Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tutku sana ancak masallah süphanallah denir sekerim. o ne harika bir AMH degeri öyle. ben senden 4 yas genc olmama ragmen benim deger 0.2'lerde sürünüyor. Allah nazarlardan korusun kuzum, doktorun hakli iyi mahsül veriyorsun :)

canım benimde bir oğlum var burdaki hamiş annnelerimizinde çocukları var ve 2. ye hamileler..yaşlarda biri 44 biri 41 taze hamiş selcan..:)) hayırlı haberlerini bekliyoruz..bahçecide hangi doktora gitmiştin..

ümmücüm haklisin. daha önce cocuklari olanlar ancak simdi hamile. bizim cocugumuz yok bak biz hamile kalamadik. cok fena oldum ben simdi. benim icin hiiiiiiiiiiiiic umut yok sanirim

kukacim kusura bakma ama sanirim ben bugün biraz anlama özürlüyüm. sanirim girdigim sayisiz toplanti nedeniyle. esinle hala birlikte misin? ben anlamadim. nasil ve kimden hamile kalmak istiyorsun. eger donasyonu düsünüyorsan kibrista yapiyorlar problem degil.gercekten yardim etmek isterim ama olayi ta kavrayamadim ben.

seninde güzel haberlerini alacaz kuzum sen hiç üzülme..neyaplım kısmtte mücadele etmek varmış..daha önceden çocul olsun olmasın..herşey vakti saati gelince oluyor..akrabam 20 yıldan sonra 42 yaşında tek yumoşla hamile kalıp hatta o tek yumurta ikiz olmuş ama malesef birini sonlandırmak zorunda kalmışlar yoksa ikiside gelişmeyeceği için..şimdi o çocuk ilkokula gidiyor..:))

ümmücüm cok haklisin birtanem etrafimiz hep böyle güzel hikayelerle dolu. bende artik kendi mucizemi istiyorum. insallah dedigin gibi o gün de gelecek.

herkeslere gunaydin,

bende sizleri cok merak ettim sevgili topic arkadaslarim ben iyiyim bi sorun yok.
sorun olan tek sey ofisteki islerin yogunlugu. calistigim okul haftaya tatile girdigi bi kosusturma yasaniyor.
ama haftaya carsambadan itibaren sakinlesir diye umut ediyorum.

bende henuz bulanti baslamadi kasiklarimdaki agrilarda azaldi gibi. cok korkuttu beni ama ozellikle pazartesi cok sancim vardi
neyseki o gunden sonra azaldi.

egerki ortalardan yine kaybolursam beni merak etmeyin ofiste faturalarla debelesiyorumdur kesin

Günaydın canlarımm.Birazdan doktora gideceğim.E2 için kan vereceğim.Ultrasonla foliküllere bakılacak.Bana dua edin iyi sonuçlar alayım.Çok heyecanlıyım.....

Günaydın canlarımm.Birazdan doktora gideceğim.E2 için kan vereceğim.Ultrasonla foliküllere bakılacak.Bana dua edin iyi sonuçlar alayım.Çok heyecanlıyım.....

Iyi sonuclar almani diliyorum.güzel güzel gelismis olsun yumurtalarin.bu arada transferi Ankara'da olacaktin.kalacakmisin orada ayni gün dönecekmisin.

dun hic giremedim canim ama bugun bak burdayim

Canim iyi oldugunu bilelim, bu yeter calisan insanin halinden anlarim. ben buraya gelecegim gün bile calismistim. aksam yola cikacagim halde seviyorum ben calismayi kendimi az anlatayim dedim.
ummu kürlere basliyor okumussundur.dün yazdi önce soganla baslayacak.

evet gordum canim okudum. valla bu sogan kurunun gucune inaniyorum ben mucize gibi bisey.
breezey duy sesimi sende mutlaka devam ediyorsun ona gore taaammmmiiii

Canim anlayamamakta haklisin yazimi kendim okudum acele yazilmisti....Canim ozelden sana yazdim.. Ben ayrilmak istiyorum islemleri basladim ama karsi taraf istemedigi icin guclukler cikiyor. 6-aydir hic gorusmuyorum, ayri yasiyoruz.Beraber olmak artik mumkun degil. Bu karari da esimin hareketlerinden sonra mecbur verebildim. Aylarca hatta senelerce cok cok aci cektim.

Hayirlisi diyorum.Simdi Allaha sukur toplanabildim. Hersey arkada kalmis gibi gozukuyor.Dusunmemeye calisiyorum hatta dusunmuyorum...

Cocuk olabilmesi icin yanimda esim olmali ama yas 40 olumsuz dusunuyorum.Donarasyon kendim istemiyorum.

Sizlere ve eslerinize MASALLASAH diyecegim. Tup bebek tedaviler cocuk ozlemi v.s. zorluklari beraber yasiyorsunuzdur. Allah bereberliklerinizi devamli etsin, senelerce bekledikleriniz cocuk ozlemini hamilele kalarak Rabbim bebislerinizi ellerinize almayi nasip etsin!

sevgili kuka, senin ilk zamanlarda yazdiklarinida okumustum ben. esin olacak adamin yaptiklari affedilir gibi degil.
hangi yuzle birde zorluk cikartiyor serefsizlik yapiyor ay kusura bakma ama cok fena sinirlendim
senin de mutlu olmaya hakkin var ki sakin cocugum olmuycak gibi kotu dusunme. benim bir tanidigim 44 yasinda ilk cocugunu dunyaya getirdi kizi simdi 21 yasinda. hem cocuk hersey demek degil unutma. Allah yardimcin olsun kukacim.

Kuzuu o sogan kuru oyle bi baslanip bi birakilmaz sonunu getirmen gerekir ayrica yumurtlamada beyaz akinti olmaz bu sadece yaklastiginin habercisi ayrica ictigin sigan kurunden dolayi da akinti yasiyor olabilirsin .

Sevgili Kuka
Yasadiklarin kolay seyler degil hope aplam gibi bende pek anlamadim simdi sen bu esindenmi hamile kalmak istiyorsun?
Bu arada benim.dr um.48 yaşında ve 6 ay evvel anne oldu tup bebekle ilk gebeligi cicuk olayini kafaya takma rabbim hayirli bir es nasip etsin

benim anladigim kadariyla tekrar evlilik yaptiginda cocuk sahibi olabilirmiyim dusuncesi icinde arkadasimiz.

merhabalar.. selcan gelmiş..:)) az kaldı ulturasonda miniğini göreceksin işallah..
bende başladım soğan kürüne birde çörek otu yağı var o ağır geldi hormon dengemi bozacak gbi görünüyor..ne yapsam acaba çörek otu yağını tok karnına mı denesem yoksa içmesemmi..iftardan sonra iki defa soğan kürü aç karnına çörek otu yağı aç karnına birde troid ilacım var oda aç karnıana olması gerekiyor..akşam bi düzene koydum ama dediğim gibi çörek otu yağı ağır geldi..napsam bilemediö..
tutku hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…