SARAFEM kullanıcısından alıntı
Allah evladına uzun ömürler versin canım,bencede 2.çocuk için strese girme,yavrunun tadını çıkar,ona bol bol vakit ayır o da tek çocuk olmanın tadını çıkarmış olur ne güzel işte.
Canım benim bebişimde oğlanmış,ben hep kız hayal etmiştim ama Allahım bunu sağlıkla sıhatle ve hayırla kucağıma almayı nasip etsin,hayırlı evlat olsunda evladın kızı erkeği olmaz.İsim düşünmedik henüz biraz daha zaman geçsin bakalım,birkaç isim var düşündüğümüz ama netleşmedi,öyle böyel derken zaman nasıl geçti değilmi sevgili kazazede bak 5 ay 3 hafta oldum 1 hafta sonra 6.ayda bitecek,hergün biraz daha kilo alıyorum,sanırım ben 10 kg.fazlasıyla geçeceğim,şimdiden 9 kg almışım bile,Allahtan boyuma göre kilom az bile sayılırdı yani 15 kg kadar kilo normal düşer diye düşünüyorum,ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum.Canım benim seni ve oğluşunu öpüyorum,kendine iyi bak.
canım ya yazdıklarını okurken bile heyecanlanıyorum,erkek kız fark etmez gerçekten hayırlısıyla doğsunda,işte geçen gün bende 2.çocuk deyip duruyorumya,birden aklıma hamile kalabilmek için nekadar gözyaşı döktüğüm,üzüldüğüm,herşeyden nefret ettiğim,mutsuz olduğum günler aklıma geldi,nankörlük yapma dedim kendi kendime,önce bugününe şükret,herzaman istediğin,umut ettiğin günleri yaşıyorsun dedim,bugünün tadını çıkarmak lazım,ya hiç olmasaydı ne yapardık sarafem,nasıl bir hayatımız olurdu,ben bunları yazarken tedavi olan arkadaşlar lütfen bana kızmasın,bizlerde aylarca yıllarca tedavi gördük,yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın,kilona gelince boşver gitsin,o minicik elleri tutup,yumuk gözlerine bakınca kilo falan kalmaz,fazla olsun kilon nelerle doğuruyor millet,şükürler olsunki için rahatladı artık,sende kendine iyi bak,çok öpüyorum.Bu aralar bende pek giremiyorum buralara,benide hemen unutmuşsun aşk olsun.HOŞÇAKAL