valla bn 16 saatte dogurdm oglumu normal dogumla aynı gun cıktım durmadm hastanede bebek 12 gun kuvezde kalıdıgı ıcın duramadım ama dogum yptım dıkıslerım okdr cok oldugu halde yurudum odada toplasan 4saat yatmısımdr dogumdn snra ama yıne normal dogum derım zburnu suleymanıyede ypmısdm yıne normal dogum ıstıyorum ıns az kaldı
Evet cok aci cektim moral bozmak istemem ama ben üc gün sanci cektim ama acilmam olmadigi icin sadece morfin gibi birsey veriyorlardi. Acilmam oluncada epidural yaptim. Tabi dogum sirasinda ilaci kesiyorlar aci hissediyorsunuz ama normali tercih ederim yine de
40+4'te doğum yaptım ben de. Hiçbir belirtim yokken nişan dahil, 5-6 saat içinde oldu herşey :) Size de hayırlısı ile kısmet olur inşallah. Yoksa da sezaryen de öcü değil. Yeter ki ikiniz de sağlıklı olun. Sevgiler.
Doğum yaptım ama normal değil. Çok uzuldum ama bebeğin gelmesi gerekiyormus epidural ile doğum yaptım kalktım ayağa 2 günde çok şükür sezeryan oldu ama normal doğum hayalim olmadı
Doğum yaptım ama normal değil. Çok uzuldum ama bebeğin gelmesi gerekiyormus epidural ile doğum yaptım kalktım ayağa 2 günde çok şükür sezeryan oldu ama normal doğum hayalim olmadı
sen nasılsın kac kılo dogdu bebıs bnde sezeryndan korkuyorum suan hersey normal gıdıyor ama alta cok baskı yapıyor kansızlık varmıs ıkı kutu kucuk sıse demır ılacı verdıler bıde mıde surubu
sen nasılsın kac kılo dogdu bebıs bnde sezeryndan korkuyorum suan hersey normal gıdıyor ama alta cok baskı yapıyor kansızlık varmıs ıkı kutu kucuk sıse demır ılacı verdıler bıde mıde surubu
Bebek indi ama açmadı leğen kemiğini doktor da doğum da sıkışır dedi bide ben yüksek tansiyon hastasiyim doktor izin vermedi normale . Iyiyim 2 günde kalktım bebek 3 kili oda iyi çok şükür
Bebek indi ama açmadı leğen kemiğini doktor da doğum da sıkışır dedi bide ben yüksek tansiyon hastasiyim doktor izin vermedi normale . Iyiyim 2 günde kalktım bebek 3 kili oda iyi çok şükür
masalah subhanallah allah ıyı gunlerını gostersın darısı bıze ınsallah