• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
arkadaşlar görüntüler rahatsız edici, videoyu oynatmaya başlarken bunu göz önünde bulundurun

[video=youtube_share;1CwqMZQ_0yg]http://youtu.be/1CwqMZQ_0yg[/video]

burası Türkiye mi, inanılır gibi değil

Son düzenleme:
Olan hep masumlara oluyor maalesef :50:
pkk boşuna gitmedi..hem suriye hem pkk olur mu.. Suriye'ye girilmesi gerekiyor..suriyeye girmek için de haklı nedenler gerekiyor..sadece bu kadar çabuk beklemiyorduk.. :ssz: :50:

Acımasız bir dünyada yaşıyoruz.. Allah orada yaşayanların yardımcısı olsun..

önemli değil yarın derbi var unuturuz, futbol herşeyden önemli

41 oldu chess ve 29 tanede ağır yaralı varmış.
Allah rahmet eylesin ölenlere.:50:
Büyük bir şokla izliyorum.
Söylenecek şeyim çokta,biraz toparlanmam lazım.:50:

alın size anneler günü, hepsinin ya evladı vardı, ya annesi

Son düzenleme:
umarım artmaz parkon ama artacağa benziyor malesef

videoyu izleyince inanamadım ya, burası afganistan mı ırak mı neresi dedim ya

eşim Hataylı...içimiz yanıyor..neler sayıp dökmek istiyorum ama yazamıyorum şu anda.öfkem çok büyük..sadece bir yanım Hatay'da olduğu için değil böyle bi katliam yaşandığı için çok üzgünüm..

ölü sayısı her geçen saat artıyor,bu haberleri takip etmeye korkuyoruz! Allah kahretsin buna sebebiyet veren herkesi!

eşim Hataylı...içimiz yanıyor..neler sayıp dökmek istiyorum ama yazamıyorum şu anda.öfkem çok büyük..sadece bir yanım Hatay'da olduğu için değil böyle bi katliam yaşandığı için çok üzgünüm..

ölü sayısı her geçen saat artıyor,bu haberleri takip etmeye korkuyoruz! Allah kahretsin buna sebebiyet veren herkesi!

Aminnn...

Merak etme kadesa, haberler hemen geçti bile beşiktaş stadı varken, insan hayatı nedir ki bizim memlekette.. :50:

Türkiyedeki özgürlükçü havadan rahatsız olanların işiymiş padişahımız öyle buyurdular şimdi onun lafının üstüne laf söylemek bize düşmez değilmi neticede ne kadar çocuk yapacağımız nasıl yapacağımız ekmeği ne kadar yiyeceğimiz hepsi onun tasarrufunda,birileride hala pkk çekiliyo holey tarzı bi moddalar sanki adamlar 30 sene dağlarda piknik yaptı keklik avladı insan öldürdüler yazık ki ne yazık bu ülkeye

Aminnn...

Merak etme kadesa, haberler hemen geçti bile beşiktaş stadı varken, insan hayatı nedir ki bizim memlekette.. :50:

zaten uzun uzadıya veremezler bu haberi ölen kişi sayısı 2-3 olsaydı göremezdik bile, yabancı basında verince mecbur kaldılar 3-5 saniye gösterelim demişlerdir bu haberi detaylıca vermek demek bu ipsizleri bu ülkeye kim doldurdu diye bi soruyuda beraberinde getirir ki onu soracak habercide yok

Türkiyedeki özgürlükçü havadan rahatsız olanların işiymiş padişahımız öyle buyurdular şimdi onun lafının üstüne laf söylemek bize düşmez değilmi neticede ne kadar çocuk yapacağımız nasıl yapacağımız ekmeği ne kadar yiyeceğimiz hepsi onun tasarrufunda,birileride hala pkk çekiliyo holey tarzı bi moddalar sanki adamlar 30 sene dağlarda piknik yaptı keklik avladı insan öldürdüler yazık ki ne yazık bu ülkeye

Birde bunu bekliyorlarmış,çözüm sürecini baltalamak isteyen eylemler olacakmış.
İnsan bu lafı konuşmaya utanır ya.
Ölenler insan evladı:50:

Bomba yüklü araçların SUriye plakalı olmasıda trajikomik bir durum.
Suriyeliler artık TÜrklerden daha rahat geziyor benim ülkemde.
Suriyeli hırsızlık yapıyor,yakalanıyor polis geri kampa gönderiyor.ADamların kimliği bile yokmuş ki,polis nasıl tutsunmuş:30:
Ama çocuğa ekmek alıcak para bulamayıp çalmak zorunda bırakılan adam senelerce hapis yatıyor.Adamcağızın suçu TÜrk olmak.
Keşke SUriyeli olaymış:50:

Hep de bir mağduriyetleri vardır zaten... :ssz:

Geçenlerde terör eyleminin, yol kesmenin, çatışmanın çok olduğu bir bölgeden geçtik.. Dağa baktım yemyeşil,dağın içinden kayaların arasında sular akıyor minik minik şelaleler oluşmuş,görseniz cennetten köşe dersiniz.. ama gel gör ki orada ne canlar gitti,ne kanlar döküldü,ne acılar var orada :14:
bitti dediler ama yenisini başlattılar bile..

42 olmu$ ölü sayisi :(
çok uzuldum
Allah rahmet eylesin , kalanlara sanir versin
ordunun ba$indaki $ahis kiniyoruz diyor
ba$ka bi$ey yapmiycakklarmi, kinayinca adamlar çok korkdu bi daha olmaz mi diycez..

Başta gemicikler ve İsviçre'deki 8 ayrı banka hesabı için. Eee bir de Suriye'ye girmek için bahane bulmaya çalışıyoruz tabii. Ha bir de başbakanımız zaten ABD tv'sinde, ABD karadan Suriye'ye girerse destekleriz demişti. Bu saldırıyı yapanları da kesin barış sürecine karşı olanlar deyip bakalım kimin üstüne atacaklar. ÖSO suçsuzdur kesin, hükümetin de haberi yoktur hiç bir şeyden. Tabii yersen. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum ve kalanlara baş sağlığı.

Son düzenleme:
Suriye'deki muhalif kesime üzülüp ağlayan kardeşlerimiz, Hatay'daki kardeşlerine de ağlasınlar bir zahmet...

Saat 19 .52 de reyhanlıda TOki konutlarında bir patlama daha olmuş.:50:
Suriyeli 6 kişi yaralanmış.
Ne dolaplar dönüyor başımızda artık aklım almıyor.

Back