Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim burada cok ilac vermediklerini biliyorum. tüp tedavisinde ne yaptiklarinida hangi ilaclari kullandirdiklarinida hic bilmiyorum.

ben seni doverim hope valla da doverim billa da doverim bidaha duymayim boyle seyleri agzina biber surerim ona gore

kuzum ben seni hap takip icindeyim diger topiklere yazdiklarini bile okuyorum. ama sen kendin sanki burdan uzak duruyorsun veya
ben oyle hissettim. lutfen bidaha boyle dusunme. hem ben gecenlerde sana yazdim burdan. naptin neye karar verdin diye ama sen iplemedin sanki yazdigimi. cvp vermedin. soyle simdi kuzum kim kimi ipliyor seni gidi gidi

arkadasim sakin haa bize icerleme buradaki arkadaslarin hepsi, cok iyi niyetlidir sen biliyorsun.
selcan arkadasin dedigi gibi, bazen buradaki arkadaslara cevap veriyoruz sayfalar ilerliyor cevaba cevap verilmeyince sohbette ilerlemiyor. ve sonraki gelisinde eski konusulan sorunu cözüldümü onuda anlayamadigimiz oluyor. ama yinede olsun arkadaslarimiz gelsinde bize cevap yazmasin dedigimiz cok oldu burada hepimiz olmaliyiz birbirimizden faydalanmaliyiz.

hee biz sakin ol selcan dedikçe..sakinim sakinim..oluyodun..:))) seni selcan senii..

sakindii ummucum kuzummm:18:

yapmayın Allah aşkına
bizim hiç birimizin ( demin acele ile hope a cevap yazarken , sanki bir grup varmış gibi bir algı oluşturan , cümleler kurmuşum ki yok öyle bir şey ) , benzer rahatsızlıkları yaşadığımız , benzer şeyler için mücadele ettiğimiz hiç birimizin , başkasını önemsememek , iplememek gibi bir davranışımız yok.
her gün iletişimde bulunduğun , arada sesini duyduğun hatta yüz yüze görüşme imkanı varsa yüz yüze görüştüğün insanlarla bir tık daha fazla iletişim içinde olmamız , kullanılan dile , kelimelerin aslında ne anlama geldiğine vakıf olmamız gayet doğal.

ben bu forumun diğer topiklerinden tanıştığım arkadaşlarımla buluştum bir kaç kere.
ben İstanbul'dayım. yolu düşen herkesi beklerim.bu konuda hiç bir sıkıntım yok.

hatta Hollandadan gelen bir arkadaşımızla bile , buluştuk ya...

ama kendine ait iletişim bilgilerinin sınırlaması , kişiye aittir.

istiyorsanız , herkes bana iletişim bilgilerini , buradakinden fazlası olarak gönderebilir.
tanıyan, gören arkadaşlarım bilir ki , ben zararsız biriyim.

gerçekten burada ne anladıysanız beni , ben o 'yum. ( tamam biraz daha çenesi düşük ve çatlağım kabul )

bende hope seni hep takip ediyorum..yazılarını başka topiklerde de görünce okuyorum..neler yapıyorsun merak ediyorum..benim tercihimde dha çok genelde sohbet etmek ..insanlar faydalansın kensii ile aynı sorunları olanların paylaşımlarını okumak insanı rahatlatıyor..bi çok şey öğrenmiş oluyoruz..paylaşımlar çok önemli..mesela yazıyoruz..i tedavide yaşımız rezervi miz.kullandığı ilaçlar..kaç yumoşu olduğu ..neler yapıldığı..ya işte insana umut oluyor..yol gösteriyor..bence çok önemli paylaşımlarda bulunalım arkadaşlar..eminim okuyan ama yazmayan daha bi çok kii vardır..

çok önemli paylaşımlarda bulunuyoruz zaten ummucum.
ama bu anlattıklarım , resimle desteklenirse daha kolay anlaşılabilir şeyler.

çok zor değil , eğer ilgisini çeken topikdaşımız , arkadaşımız varsa , mail adresini gönderir , biz de o adrese göndeririz.
kendi adıma konuşayım , iletişim ve paylaşım arttıkça , göremesen bile , yakınlık hissin artıyor o zaman.
internet üzerinden , gerçek isimlerimizle yapmadığımız paylaşımlarımız , güven unsurunun da eklenmesi ile , benim için daha farklı oluyor.
ete tırnağa bürününce de tadından yenmiyor

evet canım benim o bahsettiğin paylaşımın aklımda..sonucum belli olsun ona göre senden onları istiycektim..

arkadaslar sabah tam sohpetin ortasinda benim pc error verdi ya sinirden nirdeyse ofisin pencerisinden firlatip aticaktim agzini burnunu kiracktimdaaaaa
salak pc ya bilerek yapti sanki pis pc kaka pc...

Selamlar, bu hafta daha iyisin yazilarindan belli oluyorgecen hafta gergindin sevindim senin adina doktorla konusunca, ikna oldun biz o kadar dedik hic dinlemedin.

dogru soyluyorsun canikom illaki doktorum da doktorum iste napimm..kizma bana lutfen

hee biz sakin ol selcan dedikçe..sakinim sakinim..oluyodun..:))) seni selcan senii..

bitane patlatacaktiniz aslinda ki kendime geleyim saka bi yanada kuzum valla bende anlamadim siyirdimmiydi neydi
bi stres bi stres. ama gecti bitti. simdi tupbebekten gelicek haberi bekliyorum. malum tirstigim icin stresimi o gunlere saklamaya karar verdim

hayır canımm..
ben bebeğe ait her şey yaz sonuna erteledim.
zaten 3 ay sonra smear kontrolüm var.

yaz da geldi... yazın hormondu iğneydi stresti uğraşamam.sıcaklar zaten insanın dengesini bozuyor.

en guzelini yaparsin valla canim. tatil fikrini cok tuttum belirteyim.:119:

en guzelini yaparsin valla canim. tatil fikrini cok tuttum belirteyim.:119:

ben de bayılıyorum bu fikre kuzumm... deniz kum güneş... sonrası

kışın napıcam , evde canım sıkılmasın , bebek için o hastane senin bu hastane benim dolaşırım...
belki de dolaşmam

ben patlatırdım da oraya gelmeye üşendim kuzummm

stres yok kuzumm.. zaten ortalık stres doluu

hayırlısı olsun..insanın tatilede dinlenmeyede iytiyacı oluyor...

evettt veee ben de bir insanımmmm

sen cok akillisin kiz valla. ne iyi fikir. yazimizi heba edicez yoksa.
hele ben butun gun biraksalar plajda yatsam. hatta mumkunse eve otele bile gitmesem.

sen cok akillisin kiz valla. ne iyi fikir. yazimizi heba edicez yoksa.
hele ben butun gun biraksalar plajda yatsam. hatta mumkunse eve otele bile gitmesem.

efett kesinnn akıllıyımm ben

di mi ama kuzumm...
şimdi bu sıcaklarda , iğne ol , kan ver , yumurta büyütt...
ooooo ben kış boyu büyüttüğüm koca göbeğimle yüzerim , bir güzelde güneşlenirimmm

aman sorma kuzum ya bende esim geldikten sonra kilo aldim aman napalim gobuslu gobuslu yuseris artik alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…