- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
pufy maşallah sonuna kadar böyle sorunsuz geçsin işallah.. sen yinede dikkat yorma kendini..tadını çıkar işallah..bende bekliyorum tekrar kontrolüm var umarım herşey yolundadır..nar suyunada bakıcam canım çünkü içmem gerekiyor endemetrium için..amma savaşçı kadınlarız..allah hepimizin yüzünü güldürsün..aminn akidecik yumurta kalitesi için bir şeyler yapıyormusun..sende işallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
:)) bugunude saymiyoruz surda 4 guncuk kaldi canm ya. valla senin bu heyecanin hepimize yansiyor inan bana. bi haberini alsam ankaranin baglarini acip oynuycam sevincten
kendimden cok senin mujdeni almak istiyorum nedense
Canımmm benimm sağ olasınnn
Hepimiz güzel haberler vereceğiz birbirimize görürsünnn...
Bu arada son dakikadan haberin var di mi , 5 nisanda yaptırıcam testi pazarlık yaptım doktorun hemşiresiyle
Tabii bu sürenin kısalması , o zaman kadar başka yollara başvurmayacağımı da garanti etmez
Gelin bebişlerimiz gelinnnnn
selcankerem senin adetin geçiktimi sende yapıyormusun test evde..
breezey evde test yaptınmı..bugün yarın yapıcakmısın..transferin 10.günü test yapılmıyormu..seninki neden geç istiyor doktor canım..işallah hamişsindir ikinici hamilemiz olsun topikte :)
bu ay da maalesef olmadi arkadaslar bugun sabah adet belirtilerim basladi. yani hic aksatmadan 7 nisan pazar gunu geliyor kirmizilar
napalim herseyin hayirlisi olsun.
Breezy arkadasim sende durumlar nasil? 5 nisana cok ama cok az bi sure kaldi heyecan dorukta
bu ay da maalesef olmadi arkadaslar bugun sabah adet belirtilerim basladi. yani hic aksatmadan 7 nisan pazar gunu geliyor kirmizilar
napalim herseyin hayirlisi olsun.
Breezy arkadasim sende durumlar nasil? 5 nisana cok ama cok az bi sure kaldi heyecan dorukta
Canımmm , valla bizim topikdaşlardan nerdeyse 3. günden sonra her gün test yapan var...
Hatta Miamaya diye , canı sağ olsun bir arkadaşımız var, sen tut kanda pozitifi gör, onu doğrulamak için idrar testi yap, o da negatif çıksın, otur ağla...
Bu tüpçüler bizde akıl falan bırakmadı ama cuma günü doktorla görüştüğümden beri bana bir sakinlik çöktü...
Test gününü pazarlıkla 5 nisana çektim ya , sanki 1 ay farketti, sakinim, huzurluyum...5 nisandan önce yapmayacağım gibi canım...
Ama yine de belli olmaz, bunun daha bugünü var, yarını var di miii
Canımmmmm
Hayırlısı olsun... Biliyor musun ben , doğum kontrol hapından sonra yaklaşık 7 ay kendi kendime adet olamadım, ilaçlarla oldum o da 3 kere falan...Ama sonra 2012 Eylülünde ilk kez ilaçsız adet olduğumda sevinçten havalara uçmuştum...
valla seninle birlikte bizde cok heyecanliyiz hayirlisiyla mujdeli haberini alicaz
Sabır canım , gelmiyorsa vardır bir sebebi... Rabbim hakkımızda neyin iyi neyin doğru olduğunu , hayırlı olduğunu bizden daha iyi bilir. Ne olur üzülme
5 nisana çok az kaldı , evet... Çok heyecanlıyım ama belli etmemeye çalışıyorum evde eşime, konuştuğumda anneme ve kardeşlerime..
Amaaaa bütün kurtlarımı bizim topiklerde döküyorummm
gel teskere , gel teskere bebişlerimiz nerdeeeee
Bazi belirtiler adet belirtisine benziyor diyorlar belkide hamilesindir. Daha 7 nisana cok var hep erkenmi baslardi belirtilerin? benimde eger düsük sonrasi dengezislik olmazsa 7 nisanda adet tarihim 2.adetim düsük sonrasi hayirlisi olsun diyelim.
Arkadaslar yeni yorumlari görmek iciin ne yapiyorsunuz. ben topikteyken yazanlar oluyor, ana sayfaya gidip tekrar geldigimde görüyorum.
f5 basınca sayfa direk yenileniyor...
Herkese merhaba.
Foruma ilk kez yazıyorum..43 yaşındayım ve 5.deneme yapıldı geçen hafta..
iki adet 5.gün blast nakledildi..
10 nisan test günü..sanki hiç bir şey hissetmiyorum..
sonucu paylaşırım sizlerle.
herkese bol şans :)
Herkese merhaba.
tskrler. cahilligin gozu kor olsun
Herkese merhaba.
selam canım nasılsın :)) ne cahilliği selcancım bizlerin zamanında bilgisayar mı vardı :)) bizde yeni yeni öğreniyoruz işte arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?