Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kuzumm hoşgeldinn

bana her gün bayramm
ayy yok bu buna uymadıı

güzeldi kuzum , çok şükür ( niye güldüğümü annadınız )

bir de garip bir şey oldu...
şimdik ben yakşalık 3 gün , soğan kürü yaptım ama o kadar... sonrasında biraz daraldım bıraktım.
bu arada denemek isteyenler için söyleyeyim , eğer soğanla aranız iyiyse , suyunu içmekte hiç bir sıkıntı çekmiyorsunuz. ben içmekten değil , hazırlamaktan daraldım. biraz gelemem de öyle düzene falan..

neyse bu kür yüzünden mi nedir , ilk defa çok yoğun beyaz akıntım geldi... yumurtladım yani onu biliyorum, ki hesaplarıma göre 2 gün erken oldu ama neyse...
tamam yumurtlama dönemlerinde akıntım olurdu ama ne bu kadar beyazdı ne de yoğun.

şimdik yani işte öyleee

canım benim geldim evime..eşim sağolsun bi iş bırakmamış..:)) kürlerimde geldi bakalım hayırlısyla başlarız..sen neler yapıyosun canım

Selam Arkadaslar! topige giremedigime bir-kac ay gecmis?

Puffycim nasilsin? topikte yazini sonuna kadar takip edemedim. Insallah hersey yolundadir? hamileligi sormak istiyorum? Nasil gidiyor?

Ummuselemecim nasilsin canim? sevindirici haberler var mi?Ins vardir?

Kizlar isimlerinizi hatirlamiyorum merak icindeyim aramizda hamile kalanlar var mi?

Kizlar 40 yasindayim 2-tup bebek negatif ve 2-asilama negatif oldu.

Sormak istedigim aramizda daha once hic hamile kalamayan yasi 40-asmis arkadaslar tup bebek olsun dogal yoldan olsun hamile kalabilenler var mi? Bilmiyorum bir umit var mi? Hic hamile kalamayip ve 40-yastan sonra hamile kalan arkadaslar seslenirmisiniz? Lutfen.

tup bebege baslayan ve tedvisine deman ettiren arkadaslar ins yuzunuz guler ins hamile haberini alabilirsiniz?

sevgili kuka hoşgeldinn

sorduğun sorulara kendi adıma cevabım hayır ama tek bir soruya cevabım evet...
ümit her zaman var ve var olmalıdır.

Alamanyalı kuzumdan öğrendiğim bir sözü sana ya yazmak isterim... " en geç umut ölür " ...
sen de lütfen bizler gibi , tüm topikdaşlarımız gibi umudunu koru , ne olur erkenden ölmesine izin verme...

Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun.
bebiş haberlerini bizimle paylaşmayı nasip etsin.

canım hoşgeldin benim 3. denemem negati sonuçlandı....40 yaşından sonra dediğin gibi daha önce hiç hamile kalmayıp kalan benim akrabam var..20 yıldan sonra oldu..başkada çok duydum..burdada var hiç kalamayıp kalanlar..allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın..vakti saati gelince olucaktır.

Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım.Evet 200 yumurta başına sağlık değer doğrudur.Adetimin 9. günü endo 6,25 mm dedi doktor.
Kalınlık dahada artar umarım normalde 10 mm falan oluyordu benim zaten.Umudum tedavimin devamında yumurta sayımın artması.Şu anda bana görede 3 görünüyor.Diğerleri küçük ama belki bu 3-5 gün içinde 1-2 tane daha eklenirse inş.Şansım biraz artar.19 mm olmasını beklerlermiş hemşire öyle dedi.Belki bu arada 12,50 ve 10 mm olanlar yetişir ne dersin :))))))) Öpüyorum

Hos geldin kuka,su an tüp tedavisi oluyormusun?hic umudunu yitirme arkadasim,yumuta varsa sorun yok sonuna kadar gidebilirsin.
dogal yoldan hamile kalan varmi diye sormussun.canim ben 41 yasindayim dogal yolla hamilelik yasadim. sürmedi malesef subatta düsük yasadim.

şu an geride kalır gibi gözüken yumurtaların , doktor gelişeceğine inanırsa zaten , sana çatlamaması için bir iğne yaptırmanı söyleyecektir ki opuya kadar onlar da yetişsin ve opudan 2 gün önce , o meşhur çatlatma iğnesi...
dilerim sağlıklı ve güzel gelişen yumurtaların , embriyoların olur.

bana kalırsa , yetişirler... hatta bazen öyle oluyor ki en geride olan , diğerine yetişiyor.

endo kalınığında anlayabildiğim kadarı ile gayet normal ve eminim ki transfer günü , ideal kalınlığıyla embriyoları bekleyecektir.

güzel haberlerini bekliyoruz , sevgilerimle

Brezeey,simdi kizacagim sana sen hep selcana kizarken iyiydi.sogan kürünü neden düzenli icmiyorsun? bak faydasini görüyorsun göreceksinde aksatma ic lütfen!

ummu,canim küre basliyorsun hayirli olsun. insallah bu kullandigin kürler sana bebegini getirsin.

[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-Haz [/td]
[td] 24-Tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif [/td]
[td] yaz sonuna kadar molada - tedavisiz denemeye devam [/td]
[td] SEBEPSİZ İNFERTİLİTE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] deti [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 10 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,16 [/td]
[td] 0 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik [/td]
[td] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] SelcanKerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikiz çocukları var - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü [/td]
[td] SORUN YOK BEBEK VAR :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] İsviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-Haz [/td]
[td] 18-Tem [/td]
[td] Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok [/td]
[td] beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] - [/td]
[td] REZERV AZLIĞI [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-Mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. tüp denemesi - hamile [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] Almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-Tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elfje [/td]
[td] 37 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1,66 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 17-Haz [/td]
[td] 13-Tem [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. tüp bebek denemsi için Tükiye’ye gelecek [/td]
[td] Erkek infertilitesi [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi görüyor .1 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var [/td]
[td] GENEL SORUN : Rezerv azlığı ve/veya sebepsiz infertilite. ŞİMDİ Kİ SORUN : Endo. kalınlığı 5,7 mm 'yi geçmiyor. bu yüzden beklemede. [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TUTKU34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-Haz [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 kızı var 15 yaşında - 1. tüp bebek tedavisini görüyor şu an. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[/table]

Sevgili topikdaşlarımmm

tablomuzda yer almak isteyen arkadaşlarımız , tablomuzda yer alan sütunlarda yer alan bilgilerini topiğe yazarak yada özel mesajla bildirirlerse güncellemeleri yapar , tablomuzu geliştirmeye devam ederiz.( FSH - LH - TSH - AMH - E2 ... )
Yada yer alan arkadaşlarımdan , bilgilerine ilave yapmak isteyenler olursa da lütfen bildirin.

hepinizi öpüyorummmmm

Breezeycim cevabin icin cok tsk ederim.allahim umitini hic kesmesin hamile kalarak bebislerini eline almayi nasip etsin! Dualarin icin AMIn! cocuk isteyen herkezin yuzu gulerek cok sukur ederek bebislerini eline alabilsin! Sen suan tedavidemisin?

Ummeselamacim uzuldum.... Simdi yeniden tedaviye devam edecmisin? Insallah zamani gelir de yuzun gulecektir ins hamile kalirsin.Dualarin icin AMIN! Suan neler yapiyorsun? Alahim yardimcin olsun!

duovacim, hayir canim ben tup bebek icin tedaviye devam edemedim...ama genel olarak dr gidiyorum umit varmi acaba anne adayi olabilecekmiyim bu sorular nedeniyle belki belki diye elimden geldigi kadrar hareket ediyorum. Canim 15-sene beraber yasadigim sensiz hayati yasayamam diyen guvendigim esim benim 40-yasima geldigimi beklemis ve ilk tanistigimiz yastaki genc olsan olsan diye diye 22-yastaki bir bayanla yasiyor. bilmiyorum sacede nikahla mi yasiyor...Yasiyor..Ben olecektim yataklarda kaldim. Hic yasamak istemedim.

Allaha sukur suan cok cok iyiyim. herseyi atlatabildim.Kalbim de o kadar agirmiyor? o kadar aglamiyorum.Cunku senelerce olan o insani hatirlamak dusunmek bile istemiyorum....

Simdi senelerce ailem yikilmasin cocugumuz olsun diye kostursam/ simdi guvenebilecegim hayirli bir esim olabilir mi? yoksa baska yollari var mi haramdan uzak hamile kalabilecek diye dusunuyorum....
Dualariniza ihtiyacim var!

sevgili kuka ,

ben şu an tedavide değilim.
mart 2013 den başlayan ve bugüne gelen süreçte , tüp ve tıp dünyasına olan güvensizliğim yüzünden ilk tedavim ve negatifi sonrası , tüp bebek adına her şeyi bıraktım ben.
kendi halimde , doğal doğal takılıyorum daha doğrusu hormonsuz hormonsuz

hepimizin bu yaşa kadar , çocuk sahibi olmayı ertelemesinde , pek çok neden var.
hepimizin nedeni farklı da olsa , gerçek olan şu ki , 40 yaşını aşan kadınlar olarak sadece evlat sahibi olmak istiyoruz.
bu konuda bize yardım için bu işi yapanlardan da , anlayış hassasiyet ve saygı bekliyoruz o kadar.

bize kalan ise , sağlığımıza dikkat etek , umudumuzu ve pozitifliğimizi her zaman korumak ve Rabbimizden hayırlısı dilemek.

Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

işallah canım bugün akşam başlaıyorum..önce 15 gün soğan kürü..breezey bu soğan kürü demekki çok faydalı bişey devam et canım..

herşeyin hayırlısı canım..allah gönlündeki muradı versin.. bende kürlere başlıyorum canım..önce soğan kürü..allah hepimizin yardımcısı olsun..

Teşekkürler arkadaşım.Hepimiz iyi haberler alırız inş.Sevgilerimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…