41 de bile normal doğum yapan var .benim yeğenim 40 + da doğdu normal doğum ve çok sağlıklı. Tedirgin olmaya gerek yok ilk doğumunuz olsa bile vücudunuza güvenin zamanı geldiğinde o ne yapacağını biliyor ve bebeğiniz de doğmayı biliyor. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Size de kolay rahat sağlıklı normal bir doğumArkadaşlar 40 haftadan sonra normal doğum yapan var mi ? 40 a geldik kızım halen doğum kanalına yanaşmadı. Var mi normal yapan
Bende hep normal istiyorum. Sezeryan istemiyorum o yüzden gelmesi için sabirsizlaniyorum :)ben varim canim40+6 da normal dogumyaptim. Hem de ilk kizimi sezaryen dogurmus olmama ragmen . Ilk kizimda cok istemistim normal dogumu ama kizim okadar kücüktü ki ters dönmüstü. cok üzülmüstüm ve ikinci de ters dönmüstü son haftaya kadar. Ama Allahin mucizesi iste neyseki normal dogdu.
Amin inşallah ufak sancılar kasılmalar var ama halen doğuracak gibi hissetmiyorum:))41 de bile normal doğum yapan var .benim yeğenim 40 + da doğdu normal doğum ve çok sağlıklı. Tedirgin olmaya gerek yok ilk doğumunuz olsa bile vücudunuza güvenin zamanı geldiğinde o ne yapacağını biliyor ve bebeğiniz de doğmayı biliyor. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Size de kolay rahat sağlıklı normal bir doğum
O en doğru zamanda gelir siz rahat olunAmin inşallah ufak sancılar kasılmalar var ama halen doğuracak gibi hissetmiyorum:))
Iste sen de benim gibi kendini cok sartlandirma. Sonra sezaryen olursa cok üzülürsün. Saglikli gelsinde baska birsey olmasinBende hep normal istiyorum. Sezeryan istemiyorum o yüzden gelmesi için sabirsizlaniyorum :)
Canım birşey merak ettim, ilki sezeryan sonra normal olmuş ya o süreye kadar nasıl bekler. Hani ilki sezeryan olunca sonrakini 39. haftada alıyorlar ya genelde seninki nasıl oldu? Benim de ilk kızım sezeryan şimdi oğlumu bekliyorum. Normal olur mu acaba?ben varim canim40+6 da normal dogumyaptim. Hem de ilk kizimi sezaryen dogurmus olmama ragmen . Ilk kizimda cok istemistim normal dogumu ama kizim okadar kücüktü ki ters dönmüstü. cok üzülmüstüm ve ikinci de ters dönmüstü son haftaya kadar. Ama Allahin mucizesi iste neyseki normal dogdu.
Canim ben isvicrede yasiyorum ve sürekli kontrol altindaydim. Normal dogurmak istiyorum dedigim icin ne gerekiyorsa yapildi. Bizim Türkiye deki doktorlar maalesef cogunlugu isin kolayina kacip yapmiyorlar. Isin garibi, bana hic bi doktor tehlikeli olabilir bile demediCanım birşey merak ettim, ilki sezeryan sonra normal olmuş ya o süreye kadar nasıl bekler. Hani ilki sezeryan olunca sonrakini 39. haftada alıyorlar ya genelde seninki nasıl oldu? Benim de ilk kızım sezeryan şimdi oğlumu bekliyorum. Normal olur mu acaba?
Ecet aynen öyle canım malesef.Canim ben isvicrede yasiyorum ve sürekli kontrol altindaydim. Normal dogurmak istiyorum dedigim icin ne gerekiyorsa yapildi. Bizim Türkiye deki doktorlar maalesef cogunlugu isin kolayina kacip yapmiyorlar. Isin garibi, bana hic bi doktor tehlikeli olabilir bile demedi
Umarim doktorunuz izin verir normal dogurmaniza. Cok cok cokEcet aynen öyle canım malesef.
Doktorum olumlu bakıyor bir aksilik olmazsa inşallah :) sonuçta her şekilde anne oluyoruz ama iki türlü doğumu da tatmış olmak da güzel tabii :)Umarim doktorunuz izin verir normal dogurmaniza. Cok cok cokgüzel bi duyguydu. Sanki bu sefer gercekten bi anne oldum. Cok sacma elbetteki ama öyle hissettim
Deneyip gördünüz mü acaba? Tanıdığım en az 10 kişi ve bende dahil yedik ama bi faydası olmadi daBende normal doğum istiyorum inşallah olur
Son haftalarda günde 7hurma ve ya 5hurma yiyin açılma yapıyor normal doğumu kolaylaştırıyor
İlla ki faydası olmuştur canım, rahim kaslarını güçlendirdiğini biliyoruz, yani yenmese daha zor olurdu doğum. Şimdi hurmayla açılması olan tanıdığım yok çünkü kullanan yiyen olmadı etrafımda ama burda forumlarda çok okudum ve işe yaradığını söylüyor herkesDeneyip gördünüz mü acaba? Tanıdığım en az 10 kişi ve bende dahil yedik ama bi faydası olmadi da
Aynen canimDoktorum olumlu bakıyor bir aksilik olmazsa inşallah :) sonuçta her şekilde anne oluyoruz ama iki türlü doğumu da tatmış olmak da güzel tabii :)
Ben de normal istiyorum ama korkuyorum da napacağım bilmem. Çok aşırı acı çektin mi? yani bir doğum daha yapacak olsam normal ister miydin yine?Umarim doktorunuz izin verir normal dogurmaniza. Cok cok cokgüzel bi duyguydu. Sanki bu sefer gercekten bi anne oldum. Cok sacma elbetteki ama öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?