40 ve +40 yaş

ay benim sarkim ben cok severim bu sarkiyi esmerim opuyorumnanaktan
sibosta baya genclesmis bu arada:roflol::roflol::roflol:

onlarda gam tasamı var güzelim herşeyi biz çekerizzzz biz yaşlandıkkkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

[d@ğçiçeğim
Esmeriimm..bu Sibel Can görmeyeli gençleşmişmi..botoxmu olmuş.fatamontajmı olmuş nedir??
Şeniz ay vallahi oyle çiçeğimmmm kadında gam yokkkkkkCADIARZU
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------CADIARZU
Günaydın hanımlar bugün hava burada çok güzel güneşli hemde

Kızlar yarın buluşma var kısmetse bende gideceğim..

İzmirden desibel gelmiş cevahirde buluşcaz...

sim soyle desi ablaya opuyorumnanaktan
Şeniz benim için de kahfe içinnnn okmu ankyerimseniben

sibelimi özledim. gönderin buraya.kötükedihüso ah benim içim gitti. bende ne zamandır bir buluşmaya katılamadım.:çok üzgünüm: benim yerimede eğlenin kızlar.opuyorumnanaktan

İçim gitti valla..opuyorumnanaktanşimdi İst.da olmak vardı..............:1rolleyes:
Bol bol eylenin bizim yerimizede..:1hug:hava burda çok güzela.s
İnşallah ordada öyle olur a.s.

Canlarım merhabalar.Herşey gönlünüzce olsun. Umarım yaramaz bir durum yoktur ve hepiniz iyisinizdir. Öptüm hepinizi.

kızlar havalar okadar güzel okadar güzelki yaz havası yaşıyoruz işim olmasa dışarda gezecem rabbimin hikmeti işte her şey gönlünüzce olsun hatunlar

mrb çıtırlar nasılsınız

nasılsınnnnopuyorumnanaktan canım benimmmmopuyorumnanaktan nasılsınnnnnkaydirigubbakcemile5
kendine çiçi bak ozledik seniiii
güneşimde çok güzel çıkmış resimde kendisi çok şirin zaten nasılsın güneş ablaaaa:)

Son düzenleme:
kızlar havalar okadar güzel okadar güzelki yaz havası yaşıyoruz işim olmasa dışarda gezecem rabbimin hikmeti işte her şey gönlünüzce olsun hatunlar

kaydirigubbakcemile5:lepi:ne güzel sonbaharın tadını çıkarın gezin ya bizde işde başımızı kaldıramıyoruz nerde gezmekkkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ank06 canım annenin rahatsızlandığını buluşma topiğine yazmışsın. canım çok geçmiş olsun. anneciğine acil şifalar diliyorum tatlım.:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…