- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.401
kimsecikler gelmemişmi..nerelerdesiniz arkadaşlar...
alarahan çok geçmiş olsun..tedavine ne zaman başlıycaksın..
Canım işin gerçeği, ilk tedavide ve bu tedavinin başında doktorun yaptığını ettiğini tüm detayına kadar takip edip kendime büyük stres yarattım. Şimdi üstüme bir sakinlik geldi, bıraktım kendimi doktorun kontrolüne, baktım kendi gerektikçe söylüyor detayları, ooh bi hafifledim.
Doktorunla barış, kendini bırak, detaylara takılma, zaten tam tersini yapınca da aynı noktaya geliyon... ben niye kasmışım ki bu kadar... ooh sıcak kumlardan serin sulara atlamış gibiyim valla
ummuseleme, eylül gibi tedavi düşünüyorum ama geçen ay ameliyat sonrası ilk adetimle histereskopi yapıldı, endometriumun ince ve yumurtlama olmadığı söylendi. 8 gün geçti hala ikinci adeti olamadım, böyle giderse tedavi işi yatar.
çok haklısın canım..en iyisi bırakmak akışına zaten iyi bi hastanedesin..labaratuarda i allahım işallah ol diyecek olacak..bende bu 3. denmemde takmıştım..benim yumoşlar her ilaca aynı tepkiyi vermiyor..puregonu 300 vurmak için elimden geleni yaptım ama olmadı..1.ay 200 verdi üstünü merionalla tamamladı..aynı şşey dedi..2.de femara..ama sadece femara..3.ayda gonalf verdi..3 ayda sadec 1 tane büyüdü..kısmetten öteye yol gitmiyor..zaten 2 yada 3 göürülüyor..en azında onlarda gelişsin diye çabaladım ama olmadı..sonuç yine olmad..allahım bundan sonra yüzümüzü güldürsün..tez zamanda nasip etsin..
:))) valla cok akilli bu google amca. dogru kuzum
ik hou van idereen ( ben hepinizi cok sefiyooommmm)
Canlarım az sonra yola çıkıyoruz.Gece Ankara dayız inş.Yarın sabahta opu var.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Yaklaşık 1 hafta aranızda olmayacağım.Allahın izni ile herşey yolunda giderde dönüşte görüşürüz.Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere
Hepinizi çok seviyorum.Sevgilerimleee....:)))
Merhaba canım arkadaşlarım,
Hollandanın soğuk ikliminden, türkiyenin sıcak iklimine giriş yapınca balon balığı gibi şiştim, ortalıkta alık alık dolanıyorum. Bir parça enerji toparlayıp size bilgilendirme yapayım dedim... sürçü lisan edersem affola :)
Dün gece regl oldum ve sabah hastaneyi aradım, hemen gel aradan seni alıcaz randevu saati veremiyoruz dediler, peki dedim gittim.
Çok beklemeden dokotorun yanına girdim ultrasonla baktı ve uu çok şahane ameliat ettiğmiz bolge iyileşmiş dedi. Yumurtalıklara soyle bir goz attı tamamsın tedaviye başlıyoruz dedi.
5 adet Menagon iğne yazdı her bir iğne 375 iu, bir de sabah akşam letrozol hap verdi yutucam. İlk iğnemi hemencik hemşirenin karşısında kendime vurdum, ooo siz bu işi biliyosunuz dedi, dedim hollandada 40 tane iğne yaptım kendime bu nedir ki
Çarşamba sabah ultrason kontrolune gidicem, heralde yumuoşların durumuna gore ilaç dozajı ayarlayacaklar.
Hayırlısıyla başladık inşallah sonunu getirebiliriz
Türkiyede olduğum için çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça girip son durumları okuyorum
Sevgiler
Ummucum Alyada seni öpüyor , ama dun icemedim kahveyi ahhhhh umursamaz gençlik oğlanda dünya umurumda degildi birak icmeyi her haltı yedim , yas 45 torun sahibi olma yası olunca cezveyi 3 kez çekmeceden çıkarıp geri koyuyorsun bir pişmanlık haliyle bakalim belki bugüne kısmet :)
canim benim iyice dinlen. ilk baslarda böyle sakalar yapiyor bebisler annelerini ikaz ediyorlar dinlenmeleri icin. yorma kendini gönlünü ferah tut canim. herseyyyyyyyyyyyy güzel olacak insallahherkeslere iyi pazarlar,
benim bebis dun beni cok korkuttu arkadaslarsabah kalktigimda acik kahve bi akinti geldi sonrasin nokta nokta kan geldi
yuregim oynadi sandim dun anlam veremedim bel agrim vardi hani regl olunca bel agrin olurya aynen oyle
zaten kasiklarimdaki sanci bi kayboluyor bi geliyor. hic bir sikayetim yoktu ama dunden beri allak bullak oldum.
su anda bel agrim disinda akinti falan yok insallahta bidaha olmaz. kasiklarima gece yine girdi bicak gibi.
Allahim sen bebegimi bana bagisla diye durmadan dua ettim uyku da uyumadim dogru durust
25 temmuzu nasil getirecem hic bilmiyorum:26:
sevgili elif iyi haberlerini aldim inan cok sevindim insallah icine sinmistir. kendine cici bak tatlim bebeginide al gel hollandaya Allahin izniyle.
deti iyi olduguna sevindim umarim hep boyle devam eder.
ummu alisalis duova puffy lejana hope sizleride cok kocaman opuyorum
breezeyim kuzum seni de kocaman kucakliyor yanaklarindan opuyorum
tutkucum Allah yardimcin olsun guzel haberler ver bize olur mu
diger butun arkadaslarimda kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Allahim kimseyi cok bekletmeden bebegine kavustursun..amin
bende sizi öptüm hem de kocamancaKizlar Zeynep Bamya ve ben hepinizi optukkkkkk
sevgili kuka, senin ilk zamanlarda yazdiklarinida okumustum ben. esin olacak adamin yaptiklari affedilir gibi degil.
hangi yuzle birde zorluk cikartiyor serefsizlik yapiyor ay kusura bakma ama cok fena sinirlendim
senin de mutlu olmaya hakkin var ki sakin cocugum olmuycak gibi kotu dusunme. benim bir tanidigim 44 yasinda ilk cocugunu dunyaya getirdi kizi simdi 21 yasinda. hem cocuk hersey demek degil unutma. Allah yardimcin olsun kukacim.
valla çok sıcak , hepinizi okudum ama toplayamadım , duovamın deyişiyle bohçacılık yapamadım , kimse kusuruma bakmasın
kuka kuzum , Rabbim yüzünü bundan sonra güldürsün inşallah.
Insallah canim! sende de hersey istedigin gibi olsun! Rabbim hepimizin yardimciniz olsun!
canım amh fsh kaç senin..işallah olacaktır yumoş..sürekli takip işallah..peki yumoş olsun diye yaptığın herhangi bir şey varmı canım..kür felan yapıyormusun..endo için nar suyu içiyormusun..en kısa zamanda bebeğine kavuşursun işallah..
Ameliyattan önce yapılan testlerimde;
fsh:19, e2:19, ameliyattan sonra AMH: 0,01Sanırım bu işler benden geçti. Yaş 43, 8 yıldır troid ilacı kullanıyorum. Kür olarakta bu hafta civan perçemi ve aslan pençesi çayına başladım. Arı sütü+bal+polen karışımına başladım. Nar suyu da içsen iyi olur ama rezerv dibe inmiş.
breezey, listeye eklediğin için teşekkür ederim. Ben de sebepsiz infertilite ile başladım, şimdi rezerv azlığı sorunum var, hatta bitmiş bile olabilir. Çocuk yok, 13 yılda sayısız tedavim var, 2 mikro ile bir de kendiliğinden hamileliğim oldu. 7. haftada kalp atışları durduğu için kürtajla sonlandırıldı.
Ummuseleme'nin dediği gibi allahtan ümit kesilmez, inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız. :)
canım ya, ikimizin değerleri yakın,,,,, ama bozma moralini olacak , az daha sabırAmeliyattan önce yapılan testlerimde;
fsh:19, e2:19, ameliyattan sonra AMH: 0,01Sanırım bu işler benden geçti. Yaş 43, 8 yıldır troid ilacı kullanıyorum. Kür olarakta bu hafta civan perçemi ve aslan pençesi çayına başladım. Arı sütü+bal+polen karışımına başladım. Nar suyu da içsen iyi olur ama rezerv dibe inmiş.
gece kuşlarııı nerdesinizzzzzz
kaç gündür çın çın çınlattınız , işte geldimmm , burdayımm , hanıı kimsecikler yokk
geldim , yazdım , gittim...
hiçbirinizi bulamadım
topiği çalsalar haberiniz yokk, ühhhüüüüüüüüüü
hadi size bir şarkı söyleyeyim , topik boş ya , sesim güzel çıkar
ada sahillerinde bekliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?