40 ve +40 yaş

günaydın çıtırlarımboshayallersmile

Selam çıtırlar ben geldim uzun bir süre sonra nette sorun çıktı şimdilik halloldu özledim hepinizi sizler nasılsınız opuyorumnanaktan

Selam çıtırlar ben geldim uzun bir süre sonra nette sorun çıktı şimdilik halloldu özledim hepinizi sizler nasılsınız opuyorumnanaktan

ay benim canım arkadaşım gelmiş. bende bu nerelerde diyordum.öpüyorum seni.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay benim canım arkadaşım gelmiş. bende bu nerelerde diyordum.öpüyorum seni.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geldim lady özledim wallaha hepinizi siteye giremedim bir tek sorun vardı hallolda sonunda bütün gün nette fal açıp okey oynuyordum yaaaaa kaydirigubbakcemile3

geldim lady özledim wallaha hepinizi siteye giremedim bir tek sorun vardı hallolda sonunda bütün gün nette fal açıp okey oynuyordum yaaaaa kaydirigubbakcemile3

aslında benim pc.de de sorun olmaya başladı. her yere giremiyorum. kızım düzeltmeye çabaladı ama olmadı. hala aynı sorun var. formatta atmak istemiyoruz. iyice kafayı yesin öyle icabına bakacam.naniknanik

güzel günler,hayırlı cumalar olsun efendiimm.opuyorumnanaktan

Hayırlı Cumalar arkadaşlar,Rabbim hepimizin gönlündekini versin hayırlısıyla.Bu arada bu topik pek bi sessiz geliyo bana,yani eskisi gibi değil sanki ya da bana öyle geliyo heralde.Neyse.....Selam ve Dua ile.........opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…