• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selamlar,

Sevgili arkadaşlarım yaşım 44 izmirdeyim.1 kızım var 15 yaşında ilk tüp denemem yaştan dolayı şubatta sonlanan bir gebeliğim oldu.Ankara da Recai Pabuçcu da tedaviye başladım.SAT 29 haziran 2013.Yumurta takibim yapılıyor.3-5 güne kadarda Ankara ya giderim diye düşünüyorum.Dünkü E2 değerim 680 , LH 1,22 idi. Amh 2,36-FSH 7,94-TSH 1,34 ,Prolaktin 16,15

Yarın tekrar ultrasonum ve E2 takibim var.İnşallah herşey yolunda gider.Gonal F 300 ve Orgalutran iğnem var her akşam oluyorum.En son foliküllerin en büyüğü 15-14-14-12,50-10 ve 10 mm idi.Eğer yeterince yumurtam olursa Pgt yaptırmayıda düşünüyorum.Malum yaş:) Gerçi doktor dün sen iyi mahsül veriyorsun diye şaka yapmıştı ama bakalım artık.Mubarek ayda allah yardımcımız olur inş.Çok detaylı oldu galiba :))))) Hepinizi öpüyorum.

tutku sana ancak masallah süphanallah denir sekerim. o ne harika bir AMH degeri öyle. ben senden 4 yas genc olmama ragmen benim deger 0.2'lerde sürünüyor. Allah nazarlardan korusun kuzum, doktorun hakli iyi mahsül veriyorsun :)

canım benimde bir oğlum var burdaki hamiş annnelerimizinde çocukları var ve 2. ye hamileler..yaşlarda biri 44 biri 41 taze hamiş selcan..:)) hayırlı haberlerini bekliyoruz..bahçecide hangi doktora gitmiştin..

ümmücüm haklisin. daha önce cocuklari olanlar ancak simdi hamile. bizim cocugumuz yok bak biz hamile kalamadik. cok fena oldum ben simdi. benim icin hiiiiiiiiiiiiic umut yok sanirim :14::25:

Breezeycim cevabin icin cok tsk ederim.allahim umitini hic kesmesin hamile kalarak bebislerini eline almayi nasip etsin! Dualarin icin AMIn! cocuk isteyen herkezin yuzu gulerek cok sukur ederek bebislerini eline alabilsin! Sen suan tedavidemisin?

Ummeselamacim uzuldum.... Simdi yeniden tedaviye devam edecmisin? Insallah zamani gelir de yuzun gulecektir ins hamile kalirsin.Dualarin icin AMIN! Suan neler yapiyorsun? Alahim yardimcin olsun!

duovacim, hayir canim ben tup bebek icin tedaviye devam edemedim...ama genel olarak dr gidiyorum umit varmi acaba anne adayi olabilecekmiyim bu sorular nedeniyle belki belki diye elimden geldigi kadrar hareket ediyorum. Canim 15-sene beraber yasadigim sensiz hayati yasayamam diyen guvendigim esim benim 40-yasima geldigimi beklemis ve ilk tanistigimiz yastaki genc olsan olsan diye diye 22-yastaki bir bayanla yasiyor. bilmiyorum sacede nikahla mi yasiyor...Yasiyor..Ben olecektim yataklarda kaldim. Hic yasamak istemedim.

Allaha sukur suan cok cok iyiyim. herseyi atlatabildim.Kalbim de o kadar agirmiyor? o kadar aglamiyorum.Cunku senelerce olan o insani hatirlamak dusunmek bile istemiyorum....

Simdi senelerce ailem yikilmasin cocugumuz olsun diye kostursam/ simdi guvenebilecegim hayirli bir esim olabilir mi? yoksa baska yollari var mi haramdan uzak hamile kalabilecek diye dusunuyorum....
Dualariniza ihtiyacim var!

kukacim kusura bakma ama sanirim ben bugün biraz anlama özürlüyüm. sanirim girdigim sayisiz toplanti nedeniyle. esinle hala birlikte misin? ben anlamadim. nasil ve kimden hamile kalmak istiyorsun. eger donasyonu düsünüyorsan kibrista yapiyorlar problem degil.gercekten yardim etmek isterim ama olayi ta kavrayamadim ben.

tutku sana ancak masallah süphanallah denir sekerim. o ne harika bir AMH degeri öyle. ben senden 4 yas genc olmama ragmen benim deger 0.2'lerde sürünüyor. Allah nazarlardan korusun kuzum, doktorun hakli iyi mahsül veriyorsun :)

ümmücüm haklisin. daha önce cocuklari olanlar ancak simdi hamile. bizim cocugumuz yok bak biz hamile kalamadik. cok fena oldum ben simdi. benim icin hiiiiiiiiiiiiic umut yok sanirim :14::25:

seninde güzel haberlerini alacaz kuzum sen hiç üzülme..neyaplım kısmtte mücadele etmek varmış..daha önceden çocul olsun olmasın..herşey vakti saati gelince oluyor..akrabam 20 yıldan sonra 42 yaşında tek yumoşla hamile kalıp hatta o tek yumurta ikiz olmuş ama malesef birini sonlandırmak zorunda kalmışlar yoksa ikiside gelişmeyeceği için..şimdi o çocuk ilkokula gidiyor..:))

Teşekkürler arkadaşım. Sanırım Allah bana acıyor. Hayatım boyunca sigara vs uzak durdum.Eşim pek taraftar değil bana.Maddi ve manevi olarak tek başıma savaşıyorum.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Allah hepimizin yüzüne güler inş.

seninde güzel haberlerini alacaz kuzum sen hiç üzülme..neyaplım kısmtte mücadele etmek varmış..daha önceden çocul olsun olmasın..herşey vakti saati gelince oluyor..akrabam 20 yıldan sonra 42 yaşında tek yumoşla hamile kalıp hatta o tek yumurta ikiz olmuş ama malesef birini sonlandırmak zorunda kalmışlar yoksa ikiside gelişmeyeceği için..şimdi o çocuk ilkokula gidiyor..:))

ümmücüm cok haklisin birtanem etrafimiz hep böyle güzel hikayelerle dolu. bende artik kendi mucizemi istiyorum. insallah dedigin gibi o gün de gelecek.

Teşekkürler arkadaşım. Sanırım Allah bana acıyor. Hayatım boyunca sigara vs uzak durdum.Eşim pek taraftar değil bana.Maddi ve manevi olarak tek başıma savaşıyorum.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Allah hepimizin yüzüne güler inş.

canim benim ne yazik ki erkekler biraz daha geri planda. sanirim hayal kirikligina ugramamak icin özel bir kalkanin icine gizliyorlar kendilerini. benim esim cocugu cok istemesine karsin o da biraz daha ger plandaydi tüm tedaviler boyunca. gerci Allah razi olsun ignelerimi yapti ama gene de hep olumsuz düsündü. ne olacakmis bizim yastaki yumilerden diye. hep bir cekimserlik vardi. aslinda haksiz da degil ama hayirlisi allahtan. üzme kendini hersey güzel olacak insallah

bu arada gercekten selcanim nerede. hic sesi solugu cikmiyor....:53:

herkeslere gunaydin,

bende sizleri cok merak ettim sevgili topic arkadaslarim ben iyiyim bi sorun yok.
sorun olan tek sey ofisteki islerin yogunlugu. calistigim okul haftaya tatile girdigi bi kosusturma yasaniyor.
ama haftaya carsambadan itibaren sakinlesir diye umut ediyorum.

bende henuz bulanti baslamadi kasiklarimdaki agrilarda azaldi gibi. cok korkuttu beni ama ozellikle pazartesi cok sancim vardi:14:
neyseki o gunden sonra azaldi.

egerki ortalardan yine kaybolursam beni merak etmeyin ofiste faturalarla debelesiyorumdur kesin:9:

Günaydın canlarımm.Birazdan doktora gideceğim.E2 için kan vereceğim.Ultrasonla foliküllere bakılacak.Bana dua edin iyi sonuçlar alayım.Çok heyecanlıyım.....

Günaydın canlarımm.Birazdan doktora gideceğim.E2 için kan vereceğim.Ultrasonla foliküllere bakılacak.Bana dua edin iyi sonuçlar alayım.Çok heyecanlıyım.....

Iyi sonuclar almani diliyorum.güzel güzel gelismis olsun yumurtalarin.bu arada transferi Ankara'da olacaktin.kalacakmisin orada ayni gün dönecekmisin.

dun hic giremedim canim ama bugun bak burdayim :34:

Canim iyi oldugunu bilelim, bu yeter calisan insanin halinden anlarim. ben buraya gelecegim gün bile calismistim. aksam yola cikacagim halde seviyorum ben calismayi kendimi az anlatayim dedim.:52:
ummu kürlere basliyor okumussundur.dün yazdi önce soganla baslayacak.

Canim iyi oldugunu bilelim, bu yeter calisan insanin halinden anlarim. ben buraya gelecegim gün bile calismistim. aksam yola cikacagim halde seviyorum ben calismayi kendimi az anlatayim dedim.:52:
ummu kürlere basliyor okumussundur.dün yazdi önce soganla baslayacak.

evet gordum canim okudum. valla bu sogan kurunun gucune inaniyorum ben mucize gibi bisey.
breezey duy sesimi sende mutlaka devam ediyorsun ona gore taaammmmiiii:31:

kukacim kusura bakma ama sanirim ben bugün biraz anlama özürlüyüm. sanirim girdigim sayisiz toplanti nedeniyle. esinle hala birlikte misin? ben anlamadim. nasil ve kimden hamile kalmak istiyorsun. eger donasyonu düsünüyorsan kibrista yapiyorlar problem degil.gercekten yardim etmek isterim ama olayi ta kavrayamadim ben.

Canim anlayamamakta haklisin yazimi kendim okudum acele yazilmisti....Canim ozelden sana yazdim.. Ben ayrilmak istiyorum islemleri basladim ama karsi taraf istemedigi icin guclukler cikiyor. 6-aydir hic gorusmuyorum, ayri yasiyoruz.Beraber olmak artik mumkun degil. Bu karari da esimin hareketlerinden sonra mecbur verebildim. Aylarca hatta senelerce cok cok aci cektim.

Hayirlisi diyorum.Simdi Allaha sukur toplanabildim. Hersey arkada kalmis gibi gozukuyor.Dusunmemeye calisiyorum hatta dusunmuyorum...

Cocuk olabilmesi icin yanimda esim olmali ama yas 40 olumsuz dusunuyorum.Donarasyon kendim istemiyorum.

Sizlere ve eslerinize MASALLASAH diyecegim. Tup bebek tedaviler cocuk ozlemi v.s. zorluklari beraber yasiyorsunuzdur. Allah bereberliklerinizi devamli etsin, senelerce bekledikleriniz cocuk ozlemini hamilele kalarak Rabbim bebislerinizi ellerinize almayi nasip etsin!

Canim anlayamamakta haklisin yazimi kendim okudum acele yazilmisti....Canim ozelden sana yazdim.. Ben ayrilmak istiyorum islemleri basladim ama karsi taraf istemedigi icin guclukler cikiyor. 6-aydir hic gorusmuyorum, ayri yasiyoruz.Beraber olmak artik mumkun degil. Bu karari da esimin hareketlerinden sonra mecbur verebildim. Aylarca hatta senelerce cok cok aci cektim.

Hayirlisi diyorum.Simdi Allaha sukur toplanabildim. Hersey arkada kalmis gibi gozukuyor.Dusunmemeye calisiyorum hatta dusunmuyorum...

Cocuk olabilmesi icin yanimda esim olmali ama yas 40 olumsuz dusunuyorum.Donarasyon kendim istemiyorum.

Sizlere ve eslerinize MASALLASAH diyecegim. Tup bebek tedaviler cocuk ozlemi v.s. zorluklari beraber yasiyorsunuzdur. Allah bereberliklerinizi devamli etsin, senelerce bekledikleriniz cocuk ozlemini hamilele kalarak Rabbim bebislerinizi ellerinize almayi nasip etsin!

sevgili kuka, senin ilk zamanlarda yazdiklarinida okumustum ben. esin olacak adamin yaptiklari affedilir gibi degil.
hangi yuzle birde zorluk cikartiyor serefsizlik yapiyor ay kusura bakma ama cok fena sinirlendim:47:
senin de mutlu olmaya hakkin var ki sakin cocugum olmuycak gibi kotu dusunme. benim bir tanidigim 44 yasinda ilk cocugunu dunyaya getirdi kizi simdi 21 yasinda. hem cocuk hersey demek degil unutma. Allah yardimcin olsun kukacim.

kuzumm hoşgeldinn:38:

bana her gün bayramm:37:
ayy yok bu buna uymadıı:1:

güzeldi kuzum , çok şükür :9: ( niye güldüğümü annadınız :17:)

bir de garip bir şey oldu...:31:
şimdik ben yakşalık 3 gün , soğan kürü yaptım ama o kadar... sonrasında biraz daraldım bıraktım.:27:
bu arada denemek isteyenler için söyleyeyim , eğer soğanla aranız iyiyse , suyunu içmekte hiç bir sıkıntı çekmiyorsunuz. ben içmekten değil , hazırlamaktan daraldım. biraz gelemem de öyle düzene falan..:37:

neyse bu kür yüzünden mi nedir , ilk defa çok yoğun beyaz akıntım geldi... yumurtladım yani onu biliyorum, ki hesaplarıma göre 2 gün erken oldu ama neyse...:37:
tamam yumurtlama dönemlerinde akıntım olurdu ama ne bu kadar beyazdı ne de yoğun.:34:

şimdik yani işte öyleee:17::9:

Kuzuu o sogan kuru oyle bi baslanip bi birakilmaz sonunu getirmen gerekir ayrica yumurtlamada beyaz akinti olmaz bu sadece yaklastiginin habercisi ayrica ictigin sigan kurunden dolayi da akinti yasiyor olabilirsin .

Sevgili Kuka
Yasadiklarin kolay seyler degil hope aplam gibi bende pek anlamadim simdi sen bu esindenmi hamile kalmak istiyorsun?
Bu arada benim.dr um.48 yaşında ve 6 ay evvel anne oldu tup bebekle ilk gebeligi cicuk olayini kafaya takma rabbim hayirli bir es nasip etsin

Kuzuu o sogan kuru oyle bi baslanip bi birakilmaz sonunu getirmen gerekir ayrica yumurtlamada beyaz akinti olmaz bu sadece yaklastiginin habercisi ayrica ictigin sigan kurunden dolayi da akinti yasiyor olabilirsin .

Sevgili Kuka
Yasadiklarin kolay seyler degil hope aplam gibi bende pek anlamadim simdi sen bu esindenmi hamile kalmak istiyorsun?
Bu arada benim.dr um.48 yaşında ve 6 ay evvel anne oldu tup bebekle ilk gebeligi cicuk olayini kafaya takma rabbim hayirli bir es nasip etsin

benim anladigim kadariyla tekrar evlilik yaptiginda cocuk sahibi olabilirmiyim dusuncesi icinde arkadasimiz.

merhabalar..:16::16: selcan gelmiş..:)) az kaldı ulturasonda miniğini göreceksin işallah..:49:
bende başladım soğan kürüne birde çörek otu yağı var o ağır geldi hormon dengemi bozacak gbi görünüyor..ne yapsam acaba çörek otu yağını tok karnına mı denesem yoksa içmesemmi..:53:iftardan sonra iki defa soğan kürü aç karnına çörek otu yağı aç karnına birde troid ilacım var oda aç karnıana olması gerekiyor..akşam bi düzene koydum ama dediğim gibi çörek otu yağı ağır geldi..napsam bilemediö..
tutku hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:

Back