- Konu Sahibi akideciknane
-
merhaba canım hoşgeldin aramıza :) Allahım gönlüne göre versin ve bu yolda pozitifi görürsün inşallah.. Nerde tedavi görüyosun canım??
Rabbim yanında olsun , şansın bol olsun Sevgili lejana
Dilerim bebişlerine kavuşursun, o zaman döner bu mesajını gülerek bir kez daha okursun
Benim test günüm 5 nisan, 2 bebiş verdiler bana , koruyayım diye...Dilerim koruyabilmişimdir.
42 yaşımdayım ve ilk denemem
Onlar da beni sevmişler ve tutunmuşlardır annelerine ve hayata
aramiza h.geldin lejana. Allah yolunu acik etsin. seninde guzel haberlerini aliriz insallah. valla sizi gorunce icime umut doluyor. bazen gec mi kaldim diye korkuyorum
lejana hoşgeldin tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..aminn işallah pozitifi görürsün..bu bahar ayı hepimize uğur getirsin ..breezey az kaldı işallh hayırlı haberler veirsin..selcankerem hayırlısı olsun..bidahaki aya işallah..duoava sen neler yapıyorsun..allah hepimizin yüzünü güldürsün..aminn
Herkese merhaba.
Foruma ilk kez yazıyorum..43 yaşındayım ve 5.deneme yapıldı geçen hafta..
iki adet 5.gün blast nakledildi..
10 nisan test günü..sanki hiç bir şey hissetmiyorum..
sonucu paylaşırım sizlerle.
herkese bol şans :)[/QUOTE
Hos geldin, blast dedigin embriyo sanirim hayirli olsun güzel haberlerini bekliyoruz .
senin guzel haberlerini bekliyoruz sevgili ummuseleme. benim zaten bu ay hic umudum yoktu ama yinede insan uzulmuyor degil. napalim hersey kismet.
lejana hoşgeldin tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..aminn işallah pozitifi görürsün..bu bahar ayı hepimize uğur getirsin ..breezey az kaldı işallh hayırlı haberler veirsin..selcankerem hayırlısı olsun..bidahaki aya işallah..duoava sen neler yapıyorsun..allah hepimizin yüzünü güldürsün..aminn
canlı selam duova iyi geceler...
Kizlar selam nasilsiniz tedavide olan arkadaslara basarilar sonuc bekleyenlere kocaman bir sans diliyorum.ben evime dondum adet olmadim henuz ancak geldikden beri hastayim bende kroni bir kasi agrisi var senelerdir bir teshisde konulamiyor ceip duruyorum geciyor gene basliyor.kist olsan o adar ultrasonda gorulur basa bir halt olsa laparosopi oldum cikadi sanki kasigimda bir sivic var gibi?Birde bende geceleri bir terleme basladi sirilsiklam oluyorum ayrica bugun gunduzde oyle Allahim dedim yosa menapozami giriyorum ama dr lar enaz 8_10 sene demislerdi anlamadim gitti bir hastalansam rahatlicam agzimda zehir gibi yaa offf .bende mayisda tekrar turkiyeye gidicem bu arada preesed jel aldim kullandim bakalim.
Hergun gelip gecmisi okuyorum bakiyorum hersey yolundami diye , bakiyorum herkesin keyfi yerinde
Breezy yarin test gunu guzel haberler alacağına inanıyorum Rabb'imin izniyle
Guzel bir gun olsun hepimize ben ve bebis oper hepinizi.
işallah canım bende son kontrolümüde oldum allaha çok şükür kolposkopim normal çıktı artık tedaviye başlayabilirsin dedi doktor..adet oluca gidicem herşey normolse kist felanda yoka başlycaz işallah..işallah da hep birlikte yüzümüz güler..bidaha ki aya çif çizgilere dikkat :)kaçırmamaya çalış işallah tabi herşey kısmet ama biz elimizden geleni yapalım..
Canımm puffy
seni ve bebişini öpüyoruz bizde
Yarın test günüm, bugüne kadar dayandım. ama bugün sanırım heyecandan ,sanırım adet günümün yaklaşmasından karnımda karman çorman ağrılar...
Zaten karışık olan duygularım tam bir arap saçı
Rabbim hayırlısı bu ise nasip etmiştir bebişlerimi diye düşünüyorum... Aslında hep orda olduklarına eminim ama nedense bugün , karnımdaki ağrılar yüzünden biraz dengesiz oldum
Yarın göreceğiz, bebişlerim ceee dediklerinde , ben bu karnıma sormazmıyımm
Kizlar selam nasilsiniz tedavide olan arkadaslara basarilar sonuc bekleyenlere kocaman bir sans diliyorum.ben evime dondum adet olmadim henuz ancak geldikden beri hastayim bende kroni bir kasi agrisi var senelerdir bir teshisde konulamiyor ceip duruyorum geciyor gene basliyor.kist olsan o adar ultrasonda gorulur basa bir halt olsa laparosopi oldum cikadi sanki kasigimda bir sivic var gibi?Birde bende geceleri bir terleme basladi sirilsiklam oluyorum ayrica bugun gunduzde oyle Allahim dedim yosa menapozami giriyorum ama dr lar enaz 8_10 sene demislerdi anlamadim gitti bir hastalansam rahatlicam agzimda zehir gibi yaa offf .bende mayisda tekrar turkiyeye gidicem bu arada preesed jel aldim kullandim bakalim.
Herkese merhaba.
Foruma ilk kez yazıyorum..43 yaşındayım ve 5.deneme yapıldı geçen hafta..
iki adet 5.gün blast nakledildi..
10 nisan test günü..sanki hiç bir şey hissetmiyorum..
sonucu paylaşırım sizlerle.
herkese bol şans :)[/QUOTE
Hos geldin, blast dedigin embriyo sanirim hayirli olsun güzel haberlerini bekliyoruz .
duova hoşbulduk..çok teşekkür ederim.
ben de herkesin güzel haberlerini bekliyorum..malum bizim yaşlarda her iyi haber bize de umut
5.gün embriyolarına blastokist deniyormuş ben de yeni öğrendim.
daha önce hep 3.gün embriyosu vermişlerdi. bakalım bu sefer neler olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?