Doğuma Hazırlık 40. Hafta

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nur61_

Bir prenses annesi
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.550
2.244
333
30
Trabzon
Arkadaşlar 40 haftadan sonra normal doğum yapan var mi ? 40 a geldik kızım halen doğum kanalına yanaşmadı. Var mi normal yapan

Arkadaşlar 40 haftadan sonra normal doğum yapan var mi ? 40 a geldik kızım halen doğum kanalına yanaşmadı. Var mi normal yapan
41 de bile normal doğum yapan var .benim yeğenim 40 + da doğdu normal doğum ve çok sağlıklı. Tedirgin olmaya gerek yok ilk doğumunuz olsa bile vücudunuza güvenin zamanı geldiğinde o ne yapacağını biliyor ve bebeğiniz de doğmayı biliyor. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Size de kolay rahat sağlıklı normal bir doğum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ben varim canim:KK52:40+6 da normal dogumyaptim. Hem de ilk kizimi sezaryen dogurmus olmama ragmen . Ilk kizimda cok istemistim normal dogumu ama kizim okadar kücüktü ki ters dönmüstü. 😔cok üzülmüstüm ve ikinci de ters dönmüstü 😆son haftaya kadar. Ama Allahin mucizesi iste neyseki normal dogdu.

ben varim canim:KK52:40+6 da normal dogumyaptim. Hem de ilk kizimi sezaryen dogurmus olmama ragmen . Ilk kizimda cok istemistim normal dogumu ama kizim okadar kücüktü ki ters dönmüstü. 😔cok üzülmüstüm ve ikinci de ters dönmüstü 😆son haftaya kadar. Ama Allahin mucizesi iste neyseki normal dogdu.
Bende hep normal istiyorum. Sezeryan istemiyorum o yüzden gelmesi için sabirsizlaniyorum :)

41 de bile normal doğum yapan var .benim yeğenim 40 + da doğdu normal doğum ve çok sağlıklı. Tedirgin olmaya gerek yok ilk doğumunuz olsa bile vücudunuza güvenin zamanı geldiğinde o ne yapacağını biliyor ve bebeğiniz de doğmayı biliyor. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Size de kolay rahat sağlıklı normal bir doğum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah ufak sancılar kasılmalar var ama halen doğuracak gibi hissetmiyorum:))

40+4'te doğum yaptım ben de. Hiçbir belirtim yokken nişan dahil, 5-6 saat içinde oldu herşey :) Size de hayırlısı ile kısmet olur inşallah. Yoksa da sezaryen de öcü değil. Yeter ki ikiniz de sağlıklı olun. Sevgiler.

Canım birşey merak ettim, ilki sezeryan sonra normal olmuş ya o süreye kadar nasıl bekler. Hani ilki sezeryan olunca sonrakini 39. haftada alıyorlar ya genelde seninki nasıl oldu? Benim de ilk kızım sezeryan şimdi oğlumu bekliyorum. Normal olur mu acaba?

Canım birşey merak ettim, ilki sezeryan sonra normal olmuş ya o süreye kadar nasıl bekler. Hani ilki sezeryan olunca sonrakini 39. haftada alıyorlar ya genelde seninki nasıl oldu? Benim de ilk kızım sezeryan şimdi oğlumu bekliyorum. Normal olur mu acaba?
Canim ben isvicrede yasiyorum ve sürekli kontrol altindaydim. Normal dogurmak istiyorum dedigim icin ne gerekiyorsa yapildi. Bizim Türkiye deki doktorlar maalesef cogunlugu isin kolayina kacip yapmiyorlar. Isin garibi, bana hic bi doktor tehlikeli olabilir bile demedi

Canim ben isvicrede yasiyorum ve sürekli kontrol altindaydim. Normal dogurmak istiyorum dedigim icin ne gerekiyorsa yapildi. Bizim Türkiye deki doktorlar maalesef cogunlugu isin kolayina kacip yapmiyorlar. Isin garibi, bana hic bi doktor tehlikeli olabilir bile demedi
Ecet aynen öyle canım malesef.

Umarim doktorunuz izin verir normal dogurmaniza. Cok cok cok 🤗güzel bi duyguydu. Sanki bu sefer gercekten bi anne oldum. Cok sacma elbetteki 😄ama öyle hissettim
Doktorum olumlu bakıyor bir aksilik olmazsa inşallah :) sonuçta her şekilde anne oluyoruz ama iki türlü doğumu da tatmış olmak da güzel tabii :)

Bende normal doğum istiyorum inşallah olur
Son haftalarda günde 7hurma ve ya 5hurma yiyin açılma yapıyor normal doğumu kolaylaştırıyor 🙌

İl
Deneyip gördünüz mü acaba? Tanıdığım en az 10 kişi ve bende dahil yedik ama bi faydası olmadi da :olamaz:
İlla ki faydası olmuştur canım, rahim kaslarını güçlendirdiğini biliyoruz, yani yenmese daha zor olurdu doğum. Şimdi hurmayla açılması olan tanıdığım yok çünkü kullanan yiyen olmadı etrafımda ama burda forumlarda çok okudum ve işe yaradığını söylüyor herkes 🤗

son haftalarda ahududu cayı varmıs oda kolaylastırıyormus dıye duydum ypcm hurmayıda yemeye bnde baslıcm bıde perıne masajı dıyolr tabı eslere ıs dusuyor

Umarim doktorunuz izin verir normal dogurmaniza. Cok cok cok 🤗güzel bi duyguydu. Sanki bu sefer gercekten bi anne oldum. Cok sacma elbetteki 😄ama öyle hissettim
Ben de normal istiyorum ama korkuyorum da napacağım bilmem. Çok aşırı acı çektin mi? yani bir doğum daha yapacak olsam normal ister miydin yine?

Back
X