• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yas ustu olmaktan sıkıldım

Kendinizle barışık olun yeter. Kilo vermem lazım, of ben nasıl kilo vericem derseniz olmaz. Eve geldiğinizde de bi kaç hareket yapın esneme gerdirme olabilir mesela. Bide 2 dilim ekmek falan yemeyin tamamen kesin ve 3 litre su biliyorsunuz.. haftada 1 de tartılın
3 gun sıfır ekmek yedım karataya ozendım 3. Gun hep yattım yemek bıle yapamadım. Ardından 5 kare kadayıfla beyaz bayrak cektım

30 lu yaslarimdayim, gunde min. 1 saat kardiyo calisiyorum, en son ne zaman manti yedigimi hatirlamiyorum, yersem de 1-2 kasik tadimlik yiyorum oyle seyleri. Kuruyemis olarak kavrulmamis badem ceviz findik kaju ya da leblebi yiyorum bunlar da max. 1 kahve fincani. Kilomu ancak bu sekilde koruyabiliyorum. 1 tabak manti yesem onu yakmak icin 1 hafta kosmam lazim. Beklentiniz çok yuksek yani :)

30 lu yaslarimdayim, gunde min. 1 saat kardiyo calisiyorum, en son ne zaman manti yedigimi hatirlamiyorum, yersem de 1-2 kasik tadimlik yiyorum oyle seyleri. Kuruyemis olarak kavrulmamis badem ceviz findik kaju ya da leblebi yiyorum bunlar da max. 1 kahve fincani. Kilomu ancak bu sekilde koruyabiliyorum. 1 tabak manti yesem onu yakmak icin 1 hafta kosmam lazim. Beklentiniz çok yuksek yani :)
Çöktüm :(((

Bunu kabullensem ah bır kabullensem

Back
X