Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar selam ben 42 ye giricem dr dan geldim ama gelmeden hastlandim yahuu hamilelikde terleme oluyrmu Allahasina yoksa bu kasik agriisi kabizlidan mi anlamadim. sevgiler size

Kizlar selam ben 42 ye giricem dr dan geldim ama gelmeden hastlandim yahuu hamilelikde terleme oluyrmu Allahasina yoksa bu kasik agriisi kabizlidan mi anlamadim. sevgiler size

canımm sanki sıcak basması gibi şeyler oluyor ama bu konuda henüz acemiyim..

ben de 42 yaşındayım ama hiç hamile kalmadım,şimdilik amaaa...

yarın test günüm

randevu almana çok sevindim..işallah tahlillerin yapılır en azından kafan rahatlar tüp yapana kadar..böyle boş beklemekte stres yapar tabii..ama çok sakin ol ..rahat rahat bebeğine doğru yaklaş işallah..en kısa zamanda kavuşursun..hayırla sağlıkla

gebelik tahlili yaptırdınmı..bu işler belli olmaz ..hiç beklemediğin anda bi bakmışsın hamilesin..işallah öyledir..işallah topikte hamileler bi çok olur aminn

Hergun gelip gecmisi okuyorum bakiyorum hersey yolundami diye , bakiyorum herkesin keyfi yerinde

Breezy yarin test gunu guzel haberler alacağına inanıyorum Rabb'imin izniyle

Guzel bir gun olsun hepimize ben ve bebis oper hepinizi.

pufy ve beğine..doğunca resimlerini gösterirsin işallah bize..kıymetli bebişimizi görürüz..altın yumurtanı :))

selamlar arkadaslar, bende ögleden önce saat 11:30'da doktordaydim. kontrole gittim rahim kendini toparlamis. 3 ay deneyin olmazsa gelin tedavi edelim diyor yas geciyor diyorum. problem yok diyor, o kadar rahatlarki buradaki doktorlar folik asit kullanayimmi diyorum gerek yok diyor anlmadim gitti neyse Türkiyeyey gidelimde karar verelim artik ne yapacaksak.

selam breezey, test günün yarin bizde seninle bekliyoruz güzel haberlerini, topigimizin 2. hamilesi sen olacaksin insallah..

selam canımmmm

testin tahlilin elinde , doktorun da bundan haberdar ise sen de rahat ol canım. yaşımız acık geçkin olabilir ama biz nice gençlere taş çıkartırız beeee

evettt , bebişlerimin bana ceeee diyecekleri gün çok yakın , kısmetse
annem rüyasında , yemyeşil çimenlerde , yeşillikler içinde koşarken görmüş beni hayırlara çıksın dedim.

Yarın buradan güpgüzel haberimi sizlerle paylaşmayı nasip etsin Rabbim..

Hadi ben sana da türkümü söyleyeyimm

Gel teskereee gel teskereee bebişlerim nerdeeee

breezey annein rüyası çok güzel yeşil murattır..sen hamişsin allah daim etsin sonuna kadar

hep esmeray söyleyeceek degil ya bu türküyü, sende güzel söylemissin.

Son düzenleme:
hep esmeray söyleyeceek degil ya bu türküyü, sende güzel söylemissin.

sağol canımmm
Rahmetli Esmeray'ın kemikleri sızlamıyordur de mi..
Şarkısını biraz değiştirdim dee

bak şimdi de la ' dann söyleyeceğimm...

Gel teskereeeeeee gel teskereeeeee bebişlerim nerdeeeeee

Canim insallah yarin bize guzel haberlerle geleceksin , bu kadar pozitif olman sonucu pozitif yapacaktır.
Karin ağrılarına takilma heyecandandir , bu arada hamile olmama ragmen her iki regl döneminde adet sancısından beter agri cektim doktorum bu normal bünye her ay ayni zamanda bunu yasamaya alisik ondan oluyor dei.
Rabb'ime emanet ol şarkı söylemeye devam et :)))

benim randevum pazartesi sabah 9a alinmistir. daha fazla beklemeye tahammulum kalmadi. bide doktor erkek onlar daha bi anlayisli oluyorlar. bide bunda sansimizi deneyelim bakalim

Selcan canim Pazartesi mutlaka ısrar et , ağla zirla elinden geleni yap bençe en azından bir an once tahlillerin yapılsın belki basit bir tedavi bile yetecek , İnsallah Pazartesi halledebilirsin doktor ısını

pufy ve beğine..doğunca resimlerini gösterirsin işallah bize..kıymetli bebişimizi görürüz..altın yumurtanı :))

bir doğusunda göstermezmiyim , ben oyle nazara falan cok inanmam birde kimsenin buradan nazar falan degdirecegini hic düşünmem , herkes burada cok içten karşısındakine seviniyor
Aslinda su anda bir suru ultrason resmi var ama yukleyemiyorum iPad kullaniyorum ondanda resim yüklenmiyor
Bu arada hamile güncesi tutuyorum , resimlerini yapistiriyorum , yasadiklarimi yazıyorum , Allah sizede nasip etsin bu gunleri :))

puffycim canımmm , idolümmm

valla bebişlerim karga sesimden ürkmez gelirlerse ben onlara daha ne şarkılar söylerimm

teşekkür ederim , sen de Rabbime emanet ol bebişinle.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve bizim de görmemizi nasip etsin

Hamile güncesi benim de planımda...hatta yarın ilk test sonucundan sonra almayı istediğim ilk şey... seninle aynı şeyleri düşünüyor olmak hoşuma gitti...

şimdi müsaadenle canım

Gel teskeree gel teskereeee bebişlerim hadi anneyeee ceeeeeeee

benim istedigimde bu arkadasim. boyle belirsizlikler icinde beklemek beni cok fena strese soktu tahlillerim yapilirsa hic degilse kendim hakkimda bi fikrim olur.
sakinim cok sukur doktora da soyluycem bu gidisle dusunmekten siyiricam ben diye belki anlar halimden

ayyyy ayni benim durum. bi bildikleri mi var ki bunlarin bu kadar rahat olabiliyorlar hayret ki ne hayret. yoksa turkiye dekilermi cok aceleci anlamadim gitti. baska topiclerde goruyorum
kizlar 20li yaslarda tup bebek yaptirmislar veya yaptiriyorlar. burda nerdeeee imkansiz gibi bisey. valla ben gittim kendi folikasitimi kendim aldim 3 ay oldu. iyi mi yaptim hic bilmiyorum :44:

bu gidisle gercekten cok fena aglama krizine giricem ama yok yok sakinim ben sakinim. esimde bi alem niye gidiyoruz ki doktora diyor bugun bana

sağol canımmm
Rahmetli Esmeray'ın kemikleri sızlamıyordur de mi..
Şarkısını biraz değiştirdim dee

bak şimdi de la ' dann söyleyeceğimm...

Gel teskereeeeeee gel teskereeeeee bebişlerim nerdeeeeee

cok sekersin arkadasim sen ya.. Allahim gonlune gore versin insallah. yarini sabirsizlikla bekliyorum bekliyoruz hepimiz

cok sekersin arkadasim sen ya.. Allahim gonlune gore versin insallah. yarini sabirsizlikla bekliyorum bekliyoruz hepimiz

Selcanımmm sağ ol, var ol canımmmm

Yaklaşık 8 saat kaldı... gidip ilk testim için kan vereceğim... dilerim hep güzel haberlerimizi paylaşırız burada ve karşılaştığımız diğer yerlerde.

Sana bol bol dua ediyorum , Rabbim seni de çok bekletmesin.

Bak sana mi ' den söyleyeyimm..

gel teskere gel teskereee , hadi bebişlerim anneye ceeeee

meraktan catliycam nerdeyse :26: arkadasim biran once bize guzel haberlerini ver fazla bekletme lutfeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…