peki nasıl besleniyosun canım diyet sürecinde ,ve diyeti bıraktıktan sonra nasıl besleniyosun
Hemen hemen aynı.
Yani benim yeme şeklim hep aynı.
Mesele şu ki ben çok fazla yemek seçiyorum. Ama yediğim yemekler de aşırı değil.
Tabi ki hamburger falan severim.
Ama diyetteyken bir ayda en fazla o da çok canım çektiyse 3 kere yerim ve menüleir asla büyütmem neyse odur. Fazladan sos falan almam.
Kola vb. hiçbir asitli içeceği içemiyorum hasta ediyor resmen ki diyetle alakası yok ben hiç tüketmiyorum kola fanta gazoz ice tea vb. şeyleri.
En sevdiğim öğün kahvaltı. Böyle çok yersem kahvaltıda yerim ama o da yağlı şeyler değil peynir vb.
Şimdi örnek olarak söyleyeyim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 2 dilim peynir 2 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği
Öğlen nerede olduğuma göre değişiyor
. Okuldaysam eğer 1 tane döner yanına bol salata ve ayran
Akşam da evde ne varsa ama genelde tavuk seviyorum ben tavuklu tüm yemekleri fırında olur haşlanmış olur.
Mesela pirinç yemeyi bırakalı 1 yıl oldu.
Şekeri de kestim.
Beyaz ekmek yemeyi 2 yıl önce bıraktım ancak mecbur kalırsam evde diğer çeşit yoksa yiyorum.
Okul varsa eğer haftada 2-3 gün 5 km kadar yürüyorum.
Bunu duyanlar ve ailem dahil herkes vermelisin diyor.
Yani herkes benim yemeğime bakıyor. Sonra hareketlerime bakıyorlar. Kilo vermem gerek ama şiştikçe şişiyorum resmen.
Diyette olmadığım dönem fast food artıyor ama o kadar.
Yani ayda 3 değil de 6 oluyor belki ama diğer her şey aynı. Sadece verdiğim kiloyu geri alsam anlarım.
Ama 5 versem 8 alıyorum gibi düşün. Aptala döndü vücudum.