- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.261
ümmü 38 topiğe baktınmı ya, kampa idrar testi yapmış tek çizgiymiş üzüldüm... gerçi 15.de kanda da bakacak.. inşallah poziitf olur, o da zor bir vaka... olsa hepimize moral olur , inşallah olur.[/QUO
kampanın haberini bende bekliyorum canım..ve baştan beri içimde pozitif his var lütfen yanılmayım allahım..idrar testnde çıkmayabilir..kanda daha net belli olur..işallah hamiştir..gelsin hamişler..sırayla..
çörek otu yağı ağır geldi demiştiim ya..bugün bir çay kaşığı suya karıştırıp içtim..sanki böyle daha iyi gelecek gibi..korka korka içiyom ben bu çörek otunu..
canım evet işallah baktırayım..zaten troid şu an ne durumda onada bakılmalı aslında ..hepsine birden baktırıyım işallah canım..işallah sorun çıkmaz..sen neler yapıyorsun canım...
Selam canim,bende evdeyim bu günlerde kurs yok tatile girdi.onun disinda hala doktor arastiriyorum. bebek calismasi yok biliyorsun artik bir kac ay dinlenirim.
Hakkindan hayirlisi diyelim canim,dedigin gibi gecte olsa bebklerimiz gelecek ben inaniyorum.Azicik heyecan iyidir birsey olmaz
selam miranda,gece kuslari klübüne hos geldin.
canım benim ne kadar kaldı operasyona..işallah bir an önce atlatırsın..
amin tatlım, evet heyecan iyi geldi vallahi,, olmazsa her ay birimizi kurban seçip ona hamile muamelesi yapalım, heyecan yaşayalım,,,, pozitifi çağırırız belki böylece ne dersin...
sen birkaç ay bebiş işini erteledin ya,,, bu arada korunacakmısınız ve ayrıca kürleri yapabilecekmisin.... hazırlık olurdu yani ondan sordum..
amin tatlım, evet heyecan iyi geldi vallahi,, olmazsa her ay birimizi kurban seçip ona hamile muamelesi yapalım, heyecan yaşayalım,,,, pozitifi çağırırız belki böylece ne dersin...
sen birkaç ay bebiş işini erteledin ya,,, bu arada korunacakmısınız ve ayrıca kürleri yapabilecekmisin.... hazırlık olurdu yani ondan sordum..
Doktor cok acil olmalisin demedigi icin acele etmedim.Agustosta geldigimde büyük ihtimal Türkiye'ye gelecegim. o zamana denk getiririm.Bir kac ay icinde olman yararina dedi doktor süre vermedi.
Arada iyi olur tabii heyecan yapariz.korunurum gecen ayda dikkat ettim.operasyon sonrasi kullanacagim ilaclar olacakmis.doktora soracagim bitki caylari diye sorarim icebilirmiyim diye sorarim alacagim ilaclarla icilebilirse bende hazirlansam fena olmaz yani
:))))) ayy ne güldümbeni güldürsün allahta seni güldürsün..iyi fikir hee..:13 ozitif enerji olması açısından süper olur..:))
Arada iyi olur tabii heyecan yapariz.korunurum gecen ayda dikkat ettim.operasyon sonrasi kullanacagim ilaclar olacakmis.doktora soracagim bitki caylari diye sorarim icebilirmiyim diye sorarim alacagim ilaclarla icilebilirse bende hazirlansam fena olmaz yani
eşimin hemşehrisi , işte böyle güldürürüm seni.,, Allah hepimizi güldürsün en sonunda.... ya ümmü ne düşündüm biliyormusun, bu topicteki herkes seneye bu zamanlar hamile kalır mı ki,,,, yani hepimize tam 1 yıl veriyorum, ne dersin,,,,
neden böyle bir şey düşündüm biliyormusun, ben 7 aydır kk ya giriyorum , ve mesela bu topicte şu an 3 tane hamilemiz var, sanırım tutkunun değerleri iyi o da kalır diyorum,,,,,, geriye birkaç kişi kalıyoruz be tatlım,,, sanırım iyi gidiyoruz ve sıra hepimize gelecek gibi.... Allaha şükür topicte pek sorunu olan yok, yani sağlık anlamında,,, çoğumuz yaştan dolayı....
ben amh 0,18 çok düşük diyordum kendim için ama, bak, saracoğlu sana çok da kötü değil demiş,,,,,, şimdi daha da umutlandım valllahi...
haydi inşalahhhh topicte hamiş olmayan kalmasın......
Ummu,Alis ben cikiyorum. size tatli rüyalar güzel bir güne uyanmanizi diliyorum.
ayy amin işallah canım..o günleride görelim...daha breezeyin planı var parkta çekirdek püfletcez canım benim :)) işallah en kısaa zamanda hayallerimiz gerçek olsun..hala gülüyom..:)))
Selamm hosbuldum :)Hakkindan hayirlisi diyelim canim,dedigin gibi gecte olsa bebklerimiz gelecek ben inaniyorum.Azicik heyecan iyidir birsey olmaz
selam miranda,gece kuslari klübüne hos geldin.
Icimi daha kolay oldu dimi ben heo oyle ictim.icerkende burnumdan nefes almamaya gayret ettim ben 1 tatli kasigi iciyordumçörek otu yağı ağır geldi demiştiim ya..bugün bir çay kaşığı suya karıştırıp içtim..sanki böyle daha iyi gelecek gibi..korka korka içiyom ben bu çörek otunu..
şekerim madem bu kadar hoşuna gitti ve güldün,,, seni temmuz ayı kurbanı yani muhtemel hamilesi seçiyorum, ona göre bu ay çok çok çok fazla mesai yapacaksın şimdiden hazırlan.......
çekirdek (benim tabirimle çiğdem) pufleteceğiz , sonra valizleri doktorların kafaya indireceğiz.....(sizden geçmiş diyorlar ya gıcıklar)
sen gülmeye devam et , son gülen hamile kalır ona görem bi kere.
kızlar bütün gün kaynatmış ya, sabah bizi görünce yuhhhhhh diyeceklerdir, en başta breezeyy kesin der yani. (breezey kulakların çınlasın,,, rüyanda bizi gör emi,,,,, tabii mesai yoksa be tatlım,,,, seni rahatsız etmeyek yani.) ayyyy ümmü , bak ben de buna güldüm şimdi.
,Selamm hosbuldum :)
Icimi daha kolay oldu dimi ben heo oyle ictim.icerkende burnumdan nefes almamaya gayret ettim ben 1 tatli kasigi iciyordum
çok güldüm valla yaa..:)) allah hep güldürsün..önce senin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..ayy o hayaller süper yaa..işallah bi gün gelirde bütün çekilenler geride kalır..ve anarız..bak böyle konuşmuştuk diye..:))) breezey kulakları çınlasın..çınlasada haberi olmazki derin uykudadIR..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?