40 ve +40 yaş

Hayırlı günler çıtırlar....
siteye girebilmek için sarf ettiğimiz çaba yüzünden neşemiz kaçtıÇok üzgünüm çoook
Ne kadar göze batıyor KK kıskananlar çatlasınlaelaelaelaelae
Hepinize güzel sağlıklı bereketli günler diliyorum:1hug:a.s.

günümüz aydın olsun
ank gözün aydın pamuk eller cebe masraf çok bu ara desene..değer ama kızın için dimi canım

hastalara şifa, dertlere deva inşallah. sevgiyle kalın

hayırlı günler çıtır ve güzel hanımlar nasılsınız akşam neler yaptınız hıdırellez için ben bir şey yapamadım malum Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah

cnım benim kuzun gelmiş gözün aydın yapn yapın benim içinde gezin çarşıları Şeniz

gözün aydın canımm.ayy çok güldüm yaa.boş valizi doldurmayı düşünüyor ha..

eee akıllı kız akıllıııııı :roflol::roflol:

paylaşımlarınız çok hoştu teşekkürler

dikkatimi çekti, eskisi gibi sohbetler yapmıyorsunuz neden acaba?

neyse...iyi akşamlar

Sitemiz hala çok ağır:çok üzgünüm:,sayfa dönüşlerinde hep prb. çıkıyor.kafamçokkarıştıSanırım onun etkisi vara.s.

Canıımm,gözünaydınn.:teytey:Eee akıllı kız valla,malum yaz geldi.a.sGardrop yenileme zamanı di mi ama?:1hug:

Günaydınnnnnnn çıtırlarım nasılsınız :teytey:
Ank06 gözün aydın canım ne güzel sağlıkları yerinde olsunda canlarımızın 1 değil bin valizler feda olsun bizler seve seve alıyoruz onlar için yaşıyoruz bendede var bir kız beni yasakladı :uhm: bundan sonra bana bişi almıyacaksın diye
Burası sessizleşmiş hanımlar ne olduuu:uhm:
öpüyorum hepinizi canlarım a.e.o

günümüz aydın olsun
ank gözün aydın pamuk eller cebe masraf çok bu ara desene..değer ama kızın için dimi canım

hastalara şifa, dertlere deva inşallah. sevgiyle kalın

günaydın ablacım ..
aynen öyle oluyor batıracak bizi bu gidişle ama olsun değer ona ablam.

saol canım geldi pazartesi dönüyor ama gezeriz tamam

gözün aydın canımm.ayy çok güldüm yaa.boş valizi doldurmayı düşünüyor ha..

eee akıllı kız akıllıııııı :roflol::roflol:

anam şimdiki nesil böle habire masraf

wallaha öyle birde sıcak oralar tabi incecik almak gerekiyor kıyafetleri

saol canım öyle doğru diyorsun canları sağolsun yeter

-----------------------------arkadaŞlar kırŞehırden gÜzel gÜneŞlı havayla sızı selamlıyorum :):)
ank06 gÖzÜn aydın tek olunca herŞeylerı tek alınyor:):ç):)
bendekı ıkı kız ayrı ayrı alınyor
ama artık kendılerı ÇalıŞyorlar kendılerı alıyor
darısı senın kızınaa :=

tünaydın altın kızlar ,çıtırlar demicem artık ,çıtır dedikçe çıtırdıyoz çıt çıt ,nasılsınız bakim iyimisiniz, bende 2 gündür dr lardayım ameliyat için gün aldım haftaya cuma,sara kesesi için ,kemik ölçümü yapıldı, kalçamda kireçlenme çıktı,eğzersiz verdi,kalsiyum verdi, yüzde otuş beş kemik erimesi varmış ,20 gün sonra emar çekilcek kemikler için ,işte böyle ,allah herkese iyilikler versin

güneşim hadi hayırlı olsun attlattığını sağlık haberlerini alalım inşallah perşembeden mi yatıyosun hastaneye ararım sonra konuşuruz

Hayırlı sağlıklı mutlu günler çıtırtlar....
Mutluluk paylaşımları da var hastalık hepsi bizim için ...Hastalarımıza şifalar inş.Yeni ananelerimizede mis kokulu bebişleri kucaklarına bir an önce almaları için duacıyız:Saruboceq:a.s.Bu arada mevla nasip ederse ilerde ben hep ananeyim:jeyyar::jeyyar::lepi:

günaydın

güneşçiğim hadi canım şimdiden geçmiş olsun kolay geçsin canım. çok bile ertelemişsin. haberlerini bekliyoruz

irnam, tebriğimi yazdım o kadar sevindim ki anlatamam canım.

herkesin her şey gönlüne göre olsun inşallah

güneşim çok gecmiş olsun canım.inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun.ameliyatın güzel gecer tatlım.kemik erimesi bendede var hemde bayaa ileriymiş,ömür boyu eriem için ilaç kullanmam gerekiyormuş.hayatımda hiç yoğur,süt görmemişim sanki.dr. öyle dedi.işte baz vucut alamıyor demekki.
güneşe cık bol bol.

aynen öyle evhanımım,dilerimki tüm üzüntüleri mutluluğa cevirsin rabbim.çok ağladım ama çookkk.gecem gündüzüm allahım çocuğumu kurtar demekle gecti .allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş
inşallah canım allah hayırlısını versin ,sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin.

sağoll yeşilim çok sağolll

repedemiyorum ama lacağınız olsun aşklarım,altınlarım benimmm öpüyorum hepinizi..

Ablacım çok geçmiş olsunn.a.s.Allah şifa versin:1hug:,sağlık haberlerini duyarız inşallah.:Saruboceq:

Canımm,ben de tam tersi babaanne olacağım.a.sa.sAllah,hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…