Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

breezey iyi dileklerin için çok teşekkürler..

senin test tarihin çok yakınmış..umarım pozitif olur..ben de heyecanla bekleyeceğim..iyi şanslar..

aramiza h.geldin lejana. Allah yolunu acik etsin. seninde guzel haberlerini aliriz insallah . valla sizi gorunce icime umut doluyor. bazen gec mi kaldim diye korkuyorum

Hoşbulduk Selcankerem,

iyi dileklerin için teşekkürler..

paylaşmak rahatlatıyor , hafifletiyor gerçekten...

herkesin deneyimi bize de yol gösteriyor..

sana da bol şanslar..

lejana hoşgeldin tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..aminn işallah pozitifi görürsün..bu bahar ayı hepimize uğur getirsin ..breezey az kaldı işallh hayırlı haberler veirsin..selcankerem hayırlısı olsun..bidahaki aya işallah..duoava sen neler yapıyorsun..allah hepimizin yüzünü güldürsün..aminn

senin guzel haberlerini bekliyoruz sevgili ummuseleme. benim zaten bu ay hic umudum yoktu ama yinede insan uzulmuyor degil. napalim hersey kismet.

senin guzel haberlerini bekliyoruz sevgili ummuseleme. benim zaten bu ay hic umudum yoktu ama yinede insan uzulmuyor degil. napalim hersey kismet.

işallah canım bende son kontrolümüde oldum allaha çok şükür kolposkopim normal çıktı artık tedaviye başlayabilirsin dedi doktor..adet oluca gidicem herşey normolse kist felanda yoka başlycaz işallah..işallah da hep birlikte yüzümüz güler..bidaha ki aya çif çizgilere dikkat :)kaçırmamaya çalış işallah tabi herşey kısmet ama biz elimizden geleni yapalım..

Evdeyim sürekli keske yaptigim bir seyler olsa kitapta okuyamiyorum. ben kontrole daha yarin gidecegim. 18 martta kontrole gittigimde doktorun ameliyati vardi, ertesi günde kalp krizi gecirdi 1 hafta sonra ise basladi ama randevuyu en erken yarina verdiler2. adet geliyor düsük sonrasi kontrolüm daha olmadi, buna kiziyorum biraz Türkiye gibi degil o doktor devam ediyor önceki testler falan bu doktorda baska doktorada gidemedim.2 gündür belim ve kasiklarim agriyor bakalim yarin ne diyecek parca kalsa kanama devam edermis öyle bir sorun yok senin tedavin uzadi biraz ama olsun tam hazir olursun cok beklemeden tez zamanda yüzün gülsün.

Kizlar selam nasilsiniz tedavide olan arkadaslara basarilar sonuc bekleyenlere kocaman bir sans diliyorum.ben evime dondum adet olmadim henuz ancak geldikden beri hastayim bende kroni bir kasi agrisi var senelerdir bir teshisde konulamiyor ceip duruyorum geciyor gene basliyor.kist olsan o adar ultrasonda gorulur basa bir halt olsa laparosopi oldum cikadi sanki kasigimda bir sivic var gibi?Birde bende geceleri bir terleme basladi sirilsiklam oluyorum ayrica bugun gunduzde oyle Allahim dedim yosa menapozami giriyorum ama dr lar enaz 8_10 sene demislerdi anlamadim gitti bir hastalansam rahatlicam agzimda zehir gibi yaa offf .bende mayisda tekrar turkiyeye gidicem bu arada preesed jel aldim kullandim bakalim.

Hergun gelip gecmisi okuyorum bakiyorum hersey yolundami diye , bakiyorum herkesin keyfi yerinde

Breezy yarin test gunu guzel haberler alacağına inanıyorum Rabb'imin izniyle

Guzel bir gun olsun hepimize ben ve bebis oper hepinizi.

merhaba canım Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah.. kaç yaşındasın canım merak ettim menapoz falan yazmışsın

Hergun gelip gecmisi okuyorum bakiyorum hersey yolundami diye , bakiyorum herkesin keyfi yerinde

Breezy yarin test gunu guzel haberler alacağına inanıyorum Rabb'imin izniyle

Guzel bir gun olsun hepimize ben ve bebis oper hepinizi.

Canımm puffy

seni ve bebişini öpüyoruz bizde

Yarın test günüm, bugüne kadar dayandım. ama bugün sanırım heyecandan ,sanırım adet günümün yaklaşmasından karnımda karman çorman ağrılar...

Zaten karışık olan duygularım tam bir arap saçı

Rabbim hayırlısı bu ise nasip etmiştir bebişlerimi diye düşünüyorum... Aslında hep orda olduklarına eminim ama nedense bugün , karnımdaki ağrılar yüzünden biraz dengesiz oldum

Yarın göreceğiz, bebişlerim ceee dediklerinde , ben bu karnıma sormazmıyımm

biz tedbiri alalimda tekbiri Allaha birakalim. sorun cikmadigina sevindim. bende biraz once doktorumu aradim. Sali oglen 4e randevu aldim. israr edicem artik sevk mi edicek tahlil mi yapicak yapsin. bi durum varsa ciksin ortaya. zaman daraliyor benim bekliycek zamanim kalmadi. cok rahatlar burdakilar bu kadar rahatlikta fazla dimi yani. bu doktordan sonuc alamazsam (bayan kendisi) diger aile hekimime basvurcam (erkek). hayirlisi olsun.

yarin insallah guzel haberlerini alicaz canm. bizi haberdar etmeyi sakin unutma olur mu? dualarimiz seninle

gecmis olsun canim. bende yasini merak ettim. hamilelik olmasin sakin? test yapmismiydin??

canım akidecik ,

geçmişler olsun canım ...

Doktordan geldiğin için hamile olma ihtimalini elemişsindir diye düşünüyorum ama Selcancım haklı sanki... Hamile olma ihtimaline iyice bir baksan keşke

Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin, güzel, sevinçli haberler paylaşalım birbirimizle... bebiş haberleri mesela

Son düzenleme:
benim randevum pazartesi sabah 9a alinmistir. daha fazla beklemeye tahammulum kalmadi. bide doktor erkek onlar daha bi anlayisli oluyorlar. bide bunda sansimizi deneyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…