Ben cok kızıyorum bu durumaaBazi vucutlar zor kosullarda hayatta kalmak icin yaratimis sanki. Cok idareli. Hic yakit harcamiyor.
o benim vücudum usteBazi vucutlar zor kosullarda hayatta kalmak icin yaratimis sanki. Cok idareli. Hic yakit harcamiyor.
Ben bir merkeze gıdemem hıc vaktım yok.Bende 43 yaşındaydım.Menopoz,hashimoto troidi vs derken diyette gibi yaşamama rağmen 61 de takildim kaldım.2 hafta önce kavitasyon+elektroterapi+lenf drenaj içeren bur programa başladım.sadece 2 kere uygulama yapıldı.eğer spor eklemiş olsam çok farkedecek.ama sadece uygulama yapıldı ve hemen etkisini görmeye başladım.
40 dk eliptik ???2 dilim ekmek. 1 tabak manti, 5 avuc cerez bir bana mi cok fazla geldi? Bunun neresi diyet ki?
Benim de yasim sizden az sayilmaz. Diyet yaptigim gunler, sifir ekmek, sifir seker, ve ayni sizin gibi 30-60 dk arasi eliptik yapiyorum. Ve emin olun zayiflaniyor bu sekilde. Hasimato dersen o da 15 yildir benle.40 dk eliptik ???
Ay sevınemıyorumm cok kızgınımm.Benim de yasim sizden az sayilmaz. Diyet yaptigim gunler, sifir ekmek, sifir seker, ve ayni sizin gibi 30-60 dk arasi eliptik yapiyorum. Ve emin olun zayiflaniyor bu sekilde. Hasimato dersen o da 15 yildir benle.
Sizin yediginiz diyet menusu degil. 5 avuc kuruyemis bir de aksam mi? Kilo almiyorsaniz bence sevinin.
Her gun degıl.Her gün mantı ve 5 avuç çerez hehehehehe oldu yakında 42 yine arasın bacım
Ablacım sen dalga geçiyorsun galiba bizimle.. Evde canın sıkıldı belliki kendini eğlendireceksin bizimle anladım benHer gun degıl.
Dıger gun cıgdem mesela, obur gun salep
Nıye olmuyor
Yok ya isyan.Ablacım sen dalga geçiyorsun galiba bizimle.. Evde canın sıkıldı belliki kendini eğlendireceksin bizimle anladım ben
O beş kilo sahleple çiğdemle gitmez dengeli bir beslenme programı uygulamanız gerekir kalsiyum ve proteinden zengin olmalı egzersiz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama cardio ağırlıklı çalışırsanız sonuca çabuk ulaşabilirsinizYok ya isyan.
1 senedir kılo vermeye calısıyom bır bes kılo verıcem veremedım. Kendımıde terbıye edemıyorumm valla bıktım
Metabolizmaniz sandiginiz kadar kotu degil yani.Ay sevınemıyorumm cok kızgınımm.
merhaba
Derdim kısaca metabolizmam.
Spor yapıyorum her gun 40 dk ıle 60 dk arası. Sabah iki dilim ekmek az peynır zeytın lı 2 yumurtalı kahvaktım var. Oglen bır tabak mantı aksam 5 avuc cerez yıyemıcek mıyım ya ben.
Bunca spora sıkı kahvaltıya bu ne ezıyet.
42 bedenım soyle rahatca 40 beden olamadım bı turlu.
Bıktım metabolızmam dan.
Insulın dırencj umuduyla hastaneye gıttım her degerım normal cıktı. Şu kılo verdiren ilacdanda vermıcek doktor.
Offf. Walla bılla dertlıyım.
En az 40 dakıka elıptıkle calısıyorumO beş kilo sahleple çiğdemle gitmez dengeli bir beslenme programı uygulamanız gerekir kalsiyum ve proteinden zengin olmalı egzersiz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama cardio ağırlıklı çalışırsanız sonuca çabuk ulaşabilirsiniz