Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Olan hep masumlara oluyor maalesef
pkk boşuna gitmedi..hem suriye hem pkk olur mu.. Suriye'ye girilmesi gerekiyor..suriyeye girmek için de haklı nedenler gerekiyor..sadece bu kadar çabuk beklemiyorduk..
Acımasız bir dünyada yaşıyoruz.. Allah orada yaşayanların yardımcısı olsun..
pkk boşuna gitmedi..hem suriye hem pkk olur mu.. Suriye'ye girilmesi gerekiyor..suriyeye girmek için de haklı nedenler gerekiyor..sadece bu kadar çabuk beklemiyorduk..
Acımasız bir dünyada yaşıyoruz.. Allah orada yaşayanların yardımcısı olsun..
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
eşim Hataylı...içimiz yanıyor..neler sayıp dökmek istiyorum ama yazamıyorum şu anda.öfkem çok büyük..sadece bir yanım Hatay'da olduğu için değil böyle bi katliam yaşandığı için çok üzgünüm..
ölü sayısı her geçen saat artıyor,bu haberleri takip etmeye korkuyoruz! Allah kahretsin buna sebebiyet veren herkesi!
ölü sayısı her geçen saat artıyor,bu haberleri takip etmeye korkuyoruz! Allah kahretsin buna sebebiyet veren herkesi!
- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
eşim Hataylı...içimiz yanıyor..neler sayıp dökmek istiyorum ama yazamıyorum şu anda.öfkem çok büyük..sadece bir yanım Hatay'da olduğu için değil böyle bi katliam yaşandığı için çok üzgünüm..
Aminnn...
Merak etme kadesa, haberler hemen geçti bile beşiktaş stadı varken, insan hayatı nedir ki bizim memlekette..
Türkiyedeki özgürlükçü havadan rahatsız olanların işiymiş padişahımız öyle buyurdular şimdi onun lafının üstüne laf söylemek bize düşmez değilmi neticede ne kadar çocuk yapacağımız nasıl yapacağımız ekmeği ne kadar yiyeceğimiz hepsi onun tasarrufunda,birileride hala pkk çekiliyo holey tarzı bi moddalar sanki adamlar 30 sene dağlarda piknik yaptı keklik avladı insan öldürdüler yazık ki ne yazık bu ülkeye
Aminnn...
Merak etme kadesa, haberler hemen geçti bile beşiktaş stadı varken, insan hayatı nedir ki bizim memlekette..
zaten uzun uzadıya veremezler bu haberi ölen kişi sayısı 2-3 olsaydı göremezdik bile, yabancı basında verince mecbur kaldılar 3-5 saniye gösterelim demişlerdir bu haberi detaylıca vermek demek bu ipsizleri bu ülkeye kim doldurdu diye bi soruyuda beraberinde getirir ki onu soracak habercide yok
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Türkiyedeki özgürlükçü havadan rahatsız olanların işiymiş padişahımız öyle buyurdular şimdi onun lafının üstüne laf söylemek bize düşmez değilmi neticede ne kadar çocuk yapacağımız nasıl yapacağımız ekmeği ne kadar yiyeceğimiz hepsi onun tasarrufunda,birileride hala pkk çekiliyo holey tarzı bi moddalar sanki adamlar 30 sene dağlarda piknik yaptı keklik avladı insan öldürdüler yazık ki ne yazık bu ülkeye
Birde bunu bekliyorlarmış,çözüm sürecini baltalamak isteyen eylemler olacakmış.
İnsan bu lafı konuşmaya utanır ya.
Ölenler insan evladı
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Bomba yüklü araçların SUriye plakalı olmasıda trajikomik bir durum.
Suriyeliler artık TÜrklerden daha rahat geziyor benim ülkemde.
Suriyeli hırsızlık yapıyor,yakalanıyor polis geri kampa gönderiyor.ADamların kimliği bile yokmuş ki,polis nasıl tutsunmuş
Ama çocuğa ekmek alıcak para bulamayıp çalmak zorunda bırakılan adam senelerce hapis yatıyor.Adamcağızın suçu TÜrk olmak.
Keşke SUriyeli olaymış
Suriyeliler artık TÜrklerden daha rahat geziyor benim ülkemde.
Suriyeli hırsızlık yapıyor,yakalanıyor polis geri kampa gönderiyor.ADamların kimliği bile yokmuş ki,polis nasıl tutsunmuş
Ama çocuğa ekmek alıcak para bulamayıp çalmak zorunda bırakılan adam senelerce hapis yatıyor.Adamcağızın suçu TÜrk olmak.
Keşke SUriyeli olaymış
- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Hep de bir mağduriyetleri vardır zaten...
Geçenlerde terör eyleminin, yol kesmenin, çatışmanın çok olduğu bir bölgeden geçtik.. Dağa baktım yemyeşil,dağın içinden kayaların arasında sular akıyor minik minik şelaleler oluşmuş,görseniz cennetten köşe dersiniz.. ama gel gör ki orada ne canlar gitti,ne kanlar döküldü,ne acılar var orada
bitti dediler ama yenisini başlattılar bile..
Başta gemicikler ve İsviçre'deki 8 ayrı banka hesabı için. Eee bir de Suriye'ye girmek için bahane bulmaya çalışıyoruz tabii. Ha bir de başbakanımız zaten ABD tv'sinde, ABD karadan Suriye'ye girerse destekleriz demişti. Bu saldırıyı yapanları da kesin barış sürecine karşı olanlar deyip bakalım kimin üstüne atacaklar. ÖSO suçsuzdur kesin, hükümetin de haberi yoktur hiç bir şeyden. Tabii yersen. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum ve kalanlara baş sağlığı.
Son düzenleme: