40 ve +40 yaş

D@Ğ ÇİÇEĞİ
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

geburtstag2000mh2zz.gif

geburtstag3006ta.gif

dogumgunu05gg8yj5.gif

Doğumgünün kutlu olsun! çiceğim iyiki varsın iyiki burdasın sana bu konuyu ayrı açmak isterdim ama kurallara uymuyormuş seni seviyorum canım

günaydın[ ,hayırlı günler,,canlarım güzel dilekleriniz için,çok teşekkürler ediyorum,hepinize
hastamız şükürler olsun iyi,,yarın taburcu olabilir dedi dr ....
kızımın söz resmini koyuyorum ,
14649_171182133577_519613577_2855411_3170087_n.jpg
/U]

canım Allah mesut etsin sonuna kadar tatlı olsun inşallah maşşallah çok güzeller
hastanızada sevindim canım sonuçları aldınızmı hayırlı haberler olsun inşallah Allah bi daha göstermesin Şenizeee cicianne oldun he darısı başıma alkisalkisalkis

dağçiçeğinin doğum günüüüüü alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bolo02.gif
drink-03.gif
x1pIuxx1VYmtQtqzSSkf0Co-alYfVUfjNLTYFpyppPOQInEmTYtP2MY950xdJFJ1XGGxigEozV7SU1fqiMhV42Q-9kX-pVNnsDTJHv9y6_SQZS2PswmRT9DKqsRHQaXw_kC9u9jYSB8pHY

canım nice huzurlu,sağlıklı,neşeli,mutlu gönlünce bir ömür dilerim.rabim yüzünü hep güldürsün bitanem seni seviyoruz.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dag cicegi canim dogum günün kutlu olsun saglikla ve mutlulukla uzun yillar diliyorum iyiki varsin
pasta1gzzb0.jpg

tesekkur_.jpg

Canlarımmm..çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Bir anda kendimi bi partinin içinde buldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
Hep birlikte inşallah..daha nice senelere..iyiki varsınız a.s.a.s.a.s.

bird50binm6.gif

ben biraz geç kaldım galiba D@Ğ ÇıÇEĞıM iyiki doğdun iyiki varsın

12qq8.jpg

günaydın çıtırlar kış geldi havalar soğdu aman kendinize iyi bakın ihmal etmeyin

günaydın günaydın kırşehirden selamlarrr
------------
-
DOMUZ GRıPıNE KARŞI NE YAPMALIYIZZZ
Bunun yanı sıra balık, kırmızı et ve bakliyat yemek insanı dinç tutar. Soğan ve sarımsak da gribal
enfeksiyonlara karşı kalkan görevi gören çok önemli iki besindir. Soğanı ve sarımsağı yemeklerle tüketebilir ya da çiğ olarak da yiyebilirsiniz. E vitamini de bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde etkilidir. Yeşil yapraklı sebzeler, fındık, ceviz gibi yağlı tohumlar ve kuru baklagillerin yeterli miktarlarda tüketilmesi önemlidir.

Domuz gribine karşı portakal ve mandalina!

Portakal-mandalina, greyfurt: Kış mevsiminin vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan narenciye grubu meyveler, içerdikleri zengin C vitamini ile hastalıklara karşı vücudun savunma mekanizmasını harekete geçirir. Mandalina, greyfurt, portakal ve limon suyu karışımı, domuz gribine karşı çok iyi bir beslenme kaynağıdır.ALINTI

iyi günler çıtırlar
çiçeğim doğum günün kutlu olsun
nice mutlu senelere canımopuyorumnanaktan

bird50binm6.gif

ben biraz geç kaldım galiba D@Ğ ÇİÇEĞİM iyiki doğdun iyiki varsın

12qq8.jpg

günaydın çıtırlar kış geldi havalar soğdu aman kendinize iyi bakın ihmal etmeyin

Çiçeğim nice mutlu yıllar. Yeni yaş sana dilediğin herşeyi versin.

fondantcake.jpg

çiçeğim doğum günün kutlu olsun bidenemmmm:)
nice senelere sağlıkla huzurla kalllll
1328.jpg

iyi günler çıtırlar
çiçeğim doğum günün kutlu olsun
nice mutlu senelere canımopuyorumnanaktan

bebek01.gif

çiçegimmm öpüyorummmm

Kızlarr..çok teşekkürler..opuyorumnanaktansizlerde iyiyki varsınız:1hug::nazar:
Kocaman öpüyorumm..Şenizhep birlikte nice yaşlara inşallah:dance:a.s.

Doğum günün kutlu olsun çiceğim ... kaydirigubbakcemile3
Daha nice mutlu yıllara olsun inşallah...yerimseniben
Sevdiklerinle beraber olman dileğimle...:1hug:

dogumgunukarttii.jpg

Pastamızda hazır bir dilek tut ve mumları üfle bakalım sositososito

3415l.gif

X