- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.201
merhabalar..selcan gelmiş..:)) az kaldı ulturasonda miniğini göreceksin işallah..
bende başladım soğan kürüne birde çörek otu yağı var o ağır geldi hormon dengemi bozacak gbi görünüyor..ne yapsam acaba çörek otu yağını tok karnına mı denesem yoksa içmesemmi..iftardan sonra iki defa soğan kürü aç karnına çörek otu yağı aç karnına birde troid ilacım var oda aç karnıana olması gerekiyor..akşam bi düzene koydum ama dediğim gibi çörek otu yağı ağır geldi..napsam bilemediö..
tutku hayırlı haberlerini bekliyoruz..
merhabalar..selcan gelmiş..:)) az kaldı ulturasonda miniğini göreceksin işallah..
bende başladım soğan kürüne birde çörek otu yağı var o ağır geldi hormon dengemi bozacak gbi görünüyor..ne yapsam acaba çörek otu yağını tok karnına mı denesem yoksa içmesemmi..iftardan sonra iki defa soğan kürü aç karnına çörek otu yağı aç karnına birde troid ilacım var oda aç karnıana olması gerekiyor..akşam bi düzene koydum ama dediğim gibi çörek otu yağı ağır geldi..napsam bilemediö..
tutku hayırlı haberlerini bekliyoruz..
valla çok sıcak , hepinizi okudum ama toplayamadım , duovamın deyişiyle bohçacılık yapamadım , kimse kusuruma bakmasın
Tutku bomba gibi e2 değerini bekliyoruz. dilerim umduğundan fazla sayıda ve kaliteli yumoşların olur.
Selcanım kuzumm , tamamm , duova da bastı fırçayı dün yapıyorum tekrar kürü , kızmayın az bi yaaa
Ummu kürlerini gerektiği gibi kullan canım yoksam burada bazı arkadaşlar çok hassalaşıyor bu konuda. yürekten inan önce olacağına , sonrası valla süper gelişecek aha da buraya yazıyorum.
kuka kuzum , Rabbim yüzünü bundan sonra güldürsün inşallah.
duova kuzum , tamam başladım tekrar , kızma artık olur mu
Miranda 3 günde kür o akıntıya yol açar mı ki , ay bilemedim de bakimm...:44:
elfjem kuzusu TR sınırlarında ve hatta İzmir de şu an.. İstanbul' düşeceği günü bekliyorussss..
çok işimiz var onunla
hope um , Alamanyalı kuzumm , hani umudu koruyacaktık , hani hanii, cevap ver bakimmm
heee bi de çörek otu yağı ne beee.. :44:
öpüyom hepinizi , valla çok sıcakk
valla çok sıcak , hepinizi okudum ama toplayamadım , duovamın deyişiyle bohçacılık yapamadım , kimse kusuruma bakmasın
Tutku bomba gibi e2 değerini bekliyoruz. dilerim umduğundan fazla sayıda ve kaliteli yumoşların olur.
Selcanım kuzumm , tamamm , duova da bastı fırçayı dün yapıyorum tekrar kürü , kızmayın az bi yaaa
Ummu kürlerini gerektiği gibi kullan canım yoksam burada bazı arkadaşlar çok hassalaşıyor bu konuda. yürekten inan önce olacağına , sonrası valla süper gelişecek aha da buraya yazıyorum.
elfjem kuzusu TR sınırlarında ve hatta İzmir de şu an.. İstanbul' düşeceği günü bekliyorussss..
çok işimiz var onunla
hope um , Alamanyalı kuzumm , hani umudu koruyacaktık , hani hanii, cevap ver bakimmm
çok işimiz var onunla
Kızlar bugün muayene günümdü..az önce döndüm..
bebeğimizin kız olduğu kesinleşti teyzeleri....
Eşim kız olmasını daha çok istiyodu , ağzı kulaklarında şimdi, inmiyo...eliyle tutup indiriyo..
17.haftadayım...doktor haftasıyla boyu , posu vs uyumlu dedi...
2-3 hafta sonra detaylı ultrasound ve 5.ayda amniyosentez var...:18:
onlar çoook büyük sınavlar..çok tırsıyom valla..
çok duygusallaştım bugün...
çocuk isteyen herkesin, bir an önce kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum...
hepinizin tek tek güzel haberlerini alacağız inşallah...
hepinize sevgiler....
Eşim kız olmasını daha çok istiyodu , ağzı kulaklarında şimdi, inmiyo...eliyle tutup indiriyo..
hepinize sevgiler....
seninde güzel haberlerini alacaz kuzum sen hiç üzülme..neyaplım kısmtte mücadele etmek varmış..daha önceden çocul olsun olmasın..herşey vakti saati gelince oluyor..akrabam 20 yıldan sonra 42 yaşında tek yumoşla hamile kalıp hatta o tek yumurta ikiz olmuş ama malesef birini sonlandırmak zorunda kalmışlar yoksa ikiside gelişmeyeceği için..şimdi o çocuk ilkokula gidiyor..:))
hepinize sevgiler....
Selamm.Şimdi geldim hastaneden E2 1897 çıkmış.Folikülün en büyüğü 17 mm. Endo 8,25 mm.Merkezdeki hemşireyle görüştüm.Cumartesi yada pazar gelmenizi isteyebiliriz dedi.Doktorla konuşup beni arayacak.allahım ya inşallah herşey yolunda gider.Sağda biraz yapışıklık varmış burdaki doktor daha bugün söyledi.Önemli değil dediya bakalım artık.Hepinizi öpüyorum...
Selamm.Şimdi geldim hastaneden E2 1897 çıkmış.Folikülün en büyüğü 17 mm. Endo 8,25 mm.Merkezdeki hemşireyle görüştüm.Cumartesi yada pazar gelmenizi isteyebiliriz dedi.Doktorla konuşup beni arayacak.allahım ya inşallah herşey yolunda gider.Sağda biraz yapışıklık varmış burdaki doktor daha bugün söyledi.Önemli değil dediya bakalım artık.Hepinizi öpüyorum...
Hic tirsma o sinavida sorunsuz atlatacaksindir.kiz olmasida ayri bir mutluluk olmali saglikla kucagina gelsin bebegin.darisida bizlere
amanin bi kizimiz daha olucak selcan teyzesi yer onu ham yapar valla.
kocanin mutlulugunu anlayabiliyorum lejanacigim benim esim de kiz istiyor nedense bu erkekler kiz delisi oluyor
bende duana katiliyor amin diyorum.
o zor sinavlardan da bebegin ve sen takdirler geciceksin kuzum Allahin izniyle kocaman opuyorum seni ve bebegini
Çokgüzel gelişmeler bunlar arkadaşım.Allah sağlıkla kucağınzda almayı nasip etsin inş...
Kampa, güzel haberlerini bekliyorum. Uzun zamandır foruma girmiyordum. Puffy, Selcan, Lejana'dan haberler iyi. Darısı hepimize olsun.
Yaşlar kemale ermiş, zaman daralıyor. AMH testi yaptırdım, 0,01 çıktı, çok mutsuzum. 2 ay önce açık myom ameliyatı olmuştum, adetlerimde düzensizlik yaşıyorum. Ameliyat sonrası ilk adet bitiminde ofis histereskopi yapıldı, endometrium çok inceymiş, doktor bana daha önce adet olup olmadığımı sordu bende çok düzenli olduğunu ama bundan sonra yoksa olamayacağımı mı sordum. Ameliyat etkisidir belki bekleyelim dedi.Bu ay da gecikme var ve bekliyorum.
Alisalis, endo inceliği ben de oldu canım, sen neler yapıyorsun?
ummuseleme, ben de troid ilacı kullanıyorum, haşimato troidiyim. Saraçoğlu'nun AMH kürünü mü yapıyorsun? Çörek otu yağını ne için verdi?
Hope, sende bir çalışma var mı?
Wannabemumy, gebelik nasıl gidiyor?
sevgili tutku hersey yolunda gidicek inan bana kalbini ferah tut. benim kalbime guzel seyler doguyor soylemedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?