- Konu Sahibi akideciknane
-
Teyzeleri benim minik pitpit'i merak etmişler , az kaldi elinizi öpmeye getireceğim.
Kalp atislarini duyduk teyzeleri gayrette saglikliymis haftasına gore , yolk+saçta gorundu , buyuk Allahıma sukurler olsun hic bir sorun yok. Doktorum 25 yaşındaki hamile hastamda durum , risk neyse sendede o dedi , su ana kadar gayet her sey yolundaymis.
Kizlar Allah hepinize nasip etsin , her duamda içten diliyorum hepiniz icin sizde yasayın bu buyuk mutluluğu diye.
Allah hep guzel gunler nasip etsin hepimize ...
Teyzeleri benim minik pitpit'i merak etmişler , az kaldi elinizi öpmeye getireceğim.
Kalp atislarini duyduk teyzeleri gayrette saglikliymis haftasına gore , yolk+saçta gorundu , buyuk Allahıma sukurler olsun hic bir sorun yok. Doktorum 25 yaşındaki hamile hastamda durum , risk neyse sendede o dedi , su ana kadar gayet her sey yolundaymis.
Kizlar Allah hepinize nasip etsin , her duamda içten diliyorum hepiniz icin sizde yasayın bu buyuk mutluluğu diye.
Selamlar arkadasim, yurtdisinda dedigin gibi doktora gitmek ilac almak vs. sorun benim aralikta hamilelik basladi 2 ayi gecene kadar bebegin kesesini ve kalp atisini ultrasona girmedigim icin göremedim. bizim yaslarda gelisimi nasil hersey normalmi bunun gibi kaygilar oluyor ama doktora her kafan estiginde gidemiyorsun malesef düsük yaptim simdi yeniden olsun istiyorum ama biraz zaman gecmesi lazim yeniden denemek icin yasta geciyor ama düsükten sonra rahim kendini toparlamaliymis cok düsünmemeye calis rahat davran umarim cok beklemeden bebegin seninle olsun.
ah canim cok uzuldum ama mutlaka yine o guzel gunler gelicek senin icin de. keske burda da rahat bi sekilde doktora gidip tahlil yaptirabilseydik ama maalesef. doktor once 1 sene dedi fakat ben kabul etmedim tup bebek icin yas siniri 43 burda. neyse ki 6 ay sonra dogal yoldan hamilelik olusmazsa bizi tup bebege yonlendirecek. sen nerde kaliyordun?
ben Isvicrede yasiyorum.
Bizde güzel haberi ne zaman yazacaksin diye bekliyorduk. cok sevindim canim allahim kucagina almayida nasip etsin. hep pozitif düsünelimki güzel seyler yasayilim..
cok sevindim canim. sen burdaki butun anne adaylarina umut oluyorsun. Allah kucagina almak nasip etsin insallah
Puffyycim ugurlu hayirli olsun.. bir avazda dogurursun insallah..
maşallah hep böyle sorunsuz bir şekilde geçsin kucağınada aldığıını duyarız işallah....hamileliğin tadını çıkar canım..
Arkadaslar, icinizde ovulasyon testi ile tecrubesi olan var mi?
Arkadaslar, icinizde ovulasyon testi ile tecrubesi olan var mi?
Bende 3 ay kullandim 3.ayda hamileydim daha önce yumurtlama günümü bilmiyordum. Yumurtlama günü takibi daha kolay oluyor adetin kac günde geliyorsa ona göre basliyorsun teste ben 26 günde adet oldugum icin 9. günde baslamistim teste 11 gün yumurtlama oldugunu ö£grenmistim sende kullan derim ben canim.
canım ben bir ara kullanmıştım..adet bittikten sonra başlıyorsun testi yapmaya ..sabah yapmana gerek yok günün herhangi bir saatinde yapıyorsun..eğer yumurtlama olduysa ikinci çizgi koyulaşmaya başlıyor..ogünleri değerlendiriyorsun..bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile birlikte preesed kullanıyorlar..başarılı olanlar var..herşey nasip..işallah güzel hayırlı haberler verirsin..
kizlar nasil gidiyor?
pufy nasıl gidiyor bebiş iyimi ..gebe kalmadan önce cd56 bağışıklık testi yaptırmışmıydın...bende yaptırmak istiyorum ...arkadşlar sizlerdende yaptıran varmı bu test,...[/QUO
selam arkadasim,cd56 bagisiklik testi nasil birsey tüp bebek tedavisindemi yapilmasi gerekiyor, yoksa her gebe kalmak isteyenmi yaptiracak sevgiler.
pufy nasıl gidiyor bebiş iyimi ..gebe kalmadan önce cd56 bağışıklık testi yaptırmışmıydın...bende yaptırmak istiyorum ...arkadşlar sizlerdende yaptıran varmı bu test,...[/QUO
selam arkadasim,cd56 bagisiklik testi nasil birsey tüp bebek tedavisindemi yapilmasi gerekiyor, yoksa her gebe kalmak isteyenmi yaptiracak sevgiler.
canım tüp bebek ten önce yapılıyor kan pıhtışlaşma testi hormon testleri isteniyor ya buda onlardan biri ama bana yapılmadı sanıyorum doktora söyleyip bende yaptırmak istiyorum..eğerki bu test yüksek çıkarsa vucut embriyoyu kabul etmeyip atıyormuş..duova canım sen diğer testlerini yaptırmışmıydın..yaptırmadıysan bunuda ekletirsin listeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?