Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım işallah bir an önce sağlık sorunu halledersin..muayeneden sonra bakalım ne diycek doktorlar..belkide operasyona bile gerek kalmaz...iyi bayramlar canım..unutmadım canım sizleri...ama duova varya hava buz buzz..:)) akşamları hırka giyip oturuyoruz..tam yayla havası..çok optüm canım..

Slam kizlar herkese hayirli mutlu bayramlar dilerim umarim icimizden birileri Allahin izniyle birdahaki bayrama hamile kalir ben suan biraktim yani olursa dünyalar benim olur olmazsada eylülde hayirlisi ümitler var bekleyis hep ayni sabir desen ooooo istemediginiz kadar öptüm hepinizi Allaha emanet olun boncuk arkadaslar

Sevgili ela beni ogluma kavusturanda aysun hanim ne kadar sevindim.orada tedavi olduguna ama suan aysun hanim.izinde ogluyla.ilgileniyor benim selman beyde 2 negatifim.oldu oyuzden kendiaiyle yildizimiz barismiyor :) ama ikisinide gercekten takdir ederim mesleklerinin erbabidir tek yanlis buldugum.ise herkese ayni tedavi yöntemini uygulamasıdır aysun hanim seker gibi bir insandir gerçekten mukemmel.bir insan eger yolun düştüğünde haber verirsen tanismak.isterim seninle
Sana ve tum.topik arkadaslarima hayirli ve seker gibi bir bayram diliyorrummm

selcankerem duova nasıl geçiyor yurt dışında bayram..hope ve elfjede yurt dışındaydı..nasılsınız arkadaşlar..arada uğrayın..

selcankerem duova nasıl geçiyor yurt dışında bayram..hope ve elfjede yurt dışındaydı..nasılsınız arkadaşlar..arada uğrayın..

Selam canim,burada bayram diger günlerden farkli degil, yakin akrabasi olanlar birbirini ziyaret ediyordur, ama bizim icin cok farkli gecmiyor. bizim kantonda, Türkler var ama herkes kendi halinde senin icin cok iyi olmustur. hem ailenin yanindasin hem akrabalar ziyaret etmistir.ceyiz hazirligini ne yaptiniz devam ediyormu?kürlerini aksatmamaya calis ihmal etme genlede misafirlikte düzen bozulur.iyi bak kendine Adana'nin o havasindan sonra buz gibi havada yorganla uyu doya doya

paylaşımın için teşekkürler miranda...alısalıs hemen başlayalım yemeye..))
tamam tatlim yeriz
canım hayırlısıyla bizlerin de olacak. biraz sabır

ama ama deme öyle. yanıyoruz biz

canım valla baya yoğun geçiyor..kürlerimi yapıyorum ama bu ay sanmıyorum..söylemesi ayıp karı koca olamıyoruz.. ama dikkat ediyorum düzenli yapmaya çalışıyorum..benim çay bitmek üzere..tekrar 10 gün soğan kürü yapılıcak..eşim pazar günü gidiyor gitmeden değerlendirelim bakalım.. çeyizler bitti..yerleştirmesi kaldı canım.. bundan sonra o işler olacak..aslında bayram ülkemizdede aynı genelde insanlar denize tatile gittiler..bi taraftanda hak veriyorum o kadar çalışma sonunda tatil yapmak istiyorlardır..sizin oralara ben bayıldım çok güzel evler şirin şirin..:))

alısalıs nasıl gidiyor..neler yapıyorsun..uyguladığın herhangi bir şey varmı..endona baktırdınmı şu sıralar kalınlık olmuşmu..

canım clylo dun bııtı. 3-5 gune adet olurum . ınsallah yani. olurum de mi. endoyA dr gıdınce baktırırım . adet olmadan zaten ıncedır dıye gıtmedim. bıraz da yılgınım galiba. cok zaman kaybedıyorum. yol alınmıyor sanki.

aslında bi baktırsan iyi olurdu cylo içiyorsun..belki kalınlık artmış olabiliri..evet yılgınlık oluyor biliyorum ama..durmak için zaman yok..mecbuuurr kendimiz toparlayıp gitmek lazım..hem yumurtaya hemde endoya odaklan canım..şimdi adetinde işallah herşey yolunda gider hem yumoş hemde kalınlık olur işallah..belkide bi anda herşey yolunda gider ve bebğine kavuşursun canım.. bahçeci ekibinden bir doktorun videosunu izledim..artık ileri yaş anneliği diye bir şey yok..bayanlar artık geç evelnip çocuk sahibi olmak istiyorlar..riskler 20 yaşındaki bayanlarda nasılsa bizlerdede aynıymış..sonuçta rezervi az olan geç bayanla bizim durum aynı..hamile kalması zor ama imkansız değil..işallah allahım en kısa zamanda yaşatsın...

ınsallah söylediğin gibi olur canım. yaştan korkmayalım o zaman. endoya gelince. bu hapı ıcerken kacıncı gunu baktırabilirdim bilmiyorum kı. bana gore adet olmadıya endo ıncedır dedim. zaten cylo dun bıttı ve bayramdayız. bayram sonrası adet olmasamda baktırmalımıyım. gerci 3-5 gune adette olurum.
sen de nıgdeden hamile donersın ınsallh

adetin 21 günü demişti kadın doğumcu bana ama 15. günden sonra balılabilir aslında..en azından kalınlaşıyormu görülür..işallah sorunsuz adet olur ve başlarsın tedavine...adet olmasanda tabi baktırabilirsin anlaşılıyor..benim başıma gelmişti..adetim gecikti tedaviyede başlamak istiyordum muayenedee doktor duvar inca dedi..ama muayene ettiği için adet olmuştum eve gelince..işallah canım işallah hepimiz hamiş kalırız..rüyalarım bana mücadeleye devam diyo..olsun sonu güzel olsun işallah..bütün çektiklerimize değisin işallah..

anladım canım. ben adet olmayınca 45.gun dr gıttım. 21 gun clyo ıctjm yani 65.gun oluyor. hesap karısmadımı sence. insaalah ruyana kavusursun. hepimizin ruyası olursun

anladım canım. ben adet olmayınca 45.gun dr gıttım. 21 gun clyo ıctjm yani 65.gun oluyor. hesap karısmadımı sence. insaalah ruyana kavusursun. hepimizin ruyası olursun

yok canım karışmaz..0 dan başlamış oluyorsun..sende işallah bir an önce adet olur ve tedavine başlarsın.hayırlı .haberlerini bekliyoruz canım..

selcankerem nasılsın..nasıl gidiyor..doktorlar normal gebe kaldığın için tüpe gerek yok diyebilirlermi..
duova canım nasılsın nerelerdesin..:)
deti bebiş iyimi herşey yolundamı..
tutku tekrar tüp deniycekmisin yoksa doğal akışınmı bırakıcaksın..
kuka nasıl oldun stres gittimi..
hepinizi öpüyorum...

yok canım karışmaz..0 dan başlamış oluyorsun..sende işallah bir an önce adet olur ve tedavine başlarsın.hayırlı .haberlerini bekliyoruz canım..

ümmücüm selam, topiği sana emanet ettim bilesin, ben haftada 3 gün 9 ar saat kurstayım 2 aydır, pek girmiyorum, kurs biraz da kafamı dağıtıyor aslında. ama sizleri de az ihmal etmeye çalışıyorum, maşallah sen bu ara iyi takiptesin , aman kuzum takibimizi bırakma, valla benden daha iyi biilyorsun sorunlarımı. ve detay bilgiler için de sağol... ben hala işin bir sonraki aşamasını bilmiyor ve oraları çalışmıyorum ... iyiki varsın , tatlım.. bugün clyonun bitmesinden sonra 2 gün geçti. hala birşey yok, ama ara ara kasıklar mı desem yumurtalıklar mı desem bir ağrı oluyor... geçiyor. o kadar

sana birşey soracam, son iki kontrolde dr muayene ederken dikkatimi çekti. yumurtalıklara bastırıp yokluyor, bu ne işe yarıyor, ikisinde de unuttum sormadım.. ayrıca daha önceki muayenelerde bunu yapıyormuydu hatırlamıyorum, belki iinanmazsın ama o anlarda, aklımda hep folikuller vardı ve onlara, sayılara odaklanmışım, hiç hatırlamıyorum.... sen hatırlıyormusun sen de de muayenede böyle olurmuydu... bunun anlamı ne, neye bakıyor, neyi anlıyor bu sayede.

canım yumoş görmeye çalışıyorlar..:) bizde malum yumoş az..benimde özellikle sol tarafım aktif değil doktor baya bi bastırıyor görebilmek için..bu tedavimde iki yumoşum vardı doktor işallah hayal görmemişimdir dedi.. kursunda hayırlı olsun canım iyi olmuş ..kafan meşgul olur daha iyi stres gider işallah..işallah kasıklarındaki ağrılar yumoş oluıyordur ondansır..her ay yeni paket açılırmış yumurtalıklarda canım doktorum demişti..gerçektende öyle benim bi ay bir tane zor gözüküyosa diğer aya 2 3 olabiliyor..seninde işallah öyledir...kavrulmamış kabak çekirdeğimi aldım başlıycam yemeye..niğdede ananası nerden bulacam..:))canım işallah seninde güzel haberlerini duyacaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…