- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
günaydın güzel bi gün dilerim
haydi hep bereber gülelim çıtırlarrr
-----------------------------------------------------
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş.
Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş.
Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..
ank canim nasilsin iyilikler diliyorum burdada hala kar var inan bitmedi gittiopuyorumnanaktanGünaydınlar şekerler ne haber hava bugün kapalı burada dünde yağmur vardı bugün yağar herhalde .
süpersin esmerim valla cok güldüm emegine yüregine saglik can arkadasim:roflol::roflol::roflolgünaydın güzel bi gün dilerim
haydi hep bereber gülelim çıtırlarrr
-----------------------------------------------------
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş.
Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş.
Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..
hahahaha ışığı gören geliyor haa adam feneri kapatsa gelen olmayacak
esmerim güzeldi wallaha
gelin kızımız nasıl iyimi nasıl geçiyor hamilelik :ecrin_bebek:
ank canim nasilsin iyilikler diliyorum burdada hala kar var inan bitmedi gittiopuyorumnanaktan
süpersin esmerim valla cok güldüm emegine yüregine saglik can arkadasim:roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktan
hayirli aksamlar herkeze iyilk güzellikler diliyorum sekerlerimopuyorumnanaktan
ank im canim iyiyim sükür iyiliginize duaciyim sen nasilsin bitanemopuyorumnanaktan