• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 haftalık hamileyim bebeğim ters, sancım yok

hkubraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
3
0
1
37
41 haftaya başladık kızımla ve hala ters duruyor. Dr sezeryanla alalım istersen dedi. Sancıyla dönebilir de sen bilirsin dedi. Ben bebeğimi normal doğumla kucağıma almak istiyorum bekleyelim dedim doktoruma oda kabul etti ama gece apar topar hastaneye gidip sancılarla kızım dönmezse ve başka dr a sezeryan olmak zorunda kalırsam diye endişeleniyorum. Ve gun gectikcede bencillik edip kızıma eziyet mi ediyorum diye düşünüyorum. Bebeğim dönermi böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

Canım seni etkilemek istemem tabi ama normal doğumu hepimiz istiyoruz normal şartlarda tabi.. ama bence bekleme biliyorsun 40.haftadan sonra bebek kakasını yapıp yiyebiliyor Allah korusun.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Dün renkli ultrason ile kontrol edildi bir sıkıntı yok şimdilik. Suyu falan Herseyimiz normal. Uc gün sonra kontrolümuz var yine. Sanırım bir karar vermek zorundaym ama cok zor :(

canım ben bu sitede son gün dönen bebekler okumuştum bence sen de 41 dolana kadar bekle tabi kontrollerini aksatmadan bebeğin hareketlerini takip ederek.

Back
X