40 yas ustu olmaktan sıkıldım

Kendinizle barışık olun yeter. Kilo vermem lazım, of ben nasıl kilo vericem derseniz olmaz. Eve geldiğinizde de bi kaç hareket yapın esneme gerdirme olabilir mesela. Bide 2 dilim ekmek falan yemeyin tamamen kesin ve 3 litre su biliyorsunuz.. haftada 1 de tartılın
3 gun sıfır ekmek yedım karataya ozendım 3. Gun hep yattım yemek bıle yapamadım. Ardından 5 kare kadayıfla beyaz bayrak cektım

30 lu yaslarimdayim, gunde min. 1 saat kardiyo calisiyorum, en son ne zaman manti yedigimi hatirlamiyorum, yersem de 1-2 kasik tadimlik yiyorum oyle seyleri. Kuruyemis olarak kavrulmamis badem ceviz findik kaju ya da leblebi yiyorum bunlar da max. 1 kahve fincani. Kilomu ancak bu sekilde koruyabiliyorum. 1 tabak manti yesem onu yakmak icin 1 hafta kosmam lazim. Beklentiniz çok yuksek yani :)

30 lu yaslarimdayim, gunde min. 1 saat kardiyo calisiyorum, en son ne zaman manti yedigimi hatirlamiyorum, yersem de 1-2 kasik tadimlik yiyorum oyle seyleri. Kuruyemis olarak kavrulmamis badem ceviz findik kaju ya da leblebi yiyorum bunlar da max. 1 kahve fincani. Kilomu ancak bu sekilde koruyabiliyorum. 1 tabak manti yesem onu yakmak icin 1 hafta kosmam lazim. Beklentiniz çok yuksek yani :)
Çöktüm :KK43:((

Bunu kabullensem ah bır kabullensem

X