Tee Allah'ım. Bu konuda bile hükümeti savunan kafa yapısı (!) var. Sorsan ben hükümeti savunmadım, AKP'li de değilim der kesin. Böyle bir çelişki yumağı. Bu insanlar yüzünden gerçek hayatta yaptığım çalışmaların boşa gitmesine mi üzüleyim , bu forumda bilinçli arkadaşlarımızla birlikte o kadar dil döktüğümüze mi? Teneke misali. Nasıl bir mantık sistemi var çözemiyorum artık...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?19 mayıs törenleri iptal edilmiş. neden ise reyhanlı olayı. bu kadar duyarlıydınızda neden ulusal yas ilan etmediniz,
kılıfını iyi buldunuz. bahane bekliyorduk sizlerden ama bu tam istediğinizi verdi size değilmi.
Düğünlerini niye iptal etmediler aynı gün onlarca insan öldü onlar düğünde eğlendiler utanmadan bir de '' düğünümüzün tadı kaçtı '' dediler.
Resmen koca bir ülkeyle dalga geçiyorlar bu insanlar ne zaman uyanacak ne zaman ya
- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
1923 yılından bir ders..
Atatürk'ün, Amerikalı gazeteci Marcosson'a verdiği röportajda söylediği sözlerin bir bölümü: "Bir gün, cihan harbinden sonra Ortadoğu'da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır ve Kurtuluş Savaşı'nda yedi düvele haddini bildiren Türk halkı onların da hakkından gelecektir..."
Ah Atam söylediğin her şey harfiyen çıkarken tek atladığın nokta o halk artık "Türk halkı" değil...
19 mayıs için chess gerekeni söylemiş.. altına imzamı atarım..
Atatürk'ün, Amerikalı gazeteci Marcosson'a verdiği röportajda söylediği sözlerin bir bölümü: "Bir gün, cihan harbinden sonra Ortadoğu'da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır ve Kurtuluş Savaşı'nda yedi düvele haddini bildiren Türk halkı onların da hakkından gelecektir..."
Ah Atam söylediğin her şey harfiyen çıkarken tek atladığın nokta o halk artık "Türk halkı" değil...
19 mayıs için chess gerekeni söylemiş.. altına imzamı atarım..
- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
Olaydan haberi olmayanlar var düşünebiliyor musunuz. "Ne patlaması" diyorlar. Aslında sansüre falan gerek yoktu. Millet zaten ayakta uyuyor. İnternetin ve bu paylaşım sitelerinin olmadığını düşünün... Yandaş medya sayesinde her şeyi toz pembe görecektik. Şu %50 gibi... Gerçi olayları gördüğü halde hala iktidarı savunanlar var.
Kim bilir daha neler var. Göremediğimiz...
Kim bilir daha neler var. Göremediğimiz...
- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Düğünlerini niye iptal etmediler aynı gün onlarca insan öldü onlar düğünde eğlendiler utanmadan bir de '' düğünümüzün tadı kaçtı '' dediler.
Resmen koca bir ülkeyle dalga geçiyorlar bu insanlar ne zaman uyanacak ne zaman ya
Düğünler,maçlar mı daha önemli yoksa Türkiye'deki en ucuz şey olan insan hayatı mı! kıyaslanmaz....
Bu milletin ki uyku değil başka bir şey...
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
vay vatan millet için ne kadar kötü konuşmuşuz başlığa bir yıldız vermişler
kim nereye yıldız vermiş anlamadım.
- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
vay vatan millet için ne kadar kötü konuşmuşuz başlığa bir yıldız vermişler
Baktım var da ne anlama geliyor? Daha doğrusu bu tür içerikte olduğuna kim karar veriyor da koymuşlar? :44:
Son düzenleme:
- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
Baktım var da ne anlama geliyor? Daha doğrusu bu tür içerikte olduğuna kim karar veriyor da koymuşlar? :44:
sağ tarafta üstte değerlendirme yazıyor, oradan veriliyor. ben de 5 yıldız verdim
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
reyhanlı için düğün iptal olmaz çünkü düğün başka o başka derlerken;
19 mayıs iptal çünkü reyhanlı olayı oldu.
oradan ne kadar salak görünüyoruz acaba?
Reyhanlıdaki patlamanın olduğu gün seçim yapılsa iktidar gene değişmezdi eminim canım.
Bence görünmüyoruz,öyle gibiyiz malesef.
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
tamamdır...............sağ tarafta üstte değerlendirme yazıyor, oradan veriliyor. ben de 5 yıldız verdim
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
reyhanlı için düğün iptal olmaz çünkü düğün başka o başka derlerken;
19 mayıs iptal çünkü reyhanlı olayı oldu.
oradan ne kadar salak görünüyoruz acaba?
tvlerde eğlence pogramları yam gaz devam ederken,genel yas ilan edilmemişken,düğün dernekler kurulurken demek göze 19 Mayıs göründü sadece.
e tabi bayramın iptali için bir olay gerekiyordu reyhanlı patlaması buna zemin hazırladı..bu patlamadan bile nemalanıyorlar..fırsatçılık bu..
Son düzenleme:
demekki o bir yıldızı veren vatandaşlarımızın ölmesinden ,bebeklerin parçalanmasından çok hoşnut ki. bu olay için açılan konuyu tek yıldızla değ
erlendirmiş. umarım bu o kişinin ve çevresinin başına gelmez. gelirse Allah korusun,ben onada 5 yıldız veririm. çünkü bu can. bu insanlık. bu 4 yaşında bebeciğin kopan bacakları.
anladın değilmi tek yıldızlı beni..
sanmıyorum ama.
mucizelerde oluyor bu dünyada.
dipnot.
5 yıldız verdim chess. o tek yıldızla kalamazdı .
erlendirmiş. umarım bu o kişinin ve çevresinin başına gelmez. gelirse Allah korusun,ben onada 5 yıldız veririm. çünkü bu can. bu insanlık. bu 4 yaşında bebeciğin kopan bacakları.
anladın değilmi tek yıldızlı beni..
sanmıyorum ama.
mucizelerde oluyor bu dünyada.
dipnot.
5 yıldız verdim chess. o tek yıldızla kalamazdı .
Son düzenleme:
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
arkadaşlar biliyosunuz yıldızın önemi yok, sanal bişey sonuçta
ama ne bileyim, güya birlik beraberlik olmamız gereken bir konuya bir yıldız verilmesi tuhaf geldi, yani kusura bakmayın bende bunları yazarken tuhaf hissettim, önemli olan birlik beraberlik diyorum ama demek ki böyle bi olayda bile bizde o yok
ama ne bileyim, güya birlik beraberlik olmamız gereken bir konuya bir yıldız verilmesi tuhaf geldi, yani kusura bakmayın bende bunları yazarken tuhaf hissettim, önemli olan birlik beraberlik diyorum ama demek ki böyle bi olayda bile bizde o yok
ne yıldızı bu,nasıl nereden veriliyor ben anlayamadım? yani ne anlama geliyor o yıldızlar?
bak canım. sağda üstte değerlendirme yazısı. var. o konuyu beğenip beğenmemeni belirtmen için. 5 yıldız mükemmel mesela. 4 3 .. 1 diye gidiyor. tek yıldız kötü. demekki böyle bir konuya tek yıldız vermiş biri. ne diyeyim.Alah insanlık versin.
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
bak canım. sağda üstte değerlendirme yazısı. var. o konuyu beğenip beğenmemeni belirtmen için. 5 yıldız mükemmel mesela. 4 3 .. 1 diye gidiyor. tek yıldız kötü. demekki böyle bir konuya tek yıldız vermiş biri. ne diyeyim.Alah insanlık versin.
hiç görmemiştim değerlendirme yazısını..demek ki tek yıldız veren kişi pek hoşlanmamış bu konudan haklı tabii pek içi açıcı mutlu edici br konu değil..hayatta o kadar güzel şey varken bi kaç kadın toplanmış ülkenin sorunlarını konuşuyor olacak şey mi? susmaya alışkınız nasılsa.normal,hiç şaşırmadım.öyle yıldız vermeyle olmuyor bu işler..