- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sayılır, size kendimi tanıtmak istiyorum öncelikle: 5 yıllık evliyim, Türkçe öğretmeniyim ve Alanyada oturuyorum.. Evlendikten sonra ilk 2 yıl korunduk (eşim korundu ) daha sonra bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı doktorlar hiçbir sorun yok dediler ve klomene başlattılar üç aydan sonra ancak kistlerim vardı daha sonra kendi haline bırakalım dedik bitkisel duyduğum birçok şeyi denedim doktora gitmedim ama yıllar geçmeye başlayınca tekrar doktor kapıları aşındırdık ve 6-7 ay öncesinde ard arda iki defa aşılama denedik ve tabi sonuç yine hüsran şimdi ise dualara sarıldım Mevlam ne vakit verir bilinmez ama sizlerde Allah rızası için bir ricam olacak;
Bebeğim olması için 500 kişiye Yasin dağıtıyorum henüz 100 kişi bulabildim bana yardım edebilir misiniz? 1 Yasinde siz okuyabilir misiniz? Yasinin ardından da Hz.Zekeriyanın duasını: "Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ. Yani: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" okuyabilir misiniz?
ALLAH OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN!
Mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın
Ben 5 adet okudum ve dua ettim. Allah kabul etsin inşallah.