Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kisaca wang bu nedir brezeey güldügüme bakma cidden anlamadim.
valla bende anlamadim duovam
hani nirde kaldi mail breezey hanim nirde

geldimm no panic
kuzularımmm nasılsınız bakimmmm

elfjemin gittiği bir akupunkturcu , adı wang.
süper ilginç teknikleri var.
duovam mail adresini gönderirsen sana da mail atarım.

selcanımm kuzum az sonra mail kutunda , az bi işim var, bitireyim göndericem sana

canımmm her şeyin süper olumlu ilerlemesini ve embriyoların sana bebiş olarak dönmesini diliyorum.

amanin o adamin adi wangmiymis:44: bilmiyordum ki ben. cok merak ettim neymis acep anlattiklari. elif bana hic bisey soylemdi ama
sacini basini yolucam ben onun dur sen

merhaba kızlar..bahsettiğinz nedir canlarım..bizide faydalandırın..:))

bizim holland da yaşayan elfje nin gittiği , akupunktur uzmanı çinli bir adamın , alternatif tıp uygulamaları.
hani vücutta bazı noktalar vardır , iç organların , vücut dışındaki yerleri gibi... akupunktur tedavisinin de mantığı odur.
vücut içindeki organların, rahatsızlıklarını , vücut dışında denk gelen noktaları uyararak tedavi etmek yani.

mesela baş parmaklar , vücutta rahmi , yüzük parmaklar da yumurtalıkları temsil ediyor.
sol el baş parmağı ve sağ el yüzük parmağı bir takım oluyor, aynı şekilde sağ el baş parmağı ve sol el yüzük parmağı da bir takım.
günlük yapılan uygulamalarla , rahim ve yumurtalıkların uyarıldığına ve hatta tıkalı tüplerin açıldığına rastlanılmış kuzularım.

denemekten ne zarar gelir ki , o kadar hormon yiyoruz , ottu bitkiydi içiyoruz.
bunun hiç bir kimyasallığı yok.

sen o fotolardan bisey anlayipta uygulamaya basladiysan seni cani gonulden tebrik ediyorum breezeyim cunku ben bi pok anlamadim

eeee, şeyyyy...
anladımmm , kolayyy...
kuzum sanırım ben anlatamadım , yoksa anlardın sen de.
bence elfjeme sor..beceremedimse kendine :18:kızma

yok kuzum yok sorun sende degil bende. benim boyle seyleri anlamam biraz uzun suruyorda o da daha anlayabilirsem tabii
wang beye bende gitmek istiyorumda uzak bana be ya bide maddi olarak karsilayabilirmiyim hic bilmiyorum

yok kuzum yok sorun sende degil bende. benim boyle seyleri anlamam biraz uzun suruyorda o da daha anlayabilirsem tabii
wang beye bende gitmek istiyorumda uzak bana be ya bide maddi olarak karsilayabilirmiyim hic bilmiyorum

bilmiyorum ki tarifesi nedir kuzum:44:
bence de yapabilirsen iyi olur.
biz dün face de bayağı bir konuştuk, elfjem sağ olsun , üşenmeden teker teker anlattı.
mantıklı geldi bana , ki ben bu tür uygulamaları ilaca daha çok tercih ederim.

du bakalim bide kocacigima gostereyim aksam belkim o cozer
ah kuzum ben de ayni dusuncedeyim. benim inancim tamdir bu tur seylere.

Nesil gidiyor? kullandigin ilac varmi su an hep sorayim diyordum unutuyorum.pihtilasmma icin ilac verdimi doktor pihtilasma cikti demistin sanirim aspirin kullandiracaklar.

mail atarım sana kuzum..
bende açıklamalı anlatım mevcut...holland muhabirimiz elfjemden aldım

kısaca wang diyelimm, annadınnnn

arkadaslar kendi aranizda süper bir iletisim iceisindesiniz. uzun zamandir bende buradayim ama pek de iplendigim yok bazen kendimi topluma karismaya calisan bir yabanci gibi bile hissediyorum ve sizin grubunuzun bir parcasi olmadigimi anliyorum. faceden görüsmeler özel mesajlasmalar bunlarin hepsi harika ama parcasi olmadigim veya dahil edilmedigim bir iletisim. o yüzden basinizi fazla sisirmece yok. hepinize cani gönülden hersey en en güzelini dilerim ve umarim ki en kisa sürede bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz.

kalin saglicakla hoscakalin...

Sanki biraz sitem dolu yazmissin arkadasim, basimiz neden sissin burada herkesin fikirlerine ihtiyacimiz var kesinlikle sen burada olmalisin. sadece hergün girip haberlestigimiz icin konusacak daha fazla konu buluyoruz. yoksa olurmu öyle sey lütfen! ben kim ne yazdiysa kesinlikle okuyorum ve bilgileniyorum. senin yazdiklarinida önemseyip hep okudum.

Son düzenleme:
Nesil gidiyor? kullandigin ilac varmi su an hep sorayim diyordum unutuyorum.pihtilasmma icin ilac verdimi doktor pihtilasma cikti demistin sanirim aspirin kullandiracaklar.

canım iyimm..pıhtılaşma için fraxparine diye bir iğne vuruyorum göbekten..bana verilen 0,3 lük..acaba yeterlimiki..sorunu olanalrı okudum kadarıylla daha yüksek kullanıyorlar..progestan tableti fitil olaarak kullanıyorum ..folbiol içiyorum bu kadar canım..günler gittikçe ilerliyor.. sizin orda bu soruna karşı ne yapıyorlar canm..

iyi de kuzum , biz birbirlerimize mail adreslerimizi sonrasında gelişen face iletişimlerimizi , kendi isteğimizle gönderdik.
sen de istiyorsan gönderebilirsin özel mesajla.

yani istersen ekle dedik , istersen ara dedik...
şimdi sen de kuzum , istersen bana mesaj at , mail adresini , hatta istersen telefon numarasını hatta face bilgini paylaş.

bu tür paylaşımlar en başta güven gerektirdiğinden , kendini buna hazır hisseden arkadaşlarımız , paylaşımlarda bulunuyorlar.
bunun için kimsenin kimseyi davet etmesine gerek yok bence.

sonuçta paylaştığımız sanal isimler üzerinden , gerçek duygularımız olduğunu düşündüğümüz şeyler.
güven meselesi de bu paylaşımın , en birinci adımı kuzum.

kendi adıma ve arkadaşlarım adına , kimseyi dışlamak yada aramıza almamak gibi bir düşüncede olmadık biz.
aksine katılmak isteyenler oldukça , çoğaldıkça mutlu olduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…