• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

seelcan oğluşşuna ne oldu..işallah önemli bir şey değildir..sabah 10.30 da hastaneye gittim yarım saat bekledim..sonra kayınvalideye uğradım biraz öncede geldim..canlarım:16:pek olumlu düşünmüyorum..hayırlısı allahtan..

ah kuzum genclik atesinin verdigi sonuclar diyelim..napalim. insallah hayirli haberler alirsin tatlim ya insallah.

Son düzenleme:
5 ten önce ararlar işallah..idrar çok su içtiğim için su gibi hiç almadımda alsamıydım..:))

aslinda ben seni sabah idrar testi yapicaksin sanmistim kan testi hic mi hic aklima gelmedi once.
idrar testi sabah ilk idrarda guvenilir oluyor galiba neyse bekliycez artik canim:31:

elfje testten 2 gün önce adet oldum demişsin çok geçmiş olsun..işallah bir daha olmaz..sağlıklı bi gebelik yyaşarsın biraz anlatırmısın..normal adetmiyddi..gögüslerde değişiklik olmuşmuydu..

aslinda ben seni sabah idrar testi yapicaksin sanmistim kan testi hic mi hic aklima gelmedi once.
idrar testi sabah ilk idrarda guvenilir oluyor galiba neyse bekliycez artik canim:31:

canım hastaneden dün aradılar yarın test günü beklioruz diye..kanda kesin belli oluyr var yada yok..ama idrar yok çıkıp kanda var olanlar çok var

yahu kizlar kurban size valla. su toplantiyi kesin ypaalim. bakin aklima geldi dolusun arabaya siz gelin. bizim bahcede yapariz mangali hem de güzel sehrimiz Heidelberg'i gezeriz. bakin almanya'nin en güzel sehri ona göre. benim koca milli ickiyi icer size de raki ikram ederiz. ya da güzel saraplarimizdan. ay lütfennnnnnnnn ne güzel olur. mahalleli türk mangal partisi görsün ayol :))

ümmücüm sizin hastahane herhalde kaplumbaga hizi ile calisiyor. ayol 2 saatte sonuc vermislerdi bana TR'de. ama olsun gec olsun da istedigimiz sonuc olsun. cekelim halaylar atalim göbekleri. bak hele sen ver mutlu haberi danöz cikartacam sahneye. simdi toplantiya gidiyorum öptüm hepinizi kocamanca.

elfje senin oglan icin de düsünürüz güzel bir baslik dünürüm. hele bir dogurak Allahin izniyle.

yahu kizlar kurban size valla. su toplantiyi kesin ypaalim. bakin aklima geldi dolusun arabaya siz gelin. bizim bahcede yapariz mangali hem de güzel sehrimiz Heidelberg'i gezeriz. bakin almanya'nin en güzel sehri ona göre. benim koca milli ickiyi icer size de raki ikram ederiz. ya da güzel saraplarimizdan. ay lütfennnnnnnnn ne güzel olur. mahalleli türk mangal partisi görsün ayol :))

ümmücüm sizin hastahane herhalde kaplumbaga hizi ile calisiyor. ayol 2 saatte sonuc vermislerdi bana TR'de. ama olsun gec olsun da istedigimiz sonuc olsun. cekelim halaylar atalim göbekleri. bak hele sen ver mutlu haberi danöz cikartacam sahneye. simdi toplantiya gidiyorum öptüm hepinizi kocamanca.

elfje senin oglan icin de düsünürüz güzel bir baslik dünürüm. hele bir dogurak Allahin izniyle.

iiyyhhh ben hic hoslanmam toplantilardan Allah kolaylik versin canikom sana.

valla bana uyar kocacim bide almanya gorsun. ne dersin elfjem gideriz dimi hayatim.
bizde seni cok sefiyos ki...

bu sıcakta bu kadar konuşulur mu yahuuuuu, toplarken terledim beeee:37:

canım hastaneden dün aradılar yarın test günü beklioruz diye..kanda kesin belli oluyr var yada yok..ama idrar yok çıkıp kanda var olanlar çok var

ummuuuuuuuuu , akşam 5 e kadar test sonucu mu beklenir yahuu... napıyo bunlar... umutuszluk yok , ümitsizlik yok :)))

ah kuzum genclik atesinin verdigi sonuclar diyelim..napalim. insallah hayirli haberler alirsin tatlim ya insallah.

kuzum selcanımm , mesaj atııcam , az bekle... detaylı yazmadım diye küsme.. :)

hepinize selam..:38::38: kanımı verdim yeni geldim hastaneden arayacaklarmış..pek olumlu düşünüyorum hayırlısı allahtan..siz ne güzel kaynatmışsınız..oh vallaa:16::16:

Kızlar benim test bugun hala koyu... 3. gün oldu, başına boyle bir hadise gelen var mı? Kocam gizlice kırmızıya mı boyuyo bunları, heh bugün de günüymüş diye acabaha....:53:

kocann çok uyanık kuzumm , tikat et :))))

ay ummmuuuuu valla resmen geberdik meraktan. olumlu dusunuyormus benim kuzum aferin sana. ee ne zaman ariycaklar simdi:44:

ummunun saçını çekelim selcanımm , hiç bizi dinlemiyor :))

seelcan oğluşşuna ne oldu..işallah önemli bir şey değildir..sabah 10.30 da hastaneye gittim yarım saat bekledim..sonra kayınvalideye uğradım biraz öncede geldim..canlarım:16:pek olumlu düşünmüyorum..hayırlısı allahtan..

olumlu düşünnnnnnnnnnnnn, olumlu düşünnnnnnnnnnnnnnnnn :)))

Yani istanbuldaki doktor bana şu dizideki "House MD" gibi geldi... ultrasonla 3-4 rahatsızlığı tesbit ettii, HSG, histeroskopi ve testler adamı doğruladı...

Allahım hepimize nur topu evletlar versin, sonra onlara beşik kertmesi yapalım, kaynana derdi olmasın cucuklarımısın... Damat - gelin alma kaynana al :32:

house adama nezle diyene kadar , kanserden başlıyor yahuuuu :)))

önce parka gidelimmmmmmm, çocuklar bir kaynaşsınn :))))

aboww mangal mi dedin raki mi dedin:52: kocacim duymasin aksama damlar size valla:23:

valla harika olur canimcim ya dur aksama ben bi konusayim kocacimla bi tarih belirleyelim olur mu?

mangal - rakıı , en sevdiğimmmmmmm... :)))
bana da bana daaaaaa :7:

bende bende :46::46::46::46::46::46::46:

bizim azicik catlak breezey nerelerde yahu:40:

işim vardı , istek parçaları çalıyodummm kuzum :24:

acık ağrım ve bol miktarda gidenim var , as bi fenayımmm

[/QUOTE]=elfje;30963996]Bana istediğin gibi hitap edebilrsin, hatta çapulcu dersen ağzım kulaklarıma varır, canın ne çekerse...

Neyse geçmiş geçmişte kaldı... Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir dimi ?[/QUOTE]

sana nietzsche çapulcu diyorumm benn:1:

:))))) çapulcu seniiiiii:9::9::9::9::9:

guldurdun beni moral bozuklugunda Allahta seni guldursun emiiiiiiiii:34:

ben de güldürürüm seniiii:35::1:

canimsinnnnnnnn. ay kedi olali bir fare tuttum yahu ben ne güzel :51: madem bizde selcanimin mail adresi felan yok oh olsun sende kaybettin iste. oh oh kiskancliktan catlamak üzeredeydik valla. :1:

mail adresi sadece , özel mesaj kutumda değildi kiiiii:33:
telefon numerosuu gittiiiiiii:53:

dertler ortak ya hope cum , sloganlarda , söylemler de ortak oluyor ...:kkk:
hadii eller havayaaaaa:3::21::21::21:

bu sıcakta bu kadar konuşulur mu yahuuuuu, toplarken terledim beeee:37:

ummuuuuuuuuu , akşam 5 e kadar test sonucu mu beklenir yahuu... napıyo bunlar... umutuszluk yok , ümitsizlik yok :)))

kuzum selcanımm , mesaj atııcam , az bekle... detaylı yazmadım diye küsme.. :)

kocann çok uyanık kuzumm , tikat et :))))

ben senin bu cenene bitiyom arkadasim peehhh peehhh:24:

valla yoklugun cok belli oluyor bidaha boyle sessiz sedasiz kaybolma karismam yoksa:52:

ummunun saçını çekelim selcanımm , hiç bizi dinlemiyor :))

olumlu düşünnnnnnnnnnnnn, olumlu düşünnnnnnnnnnnnnnnnn :)))

house adama nezle diyene kadar , kanserden başlıyor yahuuuu :)))

önce parka gidelimmmmmmm, çocuklar bir kaynaşsınn :))))

mangal - rakıı , en sevdiğimmmmmmm... :)))
bana da bana daaaaaa :7:

işim vardı , istek parçaları çalıyodummm kuzum :24:

acık ağrım ve bol miktarda gidenim var , as bi fenayımmm
=elfje;30963996]Bana istediğin gibi hitap edebilrsin, hatta çapulcu dersen ağzım kulaklarıma varır, canın ne çekerse...

Neyse geçmiş geçmişte kaldı... Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir dimi ?[/QUOTE]

hadii eller havayaaaaa:3::21::21::21:[/QUOTE]

=elfje;30963996]Bana istediğin gibi hitap edebilrsin, hatta çapulcu dersen ağzım kulaklarıma varır, canın ne çekerse...

Neyse geçmiş geçmişte kaldı... Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir dimi ?

hadii eller havayaaaaa:3::21::21::21:[/QUOTE][/QUOTE]

bu nasil bi cevap yazmaaaa leeeenn selcan :))))
kk kafayi yedi benim sayemde:52:

Geliriz, biz Selcanları alır almanyaya devam ederiz, parti varsa biz hertürlü varız... yaşasın tüpbebek kardeşliği...

Geliriz, biz Selcanları alır almanyaya devam ederiz, parti varsa biz hertürlü varız... yaşasın tüpbebek kardeşliği...

haydi o zaman yapalim planlari. aman ne kadar sugar olur valla. dagitiriz ortaligi biraz.

efett yaşasın tüp kardeşliğimissss:46::16:

biz de lejena kuzumla 3 temmuzda buluşacağız:31::49:

sonra da TR ye gelen herkeşi beklerim yaniii:37::34:

kuzum sen nerelerdesin özlettin kendini. ben ancak 3 Agustosta olabilecem vatan topraklarinda. size simdiden iyi eglenceler valla.

kendimi birden bire pek bi enerjik hissetmeye basladim nerde parti orda biz:51:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

parti parti parti haydi hareketlenme zamani yoksa bu soguklarda donacagiz valla. bu sabah ise giderken 10 dereceydi. birrrrrrrrrrrrrr:52:

malesef negatif canlarım..:(( hepinize çok teşekkürler yanımda oldunuz..ama tabiki yılmak yok yola devam..doktorumada aynen dedim..tamammı devammı diye sordu..:)hepinizi öptüm:38::38:

Back