40 ve +40 yaş

kızlar size ne anlatacam
hani kimse yokmu diye sesleniyordum size hep hani çok bunaldım diye yazıyordum ama bakıyordum kimse beni kaale almıyor kimse cevap yazmıyor öyle üzüldüm ki iki haftadır
bende gıcık birşey var diye şüphelenmeye bile başlamıştım oysaaaaaaaaaa
ben iki hafta oldu siteye girdim ve kullanmayı bilmiyorum
bu gün şimdi birde baktım ki bir konuya yazılan cevaplar sayfalarca oluyormuş ve ekranda sağ tarafta hepsini açtım ki sizler bana neler neler yazmışsınız
hep selam vermişsinizzzzzzzzzzzzzz
derdimi sormuşsunuzzzzzzzzzzzz
çok sevindimmmmmmmmmmm
çok teşekkürler
ama çok komik demi bütün hepsini şimdi okuyorum

canim hic sormazmiyiz biz burda aile gibi olduk can arkadaslarimizla birimizin derdine hepimiz üzülürüz
iyiligine duaciyim canim insallah en yakin zamanda rahatlarsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bizler burada artık birbirimize o kadar alıştık ki bir kaç gün gözükmesek bile merak eder oluruz sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz birbirimizle inşallah sende sıkıntıları atarsın arkadaşım bizler hep buradayız opuyorumnanaktan

canim hic sormazmiyiz biz burda aile gibi olduk can arkadaslarimizla birimizin derdine hepimiz üzülürüz
iyiligine duaciyim canim insallah en yakin zamanda rahatlarsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bitosuma katılıyorum bende elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırız opuyorumnanaktan

TeŞekkÜrler
artık bende buradayım kızlar
kamuda memur olarak ÇalıŞıyorum yaŞ 47
eh sıradan bır aılem var
ıyıyız Çok ŞÜkÜr ankaradan ben
sızlerı de kısa zamanda tanırım ınŞallah

Yardımcı olmak nasıl olabılır
derdımı dınlemesı arkadaŞlarım en bÜyÜk yardım dır bence
dert ortaĞı yanı
genÇ arkadaŞlar anlamaz benı tahmın edıyorum
onların dÜnyası farklı
bızler gÖrdÜk geÇırdık oturdu artık fıkırlerımız her bı Şeyımız deĞılmı ama kızlar
sankı onlar benım kara dedıĞıme ak dıyor gıbı sızcede Öle deĞılmı allah aŞkına ya

Kızlar gÖrdÜmkı kımınız almanyadan
kımınız kıbrısdan
hayranım Şu nete valla

Ben memur olduĞum ıÇın akŞama kadar netdeyım
akŞamları evde gıremıyorum pek nete
yemek bulaŞık falan
ıŞte bÖle arkadaŞlar fatoŞunuz

iyi geceler mutlu saglikli sabahlar canlarim kendinize iyi bakin olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…