- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.881
Selam ummucugum, gittin serin memlekete burayi unuttun.saka tabii canim bende 10 Agustosta Türkiye'ye gelemiyorum.benim randevuyu buradaki hastane 26 agustosa vermis gidip gelmeyim bari burada muayene olayim sonra bakayim dedim.seninde bayramin kutlu olsun. mutlu saglikli nice bayramlar olsun hepimize.
Sevgili arkadaslar öncelikle hepinizin gecmis kandilini tekrar kutlar nice kandiller dilerim...
Mubarek gecede buraya uzun uzun yazdim tüm dertlerimi sizlerle paylastim ama sonra tüm yazdiklarim silindi neden bilmiyorum... bende neyse bundada bir hayir vardir dedim... ondan önce basim bayagi bir dumanliydi defalarca sifremi yanlis yazdigim icin giris yapamadim... sonra fark ettim...
Hic birinizi yalniz birakmadim gelip okuyordum ama giris yapamiyordum...
SelcanKerem Ve Tutku cok gecmis olsun canlar... hep dedigimiz gibi yilmak yok devam ediyoruz..
Kuka canim...inan cok üzüldüm ama bak ne diyecegim.... Bundada bir hayir vardir. Ben önceden hep neden nicin ve niye diye sorardim artik somuyorum cunkü sordukca cevap olmadigi gibi sorular artiyor ve cevapsiz kaliyor...
Seni sevmeyeni sende sevme derler ya söylemesi cok kolay gelde sen cekene sor... ALLAH yarabbim sana herseyin en güzelini nasip eder INSALLAH sen yeterki kalbini Temiz tut canim... benim esimin birinci evliliginden iki tane cocugu var bak ben ugrasiyorum bende olmuyor... Doktor spermler zayif diyor.. bildigin gibi benden bir yumurta alabildiler ve döllenmedi...
Ve yillardir ben hep sucu kendimde zannediyordum... cünkü esinin zaten var etrafindaki insanlar sana tuhaf tuhaf "sen neden cocuk yapmiyorsun keske seninde birtane olsun " diyorlardi bilmiyorlardiki benim icimde ne alevler dalgalaniyor.
Simdi diyeceksinki Sperm zayifligi var o iki cocuk nasil olmus... biliyormusun ben bunu kendime defalarca soruyorum.. ama cevap alamiyorum
Bunlari yazmak benim icin hic kolay degil ben tüp bebege bas vurdugumu kimseye söyleyemiyorum... Sadece sizlerle paylasiyorum. Biz bundan iki yil önce tüp bebek icin arastirma ve muayne olduk.. ama o zaman sartlar el vermedi bu yila nasipmis.. iste bu ilk denememizde olumsuz oldu
Bakin size ne anlatacagim...
Benim benden iki Yas Kücük kiz kardesim var... evliligi hic düsünmüyordu.. meslegiyle evliydi benim gözümde Taki gecen yil birisini taniyincaya Kadar neyse evlendiler suan 41 yasinda.. Cocuk derseniz ILLALLAH derdi.... seviyorum ama aksam annesine babasina geri vermek sartiyla diyordu hep...
bundan bir bucuk hafta önce burada hem sevindim hem agladim...
Telefonuma resimli mesaj geldi... tanimadigim bir numaradan ALLAH ALLAH dedim birisi benimle dalga geciyor diye düsündüm... cünkü resim bir ultrasyon resimi ve bebegin elini resmen görebiliyorsunuz...
Geri aradim cevap vermiyor sonra onlar beni aradilar bana sürpiriz yapmis kiz kardesim... abla esim bumarasini degistirdi ve ilk sana gönderdik diye söyledi... siz gelinde bana Sorun.. basladim aglamaya. bana niye agliyorsun diye soruyor ikide bir bende sevincten dedim. Evet hem sevincten hem üzüntüden ve benim kiz kardesim cocuk istemiyordu bile...
Rahatsizlanmis antibiotik alamak zorunda kalmis ve korunma tableti aldigi halde hamile biliyormusunuz. Gelinde buna aglmayin bagirmayin...
Alllahima isyan etmedim... aklima sizler kendim geldim ne Kadar ugrasiyoruz olmuyor benim kardesim istemedigi halde oluyor...
Bana gelince....
Biliyorsunuz birinci olumsuzlugu arkada biraktim. Ikinciyi bu ay yaptiracaktim ama vaz gectim doktorumun söyledigini uygulamaya karar verdim yani tedaviden iki ay sonra...cünkü adetim hem 12 gün önce geldi birde asiri agrilar ve cok kanamam vardi bilmiyorum belkide ilaclardan dolayi oldu ama esimle birdahaki ay icin karar aldik.
Bu arada Miranda sormustu hangi hastane diye...
Mirandacim ben medicana beylikdüzüne gidioyrum..doktorum Selman bey. Neden orasi dersen ben bundan iki yil önce ilk görüsmemi orada yaptim ve cok arastirdim.. ilk önce esi aysun hanimla tanismistim bana cok sempatik ve acik sözlü geldi birde benim bilmedigim aysun hanim kendisi de bebek istiyormus ki yasi dersen 45, 46 civarlarinda ve güzel haber nedir biliyormusun... Aysun hanimin bir bebegi oldu..
beni bizi en iyi kim anlar dr. Selman bey anlar yani aysun hanimin esi... bende bundan dolayi hastanemi ve doktorlarimi degisitirmedim.. ayrica genelde yurt disinda yasadigim icin burada kiraladigimiz evimize cok yakin.. Ilgi alaka dersen sagolsunlar ellerinden geleni yapiyorlar..
Iste böyle arkadaslar hic ama hic birinizi unutmadigim... unutamam cünkü bu dertlerimi sorunlarimi paylastigim tek dostlarimsiniz... benim tedavi basvurumumu sizlerden baska bir ALLAH´in kulu bilmiyor.. kimi diyor bundan sonra istesende senin cocugun olmaz cünkü sen 40 gectin.. kimi diyor neden cocuk yapmadin... gelinde patlamayin kendimi isime ve evime verdim arkadaslar... yoksa ben kafayi yiyecegim... bunlar böyle derken hangisine diyeceksiniz ben tüp bebege bas vurdum diye...
sizelere yemin ederim göz yaslarimda boguluyorum suan...
Hic birinizi tanimiyorum ama cok seviyorum...
Hepinizin mubarek ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim... ALLAH yarabbim hepinizin evinden huzuru neseyi Eksik etmesin... su mubarek arife gününde INSALLAH bizlerin ellerinide bos birakmaz...
ALLAHin selami meleklerin koruyucu kanatlari üzerinizden EKSIK olmasi....
Hepinizi öptüm....
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
Sevgili arkadaşlar
hepinizi tek tek öper, sarılır , kucaklar ve
sevdiklerinizle iyi, keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim..
selcankerem duova nasıl geçiyor yurt dışında bayram..hope ve elfjede yurt dışındaydı..nasılsınız arkadaşlar..arada uğrayın..
tamam tatlim yerizpaylaşımın için teşekkürler miranda...alısalıs hemen başlayalım yemeye..))
canım hayırlısıyla bizlerin de olacak. biraz sabırSevgili arkadaslar öncelikle hepinizin gecmis kandilini tekrar kutlar nice kandiller dilerim...
Mubarek gecede buraya uzun uzun yazdim tüm dertlerimi sizlerle paylastim ama sonra tüm yazdiklarim silindi neden bilmiyorum... bende neyse bundada bir hayir vardir dedim... ondan önce basim bayagi bir dumanliydi defalarca sifremi yanlis yazdigim icin giris yapamadim... sonra fark ettim...
Hic birinizi yalniz birakmadim gelip okuyordum ama giris yapamiyordum...
SelcanKerem Ve Tutku cok gecmis olsun canlar... hep dedigimiz gibi yilmak yok devam ediyoruz..
Kuka canim...inan cok üzüldüm ama bak ne diyecegim.... Bundada bir hayir vardir. Ben önceden hep neden nicin ve niye diye sorardim artik somuyorum cunkü sordukca cevap olmadigi gibi sorular artiyor ve cevapsiz kaliyor...
Seni sevmeyeni sende sevme derler ya söylemesi cok kolay gelde sen cekene sor... ALLAH yarabbim sana herseyin en güzelini nasip eder INSALLAH sen yeterki kalbini Temiz tut canim... benim esimin birinci evliliginden iki tane cocugu var bak ben ugrasiyorum bende olmuyor... Doktor spermler zayif diyor.. bildigin gibi benden bir yumurta alabildiler ve döllenmedi...
Ve yillardir ben hep sucu kendimde zannediyordum... cünkü esinin zaten var etrafindaki insanlar sana tuhaf tuhaf "sen neden cocuk yapmiyorsun keske seninde birtane olsun " diyorlardi bilmiyorlardiki benim icimde ne alevler dalgalaniyor.
Simdi diyeceksinki Sperm zayifligi var o iki cocuk nasil olmus... biliyormusun ben bunu kendime defalarca soruyorum.. ama cevap alamiyorum
Bunlari yazmak benim icin hic kolay degil ben tüp bebege bas vurdugumu kimseye söyleyemiyorum... Sadece sizlerle paylasiyorum. Biz bundan iki yil önce tüp bebek icin arastirma ve muayne olduk.. ama o zaman sartlar el vermedi bu yila nasipmis.. iste bu ilk denememizde olumsuz oldu
Bakin size ne anlatacagim...
Benim benden iki Yas Kücük kiz kardesim var... evliligi hic düsünmüyordu.. meslegiyle evliydi benim gözümde Taki gecen yil birisini taniyincaya Kadar neyse evlendiler suan 41 yasinda.. Cocuk derseniz ILLALLAH derdi.... seviyorum ama aksam annesine babasina geri vermek sartiyla diyordu hep...
bundan bir bucuk hafta önce burada hem sevindim hem agladim...
Telefonuma resimli mesaj geldi... tanimadigim bir numaradan ALLAH ALLAH dedim birisi benimle dalga geciyor diye düsündüm... cünkü resim bir ultrasyon resimi ve bebegin elini resmen görebiliyorsunuz...
Geri aradim cevap vermiyor sonra onlar beni aradilar bana sürpiriz yapmis kiz kardesim... abla esim bumarasini degistirdi ve ilk sana gönderdik diye söyledi... siz gelinde bana Sorun.. basladim aglamaya. bana niye agliyorsun diye soruyor ikide bir bende sevincten dedim. Evet hem sevincten hem üzüntüden ve benim kiz kardesim cocuk istemiyordu bile...
Rahatsizlanmis antibiotik alamak zorunda kalmis ve korunma tableti aldigi halde hamile biliyormusunuz. Gelinde buna aglmayin bagirmayin...
Alllahima isyan etmedim... aklima sizler kendim geldim ne Kadar ugrasiyoruz olmuyor benim kardesim istemedigi halde oluyor...
Bana gelince....
Biliyorsunuz birinci olumsuzlugu arkada biraktim. Ikinciyi bu ay yaptiracaktim ama vaz gectim doktorumun söyledigini uygulamaya karar verdim yani tedaviden iki ay sonra...cünkü adetim hem 12 gün önce geldi birde asiri agrilar ve cok kanamam vardi bilmiyorum belkide ilaclardan dolayi oldu ama esimle birdahaki ay icin karar aldik.
Bu arada Miranda sormustu hangi hastane diye...
Mirandacim ben medicana beylikdüzüne gidioyrum..doktorum Selman bey. Neden orasi dersen ben bundan iki yil önce ilk görüsmemi orada yaptim ve cok arastirdim.. ilk önce esi aysun hanimla tanismistim bana cok sempatik ve acik sözlü geldi birde benim bilmedigim aysun hanim kendisi de bebek istiyormus ki yasi dersen 45, 46 civarlarinda ve güzel haber nedir biliyormusun... Aysun hanimin bir bebegi oldu..
beni bizi en iyi kim anlar dr. Selman bey anlar yani aysun hanimin esi... bende bundan dolayi hastanemi ve doktorlarimi degisitirmedim.. ayrica genelde yurt disinda yasadigim icin burada kiraladigimiz evimize cok yakin.. Ilgi alaka dersen sagolsunlar ellerinden geleni yapiyorlar..
Iste böyle arkadaslar hic ama hic birinizi unutmadigim... unutamam cünkü bu dertlerimi sorunlarimi paylastigim tek dostlarimsiniz... benim tedavi basvurumumu sizlerden baska bir ALLAH´in kulu bilmiyor.. kimi diyor bundan sonra istesende senin cocugun olmaz cünkü sen 40 gectin.. kimi diyor neden cocuk yapmadin... gelinde patlamayin kendimi isime ve evime verdim arkadaslar... yoksa ben kafayi yiyecegim... bunlar böyle derken hangisine diyeceksiniz ben tüp bebege bas vurdum diye...
sizelere yemin ederim göz yaslarimda boguluyorum suan...
Hic birinizi tanimiyorum ama cok seviyorum...
Hepinizin mubarek ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim... ALLAH yarabbim hepinizin evinden huzuru neseyi Eksik etmesin... su mubarek arife gününde INSALLAH bizlerin ellerinide bos birakmaz...
ır
ALLAHin selami meleklerin koruyucu kanatlari üzerinizden EKSIK olmasi....
Hepinizi öptüm....
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
canım işallah bir an önce sağlık sorunu halledersin..muayeneden sonra bakalım ne diycek doktorlar..belkide operasyona bile gerek kalmaz...iyi bayramlar canım..unutmadım canım sizleri...ama duova varya hava buz buzz..:))akşamları hırka giyip oturuyoruz..tam yayla havası..çok optüm canım..
Selam canim,burada bayram diger günlerden farkli degil, yakin akrabasi olanlar birbirini ziyaret ediyordur, ama bizim icin cok farkli gecmiyor. bizim kantonda, Türkler var ama herkes kendi halinde senin icin cok iyi olmustur. hem ailenin yanindasin hem akrabalar ziyaret etmistir.ceyiz hazirligini ne yaptiniz devam ediyormu?kürlerini aksatmamaya calis ihmal etme genlede misafirlikte düzen bozulur.iyi bak kendine Adana'nin o havasindan sonra buz gibi havada yorganla uyu doya doya
tamam tatlim yeriz
canım hayırlısıyla bizlerin de olacak. biraz sabır
ama ama deme öyle. yanıyoruz biz
alısalıs nasıl gidiyor..neler yapıyorsun..uyguladığın herhangi bir şey varmı..endona baktırdınmı şu sıralar kalınlık olmuşmu..
canım clylo dun bııtı. 3-5 gune adet olurum . ınsallah yani. olurum de mi. endoyA dr gıdınce baktırırım . adet olmadan zaten ıncedır dıye gıtmedim. bıraz da yılgınım galiba. cok zaman kaybedıyorum. yol alınmıyor sanki.
aslında bi baktırsan iyi olurdu cylo içiyorsun..belki kalınlık artmış olabiliri..evet yılgınlık oluyor biliyorum ama..durmak için zaman yok..mecbuuurr kendimiz toparlayıp gitmek lazım..hem yumurtaya hemde endoya odaklan canım..şimdi adetinde işallah herşey yolunda gider hem yumoş hemde kalınlık olur işallah..belkide bi anda herşey yolunda gider ve bebğine kavuşursun canım..bahçeci ekibinden bir doktorun videosunu izledim..artık ileri yaş anneliği diye bir şey yok..bayanlar artık geç evelnip çocuk sahibi olmak istiyorlar..riskler 20 yaşındaki bayanlarda nasılsa bizlerdede aynıymış..sonuçta rezervi az olan geç bayanla bizim durum aynı..hamile kalması zor ama imkansız değil..işallah allahım en kısa zamanda yaşatsın...
ınsallah söylediğin gibi olur canım. yaştan korkmayalım o zaman. endoya gelince. bu hapı ıcerken kacıncı gunu baktırabilirdim bilmiyorum kı. bana gore adet olmadıya endo ıncedır dedim. zaten cylo dun bıttı ve bayramdayız. bayram sonrası adet olmasamda baktırmalımıyım. gerci 3-5 gune adette olurum.
sen de nıgdeden hamile donersın ınsallh
adetin 21 günü demişti kadın doğumcu bana ama 15. günden sonra balılabilir aslında..en azından kalınlaşıyormu görülür..işallah sorunsuz adet olur ve başlarsın tedavine...adet olmasanda tabi baktırabilirsin anlaşılıyor..benim başıma gelmişti..adetim gecikti tedaviyede başlamak istiyordum muayenedee doktor duvar inca dedi..ama muayene ettiği için adet olmuştum eve gelince..işallah canım işallah hepimiz hamiş kalırız..rüyalarım bana mücadeleye devam diyo..olsun sonu güzel olsun işallah..bütün çektiklerimize değisin işallah..
anladım canım. ben adet olmayınca 45.gun dr gıttım. 21 gun clyo ıctjm yani 65.gun oluyor. hesap karısmadımı sence. insaalah ruyana kavusursun. hepimizin ruyası olursun
yok canım karışmaz..0 dan başlamış oluyorsun..sende işallah bir an önce adet olur ve tedavine başlarsın.hayırlı.haberlerini bekliyoruz canım..
ümmücüm selam, topiği sana emanet ettim bilesin, ben haftada 3 gün 9 ar saat kurstayım 2 aydır, pek girmiyorum, kurs biraz da kafamı dağıtıyor aslında. ama sizleri de az ihmal etmeye çalışıyorum, maşallah sen bu ara iyi takiptesin , aman kuzum takibimizi bırakma, valla benden daha iyi biilyorsun sorunlarımı. ve detay bilgiler için de sağol... ben hala işin bir sonraki aşamasını bilmiyor ve oraları çalışmıyorum ... iyiki varsın , tatlım.. bugün clyonun bitmesinden sonra 2 gün geçti. hala birşey yok, ama ara ara kasıklar mı desem yumurtalıklar mı desem bir ağrı oluyor... geçiyor. o kadar
sana birşey soracam, son iki kontrolde dr muayene ederken dikkatimi çekti. yumurtalıklara bastırıp yokluyor, bu ne işe yarıyor, ikisinde de unuttum sormadım.. ayrıca daha önceki muayenelerde bunu yapıyormuydu hatırlamıyorum, belki iinanmazsın ama o anlarda, aklımda hep folikuller vardı ve onlara, sayılara odaklanmışım, hiç hatırlamıyorum.... sen hatırlıyormusun sen de de muayenede böyle olurmuydu... bunun anlamı ne, neye bakıyor, neyi anlıyor bu sayede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?