40 kilonun yarısı gitti :)

bende öyle yapmıştım canım rahat bi spor ayakkabı aldım sonra eşofman aldım taytı tavsiye etmem eşofman daha rahat olur hem kiloları verdikçe eşofmanın bol geldiğini farkedince mutlu oluyo insan:)

Açıkçası hangisini alacağıma yarın karar verecektim ama eşofman daha rahat diyorsan onu alırım. Gıcır gıcır gideceğim salona. O tartıya da başım dik çıkacağım 100 kilo fazlam olsa bile umurumda değil çabaladığımı biliyorum içim rahat çünkü. Bu kilolarda gidecek. Ben de istediğim her şeyi giyebileceğim. Modaya makyaja vb. şeylere ilgi duyduğum halde giyememek o kadar kötü birşey ki cidden çeken biliyor.

aynen canım kilo vermen dursa bile pes etme devam edince tekrar vermeye başlıyosun çünkü sırf kilolarım yuzunden sevgilimn arkadaşlarıyla ailesiyle karşılaşmak istemedim mesela bişey derler ne şişmanmış fln derler diye o kadar korkuyorum ki ne zaman istemeye gelcz fln diyolar geçiştiriyorum istediğim kiloya inene kadar hiç düşünmüyorum tanışma işini ve kendime kıyafet almıcam

Ben en son ne zaman alışveriş yaptım onu bile unuttum inanır mısın.
Ailem beni çok teşvik ediyor Allah var yani.
Babam kilo ver sana kredi kartımı vericem git ne istersen al dedi. Benim limitim düşük diye kendisininkini verecekmiş. İstiyorsan 2 milyar harca helal olsun umurum da değil yeter ki ver diyorlar.
Seni anlıyorum ben olsam ben de istemezdim ilk karşılaşma çok önemli bence. Gerçi gerçekten güzel kilo vermişsin. Yarısı gitmiş yarısı kalmış. Bence verdikten sonra güzel bir alışverişi çoktannn haketmiş olursun. Gider ne istersen alırsın , sevgilinin aislesi ile de tanışırsın çokta güzel olur.
Benim sevgilim olmadığı için pek öyle problemim yok :)

keşke benim babamda kredi kartını verse ay kendime yeni gardrop bile alırım aynen canım istediğim kiloya bi düşüyüm o zaman acaba ne derler beni beğenirlermi diye hiç stres olmıcam

keşke benim babamda kredi kartını verse ay kendime yeni gardrop bile alırım aynen canım istediğim kiloya bi düşüyüm o zaman acaba ne derler beni beğenirlermi diye hiç stres olmıcam

Annem gel beraber yürüyüşe gidelim sen yürü ben otururum seni yavaşlatmam diyor. Babam kilo olayına bile girmiyor 40 beden olsan yeter ben veririm kartı yine diyor. Hiç probşem etmiyor. Aslında özellikle anne tarafında şeker hastası falan var bizde. Şeker sonra böbreklerine vurdu vb. Benim tahlillerim çok çok güzel sanki yıllardır spor yapan sağlıklı beslenen birisi gibi ama işte kilom yüzünden hasta olmamdan korkuyorlar. Haklılarda ömür böyle geçmez. Şimdi bu haldeysem 5 yıl sonra ne halde olurum kim bilir.

Umarım kalan kilolarını da sağlıklı ve etkili bir biçimde verirsin.

evet canım kendi kişisel bakımında bile zorlanıyosun ben çok yaşadım bunu beğenmediğim halde sırf büyük beden olduğu için kıyfetler aldım hiç güzel değillerdi 4xl dan şimdi L ye düştüm inşallah sende hedefine ulaşırsın sakın pes etme mesela benim dersanem vardı 8 de derste olmam gerekiyordu ben 6 da kalkıp yürüyüşe gidiyordum arkadaşlarım çok takdir ediyolardı istedikten sonra yapılmıcak hiç bişey yok azmin elinden hiç bişey kurtulamaz canım

Ben de ders saatlerime göre ayarlayacağım sporu okul dönemi. Şimdi zaten evdeyim sorun olmaz ama okul dönemi de ders saatlerime göre mutlaka bir boşluk yaratacağım. Gerekirse akşam bizimkilere söylerim onlarda benimle gelir parkta otururlar ben yürürüm

çok iyi olur canım bırakma sporu dersten once yada sonra mutlaka yapmaya çalış

Slm ben de bir süredir 96 kiloydum tüm tahlillerim çok iyi çıkıyordu ben de hicbirsey dert etmiyordum. Tahlillerim temiz olunca rahatım. Haziranda son tahlillerimde şeker kolestrol karaciğer Yağlanması bi dolu şey bir anda çıktı . Inan hepsi birden gelince kilo vermek daha zor oluyor yediğim hersey başka birseyi bozuyor. Şuan 86.6 yim ekimde ve aralıkta kontrollerim var. Şekerim ve diğerleri kontrol edilecek. Hastalıklar gelmeden kilo vermek en iyisi. Bana artık fast food 3 ayda 1 serbest o da tek öğün için. Döner iskender hiç yok. Pizza 1 dilim . Cips isterse canım ayda 1 kez 8 tane serbest diyetim bitse bile. Doktor net konuştu. Diet bitince hayat değişmeyecek dedi. Bizim hayatımız degisecek

Ve güncel kilom 69,6 hedefime yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum :) bundan sonra fotoğraflı paylaşımlar yapıcam sana geliyorum 50 kilo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…