Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çörek otu yağı ağır geldi demiştiim ya..bugün bir çay kaşığı suya karıştırıp içtim..sanki böyle daha iyi gelecek gibi..korka korka içiyom ben bu çörek otunu..

hadi bakalım, afiyet şeker olsun,,,, şifa olur inşallah da kaliteli kaliteli birçok yumoşun olur.... bugünden itibaren tedavine kadar hayatının bir parçası olacak bu kürler,,, sakın ihmal etme aman canım

canım evet işallah baktırayım..zaten troid şu an ne durumda onada bakılmalı aslında ..hepsine birden baktırıyım işallah canım..işallah sorun çıkmaz..sen neler yapıyorsun canım...

Selam canim,bende evdeyim bu günlerde kurs yok tatile girdi.onun disinda hala doktor arastiriyorum. bebek calismasi yok biliyorsun artik bir kac ay dinlenirim.

Hakkindan hayirlisi diyelim canim,dedigin gibi gecte olsa bebklerimiz gelecek ben inaniyorum.Azicik heyecan iyidir birsey olmaz

selam miranda,gece kuslari klübüne hos geldin.

amin tatlım, evet heyecan iyi geldi vallahi,, olmazsa her ay birimizi kurban seçip ona hamile muamelesi yapalım, heyecan yaşayalım,,,, pozitifi çağırırız belki böylece ne dersin...

sen birkaç ay bebiş işini erteledin ya,,, bu arada korunacakmısınız ve ayrıca kürleri yapabilecekmisin.... hazırlık olurdu yani ondan sordum..

:))))) ayy ne güldüm beni güldürsün allahta seni güldürsün..iyi fikir hee..:13ozitif enerji olması açısından süper olur..:))

Arada iyi olur tabii heyecan yapariz.korunurum gecen ayda dikkat ettim.operasyon sonrasi kullanacagim ilaclar olacakmis.doktora soracagim bitki caylari diye sorarimicebilirmiyim diye sorarim alacagim ilaclarla icilebilirse bende hazirlansam fena olmaz yani

Doktor cok acil olmalisin demedigi icin acele etmedim.Agustosta geldigimde büyük ihtimal Türkiye'ye gelecegim. o zamana denk getiririm.Bir kac ay icinde olman yararina dedi doktor süre vermedi.

aşağı yukarı ağustos ayı olur gibi değilmi canım..işallah kolaylıkla atlatıcaksın..sonbaharada senin güzel haberlerini alırız işallah..allahım topikteki bütün arkadaşlar hamiş kalsın..beişler ver bol bol allahım..aminn..

evet canım bi taraftanda yumoş bakımı yapmış olursun..gıcır gıcır..:))

:))))) ayy ne güldüm beni güldürsün allahta seni güldürsün..iyi fikir hee..:13ozitif enerji olması açısından süper olur..:))

eşimin hemşehrisi , işte böyle güldürürüm seni.,, Allah hepimizi güldürsün en sonunda.... ya ümmü ne düşündüm biliyormusun, bu topicteki herkes seneye bu zamanlar hamile kalır mı ki,,,, yani hepimize tam 1 yıl veriyorum, ne dersin,,,,

neden böyle bir şey düşündüm biliyormusun, ben 7 aydır kk ya giriyorum , ve mesela bu topicte şu an 3 tane hamilemiz var, sanırım tutkunun değerleri iyi o da kalır diyorum,,,,,, geriye birkaç kişi kalıyoruz be tatlım,,, sanırım iyi gidiyoruz ve sıra hepimize gelecek gibi.... Allaha şükür topicte pek sorunu olan yok, yani sağlık anlamında,,, çoğumuz yaştan dolayı....

ben amh 0,18 çok düşük diyordum kendim için ama, bak, saracoğlu sana çok da kötü değil demiş,,,,,, şimdi daha da umutlandım valllahi...

haydi inşalahhhh topicte hamiş olmayan kalmasın......

tamam ozaman, dr sor ve mümkünse hazırlığı yaparsın canım.. vakit kaybetmemiş olursun.... gerçi sen öncelikle sağlığını düşün,,, operasyonu hallet , gerisi Allahın izniyle olur..... bu kadar beklemişiz biraz daha bekleyebiliriz... ben ekim ayında myom ameliyatı olmuştum, mecburen 4-5 ay beklemek zorunda kaldım, bir çırpıda geçiyor , süreyi kafana takma yani.

ayy amin işallah canım..o günleride görelim...daha breezeyin planı var parkta çekirdek püfletcez canım benim :)) işallah en kısaa zamanda hayallerimiz gerçek olsun..hala gülüyom..:)))

ayy amin işallah canım..o günleride görelim...daha breezeyin planı var parkta çekirdek püfletcez canım benim :)) işallah en kısaa zamanda hayallerimiz gerçek olsun..hala gülüyom..:)))

şekerim madem bu kadar hoşuna gitti ve güldün,,, seni temmuz ayı kurbanı yani muhtemel hamilesi seçiyorum, ona göre bu ay çok çok çok fazla mesai yapacaksın şimdiden hazırlan.......

çekirdek (benim tabirimle çiğdem) pufleteceğiz , sonra valizleri doktorların kafaya indireceğiz.....(sizden geçmiş diyorlar ya gıcıklar)

sen gülmeye devam et , son gülen hamile kalır ona görem bi kere.

kızlar bütün gün kaynatmış ya, sabah bizi görünce yuhhhhhh diyeceklerdir, en başta breezeyy kesin der yani. (breezey kulakların çınlasın,,, rüyanda bizi gör emi,,,,, tabii mesai yoksa be tatlım,,,, seni rahatsız etmeyek yani.) ayyyy ümmü , bak ben de buna güldüm şimdi.

Hakkindan hayirlisi diyelim canim,dedigin gibi gecte olsa bebklerimiz gelecek ben inaniyorum.Azicik heyecan iyidir birsey olmaz

selam miranda,gece kuslari klübüne hos geldin.
Selamm hosbuldum :)
çörek otu yağı ağır geldi demiştiim ya..bugün bir çay kaşığı suya karıştırıp içtim..sanki böyle daha iyi gelecek gibi..korka korka içiyom ben bu çörek otunu..
Icimi daha kolay oldu dimi ben heo oyle ictim.icerkende burnumdan nefes almamaya gayret ettim ben 1 tatli kasigi iciyordum

çok güldüm valla yaa..:)) allah hep güldürsün..önce senin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..ayy o hayaller süper yaa..işallah bi gün gelirde bütün çekilenler geride kalır..ve anarız..bak böyle konuşmuştuk diye..:))) breezey kulakları çınlasın..çınlasada haberi olmazki derin uykudadIR..:))

Selamm hosbuldum :)

Icimi daha kolay oldu dimi ben heo oyle ictim.icerkende burnumdan nefes almamaya gayret ettim ben 1 tatli kasigi iciyordum
,
benim hormonlar çabuk bozulabiliyor..o yüzden baya bi korkuyorum canım..en iyisi yavaş yavaş artırmak..suyla içmek daha iyi oldu..çok sağol miranda canım..

sana hayırlı geceler, ben biraz yumurtalık rezervi az topiğine bakayım, sonra ders çalışayım sonra uyuyayım.. ekimde büyük bir sınavım var.. ara ara hazırlanıyorum, hafta sonları kurstayım...... sırf bu bebek işini takmamak için böyle bir yola girdim..... iyi de oldu..... öpüyorum çok çok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…