlamıyor diye stres yapman bile etkiliyor olabilir kaldı ki , kist varmış gecikmenin sebebi bence kisttir.
önerilen ilaçlarını kullanmanda fayda var diye düşünüyorum.
tablo ile ilgili güncellemek istediğin ne varsa yazarsan , elimden gelen en kısa zamanda güncellerim... kendimle ilgili güncelleme de yapmam lazım.
bu arada diğer kızlar , bilgilerinizde değişiklik yapmanız gerekiyorsa yada tabloya eklenmek isteyen varsa bana mesaj atın , güncel halde tablomuzu ekleyelim yine.
ummu , yeni tedavin hayırlara vesile olsun kuzum... içimde bir şey yok demişsin ya , yani o içindeki boşluk duygusu , dilerim bebek sevinciyle dolsun. :)
duovam , isviçreli çikolatam , tedavinle ilgili her geçen gün sonuca yaklaşırken , mucizelerin senin kapını da çalmasını diliyorum.
temmuzun 20 sinden sonra başlayan süreçte yaşadıklarımı , en güzelleriyle sizlerin her birinin yaşamasını temenni ediyorum.
lejenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sesim geldi mi oraya kadar :))
bizim bebişler nazlıdır unutma.. onlar ne yaparsa nazınca niyazınca yapar.
şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))
hope , gezgin Alamanyalı kuzuu ... yetti gariii... işti , kariyerdi derken , günler iyice akıp gidiyor bak...
her neye karar verip ne yapacaksan yapıver , o göbüşe o bebişi koyuverrr :)))
Mirandaa , ben eminim ki paşama bir kardeş daha gelecek , görersin bak :)))
alisim kumrumm , ben en son ekim deyip , şu an hamile olan birini tanıyorum..
dilerim aynaya baktığında sen de tanışırsınnn :))))
zeytunnnn , felsefik kuzu :)) alakan için teşekkür ederim ... bebiş gelsin seni de bulsun e mi :))))
yeni gelen arkadaşlar , en azından beni yeni gördüğüm ve okuduğum arkadaşlar , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi sizleri de mutlulukların en büyüğüyle karşılaştırsın. Rabbimizn mucizesi sizlere de gelsin , göbüşlerinize bebiş olsun...
bızdığım ve ben hepinize sevgilerimizi yolluyoruz ve öpüyoruz :)))
ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...
Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )
ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.
çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))
Canım çok ama çok sevindim.Allah kucağına aldığın günleride gösterir.İnşallahhh....
Sevgilerimle,
Canım çok ama çok sevindim.Allah kucağına aldığın günleride gösterir.İnşallahhh....
Sevgilerimle,
muaaaaahhhh muaaahhhhh muuaaahhhhhh......
hicbirsey yazmak istemedim sadece mujuk mujuk opmek istedim seni
sana da böyle güzel günleri tekrar yaşamayı nasip etsin Rabbim :))
ve ben eminim , o mucize gelecek seni de bulacak canım
gelelim size :)
lejenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sesim geldi mi oraya kadar :))
bizim bebişler nazlıdır unutma.. onlar ne yaparsa nazınca niyazınca yapar.
şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))
merhaba kızlar..
brezeeyişallah kucağınada aldığın günleri duyarız canım..min ik bızdığını seni çok öpüyoruz..
tutku canım alman hastanesiyle görüşüyorum demişsin canım telefonlamı görüşüyorsun..alman hastanesinin lab. diğerlerinden farklımıymış canım..biliyosun bende cumartesi istanbul yolcusuyum..:)
selcankerem hayırlı olsun soğan kürün işallah sanada brezeey gibi bebğini getirmede vesile olsun canım..
duoava işallah tedavin hayırlarla başarılı sonuçlansın canım..
alısalıs nasılsın nasıl gidiyor...topik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?