Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kimsecikler gelmemişmi..nerelerdesiniz arkadaşlar...
alarahan çok geçmiş olsun..tedavine ne zaman başlıycaksın..

ummuseleme, eylül gibi tedavi düşünüyorum ama geçen ay ameliyat sonrası ilk adetimle histereskopi yapıldı, endometriumun ince ve yumurtlama olmadığı söylendi. 8 gün geçti hala ikinci adeti olamadım, böyle giderse tedavi işi yatar.

çok haklısın canım..en iyisi bırakmak akışına zaten iyi bi hastanedesin..labaratuarda i allahım işallah ol diyecek olacak..bende bu 3. denmemde takmıştım..benim yumoşlar her ilaca aynı tepkiyi vermiyor..puregonu 300 vurmak için elimden geleni yaptım ama olmadı..1.ay 200 verdi üstünü merionalla tamamladı..aynı şşey dedi..2.de femara..ama sadece femara..3.ayda gonalf verdi..3 ayda sadec 1 tane büyüdü..kısmetten öteye yol gitmiyor..zaten 2 yada 3 göürülüyor..en azında onlarda gelişsin diye çabaladım ama olmadı..sonuç yine olmad..allahım bundan sonra yüzümüzü güldürsün..tez zamanda nasip etsin..

canım amh fsh kaç senin..işallah olacaktır yumoş..sürekli takip işallah..peki yumoş olsun diye yaptığın herhangi bir şey varmı canım..kür felan yapıyormusun..endo için nar suyu içiyormusun..en kısa zamanda bebeğine kavuşursun işallah..

selcankerem nasıl oldun canım..bugünde tv de hollandayı gördüm..çok güzel yeşillik yel değirmenler..peynirler..:)) hava soğuk galiba sizin oralarda...

Bana da ilk tedavide once doğum kontrol hapı kullandırdılar hapı kullanırken yarısında decapeptyl vurmaya başladım, sonra Gonal F başladık ikisini beraber vurdum. Kırk iğne falan yapmıştım kendime.
burda 5 tanecik verdiler mutluluktan olucem

Canim gecmis olsun kendine dikkat et lutfen , hamileliğinin basinda ayni durumu yasadim ve hemen soluğu doktorumda aldim basina boyle bir durum gelmiş biri olarak nacizane tavsiyelerim var :)
Hollandadaki durumu biliyorum ama sen yine doktorunu ara israr et sana progestron takviyesi verebilir bizim hamile topigindeki yurt disinda yasayan bir kac arkadasin basinda geldi progestron hapı verdiler ileri yas gebeliklerinde rahim yeterince progestron üretmiyormuş bu durumda bu tarz lekelenmelerde yol aciyor ben hala progestron takviyesi alıyorum, bunun dışındaki lekelenmenin bir suru sebebi var bebekten kaynakli olmayan durumlardan , hap disinda yapacakların sunlar kesinlikle wc disinda ayağa kalkma bir müddet izin al işlerinden , sicak banyo ve duş yapma asla kuvete yatma , bir müddet ilik suyla kisa duş al , kabiz olmamak icin sıvı gıdalar al , yatarken ayaklarını 10 cm gibi yüksekte tut , en önemlisi gunde en az 2lt su iç su cok onemli unutma ve bol dua et her sey atlatilacaktir öptüm :)

Ekledigin yazıyı okudum ben Cem Ficiciogluna gittim muayne oldum eger memorialin secmeseydim ona gidecektim diger alternatifimdi , bir cok doktor ugrasma derken olur diyen ilk doktordu ikincisinde memorial :)
Kendisi ileri yas hastalarında bari elde etmiş bir doktor gayrette ilgili ve güleryüzünü not olarak eklemek istedim.
Sana tekrar gecmis olsun :)))

:))) valla cok akilli bu google amca. dogru kuzum

ik hou van idereen ( ben hepinizi cok sefiyooommmm)

ich liebe euch alle auch (bende hepinizi cok sefiyom)

hayirlisi tutkucum güzel haberlerini bekliyoruz. insallah hersey güzel gönlünden gecenler gibi olur.

hayirlisi canim. hersey gönlünce olsun insallah. dualarimiz seninle ve tutkuyla. insallah hamileyiz diye senlendireceksiniz topigi.

canimin ici bak az kaldi. insallah bebek gezmesine geldigimizde bize yapacaksin kahveleri icecegiz karsilikli. ciz cek bakem elini cezvelerden. hem kahve selülit yapiyormus kuzum icme sen emi adasima iyi bak.
canim benim iyice dinlen. ilk baslarda böyle sakalar yapiyor bebisler annelerini ikaz ediyorlar dinlenmeleri icin. yorma kendini gönlünü ferah tut canim. herseyyyyyyyyyyyy güzel olacak insallah

Kizlar Zeynep Bamya ve ben hepinizi optukkkkkk
bende sizi öptüm hem de kocamanca

Selcan,nasil oldun arkadasim umarim daha iyisindir.bolca dinlen ise geldinmi bilmiyorum ama, bir kac gün izin alsan iyi olur.
evde daha rahat olursun o yüzden demistim. uygun oldugunda bize yazarsan memnun oluruz.

Tüm arkadaslara,haftaniz güzel gecsin arkadaslar.

Canim destegin icin tsk ederim.Bazen bunlari yaziyorum hafifliyorum gibi geliyor.Ama simdi gercekten iyiyim ve Allaha sukurler olsun kafam dinleniyor sinirime dokunan surekli yalan soyleyen doguramassin netice olmas v.s. diyen biri yok yanimda.

Herseyde bir haiyir var demek belki budur. Insallah yuzumun gulecek. Tamamiyle onu onunla yasayan hayati hatirladigimda kalbim agirmayacak suan mutluyum iyiki ayrildim diyebilecegim zaman gelecektir insallah.

Allahtan umit kesilmezmis bazen belki diyorum belki gercekten mutlu olabilirim.

Ameliyattan önce yapılan testlerimde;
fsh:19, e2:19, ameliyattan sonra AMH: 0,01 Sanırım bu işler benden geçti. Yaş 43, 8 yıldır troid ilacı kullanıyorum. Kür olarakta bu hafta civan perçemi ve aslan pençesi çayına başladım. Arı sütü+bal+polen karışımına başladım. Nar suyu da içsen iyi olur ama rezerv dibe inmiş.

allahtan hiç bi zaman ümit kesilmez canım..elimizden gelenni yapalım ne kaybederiz..taktir allahın..nar suyunu mutlaka içmeni tavsiye ederim..daha yapılacak şeyler var bence..bi tane olsun bizim olsun..savaşa devam ..saraçoğlunuda bi ara istersen amh artırıcı kürü varmış..işallah iyi haberlerini bekliyoruz..topiğimizde hamiş kalmayan kalmasın..

[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-Haz [/td]
[td] 24-Tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif [/td]
[td] yaz sonuna kadar molada - tedavisiz denemeye devam [/td]
[td] SEBEPSİZ İNFERTİLİTE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] deti [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 10 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,16 [/td]
[td] 0 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik [/td]
[td] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] SelcanKerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikiz çocukları var - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü [/td]
[td] SORUN YOK BEBEK VAR :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] İsviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-Haz [/td]
[td] 18-Tem [/td]
[td] Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok [/td]
[td] beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] - [/td]
[td] REZERV AZLIĞI [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-Mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. tüp denemesi - hamile [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] Almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-Tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elfje [/td]
[td] 37 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1,66 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 17-Haz [/td]
[td] 13-Tem [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. tüp bebek denemsi için Tükiye’ye gelecek [/td]
[td] Erkek infertilitesi [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi görüyor .1 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var [/td]
[td] GENEL SORUN : Rezerv azlığı ve/veya sebepsiz infertilite. ŞİMDİ Kİ SORUN : Endo. kalınlığı 5,7 mm 'yi geçmiyor. bu yüzden beklemede. [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TUTKU34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-Haz [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 kızı var 15 yaşında - 1. tüp bebek tedavisini görüyor şu an. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] PUFFY [/td]
[td] 45[/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,1 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,24 [/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 oğlu var – normal gebelik [/td]
[td] ilk tüp denemesi negatif – 2. Tam isabet  24 haftalık hamile / Zeynep Bamya  [/td]
[td]yaş kaynaklı sebepsiz kısırlık [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Alarahan [/td]
[td] 43[/td]
[td] - [/td]
[td] 19 [/td]
[td] - [/td]
[td] 8 yıldır troid problemi var[/td]
[td] - [/td]
[td] 19[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] civan perçemi – aslan pençesi içiyor.arı sütü-bal-polen karışımı kullanıyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[/table]

Puffyim kuzum ekledim işte , tabloda yer alanların dışında vermek istediğin bilgi varsa onları da deyiver bana , yazıvereyim bende

Alarahan canım , ummuye yazdıklarını alarak seni de tablomuza ekledim , dilerim mahzuru yoktur.:44:

breezey, listeye eklediğin için teşekkür ederim. Ben de sebepsiz infertilite ile başladım, şimdi rezerv azlığı sorunum var, hatta bitmiş bile olabilir. Çocuk yok, 13 yılda sayısız tedavim var, 2 mikro ile bir de kendiliğinden hamileliğim oldu. 7. haftada kalp atışları durduğu için kürtajla sonlandırıldı.

Ummuseleme'nin dediği gibi allahtan ümit kesilmez, inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız. :)

rica ederim sevgili alarahan

eğer , bilgilerinden tamamlamak istediklerin varsa onları da yazabilirsin.
ben bu mesajda yazdıklarını yarın eklerim tabloya

ummucum doğru söylemiş , Rabbimden umut kesilmez...

O bebek , biz onu nerede bekliyorsak , oraya gelecek canım , merak etme... sadece sabır

gece kuşlarııı nerdesinizzzzzz

kaç gündür çın çın çınlattınız , işte geldimmm , burdayımm , hanıı kimsecikler yokk

geldim , yazdım , gittim...

hiçbirinizi bulamadım

topiği çalsalar haberiniz yokk , ühhhüüüüüüüüüü

hadi size bir şarkı söyleyeyim , topik boş ya , sesim güzel çıkar

ada sahillerinde bekliyorummmmmm

canım ya, ikimizin değerleri yakın,,,,, ama bozma moralini olacak , az daha sabır

hanfendicuğum,,,,,,,, ben yokum ama oğlum paşayı diktim topiğin başına kimseler çalamaz merak etme , bu bir
listedeki en fena değerler maalesef benimkisi olmuş yahu,,,, ama olsun bebiş olunca da diyeceğiz ki,,,,, en en en mücize de alisalisin mucizesi oldu,,,,,,, bu da iki.......
sesim kısık şarkı söyleyemem, sen devam et benim yerime de,,,,,,, bu da üç.......

hem hem hemde gece kuşu olmanın saati şu şaattir, ( yukarı bak şekerim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…