Yasım 43 beden 42Yas mi 40 ustu beden mi ?
5 degıl 8 yazamadım. Bıktımm ama ısyaaannnn !!!5 avuç çerez mi :))
8 avuç çerez nedir ya iştah varsa insan bi kiloyu devirmeli5 degıl 8 yazamadım. Bıktımm ama ısyaaannnn !!!
Ben sabah kahvaltıda 3 avuç cips yedim manyakmıyım neyim ya5 avuç çerez mi :))
Devırmesede aksamına bir salep bir chees cake yıyebılmelı hadı ınu yemedı bir mantı az cerez ne demek yaa. Yarın gene gram oynamamıs olucam ne o adı ustunde 40 dakıka elıptık yaptım hikaye !8 avuç çerez nedir ya insan bi kiloyu devirmeli
5 degıl 8 yazamadım. Bıktımm ama ısyaaannnn !!!
Ben sabah kahvaltıda 3 avuç cips yedim manyakmıyım neyim ya4 aydır diyetteyim yoksunluktan galiba arada bi cips çerez avuclamak lazım
Su insulin direncinde verilen ilacı ogrenıp kendım alsam dıye seytan durtuyorHaha öyle dediğime bakmayın keşke ben de cips cerez yeseydim de günde 3 5 çikolata tatli yemeseydimyarın tartilcam korkuyorum görecegim sayidan
Su insulin direncinde verilen ilacı ogrenıp kendım alsam dıye seytan durtuyor
Devırmesede aksamına bir salep bir chees cake yıyebılmelı hadı ınu yemedı bir mantı az cerez ne demek yaa. Yarın gene gram oynamamıs olucam ne o adı ustunde 40 dakıka elıptık yaptım hikaye !
Ama bu haksızlık degıl mı. Nasıl kabullenenılıyorsunuz. Bır tabak manyı yedıgımde o gun gram veremıyorum cok yazık cok40 dk eliptikle 300 kalori yakip verez mantiyla 800 kalori alirsaniz verememeniz kadar dogal birsey yok.Ilme bilme fizik biyoloji kurallarina aykiri bir durum :)
Hayat matematık olmuyor ıste40 dk eliptikle 300 kalori yakip verez mantiyla 800 kalori alirsaniz verememeniz kadar dogal birsey yok.Ilme bilme fizik biyoloji kurallarina aykiri bir durum :)