- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.201
Selam canim, sen ne tablosu eklemissin öyle doktorlara bakarsan;topiklerde okuyorum. hic cocugu olmaz denilenler dogal yoldan hamile olmus.vs. vs. takilma öyle cok degerler bazen hizlada yükselebiliyormus. hadi az kaldi güzel haberi almaya senden sonra bakalim sira kimde? ummuye totem yaptim bende senden sonra, sonrada diger arkadaslar ve bende siraya gireriz arkanizdan.
Selam canim, sen ne tablosu eklemissin öyle doktorlara bakarsan;topiklerde okuyorum. hic cocugu olmaz denilenler dogal yoldan hamile olmus.vs. vs. takilma öyle cok degerler bazen hizlada yükselebiliyormus. hadi az kaldi güzel haberi almaya senden sonra bakalim sira kimde? ummuye totem yaptim bende senden sonra, sonrada diger arkadaslar ve bende siraya gireriz arkanizdan.
ayy totemlerde yaparmış..:))allahım topiğimizde hepimize en kısa zamanda nasip etsin işallah..tüm istiyenlere..bu satfayı okuyanlara..dua edenlere..bol bol versin..
alısalıstan işallah yarın güzel haberler alıcaz.."o endo boşa kalınlaşmadı..allah isteyince herşey yoluna giriyor..allah sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin..
cici hamişlerimiz nasıl gidiyor..bebişler büyğyormu..deti sanırım bayadır girmiyor..
tutku kürlerin nasıl gidiyor..
selcan nerelerdesin..döndünmü memleketten..
ayy totemlerde yaparmış..:))allahım topiğimizde hepimize en kısa zamanda nasip etsin işallah..tüm istiyenlere..bu satfayı okuyanlara..dua edenlere..bol bol versin..
alısalıstan işallah yarın güzel haberler alıcaz.."o endo boşa kalınlaşmadı..allah isteyince herşey yoluna giriyor..allah sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin..
cici hamişlerimiz nasıl gidiyor..bebişler büyğyormu..deti sanırım bayadır girmiyor..
tutku kürlerin nasıl gidiyor..
selcan nerelerdesin..döndünmü memleketten..
İncir kuru duzensizlik yapalibiliyor
Maalesef haklı çıktınız. Regl oldum . Tüp maceramıza çok yaklaşıyoruz...
Yilmak yok pes etmek yok yola devam
tatlım şu topiğe bakarmısın, yine sorun olursa yazarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...isi-gorenler-mini-tup-bebek-anne-olanlar.html
tutkucum biraz kafam dağınık , sakinleşince yazayım canım, sen de hatırlatırsın olmaz mı.Verdiğin adresteki topiği inceledim.Bende bir dönem mini tüp bebek tedavisi ile araştırma yaptımtım.Gerçeken pek bilgisi olan yok.
Hatta bazı doktorlar pek işe yaramadığını bile söylüyor.Bana mantıklı gelmişt.Sen bu konuda tedaviler oldun sanırım İzmir de.
Konu hakkında biraz detaylı bilgi verebilirmisin ? ( Tedavi aşamaları-klinik-fiyat vs.)
Tşk,
Sevgili ALISALIS,
Gelişmeleri takip ettim..
şu an test yaptırmış sonucu bekliyor olmalısın...ben haberi aldığımdan beri
aklımda " sonuç olumlu olacak" cümlesi dönüp duruyor...umarım öyle de olur...
sana bol şans diliyorum...
sonuç ne olursa olsun yanındayız...
yürekten sarılıyorum....
Alis, simdi test icin hastanede olmalisin.Dualarimiz seninle güzel haberle gel.
olmadı be tatlım,,,, özür özür,, ne güzel moral oluyordum az daha kendime ve sizlere..
kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.
tutkucum biraz kafam dağınık , sakinleşince yazayım canım, sen de hatırlatırsın olmaz mı.
canikom, öğlen öğrendim sonucu, ama kurstan 21.00 de gelince ancak yazabildim. ben de yürekten sarılmanı hissettim şu an, o kadar sıcak geldi ki...... harikasın.
olmadı be tatlım,,,, özür özür,, ne güzel moral oluyordum az daha kendime ve sizlere..
alısalıs mücizene çok yaklaştın olacak işallah ..şimdi değilsede diğerinde..allahım tez zamanda yaşatsın işallah..
Selam canim, iyi moral olurdu haklisin ama dünyanin sonu degil mücadeleye devam.. ummunün dedigi gibi mucizene cok yaklastin. cok sürmeyecek bebegin gelecek. mücadeleye devam pes etmek yok öptüm seni.
kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.
Canım üzüldüm ama lütfen moralini bozma.Hepimiz çok olumsuzluklar yaşadık.Yılmak yok,yola devam.Herşey nasip kısmet.
Allahın takdirinden sual olunmaz.Allahın izni ile bol bol dua edip,bekleyeceğiz.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu verecektir.
Zor biliyorum.Ama atlatacaksın.Biraz zaman ihtiyacın var..
Öpüyorumm.Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?