• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selamlar herkese nasilsiniz? umarim hepiniz iyisinizdir.

selcan, dosyan gitmis ne güzel randevunda alinmis az ondanmi bugün daha iyiyim demissin.Türkiyeye gidisin netlesti sanirim bu güzel cok iyi oluyor hem az isten uzaklasmis olursun hemde, aileden birilerini görmek iyi geliyor insana.

elfje yumurtlama gününü değerlendiremiycen sanırım..hayırlısı olsun en azından yumoşların çatır çatır çalışıyor maşallah..o çif çizgiyi o şekilde görmek

Merhaba,
değerlendirmez olurmuyum çift çizgimi, tüp bebekten daha zevkli valla hiiç kaçırmam :9: Sadece şansımız düşük olduğundan kendimi kaptırmak istemiyorum :)

Selamlar herkese nasilsiniz? umarim hepiniz iyisinizdir.

selcan, dosyan gitmis ne güzel randevunda alinmis az ondanmi bugün daha iyiyim demissin.Türkiyeye gidisin netlesti sanirim bu güzel cok iyi oluyor hem az isten uzaklasmis olursun hemde, aileden birilerini görmek iyi geliyor insana.

evet canim aldik biletimizi bakalim yinede hersey kismet. valla dun aksam gelen bi haber uzerine bebek konusu benim icin hic onem tasimaz oldu. oglusumun bi problemi var su anda benim icin en onemli onun probleminin biran once cozulmesi. aklimdaki fikrimdeki
bir tek o simdi.

sen ne kadarligina gidicektin bu yaz? ummuden de bi haber yok bu sessizlik hayra alamet degil sanki:53:

evet canim aldik biletimizi bakalim yinede hersey kismet. valla dun aksam gelen bi haber uzerine bebek konusu benim icin hic onem tasimaz oldu. oglusumun bi problemi var su anda benim icin en onemli onun probleminin biran once cozulmesi. aklimdaki fikrimdeki
bir tek o simdi.

sen ne kadarligina gidicektin bu yaz? ummuden de bi haber yok bu sessizlik hayra alamet degil sanki:53:

canim, umarim oglunun problemi sizi daha cok üzmeden cözülsün. haklisin hep diyorlarya zamani gelince olacaktir. zaten bak bana ne düsünürken ne geldi basima hatta bu ay korunurum belki doktor birsey demedi haftaya gidecegim daha kardiyolog bulamadik.canim ben eger operasyona orada karar verirsem, kesin gidecegim ve kalacagim süreyide doktoru arayacagim operasyon sonrasi kontrol falan onlari hesap edecegim en az 1 ay kalirim belki ama doktoru aramam lazim bilmiyorum acikcasi.

ümmü cok bekletme bizi cabuk gel:16:

hadi hayirlisi ama ben simdi nasil hitap edecegimi bilmiyorum. ne bilim sizli bizli gibisiniz elfje hanim. neden ki acaba. neyse benim 3 deneme de Almanya'da. ilk ikisi buranin en ünlü profunda. sanki amuda kalkti. hic memnun kalmadim ama 3.deneme bizim yakinlarda bir türk doktorun ortak oldugu özel bir merkezde. cok memnunum gene gitsem onlara giderim. süperler. alman doktorlara bes basarlar. gerci 4 tane de alman doktor var bünyede ama türklesmisler adeta. bana transferi yapan alman doktordu. transfer sonrasinda türkce "hayirli olsun" dedi. dumur oldum :52: benim 1 hakkim daha var aslinda. özel sigortali oldugum icin sigortam %100 karsiliyor 42 yasina kadar. he bu arada evde fazladan ilacklar bile var beles bir tüp cikar. ne gibi aksilikler yasadin. kabul gibi demissin. hayirdir. bu arada kaybin icin de gecmis olsun.

Bana istediğin gibi hitap edebilrsin, hatta çapulcu dersen ağzım kulaklarıma varır, canın ne çekerse...

Benim aksiliklerim opunun naklen canlı yayında yapılması gebeliğimin ilaçla sonlandırlmaya çalışılması, düştü sanılan bebeğin aslında düşmemesi ve aşırı kanamadan dolayı hastaneye yatırılmadan hiçbir doktorun durumu farketmemesi gibi, trajikomik diyebileceğim olaylar silsilesi... Şoyle ozetliyebilrim, 17 nisanda düşük hapı aldım ve hollandada 5 ayrı doktor 5 ultrason kontrolu ile bebeğin "bu sefer düştü" dedi. haziran başı türkiyeye gittiğimde ise doktor aa bebeğin büyük kısmı burda diye ultrasonu takar takmaz gordü.. Hollanda da rahim diye bobreğime mi dalağıma mı bakıp düşmüş temiz dediler 5 kez bilemiyorum, işin traji komik kısmı bu...

Neyse geçmiş geçmişte kaldı... Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir dimi ?

canim, umarim oglunun problemi sizi daha cok üzmeden cözülsün. haklisin hep diyorlarya zamani gelince olacaktir. zaten bak bana ne düsünürken ne geldi basima hatta bu ay korunurum belki doktor birsey demedi haftaya gidecegim daha kardiyolog bulamadik.canim ben eger operasyona orada karar verirsem, kesin gidecegim ve kalacagim süreyide doktoru arayacagim operasyon sonrasi kontrol falan onlari hesap edecegim en az 1 ay kalirim belki ama doktoru aramam lazim bilmiyorum acikcasi.

ümmü cok bekletme bizi cabuk gel:16:

aynen oyle canim ne dusunurken nelerle karsilasacagimizi hic bilmiyoruz. ne diyormusuz o zaman Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin. Allah sanada kolaylik versin kuzum.

Bana istediğin gibi hitap edebilrsin, hatta çapulcu dersen ağzım kulaklarıma varır, canın ne çekerse...

Benim aksiliklerim opunun naklen canlı yayında yapılması gebeliğimin ilaçla sonlandırlmaya çalışılması, düştü sanılan bebeğin aslında düşmemesi ve aşırı kanamadan dolayı hastaneye yatırılmadan hiçbir doktorun durumu farketmemesi gibi, trajikomik diyebileceğim olaylar silsilesi... Şoyle ozetliyebilrim, 17 nisanda düşük hapı aldım ve hollandada 5 ayrı doktor 5 ultrason kontrolu ile bebeğin "bu sefer düştü" dedi. haziran başı türkiyeye gittiğimde ise doktor aa bebeğin büyük kısmı burda diye ultrasonu takar takmaz gordü.. Hollanda da rahim diye bobreğime mi dalağıma mı bakıp düşmüş temiz dediler 5 kez bilemiyorum, işin traji komik kısmı bu...

Cok kötü bir tecrübe olmus senin icin gecmis olsun.hayret nasil anlamazlar bebegin düsüp düsmedigini ben hep diyorum, bizim türk doktorlari baska ben cok güveniyorum bizim doktorlara bende 17 subatta düsük yaptim ve insani cok yipratiyor biliyorum.umarim tüm üzüntülerimiz geride kalsin gitsin daha gelmesin bebeklerimiz bizi daha cok bekletmeden gelsin capulcu arkadasim.:1:

:))))) çapulcu seniiiiii:9::9::9::9::9:

guldurdun beni moral bozuklugunda Allahta seni guldursun emiiiiiiiii:34:

bir tek o simdi.

Selcan? neler oluyor orada?

capulcum benim valla büyük gecmis olsun sana. nasil böyle hatalar birbirini kovalar anlamiyorum. Murphy kurali iste bazen de. Allah bir daha yasatmasin insallah.

bir tek o simdi.

selcanim umarim oglusun problemi cözülemeyecek bir sey degildir. Allah kolaylik versin. ümmü'den insallah en kisa sürede haber aliriz. insallah güzel haberlerle gelir. karamsar düsünmeyelim belki daha test sonucunu almamistir o yüzden beklemede. hayirlisi artik

:))))) çapulcu seniiiiii:9::9::9::9::9:

guldurdun beni moral bozuklugunda Allahta seni guldursun emiiiiiiiii:34:

Kuzum ben de dünden beri manik depresif bir hava sergiliyorum, kocama alınıp kusmek için bahane falan arıyorum, sonra çok neşeliyim kafayı oynattım herhal...

MODEL Feat. Ozan Doğulu - "Dağılmak İstiyorum" - YouTube

Bu şarkı tam benlik sabhatn beri dinliyorum... İyi geliyo, istanbula gidince ilk iş bunu yapıcam:

:37::37:
Yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
İçip sabaha kadar bayılmak istiyorum
Caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
Müsadenle bu gece dağılmak istiyorum

capulcum benim valla büyük gecmis olsun sana. nasil böyle hatalar birbirini kovalar anlamiyorum. Murphy kurali iste bazen de. Allah bir daha yasatmasin insallah.

Yani istanbuldaki doktor bana şu dizideki "House MD" gibi geldi... ultrasonla 3-4 rahatsızlığı tesbit ettii, HSG, histeroskopi ve testler adamı doğruladı...

Allahım hepimize nur topu evletlar versin, sonra onlara beşik kertmesi yapalım, kaynana derdi olmasın cucuklarımısın... Damat - gelin alma kaynana al :32:

selcanim umarim oglusun problemi cözülemeyecek bir sey degildir. Allah kolaylik versin. ümmü'den insallah en kisa sürede haber aliriz. insallah güzel haberlerle gelir. karamsar düsünmeyelim belki daha test sonucunu almamistir o yüzden beklemede. hayirlisi artik

ah kuzum insallah insallah bi biteydi bana siyirtticaklar bu gidisle:27:

Kuzum ben de dünden beri manik depresif bir hava sergiliyorum, kocama alınıp kusmek için bahane falan arıyorum, sonra çok neşeliyim kafayı oynattım herhal...

MODEL Feat. Ozan Doğulu - "Dağılmak İstiyorum" - YouTube

Bu şarkı tam benlik sabhatn beri dinliyorum... İyi geliyo, istanbula gidince ilk iş bunu yapıcam:

:37::37:
Yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
İçip sabaha kadar bayılmak istiyorum
Caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
Müsadenle bu gece dağılmak istiyorum

:)) ben dun aksamdan beri daginim zaten kim topluycaksa beni artik bilemiyom ben...

Yani istanbuldaki doktor bana şu dizideki "House MD" gibi geldi... ultrasonla 3-4 rahatsızlığı tesbit ettii, HSG, histeroskopi ve testler adamı doğruladı...

Allahım hepimize nur topu evletlar versin, sonra onlara beşik kertmesi yapalım, kaynana derdi olmasın cucuklarımısın... Damat - gelin alma kaynana al :32:

senin o doktordan burayada lazim bitane kuzum. tek ultrasonla hersey tamam valla. superdoc!!!

Yavv gelin bize, bahçede yapalım mangal, yanına raki, gece de kalın, dağılıp toplayalım kendimizi... Okey de oynayabiliris :13:

aboww mangal mi dedin raki mi dedin:52: kocacim duymasin aksama damlar size valla:23:

valla harika olur canimcim ya dur aksama ben bi konusayim kocacimla bi tarih belirleyelim olur mu?

Back