Çıtırlar günaydın herkese hayırlı sabahlar.
Yafru kuşum geldi akşam nasıl özlemiş yemeğini yedi oturduk biraz dedikodu yaptık çayımızı içtik.,
Bugünde kıyafet almak için dışarıya çıkacağız boş valizle gelmiş içini doldururmayı düşünüyor.
Yafru kuşum geldi akşam nasıl özlemiş yemeğini yedi oturduk biraz dedikodu yaptık çayımızı içtik.,
Bugünde kıyafet almak için dışarıya çıkacağız boş valizle gelmiş içini doldururmayı düşünüyor.
paylaşımlarınız çok hoştu teşekkürler
dikkatimi çekti, eskisi gibi sohbetler yapmıyorsunuz neden acaba?
neyse...iyi akşamlar
günümüz aydın olsun
ank gözün aydın pamuk eller cebe masraf çok bu ara desene..değer ama kızın için dimi canım
hastalara şifa, dertlere deva inşallah. sevgiyle kalın
hayırlı günler çıtır ve güzel hanımlar nasılsınız akşam neler yaptınız hıdırellez için ben bir şey yapamadım malum Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah
cnım benim kuzun gelmiş gözün aydın yapn yapın benim içinde gezin çarşıları Şeniz
gözün aydın canımm.ayy çok güldüm yaa.boş valizi doldurmayı düşünüyor ha..
eee akıllı kız akıllıııııı :roflol::roflol:
Sitemiz hala çok ağır:çok üzgünüm:,sayfa dönüşlerinde hep prb. çıkıyor.kafamçokkarıştıSanırım onun etkisi vara.s.
Canıımm,gözünaydınn.:teytey:Eee akıllı kız valla,malum yaz geldi.a.sGardrop yenileme zamanı di mi ama?:1hug:
Günaydınnnnnnn çıtırlarım nasılsınız :teytey:
Ank06 gözün aydın canım ne güzel sağlıkları yerinde olsunda canlarımızın 1 değil bin valizler feda olsun bizler seve seve alıyoruz onlar için yaşıyoruz bendede var bir kız beni yasakladı :uhm: bundan sonra bana bişi almıyacaksın diye
Burası sessizleşmiş hanımlar ne olduuu:uhm:
öpüyorum hepinizi canlarım a.e.o
süprizzzzz süprizzzzz alkisalkisalkis hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/277740-anane-oluyorum-ananeeeeeee.html
:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3:1hug:
tünaydın altın kızlar ,çıtırlar demicem artık ,çıtır dedikçe çıtırdıyoz çıt çıt ,nasılsınız bakim iyimisiniz, bende 2 gündür dr lardayım ameliyat için gün aldım haftaya cuma,sara kesesi için ,kemik ölçümü yapıldı, kalçamda kireçlenme çıktı,eğzersiz verdi,kalsiyum verdi, yüzde otuş beş kemik erimesi varmış ,20 gün sonra emar çekilcek kemikler için ,işte böyle ,allah herkese iyilikler versin
güneşim çok gecmiş olsun canım.inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun.ameliyatın güzel gecer tatlım.kemik erimesi bendede var hemde bayaa ileriymiş,ömür boyu eriem için ilaç kullanmam gerekiyormuş.hayatımda hiç yoğur,süt görmemişim sanki.dr. öyle dedi.işte baz vucut alamıyor demekki.tünaydın altın kızlar ,çıtırlar demicem artık ,çıtır dedikçe çıtırdıyoz çıt çıt ,nasılsınız bakim iyimisiniz, bende 2 gündür dr lardayım ameliyat için gün aldım haftaya cuma,sara kesesi için ,kemik ölçümü yapıldı, kalçamda kireçlenme çıktı,eğzersiz verdi,kalsiyum verdi, yüzde otuş beş kemik erimesi varmış ,20 gün sonra emar çekilcek kemikler için ,işte böyle ,allah herkese iyilikler versin
aynen öyle evhanımım,dilerimki tüm üzüntüleri mutluluğa cevirsin rabbim.çok ağladım ama çookkk.gecem gündüzüm allahım çocuğumu kurtar demekle gecti .allah kimseye yaşatmasın.çok zormuşcanım tebrik ediyorum beni çokkk mutlu ettin bu müjdeli haberle Rabbim nerde varsa tüm isteyenlere nasip etsin ağlıyarak okudum konunu Allahımın ne günleri var herkeslerin üzüntüleri mutluluğa dönüşsün inşallah
inşallah canım allah hayırlısını versin ,sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı sağlıklı mutlu günler çıtırtlar....
Mutluluk paylaşımları da var hastalık hepsi bizim için ...Hastalarımıza şifalar inş.Yeni ananelerimizede mis kokulu bebişleri kucaklarına bir an önce almaları için duacıyız:Saruboceq:a.s.Bu arada mevla nasip ederse ilerde ben hep ananeyim:jeyyar::jeyyar::lepi:
günaydın
güneşçiğim hadi canım şimdiden geçmiş olsun kolay geçsin canım. çok bile ertelemişsin. haberlerini bekliyoruz
irnam, tebriğimi yazdım o kadar sevindim ki anlatamam canım.
herkesin her şey gönlüne göre olsun inşallah
tünaydın altın kızlar ,çıtırlar demicem artık ,çıtır dedikçe çıtırdıyoz çıt çıt ,nasılsınız bakim iyimisiniz, bende 2 gündür dr lardayım ameliyat için gün aldım haftaya cuma,sara kesesi için ,kemik ölçümü yapıldı, kalçamda kireçlenme çıktı,eğzersiz verdi,kalsiyum verdi, yüzde otuş beş kemik erimesi varmış ,20 gün sonra emar çekilcek kemikler için ,işte böyle ,allah herkese iyilikler versin
süprizzzzz süprizzzzz alkisalkisalkis hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/277740-anane-oluyorum-ananeeeeeee.html
:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3:1hug:
Hayırlı sağlıklı mutlu günler çıtırtlar....
Mutluluk paylaşımları da var hastalık hepsi bizim için ...Hastalarımıza şifalar inş.Yeni ananelerimizede mis kokulu bebişleri kucaklarına bir an önce almaları için duacıyız:Saruboceq:a.s.Bu arada mevla nasip ederse ilerde ben hep ananeyim:jeyyar::jeyyar::lepi: