40 ve +40 yaş

Güzel günler çıtır çıtırlarım.... yerimseniben

gun4.gif

Hepinize iyi geceler kızlar .Bir süre pek uğrayamadım .Kızım rahatsızdı , bugün hastaneye götürdük , allaha şükür bir şey çıkmadı .Konuları takip edemedim , umarım herkes iyidir.Hepinizi kocaman öptüm .

Çok geçmiş olsun rosencim inşallah şimdi daha iyidir kızın.kaydirigubbakcemile3

Hepinize iyi geceler kızlar .Bir süre pek uğrayamadım .Kızım rahatsızdı , bugün hastaneye götürdük , allaha şükür bir şey çıkmadı .Konuları takip edemedim , umarım herkes iyidir.Hepinizi kocaman öptüm .

Canımm..geçmiş olsun aman önemli bir şey olmasında..a.s.

Çok geçmiş olsun rosencim inşallah şimdi daha iyidir kızın.kaydirigubbakcemile3
Sağol canım , şimdi iyi çok şükür .

iyi akşamlar çıtırlar yaprak dökümünü izliyorum bende hihoyyyt
Aynen ben de.:)

Canımm..geçmiş olsun aman önemli bir şey olmasında..a.s.

Şimdi iyi birtanem , nasıl şeyse hastaneye gitti hastalık bitti :)) Çok şükür vallahi :))

rosenoire

hadi gözünüz aydın,kötü bir şey cıkmadı,ama yinede dikkatli olsun ,stres,üzüntü.inana bunlar tetikleyen şeyler mide rahatsızlığını.
ha bide üşütmesin. çook öpüyorum tatlı güzel fıstığımıopuyorumnanaktan,yani yerime öpersin demi rooossss.

rosenoire

hadi gözünüz aydın,kötü bir şey cıkmadı,ama yinede dikkatli olsun ,stres,üzüntü.inana bunlar tetikleyen şeyler mide rahatsızlığını.
ha bide üşütmesin. çook öpüyorum tatlı güzel fıstığımıopuyorumnanaktan,yani yerime öpersin demi rooossss.

Canım benim tabi öperim .Zaten ben onu hala bebek gibi mıncıklarım :ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan

ıyi akşamlar cıtırlarım hepiniz umarım iyisinizdir paylaşımlarınız çok güzel ellerinize yüreğinize sağlık canlarım öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
rosenoire geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim birşey çıkmadığına sevindim canım.
Benim yerimede öpüver güzelimi şutarafagitti

Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar,uzun zamandır yazamadım,rahatsızlandım,bebeğimin su kesesi delinmiş,doktorum yatak istırahatı,3 şişe serum verdi birde antibiyotik.Bu süre içersinde su kesesi kendini yenileyebilirmiş yada bebeğimi kaybedebilirmişim.Rabbim ne derse o olur,sizlerde dua edin,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...Selam ve Dua ile....

Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar,uzun zamandır yazamadım,rahatsızlandım,bebeğimin su kesesi delinmiş,doktorum yatak istırahatı,3 şişe serum verdi birde antibiyotik.Bu süre içersinde su kesesi kendini yenileyebilirmiş yada bebeğimi kaybedebilirmişim.Rabbim ne derse o olur,sizlerde dua edin,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...Selam ve Dua ile....

Canım ya çok büyük geçmiş olsun bebeğinede sanada acil şifalar dilerim :Saruboceq:
ALLAH korusun canım ne kaybetmesi tıp gelişdi bişicik olmaz kurtulur bebecin bizlerde dua edeceğiz sen üzülme güzelim moralin iyi olsunki bebeğine bakasın değilmi canım allaha emanetsiniz öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

X