- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.161
Selamlar arkadaslar,umarim herkes iyidir.
brezeey, dün güzel bir gün gecirdin umarim.
tutku34,canim senin sorularina cevap vermeyenlerden biriyim. bunun nedeni tüp tedavisi olmadigimdan, ilaclarini ve tedavi asamalarini bilmedigimdendir,zaten arkadaslar sagolsunlar bilenler cevap yaziyorlar.insallah bu tedavin son olsun. bebegin veya bebeklerin seni bekletmesin gelsin.
lejena,puffy'den sonra 2.annemiz nasil gidiyor, umarim hersey yolundadir.
selcan,taze annemiz sende durumlar nasil kasik agrilarin azalmisitir umarim.
ummu,evi toparlamakla mesgulsun belkidetüp tedavisinde cok yapamadin. bir süredirde yoktun.
Selamlar arkadaslar,umarim herkes iyidir.
brezeey, dün güzel bir gün gecirdin umarim.
tutku34,canim senin sorularina cevap vermeyenlerden biriyim. bunun nedeni tüp tedavisi olmadigimdan, ilaclarini ve tedavi asamalarini bilmedigimdendir,zaten arkadaslar sagolsunlar bilenler cevap yaziyorlar.insallah bu tedavin son olsun. bebegin veya bebeklerin seni bekletmesin gelsin.
lejena,puffy'den sonra 2.annemiz nasil gidiyor, umarim hersey yolundadir.
selcan,taze annemiz sende durumlar nasil kasik agrilarin azalmisitir umarim.
ummu,evi toparlamakla mesgulsun belkidetüp tedavisinde cok yapamadin. bir süredirde yoktun.
tutku foliküllerden biri 50 mm mio kadar büyürmü..allahım bebiş olarak dönsün işallah.. başarılı kılsın tedavini..
Selam Arkadaslar! topige giremedigime bir-kac ay gecmis?
Puffycim nasilsin? topikte yazini sonuna kadar takip edemedim. Insallah hersey yolundadir? hamileligi sormak istiyorum? Nasil gidiyor?
Ummuselemecim nasilsin canim? sevindirici haberler var mi?Ins vardir?
Kizlar isimlerinizi hatirlamiyorum merak icindeyim aramizda hamile kalanlar var mi?
Kizlar 40 yasindayim 2-tup bebek negatif ve 2-asilama negatif oldu.
Sormak istedigim aramizda daha once hic hamile kalamayan yasi 40-asmis arkadaslar tup bebek olsun dogal yoldan olsun hamile kalabilenler var mi? Bilmiyorum bir umit var mi? Hic hamile kalamayip ve 40-yastan sonra hamile kalan arkadaslar seslenirmisiniz? Lutfen.
tup bebege baslayan ve tedvisine deman ettiren arkadaslar ins yuzunuz guler ins hamile haberini alabilirsiniz?
Puffycim nasilsin? topikte yazini sonuna kadar takip edemedim. Insallah hersey yolundadir? hamileligi sormak istiyorum? Nasil gidiyor?
Kizlar isimlerinizi hatirlamiyorum merak icindeyim aramizda hamile kalanlar var mi?
Sormak istedigim aramizda daha once hic hamile kalamayan yasi 40-asmis arkadaslar tup bebek olsun dogal yoldan olsun hamile kalabilenler var mi? Bilmiyorum bir umit var mi? Hic hamile kalamayip ve 40-yastan sonra hamile kalan arkadaslar seslenirmisiniz? Lutfen.
tup bebege baslayan ve tedvisine deman ettiren arkadaslar ins yuzunuz guler ins hamile haberini alabilirsiniz?
Canım 12,50 yazmışım :)))))))
süperrr , mesaca bakkk
öncelikle yaşına ve değerlerine maşallah subhanallah tutku
Rabbim evladına hayırlı ömürler nasip etsin , sağlıkla ona kardeş vermeni de nasip etsin.
e2 değerin şu an 3 tane güzel yumurtan olduğunu söylüyor.
ben kendi yumurta geliştirme dönemimde öğrendim , sağlıklı yumurta başına 200 birim e2 olmalıymış
bunu hiç bir doktor hastasına söylemez, bizim onlar kadar bilmemizi istemiyorlar çünkü.
kontrollerin sırasında bakabilirsen , ekrana da bak...rahim duvarını , kalınlığına göre görebiliyorsun.
tek çizgi - 2 çizgi yada ideal kalınlığa ulaşan rahim ki 11-12 mm. oluyor , ekranda 3 çizgi görülüyor.
bu arada 1 tüp denemesinde bu kadar şeyi öğrendiysem , mazallah bir kaç tüp sonra ben de tüpçü olarak merkez açarım diye ukalalık da yapıyorum yanii..
sevgiler , güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
ayy..:))) bende o nasıl yumoş dedim..allahım beişler olarak dönsün sana. .transfere az kaldı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım.Evet 200 yumurta başına sağlık değer doğrudur.Adetimin 9. günü endo 6,25 mm dedi doktor.
Kalınlık dahada artar umarım normalde 10 mm falan oluyordu benim zaten.Umudum tedavimin devamında yumurta sayımın artması.Şu anda bana görede 3 görünüyor.Diğerleri küçük ama belki bu 3-5 gün içinde 1-2 tane daha eklenirse inş.Şansım biraz artar.19 mm olmasını beklerlermiş hemşire öyle dedi.Belki bu arada 12,50 ve 10 mm olanlar yetişir ne dersin :))))))) Öpüyorum
Brezeey,simdi kizacagim sana sen hep selcana kizarken iyiydi.sogan kürünü neden düzenli icmiyorsun? bak faydasini görüyorsun göreceksinde aksatma ic lütfen!
Breezeycim cevabin icin cok tsk ederim.allahim umitini hic kesmesin hamile kalarak bebislerini eline almayi nasip etsin! Dualarin icin AMIn! cocuk isteyen herkezin yuzu gulerek cok sukur ederek bebislerini eline alabilsin! Sen suan tedavidemisin?
15-sene beraber yasadigim sensiz hayati yasayamam diyen guvendigim esim benim 40-yasima geldigimi beklemis ve ilk tanistigimiz yastaki genc olsan olsan diye diye 22-yastaki bir bayanla yasiyor. bilmiyorum sacede nikahla mi yasiyor...Yasiyor..Ben olecektim yataklarda kaldim. Hic yasamak istemedim.
Allaha sukur suan cok cok iyiyim. herseyi atlatabildim.Kalbim de o kadar agirmiyor? o kadar aglamiyorum.Cunku senelerce olan o insani hatirlamak dusunmek bile istemiyorum....
Simdi senelerce ailem yikilmasin cocugumuz olsun diye kostursam/ simdi guvenebilecegim hayirli bir esim olabilir mi? yoksa baska yollari var mi haramdan uzak hamile kalabilecek diye dusunuyorum....
Dualariniza ihtiyacim var!
Brezeey,simdi kizacagim sana sen hep selcana kizarken iyiydi.sogan kürünü neden düzenli icmiyorsun? bak faydasini görüyorsun göreceksinde aksatma ic lütfen!
ummu,canim küre basliyorsun hayirli olsun. insallah bu kullandigin kürler sana bebegini getirsin.
Breezeycim cevabin icin cok tsk ederim.allahim umitini hic kesmesin hamile kalarak bebislerini eline almayi nasip etsin! Dualarin icin AMIn! cocuk isteyen herkezin yuzu gulerek cok sukur ederek bebislerini eline alabilsin! Sen suan tedavidemisin?
Ummeselamacim uzuldum.... Simdi yeniden tedaviye devam edecmisin? Insallah zamani gelir de yuzun gulecektir ins hamile kalirsin.Dualarin icin AMIN! Suan neler yapiyorsun? Alahim yardimcin olsun!
duovacim, hayir canim ben tup bebek icin tedaviye devam edemedim...ama genel olarak dr gidiyorum umit varmi acaba anne adayi olabilecekmiyim bu sorular nedeniyle belki belki diye elimden geldigi kadrar hareket ediyorum. Canim 15-sene beraber yasadigim sensiz hayati yasayamam diyen guvendigim esim benim 40-yasima geldigimi beklemis ve ilk tanistigimiz yastaki genc olsan olsan diye diye 22-yastaki bir bayanla yasiyor. bilmiyorum sacede nikahla mi yasiyor...Yasiyor..Ben olecektim yataklarda kaldim. Hic yasamak istemedim.
Allaha sukur suan cok cok iyiyim. herseyi atlatabildim.Kalbim de o kadar agirmiyor? o kadar aglamiyorum.Cunku senelerce olan o insani hatirlamak dusunmek bile istemiyorum....
Simdi senelerce ailem yikilmasin cocugumuz olsun diye kostursam/ simdi guvenebilecegim hayirli bir esim olabilir mi? yoksa baska yollari var mi haramdan uzak hamile kalabilecek diye dusunuyorum....
Dualariniza ihtiyacim var!
şu an geride kalır gibi gözüken yumurtaların , doktor gelişeceğine inanırsa zaten , sana çatlamaması için bir iğne yaptırmanı söyleyecektir ki opuya kadar onlar da yetişsin ve opudan 2 gün önce , o meşhur çatlatma iğnesi...
dilerim sağlıklı ve güzel gelişen yumurtaların , embriyoların olur.
bana kalırsa , yetişirler... hatta bazen öyle oluyor ki en geride olan , diğerine yetişiyor.
endo kalınığında anlayabildiğim kadarı ile gayet normal ve eminim ki transfer günü , ideal kalınlığıyla embriyoları bekleyecektir.
güzel haberlerini bekliyoruz , sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?